Дівчата мамульки, маю освіту провізора(працюю в аптеці), закінчила ЛНМУ ім Д. Галицького,можу надати поради по застосуванню, дозуванню і поєднання лікарських засобів. Звертайтесь, буду рада допомогти.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 17, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 17 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+16
snv512
Ksush@
Мері 13
Таська
Молочна шоколадка
Maljok
Алла
Oxana_Sunny
musya
Kavusja
ромашка
Світулька
Natie
іра
голубка тетяна
Кідді
20 користувачів
Поради провізора.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°1
Поради провізора.
Перше повідомлення в темі :
Дівчата мамульки, маю освіту провізора(працюю в аптеці), закінчила ЛНМУ ім Д. Галицького,можу надати поради по застосуванню, дозуванню і поєднання лікарських засобів. Звертайтесь, буду рада допомогти.
Кідді- -
- Повідомлення n°101
Re: Поради провізора.
треба шукати причину чого вони такі,він може вдарився чи поранився?
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°102
Ірусь, ніяк з соплями не справимся, вже відмінили Міліносик, бо від нього попа малинова, капаємо содовий розчин і почали давати Синупрет (краплі), ще є Феністил, крім того постійно промиваємо. Соплі прозорі і густі, так вже 5 днів, більше ніяких симптомів (крім рік з слюней)
Кідді- -
- Повідомлення n°103
Я писала і не один раз що всі ці препарати від насморку не дуже помагають, беру малі назоферон( дорогий але класний) і щось на основі морської води( носоль, аквамаріс, неомаріс)+ до того даю спмий звичайний діазолін, він саме краще підсушує слизову носа( 0.025 2 рази на день) і до 3 днів все минає, ну хіба що в хаті ще хтось хворий, міліносик...... препарат якого я боюся( там ротипоказів і побічної дії більше ніж показів).Його можна діткам від 4 років. Давай може синупрет і діазолін,промивати і на вулицю гуляти.
Таська- -
- Повідомлення n°104
ДЯКУЮ! Зараз прокинеться і гуляти! Я також трошки сопляю, то мені то саме пити?
Кідді- -
- Повідомлення n°105
Можна те саме.
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°106
Порадь які вітаміни купити з йодом, крім йодомарину
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°107
Назоферон то супер
Іра, в нас лізуть нижні клики, але ясна червоні і спухлі всюди, навіть там де вже є зубки. Тому навіть не знаю, що думати, коли щось гризе можуть навіть кровить.
Іра, в нас лізуть нижні клики, але ясна червоні і спухлі всюди, навіть там де вже є зубки. Тому навіть не знаю, що думати, коли щось гризе можуть навіть кровить.
Кідді- -
- Повідомлення n°108
візьми простенький антиструмін, тим що всіх нас в дитинстві годували.Мері 13 пише:Порадь які вітаміни купити з йодом, крім йодомарину
Наталя, якщо лізуть зуби то так воно мусить бути, можна пробувати промивати ромашкою, давай чайок з ромашки пити, воно і промиватиме ясна, можеш мастити дентиноксом, він знеболить і має протизапальну дію.Kavusja пише:Назоферон то супер
Kavusja- -
- Повідомлення n°109
Дякую, ромашкою промиваємо то вже ніби краще.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°110
Іра,який кальцій можна поприймати моїй Аліні?Нам майже 4 місяці.То нам сказали приймати для суглобів,і не в проф.дозі,а в більшій,тобто лікувальній.Я дуже не люблю ті кальції аптечні,але якщо треба,то треба.
Тільки що знайшла в неті Кальциум Д сироп,який підходить по віку.Ти щось знаєш про нього?
Тільки що знайшла в неті Кальциум Д сироп,який підходить по віку.Ти щось знаєш про нього?
Останній раз редагувалося: Ksush@ (2013-02-24, 6:04 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
snv512- -
- К-ть повідомлень : 649
- Повідомлення n°111
І в мене питання)) Мені лікар порадила дітям подавати каплі береш плюс для зміцнення імунітету, що скажеш, варто?
Кідді- -
- Повідомлення n°112
Береш крапельки дуже хороші, можете давати не сумніваючись!!!!
snv512- -
- К-ть повідомлень : 649
- Повідомлення n°113
а є якісь особливості-до їди, після тощо?
Kavusja- -
- Повідомлення n°114
Іра, малий погано набирає вагу, можливо є якісь вітамінки для апетиту чи щось таке...?
Кідді- -
- Повідомлення n°115
Цей сиропчик напевно одна форма для дітей таких маленьких, решта все в табл. Мені відомі лише хороші відгуки про нього.( вибач вчора не побачила твого повідомлення)Ksush@ пише:Іра,який кальцій можна поприймати моїй Аліні?Нам майже 4 місяці.То нам сказали приймати для суглобів,і не в проф.дозі,а в більшій,тобто лікувальній.Я дуже не люблю ті кальції аптечні,але якщо треба,то треба.
Його потрібно розводити в воді і тоді пити, під час їди, але з молоком не варто поєднувати жодні ЛЗ, то краще між годуванням коли малу пє чайок.snv512 пише:а є якісь особливості-до їди, після тощо?
Наталя, я колись малому давала Кідді фарматон, то апетит гарно піднімає, є хороший препарат Біоарон ц. він йде з 3 років, хоча знаю випадки коли назначали і від року.Взагалі усі вітаміни покращують апетит.( Мультивітомол д. Тайса,мультитабс, кіндер біовіталь гель)Kavusja пише:Іра, малий погано набирає вагу, можливо є якісь вітамінки для апетиту чи щось таке...?
Kavusja- -
- Повідомлення n°116
Іра напиши які самі хороші і не шкідливі. Дякую.
Кідді- -
- Повідомлення n°117
Він в тебе не алергетик?
Kavusja- -
- Повідомлення n°118
Ні, алергії на ліки не маємо.
Кідді- -
- Повідомлення n°119
Візьми Кідді фарматон або д. Тайса, це самі хороші, виробник Нім.
Kavusja- -
- Повідомлення n°120
Дякую.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°121
Я то і сама вчора купила цей сироп,дала вже ввечері,то дуже болів животик.В нас з животиком проблем не було,тому я зрозуміла,що то від нього.Більше не давала,Саша п"є,щоб не пропадав.Хіба може треба було дати під час їди.Бо дала так само один раз риб"ячий жир в періоді між годуванням,то теж болів,а коли під час їди,то все нормально.Але в цього кальцію пише,що давати до їди або після.Я так і дала.Може попробую під час їди,але вже завтра,щоб на ніч було спокійно.Масажистка порадила кальцій від "Хуа-шен".Кідді пише:Цей сиропчик напевно одна форма для дітей таких маленьких, решта все в табл. Мені відомі лише хороші відгуки про нього.( вибач вчора не побачила твого повідомлення)Ksush@ пише:Іра,який кальцій можна поприймати моїй Аліні?Нам майже 4 місяці.То нам сказали приймати для суглобів,і не в проф.дозі,а в більшій,тобто лікувальній.Я дуже не люблю ті кальції аптечні,але якщо треба,то треба.
Дякую,Іра!
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°122
Kavusja, нам педіатр призначала сироп Піковіт, то добрий мали апетит
Таська- -
- Повідомлення n°123
незнаю чи це воно, але я вже двічі пила такий (ще до вагітності) і зараз взяла малій - мені підійшов суперово, нам вистачало на 3х (ціна приблизно 55-60грн)Ksush@ пише:Масажистка порадила кальцій від "Хуа-шен".
- Спойлер:
- [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°124
підкажіть Ереспал і ефізол, то не антибіотики?
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°125
Ереспал то сироп від кашлю...ну не знаю чому його всім прописують??Там стільки Е..і малий від нього рвав і попу посипало страшенно замінила на Пектолван Ц,за порадою Кідді,і супер!Помагає..
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89