Дівчатка...хто що скаже про щеплення, яка ваша думка чи будете ви їх робити....і чи робили...І чому???????
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 13, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 13 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+40
Танюшка С
Галочка-Палочка
ляля
Тетяна371
Koroleva
petrywka
Жанна
мамася
Алла
Іріша
Ly...
shchepna
Oxana_Sunny
Ksush@
kalina-80
ялю
ma-natka
Oksan@
ромашка
голубка тетяна
Natie
Кідді
nana2010
Світулька
Мері 13
пушкарік
AmInka
musya
Ollenka
Margoshka
mad_housewife
milanka
Oksana1989
Молочна шоколадка
Таська
Ната Д
kukusya
Юлія
Kavusja
Yulya123
44 користувачів
Щеплення...за і проти!
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Щеплення...за і проти!
Перше повідомлення в темі :
Дівчатка...хто що скаже про щеплення, яка ваша думка чи будете ви їх робити....і чи робили...І чому???????
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°76
Re: Щеплення...за і проти!
Єдина проблема в тому, що є невідповідальні чи некваліфіковані лікарі, які не виявляють ту чи іншу проблему в дитини , що можливо є протипоказом до щеплення і тоді такі поодинокі випадки підривають довіру у людей, вселяють страх і паніку. Шукайте доброго, СВОГО лікаря і все буде гуд.
А масова відмова від щеплень приведе до ще гірших епідемій небезпечних захворювань, згадайте історію, коли щеплень не було...вимирали цілі міста і села.....
А масова відмова від щеплень приведе до ще гірших епідемій небезпечних захворювань, згадайте історію, коли щеплень не було...вимирали цілі міста і села.....
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°77
Чому хворіють діти в садочку, бо на 20 чоловік тільки 10 мають щеплення, от вам і все... один хтось приніс і всі похворіли, чому мають страждати діти які мають щеплення??? А я знаю декількох мам, які просто записують, що вони зробили щеплення, а насправді ні... і йдуть в садочок. До речі мала моєї знайомої не має жодного щеплення і хворію весь рік...
Yulya123- -
- Повідомлення n°78
Та ну дівчатка ви вже плутаєте грішне з праведним...при чому тут простудні захворювання...в садочку дітки хворіють бо деякі матусі водять своїх дітей з соблями і бронхітами...сама таких знаю...були випадки температур а матуся говорить нема її не видумуйте...і водила далі...
Я не роблю щеплення, але і в садок не збираюся. Нас туди просто не візьмуть
Я не роблю щеплення, але і в садок не збираюся. Нас туди просто не візьмуть
Kavusja- -
- Повідомлення n°79
Я думаю, що все воно пов'язане...
kalina-80- -
- К-ть повідомлень : 205
- Повідомлення n°80
У мене двоє діток і обом я роблю усі щеплення, слава богу ніяких ускладнень жодного разу не було. Стосовно садочків згідна з Юлію , маю живий приклад , ще вчора синочок мені казав що в садочку хлопчик кашляє, а сьогодні ми уже вдома з насморком.
Yulya123- -
- Повідомлення n°81
і я про те..що хворіють діти частіше простудними захворюваннями а як бути з отруєнням в садочку від погоно помитого посуду???Думаю оте теж страшне...А про те хто робить і неробить щеплень ви ніколи не дізнаєтеся...ті картки всі підроблюють а батьки мовчать аби небуло паніки....Тому кожен вирішує сам але контакти всеодно будуть з дітьми їх не уникнути..зараз все більше батьків відмовляються від вакцинації
Yulya123- -
- Повідомлення n°82
Kavusja пише:Я думаю, що все воно пов'язане...
Воно неможе бути повязаним адже то зовсім різні хвороби...Те що дитина пройде всі щеплення то не значить не захворіє грипом чи орві..
Kavusja- -
- Повідомлення n°83
Я вперта, і все одно думаю, що все пов'язано.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°84
Я за вакцинацію!Може того,що я медик.Правда я за ті щеплення,які все життя робилися нам.Н-д. АКДС,БЦЖ,кір,краснуха,паротит і поліомієліт.Ніби всі назвала.Я вважаю,що вони треба всім,щоб колись не виникло епідемії коклюшу чи дифтерії,наприклад.Бо це серйозні хвороби,тому і придумали ці щеплення.Звичайно,в кого є реальні протипокази,то це не обговорюється.А от прививки від грипу-їх не підтримую.Вважаю,що краще восени потурбуватися про імунітет.А ще для мене новинка-це щеплення новонароджених від гепатиту.Я таку прививку отримала десь у років 20,не пам!ятаю точно,але вже дорослою.І від неї в роддомі ми відмовились,зробили манюні тільки БЦЖ .
Yulya123- -
- Повідомлення n°85
Я через те і проти що ніхто в роддомі на третій день народження дитини не знає чи є протипокази чи немає...роблять навмання і дивляться згодом...
Це моя думка і я її не зміню..і на другу дитину теж навіть бцж не робитиму...
Це моя думка і я її не зміню..і на другу дитину теж навіть бцж не робитиму...
Yulya123- -
- Повідомлення n°86
Kavusja пише:Я вперта, і все одно думаю, що все пов'язано.
ото ти мене розсмішила.....)))))))
ну буває і таке що не завджи розуміють батьки що і до чого..тому таке враження від дитячих садочків. Я думаю в даному випадку просто піклуватися просвою дитинку і все буде ок..а от впертість тобіу житті точно буде зайвою
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°87
Ksush@ а що старші донечці в ПБ не робили прививку гепатиту?
kalina-80- -
- К-ть повідомлень : 205
- Повідомлення n°88
В таких ситуаціях в кожної людини є своя думка, одні рахують що краще зробити вакцинацію щоб дитина не захворіла, а інші вважають за краще оберегти її від цієї хвороби.
Kavusja- -
- Повідомлення n°89
Моя впертість - моє право. Реальні приклади, є п'ять діток, один з них хворий... троє захворіло, а один ні... бо має щеплення, має імунітет... організм в нього сильніший.
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°90
Я думаю, що імунітет сильніший не від щеплень, на його стійкість впливає ряд факторів, це і спадковість і харчування і взагалі спосіб життя дитини. А щеплення ми робимо від інфекційних хвороб, епідемія яких може призвести до смертельних випадків.
Kavusja- -
- Повідомлення n°91
хай буде так...
Yulya123- -
- Повідомлення n°92
musya пише:Я думаю, що імунітет сильніший не від щеплень, на його стійкість впливає ряд факторів, це і спадковість і харчування і взагалі спосіб життя дитини. А щеплення ми робимо від інфекційних хвороб, епідемія яких може призвести до смертельних випадків.
Маша згодна на всі 100
Ksush@- -
- Повідомлення n°93
Коли я родила старшу,то гепатиту ще тоді не робили.А меншій я відмовилась,ще замала дитина.А от БЦЖ зробили обов"язково.Кідді пише:Ksush@ а що старші донечці в ПБ не робили прививку гепатиту?
Ksush@- -
- Повідомлення n°94
І я з цим згідна.Та й так воно і є.musya пише:Я думаю, що імунітет сильніший не від щеплень, на його стійкість впливає ряд факторів, це і спадковість і харчування і взагалі спосіб життя дитини. А щеплення ми робимо від інфекційних хвороб, епідемія яких може призвести до смертельних випадків.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°95
Бо малому в Пб зробили гепатит, то він мав ужасну жовтяницю, а малі я так само відмовила.
Богданчик по нині не має жодних прививок, от одужає після вітрянки і будемо щось думати.
Богданчик по нині не має жодних прививок, от одужає після вітрянки і будемо щось думати.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°96
Нам скоро робити щепку від Кір,Краснуха,Паротит,але зараз багато хворих на ці хвороби.От і я думаю,чи варто робити зараз чи зачекати,коли ті зарази вщухнуть?
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°97
Ми робили всі щеплення, окрім гепатиту.
Дічата, підкажіть приватний кабінет у Львові, де можна зробити щеплення, бо нам якраз останнє АКДП треба.
Дічата, підкажіть приватний кабінет у Львові, де можна зробити щеплення, бо нам якраз останнє АКДП треба.
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°98
Привіт! А для чого тобі приватний кабінет? Можна ж в дитячій поліклініці, або ще точно знаю що діткам роблять в Чорнобильській лікарні на Дністерській
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°99
Ми не стоїмо у Львові на обліку, тому й хочу в приватному.
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°100
Я думаю, що це не має значення. Ти маєш карточку Яни з собою у Львові?
Моя коліжанка все літо була з своїм піврічним сином у батьків в іншому місті, то вони щомісяця ходили в поліклініку на огляд до педіатра і прививки теж робили по місцю знаходження. Просто вона мала з собою карточку, а потім поїхала в Київ, і забрала карточку.
Може зателефонуй в реєстратуру поліклініки і запитай як бути в такій ситуації і хто дільнича педіатр по твоїй вулиці
Моя коліжанка все літо була з своїм піврічним сином у батьків в іншому місті, то вони щомісяця ходили в поліклініку на огляд до педіатра і прививки теж робили по місцю знаходження. Просто вона мала з собою карточку, а потім поїхала в Київ, і забрала карточку.
Може зателефонуй в реєстратуру поліклініки і запитай як бути в такій ситуації і хто дільнича педіатр по твоїй вулиці
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89