Дівчата пропоную писати чим ми годуємо наших діток, скільки раз і по скільки грам.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 22, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 22 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+26
Тетяна371
Міхрімах
Іріша
Алла
Мері 13
Ester88
oli4ka
Ollenka
musya
Oksana1989
ялю
Oxana_Sunny
голубка тетяна
Natie
Margoshka
Yulya123
Ната Д
Таська
Світулька
EspozaFeliz
Himena
Молочна шоколадка
Кідді
oksano4ka
milanka
Kavusja
30 користувачів
Меню для однорічної дитини!
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Меню для однорічної дитини!
Перше повідомлення в темі :
Дівчата пропоную писати чим ми годуємо наших діток, скільки раз і по скільки грам.
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°126
Re: Меню для однорічної дитини!
Margoshka, я даю з ложки кашу пластівцями( вівсяну, 3,4,5 злаків),чи деколи манку, а наніч пити з пляшки готову дитячу кашку...вони різні за консистенцією, бо дитячі розчинні кашки моя теж з ложки не ість...
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°127
ялю, даю курячі. Найбільше любить варені, і перевагу віддає білку. Жовтка часто з`їдає лиш половину, деколи цілий. Омлет їсть лише з сметаною, з молоком не хоче.
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°128
а як омлет на молоці робити. бо я жарю на сметані в перемішку
Kavusja- -
- Повідомлення n°129
Я вже не знаю, чим годувати малого... пишіть, що їдять ваші дітки.
Ми такі перебірливі. плов не їсть, картоплю не їсть, любить супи і я купила йому дитячі макаронки, але жя не можу постійно його макаронами кормить.
Ми такі перебірливі. плов не їсть, картоплю не їсть, любить супи і я купила йому дитячі макаронки, але жя не можу постійно його макаронами кормить.
Oxana_Sunny- -
- Повідомлення n°130
От і я так роблю. А взагалі омлет - це яйця, збиті з молоком і сіллю. І все виливається на сковорідку.а як омлет на молоці робити. бо я жарю на сметані в перемішку
Kavusja, може в нього період такий, що перебирає.
Моя їсть те, що й ми. За винятком жареного, гострого. Гречка, макарони, картопля пюре, рис як гарнір, супи(більше любить борщ),вареники, голубці, сирна запіканку, різні пироги, каші молочні (вівсянка, гречана, манка, кукурудзяна), риба, м'ясні тефтельки, омлет, яблуко з морквою - приблизний список з того, що їсть.
Kavusja- -
- Повідомлення n°131
Як тобі добре, треба щось пробувати, бо так діла не буде.
ялю- -
- Повідомлення n°132
І я вже щось не знаю,чим годувати малу...найгірше,що дорослу їжу (для нас з чоловіком) готую ,якби то сказати...не регулярно,чоловік часто приїжджає пізно,і вже не хоче їсти наніч,а для себе впадло готувати,тим більше зараз маю лікувальну дієту....тому і малій з нашого столу важко щось запропонувати.
от ми рано імо кашу 9 год,потім перед обіднім сном перекус13.00-сир,йогурт,фрукти,печиво,15-16 зупа,а от що дати в 18-19 без поняття...і наніч 21.30 каша чи суміш...
от ми рано імо кашу 9 год,потім перед обіднім сном перекус13.00-сир,йогурт,фрукти,печиво,15-16 зупа,а от що дати в 18-19 без поняття...і наніч 21.30 каша чи суміш...
Kavusja- -
- Повідомлення n°133
в нас їсть тільки супи... і суміш, ну йогурти я не рахую...
Oxana_Sunny- -
- Повідомлення n°134
ялю, ну якщо ви їсте в 15 зупку, то в 18 можеш давати картопельку чи інший гарнір з м`ясом, чи рибою, макарони з сиром, запіканку.
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°135
мій дуже любить гречку і рибку смажену( даю йому серединку, а обжарене я їм )
а ще йогуртики тьома обожнює
як думаєте вони справді такі корисні як там пише?
а ще йогуртики тьома обожнює
як думаєте вони справді такі корисні як там пише?
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°136
ялю пише:Margoshka, я даю з ложки кашу пластівцями( вівсяну, 3,4,5 злаків),чи деколи манку, а наніч пити з пляшки готову дитячу кашку...вони різні за консистенцією, бо дитячі розчинні кашки моя теж з ложки не ість...
Юль, та я вже купила кашу, що йде від року, з пластівцями і кусочками фруктів, то вона взагалі від неї бекає... А мені вона така смачнюща...
Мала зараз їсть так: на сніданок в 9 каша з пляшки, на обід в 13 овочі з м'ясом, підвечірок в 16 фрукти (вдома сиркові йогурти), вечеряє з нами, даю їй те, що і ми їмо, саджу в крісло її, і вона сама їсть. І на ніч каша з бутилочки
Пробувала давати пудінги, їй не смакують. Кефір також пити не хоче. Омлет не їсть... Зате, сосіски, ковбаску обожнює:)
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°137
Ми теж страшенно любимо і сосіски і ковбаску. Як тільки побачить в когось на тарілці- то все, якщо маэ істи кашу, а в когось сосіска, то той хтось ховаэться, і жуэ свою сосіску втіхаря, щоб Даринка не бачила
А ще огірки квашені, гранатові зернятка- одне з найулюбленіших
А ще огірки квашені, гранатові зернятка- одне з найулюбленіших
Kavusja- -
- Повідомлення n°138
А мій не хоче жувати, жує але не все, якщо в супі буде шматочок картоплі не почавленої почне плюватися...
milanka- -
- Повідомлення n°139
мій залежно від настрою. картопельку жує, але по 10 раз витягує її зроту і грається. а капусточка чи буряк зразу випльовує
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°140
Мій переважно жує все і картоплю, і капусту в супі. Випльовує тільки якщо вже не хоче їсти.
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°141
І ми обожнюємо гранату. Так смішно, як набере цілий кулак зеонят і хоче всі запхати в ротик і розкриває долоню, а туда залітає 2 або 3 зернятка. Кефір моя любить, особливо з трубочки пити.я купую зі смаками.
Сьогодні робила рагу зі всього, що було в холодильнику: картопелька, кабачок, цвітна капуста, цибулька, морквочка, зелений горошок молодий, залила все сметаною трішки з водою і в духовку на годинку півтора. Смачненьке получилось.її сподобалось.
Сьогодні робила рагу зі всього, що було в холодильнику: картопелька, кабачок, цвітна капуста, цибулька, морквочка, зелений горошок молодий, залила все сметаною трішки з водою і в духовку на годинку півтора. Смачненьке получилось.її сподобалось.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°142
А як ви ставитесь до консервації і салатиків різних? Мої то все обожюють готові їсти відрами.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°143
З консервацій мої їдять помідори, спеціально для них робила по рецепту без оцту. З салатів люблять вінегрет.Ната Д пише:А як ви ставитесь до консервації і салатиків різних? Мої то все обожюють готові їсти відрами.
milanka- -
- Повідомлення n°144
ми покищо тільки квашені огірочки
Oxana_Sunny- -
- Повідомлення n°145
Я консервацію не даю, лише помідори, бо вони без оцту, огірки квашені. Чоловік давав трохи кабачкової ікри попробувати, то їй не сподобалось.
ялю- -
- Повідомлення n°146
Ми ще жодну консервацію не пробували...Сосиски і ковбасу теж.
Кавуся, і моя не жує картоплю в зупі...вивалює язик і рукою все знімає...ох як мене то доводить до сказу...А якщо дам зі своєі тарілки, то жує аж за вухами тріщить!!!!
Надалі не сприймає яйця, твердий сир і макарони ість лише в зупі і дуже дрібні.
Сьогодні снідали кашкою 8.30, гречка з паровою гов'яжою котлетою 13.00, потім в 17 буде зупа з макароном, в 20 сир з бананом і 21.30 суміш.
Кавуся, і моя не жує картоплю в зупі...вивалює язик і рукою все знімає...ох як мене то доводить до сказу...А якщо дам зі своєі тарілки, то жує аж за вухами тріщить!!!!
Надалі не сприймає яйця, твердий сир і макарони ість лише в зупі і дуже дрібні.
Сьогодні снідали кашкою 8.30, гречка з паровою гов'яжою котлетою 13.00, потім в 17 буде зупа з макароном, в 20 сир з бананом і 21.30 суміш.
Kavusja- -
- Повідомлення n°147
Мій не їсть солодкий дитячий сирок, а от творог з сметаною і зеленою цибулькою наминає аж за вухами лящить...
Ми в 10 снідаємо суміш, в 12 кашка або супчик, в 13 йогурт або пудинг, в 17-18год. кашка, супчик (що є), в 21 суміш, і в 23 суміш. Часто але по трошки, великими порціями не їсть.
Ми в 10 снідаємо суміш, в 12 кашка або супчик, в 13 йогурт або пудинг, в 17-18год. кашка, супчик (що є), в 21 суміш, і в 23 суміш. Часто але по трошки, великими порціями не їсть.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°148
Моя Наталочка дуже любить квашені огірки і корейську моркву, якщо хто їсть то мусить ховатись від неї((( а ковбаску чи сосиску не хоче, і котлети їй під настрій.
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
- Повідомлення n°149
мій обожнює шоколад,квашені огірки,ковбаску,рибку(багато не даю,ховаю).молочного навіть на вигляд не переварює зразу трясе ним[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання].зупки їсть-дуже любить з чого завгодно.картопляне пюре випльовує.їсть десь 4 рази
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°150
Ми ковбаси не любимо.А от огірочки мммм,але останнього разу його посипало діатезом на щоках від огірка,то не даю...І ще любить ужасно чорний хліб.
Їмо майже все)Навіть те що я для нас варю,то може поїсти.Мене це тішить
А от йогурти та кефір не любить.Лишень сирочок Агуша)
Їмо майже все)Навіть те що я для нас варю,то може поїсти.Мене це тішить
А от йогурти та кефір не любить.Лишень сирочок Агуша)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89