Ну що ж продовжимо далі!
Якщо ви вирішили пофотографувати свою дитину,але довірили вже це людині обізнаній і добре знайомій з фототехнікою(мені!!
))) і запросили цю людину до себе в гості щоб зробити не лише дитячі але й сімейні фото то:
- не залишайте на призволяще фотогафа разом з маленькою дитиною одних в кімнаті! Поясню-хороший фотограф звичайно зі шкіри вилізе ,але спробує якось розвеселити ваше дитя,щоб заставити його сміятися і веселитися на фотографіях, але коли дитина помічає що її рідненької матусі немає в кімнаті і вона залишилася одна із незнайомим дятьком із величезним чорним фотоапаратом в руках(а інколи вони поняття немають що це фотоапарат))),спочатку починають шукати маму очима,а потім в хід іде самий надійний спосіб- плач!!! якби це саркастично звучало, але це факт... Тому завжди залишайте в кімнаті із фотографом і дитиною когось дорослого кого добре знає дитина і довіряє(це може бути бабуся,дідусь,тато,старший брат або сестра).І кінець кінцем,часто так буває що запросивши фотографа ви часто бачите його вперше в себе на порозівідразу перед зйомкою,краще звичайно спочатку познайомитисяі попити кави разом,краще взнати одне одного..До чого я веду- ви запросили чужу людину до себе додому і залишили її з маленькою дитиною самих в кімнаті.... я звичайно за те щоб довіряти людям,але якщо це дійсноабсолютно нова людина краще разом із нею залишити щей когось старшого,щоб потім не переживати,а чи на місці мої улюблені сережки і т. д.. Таких випадків я звичайно не зустрічав у своїй практиці,але перестерегтися лишній раз не завадить!!
щось я відволікся)) отже до теми!- коли ви вже запросили фотографа і хочете отримати хороші знімки не думайте що він все зможе зробити сам і фото вийдуть просто шикарні- це далеко не так..Фотограф звичайно зробить все від себе залежне щоб фото вийшлигарними і цікавими,але вираз обличчя вашої дитини може бути насупленим,або просто не веселим.Проблема в тому що дитина постійно буде дивитися і реагувати на фотографа,а оскільки вона його незнає радісна почмішка на її обличчі з'являється набагато пізніше.Як казав один відомий фотограф- вираз обличчя моделі- це буде її реакція на фотографа,або на людину яка стоїть перед нею..Тому якщо замість того щоб спостерігати за усім процесом з коридору(здалеку) краще станьте за спиною фотографа ,або збоку від нього і спробуйте відволікти і зацікавити чимлсь вашу дитину,зробити все для того щоб дитина сміялася,змінювалавираз обличчя,виявляла різного роду емоції(крім плачу)- це запорука хороших кадрів!!
Якщо діти трохи старші(3-4рочки...) ви можете пограти із ними в якусь гру,помалювати разом,або просто подуріти і позачіпатися,"поклеїти дурня"- тоді вийдуть хороші сімейні фото!!!
Для такого роду фотосесій дітей краще одягти в якісь яскраві кольори,але у зручний для них одяг(ні в якому разі не у бальне плаття чи чорний смокінг).Якщона фото буде ціла сім'я(тато,мама і "я")) то батькам коаще одягтися в простий дручний одяг нейтральних,або теплих кольорів, це може бути(для тата) сіра футболка і спортивні штани,або якась домашня сорочка, (для мами) теж можна одягти щось із домашнього,це вже на ваш вибір,але це не повинно бути вечірнєплаття,виокі підбори і т.д... доречі можете одягти одну із чоловікових сорочок,підкотити рукави ,а сорочку зав'язати вузликом на поясі- дуже по домашньому дивилося б(але сорочка не біла повинна бути- в ідеалі це сорочка ввелику клітинку)....
Пишіть чи усе це вам хоча б цікаво чи ні?? чи є смисл продовжувати...
І пам'ятайте- із приємними та привітними(а головне веселими і активними) людьми завжди плідно і весело працюється і результат(фото) на пряму від цього залежить - повірте моєму досвіду!!)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89