НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 20, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 20 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+14
Ksush@
oleAndr
Natali
iro4ka
Галочка-Палочка
weare
Oksana1989
В ритмі щастя...
hata4
Молочна шоколадка
Himena
oksano4ka
Ollenka
Kavusja
18 користувачів

Як позбавитися животика після пологів?

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty Як позбавитися животика після пологів?

Повідомлення автор Kavusja 2012-03-07, 2:29 pm

Перше повідомлення в темі :

Дівчата, в кого була така проблема, як ви позбавилися животика після пологів???
    пушкарік
    пушкарік
    -
    -

К-ть повідомлень : 862
    Вік : 34

Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty Re: Як позбавитися животика після пологів?

Повідомлення автор пушкарік 2014-11-21, 2:20 pm

пройшло вже майже 3 роки.. а пузік лишився(( видно зайву шкіру, і розтяжки..
    Хула-хуп кручу ще з літа, але не часто. результат тільки в талії, на бока опустити не можу.
    Спочатку крутила через одяг, були великі синяки. потім тіло звикло настільки, що тепер кручу на голяка, і жодних слідів... а хула-хуп то в мене з шипами О_о. Так що до всього звикається, головне перетерпіти перші 10 разів)
    А так - був час коли животик практично пропав - я сиділа на Бонській дієті і займалась з Джиліан - реально був результат. Тільки зірвалась конкретно, через жорстоке ПМС(
    gnatyska
    gnatyska
    -
    -

К-ть повідомлень : 775

Як позбавитися животика після пологів? - Сторінка 3 Empty Re: Як позбавитися животика після пологів?

Повідомлення автор gnatyska 2014-12-17, 10:08 pm

Знаю точно, що від ростяжок дуже помагає крем з мумійо. От таким користуюся. Враховуючи, що пологи були 2,5 роки тому, тобто розтяжки вже задавнені, але результат все рівно є
    пушкарік
    пушкарік
    -
    -

Повідомлення автор пушкарік 2014-12-17, 10:27 pm

gnatyska, а де брала? чи робила сама?
    gnatyska
    gnatyska
    -
    -

К-ть повідомлень : 775

Повідомлення автор gnatyska 2014-12-17, 10:33 pm

пушкарік, Так як ти львівянка та ще й буваєш на привокзальній, то зайди в магазин "Срібні джерела", там є мумійо в пластині 5 гр (десь 30 грн). Розводиш на 1-2 ч.л. кипятку і в крем (можна дитячий). Я даю будь який. Стараюся, правда, обирти крем обирати із сильним приємним запахом, бо мені мумійо дуже вже фууу...... lol
    пушкарік
    пушкарік
    -
    -

Повідомлення автор пушкарік 2014-12-17, 10:57 pm

gnatyska, дуже тобі дзенькую)
    svetikyra
    svetikyra
    -
    -

К-ть повідомлень : 93
    Вік : 49

Повідомлення автор svetikyra 2016-02-16, 1:38 am

О і для мене ця тема болюча так хочу від того живота позбутись, але то треба таку силу волі і часу вагон - а поки-шо нема ні того ні іншого.Прес качати це дуже добре ,але він навіть якщо з"явиться то буде під пластом жирка.Потрібно старатись постійно втягувати живіт ,тоді він поступово зменшиться ,і харчування теж дуже важливо відкоректувати

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 3:24 pm