НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 10, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 10 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+35
ляля
Зорянка
Oksan@
Обнімаю щастя
petrywka
yulia22
snv512
Алла
Martina@
Іріша
Zarivna
пушкарік
Ly...
oksano4ka
Natie
ялю
Ksush@
ромашка
Ната Д
голубка тетяна
mad_housewife
Olysa
musya
Кідді
Aminka
Молочна шоколадка
milanka
Himena
AmInka
Margoshka
Таська
Світулька
Oksana1989
Yulya123
Kavusja
39 користувачів

Я зла...викид негативної енергії

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор Kavusja 2012-01-30, 12:03 pm

Перше повідомлення в темі :

Пропоную тут викидати свої негативні емоції і не зганяти свою злість на своїх рідних!

Я в шоці від того, що дитяча суміш за один день подорожчала на 10грн...за рахунок чого вони підняли ціну...це ж дитяче харчування, воно й так не з дешевих!!! aa aa

Останній раз редагувалося: Kavusja (2012-01-31, 2:44 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

К-ть повідомлень : 406
    Вік : 33

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty Re: Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 4:10 pm

зараз підняла це питання, тому що нелюблю коли мене ставлять в пусте місце. в наглу отак от.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 10 Empty Re: Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 4:13 pm

Kavusja пише:На рахунок вп вибачаюсь, я не бачила. Підтримую Аллу, тут Ната вже скільки його має, а ти тільки зараз вирішила пред'явить претензії і не думаю, якщо Ната тобі його віддасть, в тебе хтось замовить посуд після цього та і я дозвіл не дам.
    а де ж ваша людяність?
    спочатку мене ігнорять, а потім на мене набріхують.
    і навіть після того коли виявилось що це Ната - говорить неправду, ніхто не вибачився за мінус у репутації..
    Алла
    Алла
    -
    -

К-ть повідомлень : 4739
    Вік : 43

Повідомлення автор Алла 2013-04-08, 4:14 pm

І ще, тут створюють СП переважно не ті, хто хоче заробити, а ті хто хоче собі щось придбати за оптовими цінами, так як сам на мінімалку не потягне. Якщо заробити, то потрібно відкривати теми Вконтактах,Однокласниках на Кідстафі, там немає обмежень у ставці СП, можна під більші відсотки, відповідно щось заробити, а тут шо то за заробіток...
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 4:15 pm

Zarivna пише:до речі ти ж мене вже давно ігнориш
    це мої повідомлення, ті які тобі писала, ти їх читала, але ігнорила.
    а відписала коли стала накальонна ситуація, і коли ти вирішила приписати мені немої ж слова.
    Відправлено 02 квітень 2013 - 16:11
    привіт. а снт то ж вроді моя темка була='(((((((бо я ж хотіла відкривати

то що я далі сволоч?

це ти до мене... om то і я вже погана...
    Чого ти хочеш, щоб тебе розуміли треба правильно висловлюватися.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 4:15 pm

пітримують підлих і неправих.
    ну ясно. очікувала інакшого ставлення.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 4:17 pm

Zarivna пише:
    Kavusja пише:На рахунок вп вибачаюсь, я не бачила. Підтримую Аллу, тут Ната вже скільки його має, а ти тільки зараз вирішила пред'явить претензії і не думаю, якщо Ната тобі його віддасть, в тебе хтось замовить посуд після цього та і я дозвіл не дам.
    а де ж ваша людяність?
    спочатку мене ігнорять, а потім на мене набріхують.
    і навіть після того коли виявилось що це Ната - говорить неправду, ніхто не вибачився за мінус у репутації..

Я їй вірю, ти просто не розібралася в ситуації. Заспокойся або йди собі.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 4:18 pm

Kavusja пише:
    Zarivna пише:до речі ти ж мене вже давно ігнориш
    це мої повідомлення, ті які тобі писала, ти їх читала, але ігнорила.
    а відписала коли стала накальонна ситуація, і коли ти вирішила приписати мені немої ж слова.
    Відправлено 02 квітень 2013 - 16:11
    привіт. а снт то ж вроді моя темка була='(((((((бо я ж хотіла відкривати

то що я далі сволоч?

це ти до мене... om то і я вже погана...
    Чого ти хочеш, щоб тебе розуміли треба правильно висловлюватися.
    ні то до Нати Д
    вона знає.

Алла - а для мене безробітньої 500 грн з сп це велиуі гроші які мені потрібні.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 4:23 pm

Та ти максимум чистими 50грн заробиш, заспокойся.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 4:29 pm

ще раз в сотий раз пишу. я їй писала 2 рази в ПП
    мене вона вирішила проігнурувати. а зараз ви пишете що я брешу.
    це у вас така справедливість?
    продивалась всю тему з пропозиціями на ВП, НАТА Д навіть незапропонувала сайт, і на малечі тоже, то що я далі брешу??????
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 4:34 pm

ні я просто паражаюсь.....
    Ната мене обдурила, і їй репутацію ніхто незнизив. А я написала підлий вчинок з її сторони, привела вам кучу доказів, скопіювала текст переписки,
    це у вас така справедливість? чи просто коли вигідно в нормальних відносинах, а коли ні можна послати....??
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420
    Вік : 36

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 4:48 pm

Ти мені в ПП писла???????????
    Ти мені писала, що там не дозволяють вибирати і такі подібні поради. За що я тобі подякувала, і навіть не думала в тебе відбирати гроші на життя.
    Я закрила СП і тут і там. Удачі тобі.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 5:01 pm

так на малечі. де ти кожного дня в онлайні.
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2013-04-08, 5:44 pm

Zarivna пише:
    Слова мої такі "Ти поступила зі мною підло - хто знає ця підлість може передатись твоїм дітям"
    і тут нема прокльонів.
    Дівчино, були б у вас свої діти-ви б такого не казали!
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2013-04-08, 5:56 pm

Хотіла в Нати замовити посуд. Зарівна, ви що думаєте, у вас тепер хтось щось замовить??!!
    Ми всі знаємо Наталю, а ви прийшли і обісрали її. Приводячи ваші типу докази. Все рівно тут на вашу сторону ніхто не стане. Бо ми давно і доброе знаємо НатаД, ще раз повторю!
    А заробити на сп... Наївно... Вела не 1 сп. І була тільки в мінусі-дорога доставка, дзвінки, залишки. Які 500 грн?! Якщо 50 будеш мати-то супер.
    Думаю вам не на цей форум треба. Йдіть собі на кідстаф. Може там заробите.
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 5:59 pm

Zarivna пише:так на малечі. де ти кожного дня в онлайні.
    Якщо я онлайн то не означає що читаю приватну скриньку.
    І де це докази щоя брешу?????????????????????? Ти що вже взагалі?????????
    Роби ти своє СП, не хочу з більше продовжувати цю тупу балачку.
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 6:01 pm

катюша88 пише:Хотіла в Нати замовити посуд. Зарівна, ви що думаєте, у вас тепер хтось щось замовить??!!
    Ми всі знаємо Наталю, а ви прийшли і обісрали її. Приводячи ваші типу докази. Все рівно тут на вашу сторону ніхто не стане. Бо ми давно і доброе знаємо НатаД, ще раз повторю!
    А заробити на сп... Наївно... Вела не 1 сп. І була тільки в мінусі-дорога доставка, дзвінки, залишки. Які 500 грн?! Якщо 50 будеш мати-то супер.
    Кать вона хотіла його на малечі відкрити, і там була темка у вивченні попиту, я її не бачила, і тому подала пропозицію. В пропозиціях темка була дуже довге і ніхто з оргів не написав мені, що зарівна хоче відкрити це СП. Я там написала в балачках, глянь.
    Алла
    Алла
    -
    -

Повідомлення автор Алла 2013-04-08, 6:02 pm

Щоб заробити чистими 500 грн., треба замовлення зібрати не менш як на 4000 грн., щоб покрити всі організаційні витрати. Я вважаю на нашому форумі це нереально!

Останній раз редагувалося: Алла (2013-04-08, 6:27 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 6:06 pm

та мене попередили декілька дівчат, що отака ваша реакція - це є цілком нормально. Тому я навіть не обіжаюсь. А те що справедливість майже відновилась, - то це добре.

Ната Д - ти сама була в курсі, що я тобі писала, хотіла це все вирішити мирним шляхом, а ти захотіла кинути мене в ігнор. ти сама наробила кучу помилок. Для чого мене звинувачувати в своїх помилках? В своїй бреїхні?
    Тобі ж від малечі на емейл приходять всі повідомлення-сповіщення про те що тобі написали в ПП. Для чого вже ну аж так брехати? А в емейлі, все пише, і навіть текст ПП що тобі написали.

Ви не замовите, інші замовлять. Слава Богу, є нормальні адекватні люди, які мають свою точку зору, і які пітримають правих, а не неправих і підлих.
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 6:08 pm

НГа малечі виднобуло що повідомлення не читані.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 6:10 pm

Алла, порахуйте цей форум 2000грн плюс 15% оргу
    і другий форум, 2000грн (там де я ВП відкривала, з подальшим СП) (там де я їй спочатку в ПП написала, а вона мене проігнурувала) + 15% оргу.
    то більше виходить.

П.С. - можливо до вас вона ставиться прекрасно, незаперечую, але до мене вона віднеслась як до пустого місця, якого можна використати в своїх цілях.

П.С. - мамочки а ви б хотіли щоб з вашою дитиною так поступили? Щоб вона на форумі Вп запропонувала темку, а через кілька днів, лєва людина забирає без ніякиз пояснбвань собі тему!??! а потім ще й ігнорує?Ваша дитина старалась би, шукала бажаючих, а тут на готове прийшли
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 6:14 pm

Зарівна, дивіться, якби я так хотіла заробити, і забрати у вас тему. Чогоб я зараз так простов ам її віддала. Мені і тут, і там її дозволили відкрити. І ніхтоб не забрав, хоч би ви що писали. Але я закрила, відкривайте, заробляйте.
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2013-04-08, 6:26 pm

Наталя, лишися ти її. Будь розумніша.
    Алла
    Алла
    -
    -

Повідомлення автор Алла 2013-04-08, 6:36 pm

катюша88 пише:Хотіла в Нати замовити посуд. Зарівна, ви що думаєте, у вас тепер хтось щось замовить??!!
    І я хотіла замовити посуд, якщо Ната не відкриє СП, то може будуть бажаючі, то самі (тернопільські) зберемо і замовимо.
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598
    Вік : 35

Повідомлення автор Іріша 2013-04-08, 6:51 pm

Zarivna пише:

П.С. - мамочки а ви б хотіли щоб з вашою дитиною так поступили? Щоб вона на форумі Вп запропонувала темку, а через кілька днів, лєва людина забирає без ніякиз пояснбвань собі тему!??! а потім ще й ігнорує?Ваша дитина старалась би, шукала бажаючих, а тут на готове прийшли
    до чого тут взагалі наші діти?ти що себе за маленьку дитину маєш?таке враження ніби мама прийшла і захищається за своє дитя.ти доросла людина.тим більше сайт не обовязково на форумі можна знайти,є ще google,yandex і так далі.Це не закрита інформація.
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2013-04-08, 6:54 pm

Ця ситуація настільки дурна. Просто до сміху.
    Таня, навчіться вірити людям! Тобі нормально об"яснили, що сталось. А ти просто обісрала!

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-25, 12:12 am