НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 3, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 3 гостей :: 1 пошукова система

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+28
petrywka
weare
Оксана Л
Львів'янка
Алла
Іріша
Maljok
Natie
kalina-80
snv512
Кідді
Oksana1989
Ly...
Антуріум
oksano4ka
Svyetik
nana2010
kukusya
Таська
Ester88
Yulya123
Margoshka
milanka
Серденько
Молочна шоколадка
пушкарік
Kavusja
AmInka
32 користувачів

Які батьки з ваших чоловіків?

AmInka
    AmInka
    -
    -

К-ть повідомлень : 333
    Вік : 41

Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty Які батьки з ваших чоловіків?

Повідомлення автор AmInka 2012-02-19, 12:12 pm

Перше повідомлення в темі :

Ой, дівчата, щиро тішуся за тих жінок, кому чоловіки активно допомагають у вихованні діток.. мій лише зараз, як доця трошки підросла, почав більше часу проводити з нею.. позавчора навіть сам визвався покатати її на санках.. за 2,5роки сам з доцею на вулиці він гуляв 3-4 рази.. по півгодинки максимум.. ну а з малим - повторюється попередня історія: чоловік може потримати його максимум 5 хвилин, та й то, коли я йому вручу синочка прямо в руки.. постійно повторюється ситуація: годинами ношу Дєніску на руках, а мала їсти просить, чоловік вже по каструлям заглядає, та й в мене в животі бурчить.. віддаю малого чоловікові і йду готувати.. а за 5 хвилин Валік приносить сина мені.. в нього просто терпіння не вистачає... і так мене це бісить! а дитина ж відчуває все, тому нервується в тата на руках, не хоче спокійно лежати... той ще більше кіпішує, б синочок крутиться в нього.. замкнуте коло..

а як ваші чоловіки проявляють себе в батьківстві?
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty Re: Які батьки з ваших чоловіків?

Повідомлення автор Kavusja 2012-02-25, 12:32 pm

Мій чоловік без мене 4 години малого няньчив.
    kukusya
    kukusya
    -
    -

К-ть повідомлень : 186
    Вік : 36

Які батьки з ваших чоловіків? - Сторінка 2 Empty Re: Які батьки з ваших чоловіків?

Повідомлення автор kukusya 2012-02-27, 8:55 pm

А мій чоловік був зі мною на родах і в роддомі з нами в палаті лежав. І можливо саме це його ще дужче зблизило до мене і донечки. Він перший їй підгузник поміняв. Ще в роддомі просив, щоб я йому дозволяла малу самому переодівати. Всі медсестри мені казали, що маю "золотого" чоловіка. І після роддому він біля нас носився, як ошпарений. З роботи як приходить то в першу чергу біжить мити руки і одразу до донечки. Мала його просто обожнює, хоча спершу довго з ним на одинці не залишалася. Бувають моменти коли мала не дуже охотно з ним грається то наш татко проситься сам на кухню, а я щоб з малою була. ura
    AmInka
    AmInka
    -
    -

К-ть повідомлень : 333
    Вік : 41

Повідомлення автор AmInka 2012-03-05, 1:40 pm

всі вихідні малий в мене на руках.. в мене вже і спина, і шия болять, та я ношу, бо інакше не може спати.. ношу і не жаліюся.. вчора ввечері синочок трохи заспав в люльці, я вирішила тим скористатися і спекти піццу.. замісила тісто, приготувала начинку, почала розкладати тісто на деко.. і тут карапуз мій прокинувся.. попросила чоловіка поносити синулю на руках, поки я розкладу начинку... ну, дівчата, то реально зайняло хвилин 10, не більше.. а він вже через 5 хв. спитав: "Ти ще довго?" Я втомився!" lol
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-03-05, 2:16 pm

lol на мого схоже...мій чоловік взагалі час не відчуває...як в неті сидить то мало, а як малого носить то для нього 5х ціла година...
    nana2010
    nana2010
    -
    -

К-ть повідомлень : 268

Повідомлення автор nana2010 2012-03-09, 8:56 am

Інна,я думала,що то в мене тільки такий чоловік(((також за рік з доцьою погуляв 4 рази,і то випихала з криком...а зараз доня більша,хоче і з татом погратися,а в нього за компом все часу немає дитині приділити увагу,а свекруха все каже:"Що ти його чіпаєш,він з роботи прийшов втомився,а ти чим цілий день займалася?Дитині потрібна більше мама!".От таке то(((...
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-03-09, 9:00 am

Мій вчора пожартував...каже я от дочитаю книжку і буду більше часу приділяти...інтернету lol
    ото я сміялася...але з малим майже постійно, і вночі встає і вдень няньчиться.
    nana2010
    nana2010
    -
    -

Повідомлення автор nana2010 2012-03-09, 9:27 am

А мій в інтернеті цілодобово plach
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-03-09, 9:54 am

nana2010, а ми обоє інтернет-залежні...я багато часу проводжу, бо сиджу вдома з малим...вже не дочекаюся тепла, щоб більше часу на повітрі проводити, а чоловік любить історію, політику...то постійно сидить щось читає, пише...і все...іноді навіть сваримося.
    Svyetik
    Svyetik
    -
    -

К-ть повідомлень : 37
    Вік : 35

Повідомлення автор Svyetik 2012-03-22, 2:33 am

А мій просто "ЗОЛОТО"! Ворогові такого татуся не побажаєш...
    Після народження донечки був уважний, турботливий, цікавився дитиною(працював в іншому місті), а після 6 місяців людину ніби підмінили, як пішов з дому так і не приходить(навіть до дитини). От я тепер і за маму, і за тату
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-03-22, 8:34 am

Як так om ...не приходить зовсім...чи просто менше уваги приділяє???
    Ох ці чоловіки їх не зрозумієш то вони хочуть сім'ю то не готові до проблем і відразу тікають...точно малі діти.
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2012-03-22, 11:46 am

Svyetik , співчуваю, але думаю що все налагодиться - чоловікам важче до діток звикнути
    Svyetik
    Svyetik
    -
    -

Повідомлення автор Svyetik 2012-03-23, 1:32 am

Kavusja пише:Як так om ...не приходить зовсім...чи просто менше уваги приділяє???
    Ох ці чоловіки їх не зрозумієш то вони хочуть сім'ю то не готові до проблем і відразу тікають...точно малі діти.
    За 7 місяців до дочки приходив тільки 2 рази (на Миколая і через тиждень після дня народження), дзвонить раз на три дня, а то і раз в тиждень, так щоб мене понервувати і вивести з себе, гроші на малу 0,0 грн.
    Дитину він дуже хотів, на руках носив мене, потім Соню.
    Сам виріс без мами і що він тепер таке чудить ніхто не знає і не розуміє його((
    Svyetik
    Svyetik
    -
    -

Повідомлення автор Svyetik 2012-03-23, 1:38 am

Таська пише:Svyetik , співчуваю, але думаю що все налагодиться - чоловікам важче до діток звикнути
    Дякую. Але про те , що щось налагодиться і мови немає, я вже не хочу навіть його бачити, а жити ...тим більше
    Я так бачу, що він ще не нагулявся і тому таке творить, ми йому просто на даний момент життя не потрібні((((((
    Ніколи не думала, що зі мною може таке статися.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-03-23, 9:26 am

Шкода, він просто ще не знає, що втрачає...думаю він схаменеться!!!
    Svyetik
    Svyetik
    -
    -

Повідомлення автор Svyetik 2012-03-24, 12:22 am

Можливо і так, але буде вже запізно.
    nana2010
    nana2010
    -
    -

Повідомлення автор nana2010 2012-03-30, 8:42 am

А мій тільки любить всім знайомим і своїм родичам розповідати про досягнення нашої малечі,вихваляється,що йогодитина така розумна!А про те,що з дитиною займаюся я і моя мама ані слова!Тим більше самому погратися або почитати ту любиму книжку з малою цому ніколи немає часу plach
    oksano4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 629

Повідомлення автор oksano4ka 2012-04-04, 1:08 pm

Я навіть не думала, що мій буде таким хорошим татом: він і грається з синочком, і заколисує, і передіває, памперси міняє. Спочатку переодягав тільки якщо я була зайнята, а тепер майже завжди коли є вдома. І купає Ромчика також тато, а я витираю і потім одягаю. Думаю, якби ми були на ШВ, то і годувати зміг би!
    nana2010
    nana2010
    -
    -

Повідомлення автор nana2010 2012-04-04, 2:28 pm

oksano4ka пише:Я навіть не думала, що мій буде таким хорошим татом: він і грається з синочком, і заколисує, і передіває, памперси міняє. Спочатку переодягав тільки якщо я була зайнята, а тепер майже завжди коли є вдома. І купає Ромчика також тато, а я витираю і потім одягаю. Думаю, якби ми були на ШВ, то і годувати зміг би!
    Вам пощастило!
    Антуріум
    Антуріум
    -
    -

К-ть повідомлень : 15

Повідомлення автор Антуріум 2012-04-30, 1:56 pm

нАШ ТАТО ТЕЖ ЛЮБИТЬ ПОСИДІТИ В неті разом з мамою (особливо в політиці та історії) а мама на форумах. Але з дітьми він грається постійно, і вночі до обох встає як треба. І гуляє з ними (коли має час). Він і накормить їх, і спати вложить. Інколи я зранку годинку доспати хочу - то він заберає малих і грається з ними.
    Ly...
    Ly...
    -
    -

К-ть повідомлень : 247
    Вік : 32

Повідомлення автор Ly... 2012-05-21, 1:12 pm

Своїм чоловіком впринципі я задоволена...Шкода, що тільки мало часу вдома проводить. Перший підгузник він поміняв, та й взагалі в пологовому майже все він робив. Зараз дуже ніжно відноситься до малої, так акуратно, що деколи навіть не вдається її заспокоїти, бо треба трохи більше потрусити нею. Любить її дуже-дуже, боїться за все, лишній прищик, лишній плач - і вже паніка...Гуляти сам з нею трохи боїться, та й часу впринципі немає, бо вдома тільки субота і неділя. Одного разу залишався сам з малою, коли я в перукарню ходила, то вся перукарня чула через телефон, як Вероніка верещала (але тут трохи я винувата, бо не розрахувала трохи час, і дитина голоднюча була).
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

К-ть повідомлень : 568

Повідомлення автор Oksana1989 2012-06-01, 8:27 pm

Мій чоловік хороший тато, дитятко любить, балує, носить на руках. Спочатку він не дуже допомагав з дитиною, лише готував ванночку і був асистентом у всіх тих переодяганнях, мазаннях, але як був вихідний, то обовязково ішов з нами гуляти. Але в місяців 4 - 5 він активніше почав приймати учась в вихованні дитини. Ну тепер його малеча бачить і тільки до нього на руки проситься. А він вже деколи занадто над нею трясеться ("мене болить коли вона плаче"). аналіз крові не робити, бо будуть колоти пальчик.
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2012-06-01, 10:30 pm

А наш татко.... то татко, бачить дітей на вихідних, бо цілий тиждень на роботі((((Але нічого вони йому дають про себе знати в суботу і неділю за цілий тиждень lol
    snv512
    snv512
    -
    -

К-ть повідомлень : 649

Повідомлення автор snv512 2012-11-20, 8:54 pm

В мене чоловік-щасливий батько двох донечок, дуже їх любить, старається проводити час з ними, звичайно якщо я є десь близько, то трохи"халявить", але якщо треба-без проблем гуляє, годує, на півдня залишається. Молодчинка, одним словом))
    kalina-80
    kalina-80
    -
    -

К-ть повідомлень : 205

Повідомлення автор kalina-80 2012-12-04, 9:03 pm

Свого чоловіка можу назвати чудовим батьком і помічником. Він допомагає мені з прибиранням, готуванням , доглядом за дітьми. А місяць назад я їздила в друге місто на сесію , так він був сам з дітьми 5 днів. Впорався на відмінно. bravo
    Natie
    Natie
    -
    -

К-ть повідомлень : 1037
    Вік : 39

Повідомлення автор Natie 2013-01-19, 7:21 am

Мій також чудовий тато- дуже малу любить, і старається, щоб в неї було все (в межах розумного). Коли приходить з роботи, то проводить з нею кожну вільну хвилину. І також постійно каже, може не треба її ще тої прививки(чи ще щось там в лікаря) вона буде плакати.а що то в неї за синячок, а що за прищик? за кожним плачем вже труситься над нею. памперси міняє без проблем, і взагалі все що потрібно, тільки як вже хтось писав раніше - циці немає, то мене взагалі не треба би було. А ще тільки він вміє її заколисати на руках у будь-якій ситуації, коли треба щоб вона спала.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-13, 11:18 am