НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 4, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 4 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+13
mad_housewife
Ната Д
Ly...
Ollenka
Himena
Мері 13
Oksana1989
oksano4ka
Zarivna
Кідді
Oksan@
Kavusja
голубка тетяна
17 користувачів

Станьмо красивими. Поради косметолога.

голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty Станьмо красивими. Поради косметолога.

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 4:35 pm

Станьмо красивими. Поради косметолога. 98315_foto

Хочу допомогти у вирішенні проблем з волоссям, шкірою, ручками та ніжками.
    Працюю у сфері косметології вже більше 10 років. Можу дещо порадити, поділитись рецептами краси. А при потребі порадити чим лікуватися чи до якого лікаря звернутись.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty Re: Станьмо красивими. Поради косметолога.

Повідомлення автор Kavusja 2012-10-02, 4:41 pm

Як зробити очищаючий скраб для обличчя вдома???
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Станьмо красивими. Поради косметолога. Empty Re: Станьмо красивими. Поради косметолога.

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 4:56 pm

А для якого типу шкіри?
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-10-02, 5:00 pm

Нормальна шкіра, просто трохи хочеться очистити і відбілити шкіру обличчя після моря.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 5:09 pm

Даю два рецептика,вони для нормальної або чутливої шкіри підійдуть.Єдине наносити їх треба вказівними і середніми пальцями обох рук протягом 1-2 хвилин круговими рухами масажуючи обличча, рухаючись спочатку від середини лоба до скронь, потім від куточків рота до скронь, потім від середини підборіддя до мочок вух. Потім змиваємо скраб теплою водою.
    1)Вівсяний скраб
    Подрібнюємо у кавомолці вівсяні пластівці, розводимо їх водою або молоком, до стану однорідної кашки. Масажуючи отриманим скрабом шкіру 1-2 хвилини. Результат: шкіра м'яка, гладка.
    2)Скраб з морської солі
    Беремо чайну ложку морської солі, додаємо в сметану, домішуємо, акуратно масажуємо скрабом обличчя, уникаючи області навколо очей.
    Замість сметани можна використовувати вершки або оливкове масло.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 5:11 pm

Але!Увага,якщо на шкірі є прищі,то скраби робити не бажано,бо можливі винекнення нових запалень!Хіба пілінги,молочний чи інші,і то краще у косметолога!
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-10-02, 5:14 pm

Дуже дякую, скільки днів можна робити такі очищення???
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 5:18 pm

2 рази на тиждень, краще не більше!
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-10-02, 5:20 pm

Дякую, сьогодні спробую зробити.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 5:21 pm

Пробуй.Єдине сіль має бути дрібна)Бо є ж така дуже крупна)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-10-02, 5:22 pm

так, в мене крупна, але її ж можна подрібнити...
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 5:25 pm

В кавомолці.А краще потім купи харчову морську сіль.Якщо звичайно будеш робити)Хоча її потім в їжу можна давати)Не пропаде)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-10-02, 5:27 pm

А в мене і є харчова морська сіль.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 5:35 pm

От нею краще)
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

К-ть повідомлень : 701
    Вік : 35

Повідомлення автор Oksan@ 2012-10-02, 8:31 pm

Привіт. Після перших пологів, як і пише книжка, за деякий час почало випадати волосся. Залишилося точно менше половини. Скоро мені вдруге родити... Чи можна якось запобігти такому масовому випадінню наперед або коли почне випадати чим живити? Бо перший раз пробувала дещо, але мені не сподобалось =(
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 8:53 pm

Oksan@ по-перше випадіння волосся,яке починаєтся у всіх жінок(у когось трошки у когось більше)після народження трапляєтся тому що,під час вагітності волосся активно росте,практично не випадає,навіть те що мало б.А от потім починає активно випадати те що не випадало під час вагітності.
    Засобів є багато.Перше-вітаміни,які треба починати пити ще десь через 3 міс після народження маля,бо діяти вони починають на 2 міс після початку прийому.Але ж чи пам"ятаємо ми це.
    Коли почалось випадіння-маски(але чи є час на них)різноманітні!Якщо треба то дам рецепти.
    І можна купити в аптеці спец шампуні,ампули,спреї!До речі є дуже добрий перцевий спрей,він не дорогий,але дієвий!
    Я наприклад зараз пробую новинку від Лореаль з Аргініном.Але взяла цілу серію-шампунь,бальзам,спрей.Результат бачу вже)
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2012-10-02, 8:57 pm

Таня, про Лореаль чуть подробніше.)
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-02, 10:07 pm

Новинка-Чорна упаковка з рожевим написом.Я читала про той Аргінін,що його лише недавно почали застосовувати,як компонент,який укріплює волосину,цибулину,та сприяє росту нового волосся.Можливо поки це нове-воно хороше)Мені трошки вже поміг,реально менше випадає,і саме волосся краще-кінчики запаює.Але треба точно принаймі шампунь та бальзам використовувати.А я ще й спрей для кореннів купила.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

К-ть повідомлень : 406
    Вік : 33

Повідомлення автор Zarivna 2012-10-03, 11:19 am

Мені порадьте щось таке щоб волосся не сіклось і щоб дуже швидко росло (10см в місяць)
    Часто сушу волосся
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-03, 11:53 am

Zarivnaщоб не сіклось ,його треба постійно живити олійками Аргани,і раз на 2-3 місзістригати.А на рахунок росту на 10см,це не реально!!!Пришвидчити ріст волосся можуть масаж,маски з ріп"яховою олією.Спреї розігріваючі.І тоді максимум до 3-ох см на місяць буде відростати волосся.А ще раціон харчування-багато Омега жирів-червону рибку.Не забувати про хлібчик(з отрубями)
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2012-10-03, 12:55 pm

дякую))
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2012-10-03, 12:55 pm

до речі а що робити щоб прищів не було?
    (користуюсь серією біофект від фаберлік проти жирної і комб. шкіри)
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-03, 4:15 pm

Zarivna преш за все визначити причину винекнення,якщо вони постійно є,а не з"являются лише коли мають бути М,чи інших мінливих факторів.
    Косметику можу порадити різну.Я сама живу з тією проблемою.От зараз обсипало,бо маю глистики,а прогнати поки на ГВ не можу,бо навіть мій лікар не радить.Тому користувалась ВІШИ Нормадерм(гель для вмивання,крем)Але коли перестала,то посипало знов-МІНУС тої косметики.
    Найкраще при проблемній шкірі-гарне очищення 2 рази на день.Та можна купити в держ аптеці там де по рецептам роблять ліки-БОЛТУШКУ.Супер штука!І коштує не багато.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2012-10-03, 5:02 pm

дякую. куплю собі болтушку.
    в мене через солодке.
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2012-10-03, 6:13 pm

голубка тетяна пише:Новинка-Чорна упаковка з рожевим написом.Я читала про той Аргінін,що його лише недавно почали застосовувати,як компонент,який укріплює волосину,цибулину,та сприяє росту нового волосся.Можливо поки це нове-воно хороше)Мені трошки вже поміг,реально менше випадає,і саме волосся краще-кінчики запаює.Але треба точно принаймі шампунь та бальзам використовувати.А я ще й спрей для кореннів купила.
    Дякую, потрібно купити і собі бо волосся жахливе(

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-11, 12:05 am