НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 1, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 1 гостей :: 1 пошукова система

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+35
ляля
Зорянка
Oksan@
Обнімаю щастя
petrywka
yulia22
snv512
Алла
Martina@
Іріша
Zarivna
пушкарік
Ly...
oksano4ka
Natie
ялю
Ksush@
ромашка
Ната Д
голубка тетяна
mad_housewife
Olysa
musya
Кідді
Aminka
Молочна шоколадка
milanka
Himena
AmInka
Margoshka
Таська
Світулька
Oksana1989
Yulya123
Kavusja
39 користувачів

Я зла...викид негативної енергії

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор Kavusja 2012-01-30, 12:03 pm

Перше повідомлення в темі :

Пропоную тут викидати свої негативні емоції і не зганяти свою злість на своїх рідних!

Я в шоці від того, що дитяча суміш за один день подорожчала на 10грн...за рахунок чого вони підняли ціну...це ж дитяче харчування, воно й так не з дешевих!!! aa aa

Останній раз редагувалося: Kavusja (2012-01-31, 2:44 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty Re: Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор Ksush@ 2013-04-08, 10:24 am

Передзвонила тільки що на НП.Мені сказали,що можна переслати на Ковель,але то має відправник прийти на відділення(в Києві) і написати якусь заяву і нову адресу.Так що це глухий номер,напевне.
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420
    Вік : 36

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 9 Empty Re: Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 10:55 am

Щось зарівна мовчить. Як можна бти такою людною. Мені досі з голови не йде. НІКОЛИ в мене такого небуло.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 11:26 am

все в житті буває вперше, звикай... треба бути готовою до всього
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2013-04-08, 1:07 pm

Zarivna пише:є одна форумчанка, сучище, ненавижу її, спочатку наоборот була рада що вона мою темку забрала, а потім захотілось її прибити, ну що за люди такі, хочу щоб з її дітей так же само підсирали, заборала на двох форумах мою темку, і головне якби не я ж то незнала про сайт взагалі. от сучище. хочу хочу хочу щоб її дітей так жи само підісрали в той момент коли їм позарєз треба грошей срочно срочно а їх взяли і так підісрали. совість геть немає. і як таких сук земля носить(((((((((((((((
    Ви розумієте, що в цьому житті все вертається? Якби вас образили і ви пробачили, Бог би вам віддячив. А якщо ви ось так реагуєте, прокльонами, то вам від того буде і гірше. А як можна дітям зла бажати???!!!
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

К-ть повідомлень : 406
    Вік : 33

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 1:16 pm

Ну я незявлялась бо була в Києві!
    поперше я тебе непроклинала. а написала що тобі вернеться то - що ти мені зробила.
    Ната Д, якщо ти вважаєш правильно так поступати, і тепер робити з себе жертву....то я напишу - Що з твоєї сторони це є дуже підло, ладно тут ти забрала тему посуди, а на іншому де я відкрила спеціально ВП, це вже було зайвим!!!! Слова тої адміністраторки: "Правила форуму вона не порушила, бо ти була відсутня, але по людськи, з морального боку - її поступок був не з хороших".

Чи ти вважаєш чесним що я відкриваю ВП - а ти за спиною відкриваєш СП з моєю ж темою?
    Але давай на чистоту. Тема ВП була досить довго, і ти як орг НЕ могла її незамітити, бо була вона в переважності 2-4темою. ЇЇ бачили всі орги!!!!!
    То що я після цього підла?
    Але так почесному!!
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 1:20 pm

Та доречі Ната Д - перед тим як відкривати чужі теми, там де ти не є адміністратором - будь добра писати в ПП чи є у мене якісь бажання продовжувати працювати з СВОЄЮ Ж ТЕМОЮ. і не роби з себе жертву.
    не всі ж знають тої правди яка є в дійсності.

Слова мої такі "Ти поступила зі мною підло - хто знає ця підлість може передатись твоїм дітям"
    і тут нема прокльонів.
    Хоч це є інтернет, та тут все рівно є емоції, свої бажання. в мене було бажання відкрити хоча би на одному сайті (де я вілдкрила ВП), свою темку, а ти у мене цю можливість нагло забрала.....
    на обидвої форумах. і тут і там
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 2:59 pm

Я нічого не розумію. де тиїї відкрила. Я Сп посуду відкрила поки тебе ще не було на форумі. Цей сайт мені порадила знайома, яка має магазин. А тещо ти хочеш його відкрити Я НЕ БАЧИЛА, КЛЯНУСЬ ТОБІ ВЛАСНИМИ ДІТЬМИ.
    п.с хочеш забирай те СП, я зроблю одне замовлення і все. Можеш і на малечі забирати, я там відкрила на платній основі. поверни мені гроші і робити його.
    Але ти не вияснила до кінця і таке написала, взагалі не знала що ти є і там.
    Ти обізвала мене сучищем, за що. Не вже ти вважаєш то правильним.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 3:01 pm

Зарівна не втягуй дітей, матимеш своїх тоді пожалкуєш про такі слова...
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 3:06 pm

Kavusja пише:Зарівна не втягуй дітей, матимеш своїх тоді пожалкуєш про такі слова...
    головне ж не за що. Та хай збирає те СП. Я відкрила бо хочу для себе. Один раз збиру і закрию, хай що хоче те робить.
    Зарівна, а за такі слова вас би давно забанили на будь-якому форумі. А я мож на вас в суд подати за моральну шкоду, але не хочу марати руки. Тяжко вам жити на світі з такими емоціями. Співчуваю вам від усієї душі.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 3:19 pm

та малечі більше місяця світилася моє ВП, і ти навіть це небачила.
    З тобою немає про що говорити, ти брешищ, і навіть невизнаєш те що ти неправа! і так блін співпало, спочатку я відкрила, а потім ти відкрила, поки я була відсутня.
    скільки співпадінь!!!!!!!
    а де ж було співпадіння - щоб ти написала в ПП "Таня привіт, ти непроти щоб я працювала з твоєю темою????"

а просто по людськи зі мною ти немогла поступити?
    чи ти бачиш що я мала, тупа, безмозгла?????
    ти знаєш - поступи як людина......а не бреши. тоді і поговоримо. а зараз я бачу лише те що ти пишеш брехню.
    Бог є, і Бог бачить все, він і накаже винну. А я тобі не суддя. просто написала наболіле.....бо це вже реально переходить всі межі. Ти до мене поставилась як до пустого місця!!!!!!!!!! я зробила вп, і тут і на малечі, а ти зібрала готові вершки "ЗРОБЛЕНОГО". Хіба ж це нормально????????
    якщо в тебе таке ставлення, що ти через 500грн ставиш людину в пусте місце. - ну то ще раз напише Бог поставить тебе на моє місце, і тоді ти побачиш як важко прожити на 500грн в місяць не маючи при цьому родичів які тобі помагають.........
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 3:26 pm

Ната Д пише:
    Kavusja пише:Зарівна не втягуй дітей, матимеш своїх тоді пожалкуєш про такі слова...
    головне ж не за що. Та хай збирає те СП. Я відкрила бо хочу для себе. Один раз збиру і закрию, хай що хоче те робить.
    Зарівна, а за такі слова вас би давно забанили на будь-якому форумі. А я мож на вас в суд подати за моральну шкоду, але не хочу марати руки. Тяжко вам жити на світі з такими емоціями. Співчуваю вам від усієї душі.
    а я вам. Бути такою людиною, двуличною...
    на малечі мені адміністратор написала, що цитую
    Ната Д мала права відкрити тему. З етичного боку це виглядає не добре, а от правилам це не заперечує.
    написала так тому що після ВП на малечі я хотіла робити проплату щоб відкрити темку. А ВП було у мене досить довго, і в ПП на малечі мені писали щоб я пошвидше відкривала.

То що я сволоч????
    Поступки криси - це не у мене. Я прямолінійна. А вішати на мене свої ярлики... - я твоїх дітей не трогала. Якщо ти хочеш то я трону....Ти подай в суд)) В суді незалежні люди, нетечні поступки - в даному випадку у ВАС.
    І чому це мене банити, я нічого не порушувала. А пишу по темі.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 3:32 pm

а до речі відкрила ВП, і тут і там бо хотіла грошей!!!! Бо сижу зараз без роботи. А багатіньких папіків у мене немає, які б забезпечували мені життя. Сама заробляю.

Ти так неуміло виділяєш НЕ мої слова..., і так неуміло приписуєш мені свої підлі поступки. Мені смішно)
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 3:33 pm

та забирай ти те СП, я сьогодні єж його закрию на малечі. Я тобі поклялась своїми дітьми що не бачила, тобі того не зрозуміти ти не маєш дітей. Відкривай ти те С, в мене своїх вистачає.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 3:34 pm

Таня, ти переходиш всі межі, з тобою всі нормально говорять без образ, Ната не винна в твоїх фінансових проблемах, і там вона сп відкрила з дозволу адмінів, розбирайся з ними.
    Матимеш -5, будеш забанена на 3 дні, без обід.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 3:40 pm

Наталь, я її тоже неображала. А її тоже за образи забаните? І за порушення правил? Ти в пп мені писала, що темка моя була.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 3:42 pm

якщо вам вигідно банити людей, які непорушують правила форуму, то баньте. Я написала, про людину, про її підлий поступок, на що отримала, бурю негативу, ЗА ТЕ ЩО Я ПОСТРАЖДАЛА. а тій людині яка зробила неправильно - плюсики ставлять.
    Це справедливість, у вас?
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 3:44 pm

Ната Д - хочу це побачити, як ти його закриєш. Хочу забрати, те над чим, я там і тут працювала.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 3:45 pm

Zarivna пише:Наталь, я її тоже неображала. А її тоже за образи забаните? І за порушення правил? Ти в пп мені писала, що темка моя була.

Не забріхуйся... я тобі не писала такого, я казала треба розібрати, не втягуй мене в це...
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 3:47 pm

Zarivna пише:Ната Д - хочу це побачити, як ти його закриєш. Хочу забрати, те над чим, я там і тут працювала.

тут сп відкрила Ната, з мого дозволу, над чим ти тут працювала?
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 3:49 pm

Є люди які замовіляи в мене тут в СП поки тебе ще не було. Я ЙОГО ЗАКРИЮ, ЩОБ ДОКАЗАТИ НЕ ТОБІ, БО ТИ ТОГО НЕ ВАРТА А ДРУГИМ ЛЮДЯМ ЩО Я НЕ БАЧИЛА І НЕ ЗНАЛА ЩО ТИ ЙОГО ХОЧЕШ ВІДКРИТИ.
    В мене не так багато часу сидіти і заглядати хто що хоче відкрити.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 4:00 pm

для того щоб кавуся передивилась, і незвинувачувала мене, в тому де я поступила правильно.
    https://ourkids.ukraine7.com/t71p195-topic це тут я пропоную. (8вересня), можу прислати скан трудової, я вже 6місяців на біржі стою, грошей з біржи 550грн в місяць, я дійсно хотіла зробити сп, у мене був намір.

тепер самі дивіться коли було відкрити сп з боку Нати Д, і пишіть чи це простий збіг обставин, чи це брехня що то її подруга порадила. Чи то з боку неї є некоректні вчинки.
    І так же само було на малечі, спочатку я як завжди відкриваю ВП, а потім знову бачу як Ната Д збирає сп, коли бачить що бажаючих є доволі.

І знаєш для мене діти святі. І я ніколи в свому житті не проклинала. І ти не вийняток!!!!!!!!!!
    Алла
    Алла
    -
    -

К-ть повідомлень : 4739
    Вік : 43

Повідомлення автор Алла 2013-04-08, 4:01 pm

Ната Д, а чому ти повинна закривати тут СП, особисто я замовляла в тебе на цьому форумі давніше, чому тільки зараз Зарівна пише. Нічого не закривай! І взагалі, ви що думаєте що СП так легко зібрати, скільки часу, Ната, ти вже збираєш мінімалку, ще й на обох сайтах.....і що то за заробіток 15%, якраз на пересилку і проплату і дзвінки на склад, ще й битий посуд приходить, а скільки треба набігатися, посилки повідправляти. Тут гроші так просто не падають!
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

Повідомлення автор Ната Д 2013-04-08, 4:05 pm

Написала на малечі і тут закриваю СП.
    Зарівна, пишу тобі щераз, Я НЕ БАЧИЛА, чогоб тоді я зараз закривала темку за яку заплатила 50грн?
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 4:06 pm

На рахунок вп вибачаюсь, я не бачила. Підтримую Аллу, тут Ната вже скільки його має, а ти тільки зараз вирішила пред'явить претензії і не думаю, якщо Ната тобі його віддасть, в тебе хтось замовить посуд після цього та і я дозвіл не дам.
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

Повідомлення автор Zarivna 2013-04-08, 4:08 pm

до речі ти ж мене вже давно ігнориш
    це мої повідомлення, ті які тобі писала, ти їх читала, але ігнорила.
    а відписала коли стала накальонна ситуація, і коли ти вирішила приписати мені немої ж слова.
    Відправлено 02 квітень 2013 - 16:11
    привіт. а снт то ж вроді моя темка була='(((((((бо я ж хотіла відкривати

то що я далі сволоч?

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-23, 7:20 am