автор Himena 2012-03-19, 6:27 pm
А я не зла вже, хіба поскавчати сили залишилися.
Все почалося з ночі - вона не вдалася. Ще й ближче до 6 години так шлунок розболівся, що мусіла вскакувати і негайно їсти, а верху заливати маалоксом. Я встала і підірвалася доня і яяяяааакккк давай кричати! Коротше, у нас в 6 ранку була веселуха.
Потім по 9-ій подзвонили з "канцертної агенції" і хтіли парити квитки, то чоловік на них наволав.
Потім виявилося, що моємому татові не сподобався мамин плов, то цілий день я слухаю, як він з неї знущається і як вона не хоче від того жити.
Робочо-ділова частина сьогодні теж набєкрєнь, майже нікуди не встиглося. Ще й чоловік посилку дома випадково полишив, яку треба було терміново відправити.
Клієнт приїхав під будинок якраз тоді, коли я доню укладала спати, то не могла швидко вийти і теж нервувалася.
Терміново шукаємо автокрісло, то потенційні продавці так повільно відповідають, наче їм те крісло продати не хочеться. Просиш контактний телефон, то такі всі прохані, наче ти його потім на всіх афішах міста розклеїш. Дістало.
Але то дрібниці. Прийшла весна. І дуже хочеться більше бувати на дворі. Є проблема зі стягуванням коляски з 4-го поверху. Татко нам цілий день обіцяє, що ми вийдемо на прогулянку. Дотепер обіцяє, а сонечко вже заховалося, ніхто гуляти не піде.
АААААААААА!!!!!!!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89