НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 2, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 2 гостей :: 1 пошукова система

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+28
petrywka
weare
Оксана Л
Львів'янка
Алла
Іріша
Maljok
Natie
kalina-80
snv512
Кідді
Oksana1989
Ly...
Антуріум
oksano4ka
Svyetik
nana2010
kukusya
Таська
Ester88
Yulya123
Margoshka
milanka
Серденько
Молочна шоколадка
пушкарік
Kavusja
AmInka
32 користувачів

Які батьки з ваших чоловіків?

AmInka
    AmInka
    -
    -

К-ть повідомлень : 333
    Вік : 41

Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty Які батьки з ваших чоловіків?

Повідомлення автор AmInka 2012-02-19, 12:12 pm

Перше повідомлення в темі :

Ой, дівчата, щиро тішуся за тих жінок, кому чоловіки активно допомагають у вихованні діток.. мій лише зараз, як доця трошки підросла, почав більше часу проводити з нею.. позавчора навіть сам визвався покатати її на санках.. за 2,5роки сам з доцею на вулиці він гуляв 3-4 рази.. по півгодинки максимум.. ну а з малим - повторюється попередня історія: чоловік може потримати його максимум 5 хвилин, та й то, коли я йому вручу синочка прямо в руки.. постійно повторюється ситуація: годинами ношу Дєніску на руках, а мала їсти просить, чоловік вже по каструлям заглядає, та й в мене в животі бурчить.. віддаю малого чоловікові і йду готувати.. а за 5 хвилин Валік приносить сина мені.. в нього просто терпіння не вистачає... і так мене це бісить! а дитина ж відчуває все, тому нервується в тата на руках, не хоче спокійно лежати... той ще більше кіпішує, б синочок крутиться в нього.. замкнуте коло..

а як ваші чоловіки проявляють себе в батьківстві?
    Margoshka
    Margoshka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1758
    Вік : 38

Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty Re: Які батьки з ваших чоловіків?

Повідомлення автор Margoshka 2013-01-19, 10:36 am

А я навіть не знаю, що сказати... Мій може з малою і на весь день залишитись, і кашою нагодувати, і суп на обід зварити, і погуляти, і побавитись... Але мене дратує те, що в першу чергу в нього не дитина, а комп ігри... От приходить ввечері, мала тішиться, біжить зустрічає його, він візьме її на пару хв, а потім одразу за комп... І ту вільну годинку віддає йому...
    Maljok
    Maljok
    -
    -

К-ть повідомлень : 3269
    Вік : 35

Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 3 Empty Re: Які батьки з ваших чоловіків?

Повідомлення автор Maljok 2013-01-20, 10:02 pm

А в мене чоловік вміє все! Правда лиш інколи це робить lol Знаю, що можу на нього покластись і лишити маля на нього...але стараюсь цього уникати, так як я мати і це в моїй природі турбота про потомство...Але завжди милуюся як чоловік грається з донечкою - це якось по особливому, по їхньому. І дуже МИЛО! family
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598

Повідомлення автор Іріша 2013-01-21, 11:50 am

Мій також повністю справляється.Тільки треба наготувати,а потім можу хоть на весь день.Але таке не часто буває.Коли має можливість,то завжди гуляє з синочком.Я щаслива.
    Алла
    Алла
    -
    -

К-ть повідомлень : 4739
    Вік : 43

Повідомлення автор Алла 2013-01-21, 2:09 pm

Мій не хоче ситіти з малими, але на вихідних я можу йти на цілий день по магазинах. Він і їсти зварить, і нагодує, і переодягне, і спатки положе. З двома дітьми справляється наш татусь на відмінно bravo
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2013-01-21, 2:25 pm

Якби в чоловіка було б більше часу, то також справився би, напевне, зі всім, але хтось має заробляти на доціни захцянки ok
    Maljok
    Maljok
    -
    -

К-ть повідомлень : 3269

Повідомлення автор Maljok 2013-01-21, 6:31 pm

головне щоб чоловік був опорою на всяк випадок...краще хай інколи посидить із дітьми ніж кожен день, а потім буде розказувати що то за мама в дитини, і що все в домі робить він lol
    Львів'янка
    Львів'янка
    -
    -

К-ть повідомлень : 124
    Вік : 34

Повідомлення автор Львів'янка 2013-03-20, 5:52 pm

ага..а то і так говорять що з дитиною вдома неважко сидіти і як то ми ще смієм жалітися..
    Оксана Л
    Оксана Л
    -
    -

К-ть повідомлень : 64
    Вік : 44

Повідомлення автор Оксана Л 2013-03-28, 7:45 pm

Мій чоловік гарний тато, це було одним з критеріїв, за яким обирала собі чоловіка.
    Коли дитина була маленька, завжди допомагав, коли приходив з роботи.
    По можливості усе робили разом. Сина він дуже любить.
    weare
    weare
    -
    -

К-ть повідомлень : 105

Повідомлення автор weare 2013-06-04, 11:16 pm

Yulya123 пише:
    А взагалі то чоловіки такі істоти обділені розумом і відчуттями...звичайно не ображайтеся...просто поки інших я не зустрічала...))))

згідна на всі 100!!!
    weare
    weare
    -
    -

К-ть повідомлень : 105

Повідомлення автор weare 2013-06-04, 11:17 pm

Мій мені майже не допомагає. Єдине - гарно бавиться з нею. Але допоки вона у гуморі, вже як починає трохи хандрити - кличе мене. Вночі ні раху не вставав!!!
    petrywka
    petrywka
    -
    -

К-ть повідомлень : 752
    Вік : 42

Повідомлення автор petrywka 2013-08-21, 12:50 pm

Мій любить сина і залюбки проводить з ним час, АЛЕ... якщо поряд є яdance 
    ляля
    ляля
    -
    -

К-ть повідомлень : 1126
    Вік : 32

Повідомлення автор ляля 2013-09-04, 7:41 pm

мій поки що вчиться бути батьком)дуже молоді ми ще)
    Natali
    Natali
    -
    -

К-ть повідомлень : 859

Повідомлення автор Natali 2014-02-23, 12:38 am

Мій ніби теж справляється і навчити чогось хоче, і нагодувати може. тільки одягати нелюбить. коли десь іду то зі спокійною душею залишаю, і погуляє) Іноді звичайно за інтернетом сидить забагато, то тоді вже гірше be rolleys 
    vitagladjuk
    vitagladjuk
    -
    -

К-ть повідомлень : 740
    Вік : 36

Повідомлення автор vitagladjuk 2014-02-28, 5:12 pm

Мій грається з доцьою, як мене нема то нагодує, переодягне і т.д., а коли є я, то всі обовязки на мені. А тепер він ще на роботі в іншому місті, то мала і не хоче з ним засинати, тільки зі мною((( Але доцю любить дуже і це для мене найголовніше)))
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

К-ть повідомлень : 1473
    Вік : 37

Повідомлення автор Ірчик 2014-03-06, 4:28 pm

Наш татко дуже любить наших малючків,але зараз приділяє уваги більше, донечці, бо синочку, на даний момент,  крім мами та  циці нікого не потрібно.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-13, 11:17 am