Дівчата мамульки, маю освіту провізора(працюю в аптеці), закінчила ЛНМУ ім Д. Галицького,можу надати поради по застосуванню, дозуванню і поєднання лікарських засобів. Звертайтесь, буду рада допомогти.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 5, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 5 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+16
snv512
Ksush@
Мері 13
Таська
Молочна шоколадка
Maljok
Алла
Oxana_Sunny
musya
Kavusja
ромашка
Світулька
Natie
іра
голубка тетяна
Кідді
20 користувачів
Поради провізора.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°1
Поради провізора.
Перше повідомлення в темі :
Дівчата мамульки, маю освіту провізора(працюю в аптеці), закінчила ЛНМУ ім Д. Галицького,можу надати поради по застосуванню, дозуванню і поєднання лікарських засобів. Звертайтесь, буду рада допомогти.
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°126
Re: Поради провізора.
чого нам його призначили? в нас горло червоне, ьхоча в інструкції написао ще і лор органів
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°127
Я б його не казала вам приймати...А Ефізол вроді нормальний препарат))
Мері 13- -
- Повідомлення n°128
та вже купила... тож прийдеться
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°129
Іра порадь якісь очні каплі, бо шось в мене судини червоні... може від компа.
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°130
Маш, і мені Ігорівна його виписувала, попа була ДУЖЕ червона, то відмінили, вже стільки тих сиропів маю що аптеку можна відкривати...
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°131
Мері13 а нам ераспал підходить і допомагаэ, спробуй, це все індивідуально
Кідді нам прописала таблетки лісобакт, а там пише для розсмоктування. Я просто розчинила у водичці і дала випити, так можна? Бо розсмоктувати ще страшнувто давати
Кідді нам прописала таблетки лісобакт, а там пише для розсмоктування. Я просто розчинила у водичці і дала випити, так можна? Бо розсмоктувати ще страшнувто давати
Кідді- -
- Повідомлення n°132
Ні ефізол ні Ериспал не антибіотики, ефізол від горла( досить хороший) а ереспал від кашлю, від сухого, має дуже багато барвників, і як на мене не дуже дієвий((((
Молочна шоколадка лісобакт є для горла, пити його не можна, тоді він не дієвий, візьми таблеточку в чайну ложку і другою її розтовчи в порошок і дай Даринці, він дуже солодкий і приємний на смак,після цього не давати пити 15-20хв.
Кавуся очі будуть від компа червоніти, якщо тільки червоні , не пече і не поколює то візьми візин, віаль, зніме моментально.
Мерідали ереспал, бо від горла майже завжди йде сухий подразнюючий кашель, тому і призначили.
Молочна шоколадка лісобакт є для горла, пити його не можна, тоді він не дієвий, візьми таблеточку в чайну ложку і другою її розтовчи в порошок і дай Даринці, він дуже солодкий і приємний на смак,після цього не давати пити 15-20хв.
Кавуся очі будуть від компа червоніти, якщо тільки червоні , не пече і не поколює то візьми візин, віаль, зніме моментально.
Мерідали ереспал, бо від горла майже завжди йде сухий подразнюючий кашель, тому і призначили.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°133
Дякую, тільки червоні... не печуть нічого.
Кідді- -
- Повідомлення n°134
Візьми віаль, це той самий візин, по менші ціні.
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°135
Кідді, дякую. Значить я не правильно дала два рази.., ввечері вже зроблю як ти пишеш.
Мері 13- -
- Повідомлення n°136
привіт. Порадь будь-ласка якими крае каплями мені лікувати конюктивіт, а то здається що в мене тоже щось неясне, то хоть для профілактики. Маю ципрофарм і офтаквікс і скільки раз по скільки Дякую
Кідді- -
- Повідомлення n°137
ципрафарм капати 3 рази на день по 1-2 кр.
Мері 13- -
- Повідомлення n°138
дякую
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°139
кідді, вже тиждень як в мене пропав апетит, можу цілий день не їсти і не хочеться. Може якісь вітамінчики попити чи ще щось?
Кідді- -
- Повідомлення n°140
Для себе можна взяти супрадин, дорогі але того варті.
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°141
Кідді, від мене питаннячко. Поміряв вчора і сьогодні чоловік тиск: 149/71. Які препарати можна приймати щоб його понизити, може щось тут знайду в рос. і укр. аптеках. чи тут без лікаря не займатись самолікуванням??
Ly...- -
- К-ть повідомлень : 247
Вік : 32
- Повідомлення n°142
А скільки часу найбільше можна приймати лазолван дитині? Сьогодні вже 6 день буде як пємо, а кашель так і не проходить.
Кідді- -
- Повідомлення n°143
З тиском тут не шутки, якщо маєте можливість то сходіть до лікаря.Natie пише:Кідді, від мене питаннячко. Поміряв вчора і сьогодні чоловік тиск: 149/71. Які препарати можна приймати щоб його понизити, може щось тут знайду в рос. і укр. аптеках. чи тут без лікаря не займатись самолікуванням??
В чоловіка верхній тиск зависокий, а нижній нормальний, може він по сходах ходив чи просто з вулиці прийшов і міряв, нехай посидить в спокої 15-20хв., а потім міряє.І ще , міряєте яким апаратом, механічним чи електронним?
Результам має бути на 5-6 день,( приймати до 8-10 днів) що взагалі не зменшується кашель, може просто поміняти сироп і щоб послухали Вероніку.Ly... пише:А скільки часу найбільше можна приймати лазолван дитині? Сьогодні вже 6 день буде як пємо, а кашель так і не проходить.
Ly...- -
- Повідомлення n°144
Кідді, кашель перейшов з сухого в мокрий і почала відкашлювати...Але ще кашляє ужасно. Лікар слухав, і як зазвичай тут, нічого не виписав.
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°145
Міряли таким електронним тут в кожному супермаркеті є (сідаєш за стіл, запихаєш туда руку і воно міряє тиск і пульк, і висвітлює діагноз, то нам показало що гіпертонія чи як там 1 ступеня). а міряв 2 дні підряд один і той самий. І його часто голова болить в потилиці, то я вже читала, що то тоже признак.
Кідді- -
- Повідомлення n°146
Може маєш щось на основі плюща, то було б дуже добре від мокрого кашлю, але то вже дуже добре що відкашлює, подавай ще лазолван ( якщо нема іншого) до 10 днів, рез. має бути.Ly... пише:Кідді, кашель перейшов з сухого в мокрий і почала відкашлювати...Але ще кашляє ужасно. Лікар слухав, і як зазвичай тут, нічого не виписав.
Так, біль в потилиці перша ознака підвищеного тиску, якщо любить каву- завязуйте, можна випити з сечогінним, але то мусить контролювати лікар.то так не лічиться через нет(.Natie пише:Міряли таким електронним тут в кожному супермаркеті є (сідаєш за стіл, запихаєш туда руку і воно міряє тиск і пульк, і висвітлює діагноз, то нам показало що гіпертонія чи як там 1 ступеня). а міряв 2 дні підряд один і той самий. І його часто голова болить в потилиці, то я вже читала, що то тоже признак.
Ly...- -
- Повідомлення n°147
Кідді, скажи що ще в таких випадках можна дати. Мама в середу передає передачу. Надіюсь, що до того часу вона виздорівіє, але все ж нехай буде в хаті хотб щось. Соьогодні вона ще більше почала відкашлювати, аж давилась, бекала, і жувала щось там. А ще щось сьогодні трошки вашкувато дихатти почала. Так ніби сопе. Боюсь, щоб гірше не було. Напевно знову треба піти послухатись =(
Ly...- -
- Повідомлення n°148
І ще, можна може таким діткам щось відхаркуюче?
Кідді- -
- Повідомлення n°149
Можна, бо якщо не давати то дитина сама не справиться з мокротою.
Ліля може таки дійсно нехай вас послухають ще раз.
Я даю ПЕктолван плющ, - на плющі, також хороше відхаркуюче ацц , пектолван ц ( має амброксол+ацц), простенька алтейка, пертусин, на подорожнику-евкабал, др. тайса.
Ліля може таки дійсно нехай вас послухають ще раз.
Я даю ПЕктолван плющ, - на плющі, також хороше відхаркуюче ацц , пектолван ц ( має амброксол+ацц), простенька алтейка, пертусин, на подорожнику-евкабал, др. тайса.
Ly...- -
- Повідомлення n°150
Ооо, в мене ацц є
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89