автор Zarivna 2013-04-04, 1:03 pm
я побажал того що імені зробили. бо це відбулось на декількох форумах( я просто довго думаю.а затой момент отак нагло. Якщо я зараз тако на всіх форумах україни позареєстровуюсь..то я все на світі позабуваю))
просто отако от зімною можна, а мені чому ж неможна???
можна ж було написати в ПП. і все. а так нагло тишком нишком. я розумію що у неї двоє діток, але все ж я тоже жива людина((( і ніхто не спитався чи в майбутньому додумаюсь зробити сп.
просто мені дійсно обідно, таке враження що якщо я ще знайду сайт оптовий з якісними товарами за дуже низькими цінами - то вона і то забере.
А я що маю їй дякувати.
Дівчата а мене хтось пойме??? Чи мене лише засудять? А та хто так нагло вчинила - їй медаль дадуть за підлість?
То як ? Я далі неправа?
Я просто хотіла аби вона уявила а що якщо її дітей так підставлять? Їй буде приємно?? Звісно ні.... І мені тоже неприємно. Хочу щоб вона хоча би мінімально, попросила вибачення, за таке от, а максимально темку відала хоча би там де вона не є адміністратором.
То що хтось поставить себе на моє місце?
Дехто думає Боже якесь нещасне СП, але з того сп - 500грн за 3-2тижні можна заробити. І ви знаєте, було трошки приємно що в неї так і неназбиролось сп....Ось їй Бог і показав, що так неможна нагло, робити, в ПП можна бкло б написати. Хіба ж неможна було б.
А зла я ж нікому небажала. Прочитайте ще раз. Я написала а якби з її дітьми так вчинили.
Думаю що вона виправиться.
Це темка викид негативної енергії - ось я її і викидую.........
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89