НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 9, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 9 гостей :: 1 пошукова система

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+35
ляля
Зорянка
Oksan@
Обнімаю щастя
petrywka
yulia22
snv512
Алла
Martina@
Іріша
Zarivna
пушкарік
Ly...
oksano4ka
Natie
ялю
Ksush@
ромашка
Ната Д
голубка тетяна
mad_housewife
Olysa
musya
Кідді
Aminka
Молочна шоколадка
milanka
Himena
AmInka
Margoshka
Таська
Світулька
Oksana1989
Yulya123
Kavusja
39 користувачів

Я зла...викид негативної енергії

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор Kavusja 2012-01-30, 12:03 pm

Перше повідомлення в темі :

Пропоную тут викидати свої негативні емоції і не зганяти свою злість на своїх рідних!

Я в шоці від того, що дитяча суміш за один день подорожчала на 10грн...за рахунок чого вони підняли ціну...це ж дитяче харчування, воно й так не з дешевих!!! aa aa

Останній раз редагувалося: Kavusja (2012-01-31, 2:44 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty Re: Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-13, 12:47 pm

Я не буду довго вдаватись в історію свого життя,але передмова-мене виховувала бабуся,а мама влаштовувала своє життя.І я постійно була між ними як між двома вогнями..І завжди мріяла про сім"ю і дітей-міцну,люблячу,гарну,щасливу.І заріклась,що своїх дітей я не лишу ніколи..
    Вчора,малий спати2 раз ніяк не міг влягтись,тож прийшов Дімка з роботи,і ми пішли на санках пів 7 гуляти.Малий заснув і спав до початку 9,а ми в той час зустріли друзів-поки спав,то гуляли,а потім вирішили зайти на піццу.Я малого підгодувала,і все ок))Тут дзвоне в чоловіка телефон,моя бабка з претензіями,де ми шастаємо і малого мучаємо в такій годині!!(9)..Я сказала що все ок,і все...Підходимо в 9.30 до під"їзду,дзвоне в мене тел-бабка"Ти сука,ти що дитину мордуєш,голодом мореш,б..дь...ви що собі думаєте!!!",я в шоці кажу,"Що взагаліто ми маємо цицю.."Ну коротше,я прийшла додому,вони в мене дитину видирають,починають на нас верещати,що мол що ви за батьки,а циця то вже не їжа і т.д!!!
    Чесно...я в шоці...дістала сумку,і кажу до Діми,що їдемо до тебе..і понеслась..Вони мене бабка і мама так пообзивали,що то жах!!Обідно,боляче..
    От чому,як посидіти з дитиною,помогти їсти зварити чи поприбирати..то всі хворі,а тут таке!!!
    Ой,так мені недобре..сиджу і плачу..
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888

Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Empty Re: Я зла...викид негативної енергії

Повідомлення автор Kavusja 2013-01-13, 12:53 pm

ох нічого собі... Таня, вони що претендують на твою дитину, чи так виправляють помилки молодості... жах...

Тікай звідти...
    Ми з малим можемо цілий день гуляти і перекусити в кафішкі...
    Olysa
    Olysa
    -
    -

К-ть повідомлень : 273

Повідомлення автор Olysa 2013-01-13, 1:01 pm

голубка тетяна
    так це звичайно все неприємно.Старайтеся не тратити свої нерви на них можливо краще просто сядьте разом і розкажіть їм все що ви думаєте(але спокійно).Може вони зрозуміють що ви вже велика дівчинка і самі знаєте як вести себе зі своєю дитиною.
    Margoshka
    Margoshka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1758
    Вік : 38

Повідомлення автор Margoshka 2013-01-13, 1:07 pm

Ого, Танюш! Не плач! Вони явно палку перегнули! Що то на них найшло?Та й мали б розуміти, що ти ж не мачуха, і своїй дитині не дасиш ні замерзнути, ні голодати!
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-13, 1:08 pm

Так от і проблемка..спокійно пояснювала разів 10..але я чомусь бачу таку картину-без скандалів моя сім"я не може(Вони мене не розуміють,чому я так догоджаю свому чоловіку,чому малого ми стараємось всюди з собою брати!Мама моя сьогодні мені каже,що в мене сім"ї не буде,бо ми сваримось з чоловіком(А хто не сварится)але він мене принаймі підтримує,і в минулому,коли помочі не було від найрідніших,він мені поміг,і надалі,я впевнена ми все перенесемо,щоб зберегти сім"ю.Тільки от навіщо лізти до нас((
    А ще в мене є почуття обов"язку до баби,бо вона мене виростила,а баба постійно мені тми витикає..
    Olysa
    Olysa
    -
    -

Повідомлення автор Olysa 2013-01-13, 1:11 pm

так...ситуація не проста.А ви можете просто зїхати від них?
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-13, 1:14 pm

На даний момент-ні((Бо до свекрів їхати теж не вихід-там свої таракани.Але поговоривши вчора з чоловіком-ми будемо вирішувати проблему,і великими кроками.Єдине...мама моя ж не живе в Україні,тобто вона зараз їде назад в Москву.А бабі 72 роки...от як я її саму залишу((Я матері кажу,давай приїжджай,і доглядай бабу,а вона каже,що приїду,але я 100% знаю що це не так...
    Olysa
    Olysa
    -
    -

Повідомлення автор Olysa 2013-01-13, 1:16 pm

Тоді почекайте може коли вона поїде.З бабою я думаю вже легше справитись)Може так стане все на свої місця.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-13, 1:20 pm

Це по житті така ситуація..колись я була предметом маніпуляціїї..а тепер,вони мене зробили найгіршою у всьому..Я теж надіюсь,що колись стане легше,але то їхній стиль життя-скандали,розборки,звинувачення.А я намагаюсь то все уникати,хоча і важко(Змучилась...Певно коли підемо з чоловіком до психолога,то може вона мені якісь заспокійливі випеше..бо реально важко..
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2013-01-13, 11:45 pm

Танюшка, тримайся, може то вони так одна поперед другою хочуть показатися? Мама поїде, а з бабою, думаю, ви якось справитеся. Бо на зйомну квартиру грошиків багацько треба...
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-14, 11:26 am

Та,звичайно що все знов встане на свої місця.Просто та ситуація і ті їхні скандали постійно!Та й бабка останнім часом якась дивна...вона не розуміє,чому ми сваримось,а потім любимось..Як вона каже,я б з таким не жила,або я б йому потім 2 тижні не давала!!Ото капець-родственички!Я звичайно роблю своє життя сама,але прикро що найрідніші так ставлятся до того всього..
    Таська
    Таська
    -
    -

Повідомлення автор Таська 2013-01-16, 12:53 am

Рррррррр, зла як собака!!! Чоловік, хакер недороблений, шось з компом наробив, то той тільки щойно роздуплився!!! Ну, нахрєна пхати руки до того в чому не розумієшся??? 6767868
    ялю
    ялю
    -
    -

К-ть повідомлень : 1940

Повідомлення автор ялю 2013-01-18, 11:54 am

Ааааааааааааа, заг...ла свекруха....приперлася сьогодні зранку нас свяченою водою кропити....і пофіг ій, що я ще в ліжку лежу.....я ще не встигла від того шоку відійти, вилізла з ліжка стою переодягаюся (в одних трусах) ,а вона влітає, щоб я ще попила водички........моєму охрінєнію нема меж......я в шоці ,як можна бути таким безпардонним?????????????????
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

К-ть повідомлень : 577

Повідомлення автор Yulya123 2013-01-18, 12:57 pm

Круто у вас ранок почався...жесть...
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-18, 1:22 pm

Мда...ті свекрухи все більше і більше дивують...невже вони всі на старості років такі придурошні стають?Чи це коли в статус свекрухи входять(в образ)...
    Таська
    Таська
    -
    -

Повідомлення автор Таська 2013-01-18, 2:26 pm

А може і них спецкурси якісь такі є? Типу "як дістати невістку за 3 хвилини?" і МК всякі lol
    ялю
    ялю
    -
    -

Повідомлення автор ялю 2013-01-18, 3:17 pm

ага ,моя напевно,їх закінчила з відзнакою!!!!
    Таська
    Таська
    -
    -

Повідомлення автор Таська 2013-01-18, 3:43 pm

ялю, а може ще й з медальками - за творчий підхід і вагомий внесок в цю справу" ? lol
    ялю
    ялю
    -
    -

Повідомлення автор ялю 2013-01-18, 4:07 pm

а як же:))) і червоний диплом,за відсутність пропусків занять і 100%-ове засвоєння матеріалу...а також право на проведення таких курсів серед коліжанок:)))
    Margoshka
    Margoshka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1758
    Вік : 38

Повідомлення автор Margoshka 2013-01-18, 5:04 pm

Жесть:)
    Natie
    Natie
    -
    -

К-ть повідомлень : 1037
    Вік : 39

Повідомлення автор Natie 2013-01-19, 8:07 am

Блін, Таня, так мені шкода тебе - вас.Ну якого милого їм пхатись, і взагалі, яке їм діло до твоєї дитини. ти(а особливо ти, наскільки я тебе вже знаю) не здатна зробити щось, що б було не на користь малюку. і як взагалі мама може таке казати за твоє сімейне життя. це напевне через те, що в самої воно не склалось. В моєї подруги також так було,вона нажаль пізніше теж розлучилась. Але у вас я вірю, і знаю ще ви це переживете і все буде добре, ви дуже гарна пара і сім"я.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-19, 1:20 pm

Natie дякую сонце)Саме цікавіше,що як завжди все встало не свої місця..але ніхто не попросив у мене вибачення.Ну і нехай на їхній совісті то буде.Бо ж я не хочу мінятись і ставати стервом..чи бути одною на склоні років..
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2013-02-11, 11:05 am

Що з дурдом?То інтернет пропав...то світло пропало (добре,що на 10 хв.)...Чого я маю справно і вчасно оплачувати послуги,і терпіти з їхньої вини якісь несправності?Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 Dccd707dad23fc7104d7edcf050a68a6
    Таська
    Таська
    -
    -

Повідомлення автор Таська 2013-02-11, 2:45 pm

А нам тариф за опалення підняли... В 15 РАЗ!!! бо все більше людей лічільники встановлюють, а їм не вигідно!Я зла...викид негативної енергії - Сторінка 6 6bcecbe94dafd37d1743d668912f7040
    oksano4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 629

Повідомлення автор oksano4ka 2013-02-11, 10:43 pm

Таська, om , як таке може бути???

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-22, 3:43 pm