Дівчата, в кого була така проблема, як ви позбавилися животика після пологів???
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 10, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 10 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+14
Ksush@
oleAndr
Natali
iro4ka
Галочка-Палочка
weare
Oksana1989
В ритмі щастя...
hata4
Молочна шоколадка
Himena
oksano4ka
Ollenka
Kavusja
18 користувачів
Як позбавитися животика після пологів?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Як позбавитися животика після пологів?
Перше повідомлення в темі :
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°26
Re: Як позбавитися животика після пологів?
а що це за кавова олія і де її можна купити?
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°27
А можна кавою втиратись, якщо годуєш???
І ще - то звичайною заварною кавою, чи вже фусями від запареної випитої кави??
Просто я пригадую, що колись так робила , та переважно душ приймаю ввечері, то вночі спати не могла??? Діяло як горнятко кави!!!
І ще - то звичайною заварною кавою, чи вже фусями від запареної випитої кави??
Просто я пригадую, що колись так робила , та переважно душ приймаю ввечері, то вночі спати не могла??? Діяло як горнятко кави!!!
Ollenka- -
- К-ть повідомлень : 325
- Повідомлення n°28
Міля, я купляю найдешевшу в зернах, її мелю і використовую. При гв можна, ну хіба мама алергік та дуууже чутлива дитина. На мій сон та малого не впивало, я теж переважно вввечері цим всім займаюсь. Взагалі коли лінуюсь молоти каву, то беру сіль (морську) і цукор у рівних пропорціях, додаю трохи олії оливкової(іноді і звичайної) і це використовую (теж вичитала на форумах різних), але у кави є плюс, як писала Хімена, вона тонізує і після неї шкіра така гладенька. Якщо переживаєш за каву, то можеш спробувати це.
oksano4ka, у моєму місті в космо великий вибір ефірних олій, заходиш - очі розбігаться, там і купую. Але спочатку пробую у малій кількості (додаю крапельку до молочка)та дивлюсь на реакцію малого, якщо все нормально, то беру більше. Ще кажуть дуже ефективна проти целюліту апельсинова ефірна олія, але її поки не ризикую, бо боюсь реакцію малого, ну і вона дуууже ароматна.
oksano4ka, у моєму місті в космо великий вибір ефірних олій, заходиш - очі розбігаться, там і купую. Але спочатку пробую у малій кількості (додаю крапельку до молочка)та дивлюсь на реакцію малого, якщо все нормально, то беру більше. Ще кажуть дуже ефективна проти целюліту апельсинова ефірна олія, але її поки не ризикую, бо боюсь реакцію малого, ну і вона дуууже ароматна.
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°29
Ще додам: краще брати олію зеленої кави (вона рідка), а не олію смаженої кави (густа, баттер), вона за дією активніша й ефективніша.
Щодо ефірної олії апельсину (ЕОА) - загалом, вона не має надзвичайно виражених антицелюлітних властивостей, принаймні, вони на тому ж рівні, як і у будь-яких цитрусових олій, наприклад, мандарину, лимону, грейпфруту. Якщо ЕОА справжня, то категорично не можна її використовувати на вологе тіло, в душі або приймати з нею ванну - можна зробити собі сильне подразнення шкіри, ходити чухатися і "горіти" мало не цілий день. Також її не можна використовувати на відкритих ділянках шкіри перед виходом на сонячне світло, бо вона фототоксична. До речі, цим грішать більшість цитрусових олійок.
Для боротьби з розтяжкками і целюлітом краще використовувати ефірні олії: петигрейну, чорного перцю, кориці, імбирю.
Щодо ефірної олії апельсину (ЕОА) - загалом, вона не має надзвичайно виражених антицелюлітних властивостей, принаймні, вони на тому ж рівні, як і у будь-яких цитрусових олій, наприклад, мандарину, лимону, грейпфруту. Якщо ЕОА справжня, то категорично не можна її використовувати на вологе тіло, в душі або приймати з нею ванну - можна зробити собі сильне подразнення шкіри, ходити чухатися і "горіти" мало не цілий день. Також її не можна використовувати на відкритих ділянках шкіри перед виходом на сонячне світло, бо вона фототоксична. До речі, цим грішать більшість цитрусових олійок.
Для боротьби з розтяжкками і целюлітом краще використовувати ефірні олії: петигрейну, чорного перцю, кориці, імбирю.
Ollenka- -
- Повідомлення n°30
Himena, я колись у років 20 купила олію чайного дерева, не прочитала інструкцію та намастила після душу собі обличчя та тіло, що це було тепер завжди уважно читаю інструкцію перед використанням Тому краще після скабу їх не брати, бо шкіра червона, краще взяти якесь базове масло.
У мене масажне масло ароматика від розтягнень, у ньому вже змішані олії виноградних кісточок, мигдалева, персикова, жожоба, неролієва, мандаринова та ліметова.
У мене масажне масло ароматика від розтягнень, у ньому вже змішані олії виноградних кісточок, мигдалева, персикова, жожоба, неролієва, мандаринова та ліметова.
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°31
Ні, ну, то зрозуміло, а як з цитрусовими таке випадково вчудити, то чайне дерево просто відпочиває А м"ятна олія! То взагалі прЄлЄсть на вологе тіло
Це у нас знайомий просто недавно вчудив: захотів ванну прийняти ароматичну. І накапав туди апельсинової олії
Це у нас знайомий просто недавно вчудив: захотів ванну прийняти ароматичну. І накапав туди апельсинової олії
Kavusja- -
- Повідомлення n°32
Коли вже знайдуть такий засіб, щоб потер проблемну ділянку тіла і вона стала ідеальною
hata4- -
- К-ть повідомлень : 198
Вік : 41
- Повідомлення n°33
Натиратися кавою на розпарене тіло - гарний результат дає для знищення розтяжок і целюліту. Але замість того щоб купувати каву нову, я висушувала випиту каву і нею ж натиралася.
Ollenka- -
- Повідомлення n°34
У висушеному вигляді кількість кофеїну вже не та :(
hata4- -
- К-ть повідомлень : 198
Вік : 41
- Повідомлення n°35
Можливо-можливо, сперечатися не буду. Проте мені допогла і висушена кава.
Ollenka- -
- Повідомлення n°36
Рада за Вас, мені допомогла свіженька кава :)
В ритмі щастя...- -
- К-ть повідомлень : 2175
Вік : 39
- Повідомлення n°37
І ми з сестрою користуємося висушеною, адже вона йде і як скраб)))Сестра взагалі додає до елю для душу)) Я робила мило і туди гущу сипала, руки як бархвтні після нього були))
Kavusja- -
- Повідомлення n°38
Дівчата як то його схуднути... ааааааааааа
Oksana1989- -
- К-ть повідомлень : 568
Вік : 35
- Повідомлення n°39
Мій спосіб жахливо шкідливий, але дієвий - нерви (їсти взагалі не хочеться, їм бо молока не буде)
Kavusja- -
- Повідомлення n°40
вичитала, що за годину скакання через скакалку втрачаєш 700 калорій, з сьогоднішнього дня буду скакати на стадіоні, а ще кручу хулахуб то вже ніби результат є трохи...
weare- -
- К-ть повідомлень : 105
- Повідомлення n°41
Ой, начиталась. Треба і собі каву спробувати. Бо в мене розтяжки зявились, як доні вже було 4міс. Я вже раділа, думала не буде. А тут на тобі (((
Kavusja- -
- Повідомлення n°42
Чтаю своє повідомлення і сміюся... бо майже нічого з того, що написала не зробила.. ну коло крутила, але від нього синці великі тому закинула.. а заарз знову це питання актуальне, як схуднути, вірніше скинути живіт))
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°43
Kavusja, Наталю, а я якраз перечитала цю темку, і хотіла запитати в тебе: і за тертя кавою і за крутіння хула хупа... Я така сама, більше ніж на тиждень - мене не хватає.
iro4ka- -
- К-ть повідомлень : 280
Вік : 36
- Повідомлення n°44
О,яка потрібна темка!!!Я також попробую цей метод)))
Natali- -
- К-ть повідомлень : 859
Вік : 35
- Повідомлення n°45
В мене теж живіт і преси качала і вправи різні робила і тепер на фітсес ходжу, результат майже не помітний а малому вже 2р і 9 м. і дієти пробувала, вже замучилася з тимвсім) ще хочу круг попробувати)
а від розтяжок гарніпоради треба буде спробувати)
а від розтяжок гарніпоради треба буде спробувати)
oleAndr- -
- К-ть повідомлень : 424
Вік : 40
- Повідомлення n°46
Від розтяжок вже існуючих крем та ампули фірми Ліерак,від целюліту обгортання медово-гірчичні-мені майже допомогли))
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°47
Щойно прочитала,що невміле або тривале користування хула-хупом може призвести до розхитування хребців.
Iruska- -
- К-ть повідомлень : 109
- Повідомлення n°48
О ужас,в мене такий великий живіт залишився,що моя мама на виписці з роддому пошуткувала до мого чоловіка,каже заносив жінку в роддом вагітну і виносиш вагітну
Iruska- -
- Повідомлення n°49
Кстаті незнаю як ти Оксана,але я від хула-хупа мала багато синяків,незнаю від чого то так,чи того шо він такий тяжкий і дуже надавив мені на тканини,в результаті чого появилось посиніння,чи це то шо я неправильно ним користувалась.....
Iruska- -
- Повідомлення n°50
пише в неті
Для эффективного похудения необходимо крутить обруч ежедневно на голодный желудок в течении 15 минут. Делать упражнения с обручем для похудения чаще не рекомендуют врачи, а меньше не следует, потому что эффективность падает.
Для эффективного похудения необходимо крутить обруч ежедневно на голодный желудок в течении 15 минут. Делать упражнения с обручем для похудения чаще не рекомендуют врачи, а меньше не следует, потому что эффективность падает.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89