Дівчата пропоную писати чим ми годуємо наших діток, скільки раз і по скільки грам.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 15, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 15 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+26
Тетяна371
Міхрімах
Іріша
Алла
Мері 13
Ester88
oli4ka
Ollenka
musya
Oksana1989
ялю
Oxana_Sunny
голубка тетяна
Natie
Margoshka
Yulya123
Ната Д
Таська
Світулька
EspozaFeliz
Himena
Молочна шоколадка
Кідді
oksano4ka
milanka
Kavusja
30 користувачів
Меню для однорічної дитини!
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Меню для однорічної дитини!
Перше повідомлення в темі :
Дівчата пропоную писати чим ми годуємо наших діток, скільки раз і по скільки грам.
Kavusja- -
- Повідомлення n°101
Re: Меню для однорічної дитини!
Я дуже люблю з солодким перчиком (наш білозірка) , а для кислоти краще в тарілочку сметанки додати.
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°102
А я болгарський перець не люблю, даю помідорчик (маю наморожені), і оцет ніколи не давала
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°103
Ну сметана це само собою, ням-ням...не уявляю борщик без неі, але трошки лимонного соку ще собі додаю:) А от чоловік любить без кислинки...
Хочу вже літа і зварити малій ," літній" борщик, де все молоденьке і картопля,і бурячок,морква і капуста, може такий ій засмакує.
А ваші діти люблять буряк? і в якій формі,крім борщу ще даєте?
Хочу вже літа і зварити малій ," літній" борщик, де все молоденьке і картопля,і бурячок,морква і капуста, може такий ій засмакує.
А ваші діти люблять буряк? і в якій формі,крім борщу ще даєте?
Ollenka- -
- К-ть повідомлень : 325
- Повідомлення n°104
Дівчата, а як ви думаєте чи варто давати вишеньки морожені, наприклад зранку до вівсяночки додати?
Та який хлібчик даєте дітками? Чорний, білий чи булочку?
Та який хлібчик даєте дітками? Чорний, білий чи булочку?
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°105
Я хлібчик домашній даю, сама печу. А булочки також даю. Мої от дуже вподобалди квашену капусту, помідори, горіки в банках. Ще, мабуть, зарано. правда?
oli4ka- -
- К-ть повідомлень : 339
Вік : 33
- Повідомлення n°106
А ми зараз погано їмо суміші в рот не бере як попє то зразу кидаю бутилочку,
Просинається в 10 то рідко буває що пє суміш, я вже пробувала магазинне молоко 1день так гарно пила а тепер не хоче,
А так ість ВІвсянку з молоком,або супчик з макаронів або гречаний, потім картопля з печіночкою або гречка з кроликом.
Варю компот багато пє на день і вночі встаю наливати,
Банан ість сама але любить тверді зелені, жовті вже не ість також полюбляє мандаринки,ківі що є вдома або яблочко терте з морквою,і персики цілі я косервую літом особливо той сочок полюбляє.
потім може борщик або омлет,йогурт пє сама з трубочки тьома або агушу з печеньком,або як заміну кефір з булочкою.
А перед сном на ніч не знаю що давати ще 20:00 щось поїсть а потім багато компоту молока в рот не візьме вже не знаю що робити
Теж все трошки і підсолюю і підцукровою бо не їсть інакше,А зараз напевно зубки мучать не істьі половини, це нормально чи заставляти трошки істи тобто впихати чуть чуть
Просинається в 10 то рідко буває що пє суміш, я вже пробувала магазинне молоко 1день так гарно пила а тепер не хоче,
А так ість ВІвсянку з молоком,або супчик з макаронів або гречаний, потім картопля з печіночкою або гречка з кроликом.
Варю компот багато пє на день і вночі встаю наливати,
Банан ість сама але любить тверді зелені, жовті вже не ість також полюбляє мандаринки,ківі що є вдома або яблочко терте з морквою,і персики цілі я косервую літом особливо той сочок полюбляє.
потім може борщик або омлет,йогурт пє сама з трубочки тьома або агушу з печеньком,або як заміну кефір з булочкою.
А перед сном на ніч не знаю що давати ще 20:00 щось поїсть а потім багато компоту молока в рот не візьме вже не знаю що робити
Теж все трошки і підсолюю і підцукровою бо не їсть інакше,А зараз напевно зубки мучать не істьі половини, це нормально чи заставляти трошки істи тобто впихати чуть чуть
Останній раз редагувалося: oli4ka (2013-02-09, 12:43 am), всього регувалося 1 раз(-и)
Таська- -
- Повідомлення n°107
oli4ka , трошки діліть повідомлення крапками або комами, бо читати дуже важко. А заставляти дитину не потрібно, як казав Комаровський - якщо дитина відмовляється їсти, то просто зараз її організму може бути важко перетравити їжу (зубки можуть бути причиною)
oli4ka- -
- Повідомлення n°108
Дякую,відредагувала.
Може і так що зубки мучать і не ість.
А чоловік постійно мені говорить що дитина голодна бо вона сьогодні майже нічого не їла,а що я можу зроити даю але не їсть ну може пару ложок але багато пє.
Може і так що зубки мучать і не ість.
А чоловік постійно мені говорить що дитина голодна бо вона сьогодні майже нічого не їла,а що я можу зроити даю але не їсть ну може пару ложок але багато пє.
Таська- -
- Повідомлення n°109
oli4ka, нехай чоловік спробує нагодувати Камілочку, (або приготувати те, що вона захоче їсти) мій попробував - тепер нічого не говорить.
oli4ka- -
- Повідомлення n°110
Я вже пробувала то говорить йду годуй ти мама бо вона в мене не їсть
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°111
Ото вже ті чоловіки.
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°112
дякую, ми любимо, щоб борщик був кислуватий. Томат не використовую. А за лимон також думала...
Ната, моя пробувала лише огірок, то також їй смакував дуже.
Ната, моя пробувала лише огірок, то також їй смакував дуже.
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°113
Дівчата, хто дає діткам перепелині яйця, скільки раз в тиждень можна давати?
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°114
Я борщик варю з борщовою заправкою, дуже виручає, бо економить багато часу. Влітку даю перець болгарський. Буряк мала їсть лише в борщі, в іншому вигляді плює. Знаю, що багато дітей не люблять буряк.
Капусту квашену не даю ще, а от квашені огірки і помідори мала любить.
Капусту квашену не даю ще, а от квашені огірки і помідори мала любить.
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
- Повідомлення n°115
моя останнім часом дуже мало зїдає, раніше чи то супчик чи то кашка то цілий стакан зїдала , тепер половину, додивилася що ті задні напухли десна, думаю що так тепер має бути !!!
Kavusja- -
- Повідомлення n°116
Ми даємо перепилині яйця не знаю скільки їх можна, наш більше двох не з'їдає за раз...
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°117
2-3шт, думаю більше і не потрібно.Хотіла малі взяти перепелині то нема де купити(в супермаркетах нема.
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°118
Макс зїдає 2 штучки( в омлетику), а ще деколи зелений борщик з перепелиними яєчками варю
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°119
мій теж 2-3 за раз з"їдає, а скільки раз в тиждень можна давати? один чи два?
ялю- -
- Повідомлення n°120
Якщо немає алергіі думаю можна і 2, і 3....А моя щось розлюбила яйця:((( може то ій перейде!
Kavusja- -
- Повідомлення n°121
І ми яйця розлюбили, плюється, а раніше гарно їв.
Ми вчора купили козиного молока малому і зварили маночку з'їв все, а спочатку носом крутив.
Ми вчора купили козиного молока малому і зварили маночку з'їв все, а спочатку носом крутив.
ялю- -
- Повідомлення n°122
Моя надалі не ість яйця...то даю або до котлет, або до картоплі....а так гарно колись іла омлетики..
сьогодні снідали манкою( то мені захотілося:) заодно і малій дала), на обід зупу з фрикадельками і рисом, і зробила з решти фаршу парові котлетки, ще й на завтра буде:), на вечір буде сир з йогуртом і бананом...ще гризе весь день яблука і "Марію"....
прочитала сьогодні склад на сухариках ТМ "Хлібна хата"...жах, а я думала, що це як звичайний батон, просто з родзинками:)))
сьогодні снідали манкою( то мені захотілося:) заодно і малій дала), на обід зупу з фрикадельками і рисом, і зробила з решти фаршу парові котлетки, ще й на завтра буде:), на вечір буде сир з йогуртом і бананом...ще гризе весь день яблука і "Марію"....
прочитала сьогодні склад на сухариках ТМ "Хлібна хата"...жах, а я думала, що це як звичайний батон, просто з родзинками:)))
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°123
А моя сама відкриває холодильник і витягує яйця, каже "коко ам". Їла би по пару штук на день.
ялю- -
- Повідомлення n°124
Оксана, а у якому вигляді любить? даєш курячі чи перепелині?
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°125
а моя перестала їсти кашу з ложки... А з бутилки п"є... Тепер думаю, чи вона їй надоїла (хоча п"є ж), чи проблема в зубах...
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89