Дівчатка...хто що скаже про щеплення, яка ваша думка чи будете ви їх робити....і чи робили...І чому???????
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 15, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 15 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+40
Танюшка С
Галочка-Палочка
ляля
Тетяна371
Koroleva
petrywka
Жанна
мамася
Алла
Іріша
Ly...
shchepna
Oxana_Sunny
Ksush@
kalina-80
ялю
ma-natka
Oksan@
ромашка
голубка тетяна
Natie
Кідді
nana2010
Світулька
Мері 13
пушкарік
AmInka
musya
Ollenka
Margoshka
mad_housewife
milanka
Oksana1989
Молочна шоколадка
Таська
Ната Д
kukusya
Юлія
Kavusja
Yulya123
44 користувачів
Щеплення...за і проти!
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Щеплення...за і проти!
Перше повідомлення в темі :
Дівчатка...хто що скаже про щеплення, яка ваша думка чи будете ви їх робити....і чи робили...І чому???????
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°126
Re: Щеплення...за і проти!
Я б хотіла поіхати в Іспанію провакцинувати малу від пневмокока і менінгіту...ех, нам до того ,як до неба раком:((( Я лише від грипу зробила додаткову, і від ротавірусноі інфекціі, інших в нас нема...Я роблю щеплення в Чорнобильській, де обласні спеціалісти, де центр вакцинаціі, і нас теж там на ніякі аналізи без показів не направляють...Йде огляд лікаря, вимірювання т-ри і все ...І жодного разу не мали ускладнень, ттт . Дай Бог , щоб так і було надалі.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°127
Ми жодного разу аналізи перед щепленням не здавали... не розумію навіщо кожного разу дитину мучати, нас лікарка оглядає, слухає, питає мене чи здорова дитина, потім я пишу згодуі лише тоді робимо щеплення.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°128
Чи потрібно нам перед КПК здавати анлізи,проходити медогляд(той що в рік)чи можна зробити вакцинацію,а обстеження планові потім?Бо не хочу зараз по лікарям лазити-купа вірусяк.А щеплення б зробила..
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°129
Може, ви скажете що я погана мама. Але малим майже щеплень взагалі не роблю. Всіх разом може 3 робили. І тьху-тьху дітки здорові.
ялю- -
- Повідомлення n°130
Таня, можна тільки огляд педіатра перед щепленням і все..Ми теж медогляд ще не пройшли...планую весною, коли ймовірність підчепити щось в чергах буде меншою:))))
Margoshka, а де у вас знаходяться кабінети щеплень? Там де прийом лікарів? ...Веду до того, чи є скупчення людей біля цього кабінету? ...
хоча малоймовірно, у вас все напевно чітко по запису...
Margoshka, а де у вас знаходяться кабінети щеплень? Там де прийом лікарів? ...Веду до того, чи є скупчення людей біля цього кабінету? ...
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°131
Так,я до імунологші завжди йду перед прививкою,вона нас оглядає і заводить на щепку)То так і зроблю.
ялю- -
- Повідомлення n°132
Наточка, тут не мова про погана-не погана...але раніше чи пізніше і так тре буде перехворіти дитячим інфекціями ( і тут випадок, що чим пізніше, тим гірше)... а ще попутно можуть заразити діток,які ще не встигли пройти щеплення...Щеплення не 100% захист, але шанс не мати важкоі форми хвороби і ускладнень...Але у нас в краіні ще є право вибору...правда не знаю на щастя...чи нажаль:((((
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°133
Я б радила все ж таки вакцинувати тобі малих...тим більше поки вони малі..бо потім ті схеми,то все..купа мороки.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°134
У нас також так.Kavusja пише:Ми жодного разу аналізи перед щепленням не здавали... не розумію навіщо кожного разу дитину мучати, нас лікарка оглядає, слухає, питає мене чи здорова дитина, потім я пишу згодуі лише тоді робимо щеплення.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°135
Ось що знайшла:
- Спойлер:
- Однією із системних проблем у питаннях вакцинопрофілактики в Україні є недооцінка небезпеки, яка пов’язана зі зниженням рівня охоплення вакцинацією населення. Про це йдеться у статті "Вакцинація: право чи обов’язок" педіатра та інфекціоніста Євгена Комаровського, яка була створена на прохання Омбудсмена Валерії Лутковської, повідомляє УНН.
Є.Комаровський зазначає, що усі країни-члени ВООЗ та їх керівництво визначають вакцинацію як "найбільш ефективний спосіб профілактики інфекційних хвороб, а також найбільш економічно вигідний". Твердження щодо того, що "вакцинація є благом, способом забезпечити біологічну безпеку держави загалом та населення зокрема" автор пропонує визначити як базове.
Разом з цим, за словами Є.Комаровського, Україна має дещо двояке ставлення до питань вакцинації:
"Про те, що Україна "за" вакцинацію знають за межами нашої країни ( про це державні структури регулярно інформують ВООЗ та ЮНІСЕФ), але населення країни про це не знає практично нічого", - пише лікар.
Це виникає тому, що вища влада уникає теми вакцинації як такої, політичні сили не можуть визначитись із питанням: вакцинація є правом чи обов’язком, а іноді "доходить до того, що окремі вчені, що викладають у державних ВИШах за державні кошти, розповідають ЗМІ та майбутнім лікарям про свою незгоду щодо державної політики та про шкоду вакцинації".
Є.Комаровський також наголошує на тому, що загалом в Україні існує 4 основні проблеми у галузі вакцинації: це відсутність чіткої та зрозумілої населенню державної політики, недооцінка небезпек, що пов'язані зі зниженням рівня охоплення вакцинацією, відсутність інформаційного забезпечення вакцинопрофілактики та відсутність чіткої статистики щодо інфекційних хвороб.
Нагадаємо, в Україні, відповідно до Національного календаря щеплень, обов'язковою є вакцинація від дифтерії, правця, кашлюку, кору, поліомієліту, паротиту, туберкульозу, гепатиту В, краснухи та гемофільної інфекції.
Алла- -
- Повідомлення n°136
Ми всі прививки робимо, гепатиту ще не робили, бо не було вакцини. Також вагалася робити, чи не робити, але робимо всі, щоб не переживати кожного разу за дитину, ажде хвороби серйозні і наслідки жахливі.
Kavusja- -
- Повідомлення n°137
І я вагалася, але робимо всі і я за вакцинацію.
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°138
ялю пише:Margoshka, а де у вас знаходяться кабінети щеплень? Там де прийом лікарів? ...Веду до того, чи є скупчення людей біля цього кабінету? ...
ялю, в нашій поліклініці цей кабінет один, находиться в педіатрії, поряд ще два кабінети, в яких постійно ведуться прийоми. Скупчення людей є постійно, бо на прийом одного пацієнта виділено лише 5 хв... Це лікар мусить вислухати скарги, записати їх в комп, оглянути, результат записати, назначити лікування і роздрукувати рецепт... не вкладаються вони в 5хв:)
навіть наглядно покажу, який зал очікування, і часом, буває весь заповнений...
- Спойлер:
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°139
Маргошка,у вас так цікаво!..
Ollenka- -
- К-ть повідомлень : 325
- Повідомлення n°140
Марго так смішно читає рекламку
а є у вас якийсь день здорової дитини чи щось таке?
а є у вас якийсь день здорової дитини чи щось таке?
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°141
немає, або я про такий не чула
ялю- -
- Повідомлення n°142
Ага, ясно... теж не дуже мудро...чому питаю, бо на останньому щепленні нам сказали, що можливо за 2-3 місяці іх кабінет перенесуть на інший поверх, де немає такоі кількості людей, це ніби на просьби людей...
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°143
Ми також маємо зараз всі вакцинації на наш вік. На Україні зробили в роддомі БЦЖ і гепатит. Потім не було вакцин,але як вияснилось після мого листа в обл відділ медицини, вони є але подзвонили тільки т=нам прийти щепитись, на той час нам було 5 міс. але було запізно, ми приїхали в США, і тут аналогічна ситуація, як в Іспанії. Лікар оглядає, слухає,жодних аналізів. Соплі, складочки не є протипоказом. Між прививками роблять 2 місяці перериву, тобто за графіком АКДС 2-4-6 місяців. ми їх робили 6-8-10. + менінгококову(багато мам проти, то не роблять, я за. +ротавірус). в рік зробили КПК і вітрянку. і ще таємо в кінці березня останю зробити і буде спокій до 4 р.
А на рахунок невропатолога - на україні були хворі, а тут педіатр здивувався, відправив до спеціаліста, той також не знав, що ми від нього хочемо, але провірив, то каже все нормально. Чомусь на Україні з ниших дітей дуже люблять робити хворих, ще від вагітності.
А на рахунок невропатолога - на україні були хворі, а тут педіатр здивувався, відправив до спеціаліста, той також не знав, що ми від нього хочемо, але провірив, то каже все нормально. Чомусь на Україні з ниших дітей дуже люблять робити хворих, ще від вагітності.
Oksana1989- -
- К-ть повідомлень : 568
Вік : 35
- Повідомлення n°144
В мене сильні сумніви щодо якості вакцини в Україні, тому, крім БЦЖ, нічого не маємо. Щей десь місяць тому прочитала в газеті Експрес статтю "українським малюкам роками кололи вкрай небезпечну і необовязкову вакцину". страшно щоб дитина захворіла, але ще страшніше, щоб дитина захворіла через щеплення.
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°145
Ми робили лише 3 рази щеплення, потім я від них відмовилася
Алла- -
- Повідомлення n°146
ми вже всі прививки зробили, наступна в 6 років)
Kavusja- -
- Повідомлення n°147
в нас ще не всі...
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
- Повідомлення n°148
в нас також ще не всі
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
- Повідомлення n°149
В старшого лише БЦЖ. Меншому планую робити, але вибірково. Наприклад, від гепатиту не робила, бо сумніви на рахунок якості, а зробила вже 2 від коклюшу, дифтерії... а третьої нема, кажуть.
А що ви скажете про манту? Я ще не робила і якось не хочеться...
А що ви скажете про манту? Я ще не робила і якось не хочеться...
Жанна- -
- К-ть повідомлень : 14
Вік : 39
- Повідомлення n°150
Для тих, хто цього ще не бачив http://rutube.ru/video/b488c90978dd730eb0a4be19ce064326/
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89