а як ваші чоловіки проявляють себе в батьківстві?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 19, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 19 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+28
petrywka
weare
Оксана Л
Львів'янка
Алла
Іріша
Maljok
Natie
kalina-80
snv512
Кідді
Oksana1989
Ly...
Антуріум
oksano4ka
Svyetik
nana2010
kukusya
Таська
Ester88
Yulya123
Margoshka
milanka
Серденько
Молочна шоколадка
пушкарік
Kavusja
AmInka
32 користувачів
Які батьки з ваших чоловіків?
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Які батьки з ваших чоловіків?
Ой, дівчата, щиро тішуся за тих жінок, кому чоловіки активно допомагають у вихованні діток.. мій лише зараз, як доця трошки підросла, почав більше часу проводити з нею.. позавчора навіть сам визвався покатати її на санках.. за 2,5роки сам з доцею на вулиці він гуляв 3-4 рази.. по півгодинки максимум.. ну а з малим - повторюється попередня історія: чоловік може потримати його максимум 5 хвилин, та й то, коли я йому вручу синочка прямо в руки.. постійно повторюється ситуація: годинами ношу Дєніску на руках, а мала їсти просить, чоловік вже по каструлям заглядає, та й в мене в животі бурчить.. віддаю малого чоловікові і йду готувати.. а за 5 хвилин Валік приносить сина мені.. в нього просто терпіння не вистачає... і так мене це бісить! а дитина ж відчуває все, тому нервується в тата на руках, не хоче спокійно лежати... той ще більше кіпішує, б синочок крутиться в нього.. замкнуте коло..
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Які батьки з ваших чоловіків?
Мій активно приймає участь у виховані сина, іноді навіть каже, що він з малим проводить більше часу ніж я...(мене це бісить) Коли хоче їсти каже давай мені дитину і йди готуй шось...сьогодні і вчора сам ходив гуляти з малим, бо я щось прихворала...взагалі не скаржуся. Правда годую малого я, памперси міняю я...перевдягаю я, а купати тато любить!!!
А ще любить дуже командувати і казати, що і як робити!!!
А ще любить дуже командувати і казати, що і як робити!!!
пушкарік- -
- К-ть повідомлень : 862
Вік : 34
- Повідомлення n°3
чловік дітей бачить раз на 3-4дні. Але старається приділяти їм час. Старший так за ним скучає, шо спати не лягає довго, весь час біля нього крутиться:) Тато класний, але через певні обставини не завжди з нами. Як переїдемо і будемо жити разом - впевнена що все буде ще краще:)
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°4
Мій теж допомагає, однак вдома буває лише на вихідних, і то не завжди, а в будні після 20ї. Йому б ще цицю - то можна і на весь день залишити, і заколисати може, і приспати, і регоче доня до нього ще більше ніж до мене, аж обідно....
Серденько- -
- К-ть повідомлень : 60
Вік : 38
- Повідомлення n°5
Чоловік дуже багато часу приділяє синочку, гуляє інколи з ним сам, годує як потрібно.Деколи вночі встає. Я часто ревную малого. Особливо коли він плаче, плаче, а в чоловіка на руках заспокоюється!
пушкарік- -
- К-ть повідомлень : 862
- Повідомлення n°6
не уявляю як можна ревнувати дитину до когось з рідних. Я навпаки милуюсь такими моментами)
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
- Повідомлення n°7
звичайно основна робота на мені, але татко в нас хороший і старається допомагати
правда коли малий плаче, то переважно заспокоювати приходиться мені
правда коли малий плаче, то переважно заспокоювати приходиться мені
AmInka- -
- Повідомлення n°8
класно вам дівчата.. в мене хороший чоловік, я ніколи не жалкувала, що вийшла за нього заміж... він дуже любить і мене, і дітей.. але якось хотілося б, щоб він переймався не лише зароблянням грошей, а й вихованням дітей.. щоб частіше брав на руки, бавився, спілкувався... а він ніби сам ще як дитина.. губиться, коли лишаю його хоч на 5 хвилин з дітьми.. вибігла була на пошту за посилкою.. через 15 хвилин телефонує, щоб бігом йшла додому, бо малий плаче... не може дати ради дітям зовсім!
Гість- Гість
- Повідомлення n°9
Амінка, я тебе розумію. В мене була така ситуація зі старшим. Мене так дратувало, я віддаю сина чоловікові і щось роблю необхідне, той починає кричати і чоловік тоді ходить бере біля мене(якщо в туалеті-біля туалету...) і нічого не каже. Мол, бери його. А зараз трохи інакше. Був зі мною на пологах, видно щось змінилось...
AmInka- -
- Повідомлення n°10
катюша88, ну зараз і в нас ситуація вже не така, як коли доця була маленька.. тоді з нами ще мама моя жила, то мені було легше.. а зараз я, хоче він чи ні, просто приношу малого йому і йду на кухню щось робити.. але мене дратує те, що чоловік не може знайти підхід до дитини і в нього не виходить його заспокоїти.. не буду ж я слухати дитячий плач.. кидаю все і йду до дитини, а ту роботу, крім мене, ніхто не зробить..
свекор дивується, чого ми ще не оформили допомогу на дитину.. а як я це зроблю? тягти двох дітей по морозу в собез? чи лишити чоловіка з ними вдома? та він ні за що не лишиться сам з дітьми довше ніж на півгодини..
свекор дивується, чого ми ще не оформили допомогу на дитину.. а як я це зроблю? тягти двох дітей по морозу в собез? чи лишити чоловіка з ними вдома? та він ні за що не лишиться сам з дітьми довше ніж на півгодини..
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°11
О, і в мене приблизно так... І мені хочеться, щоб він більше часу приділяв малій....А в нього ідеальний варіант, це коли мала сама себе потішає, а він біля неї за компом... А їй самій набридає лежати, вона починає хникати, а він нервуватись... Хоча, якщо постає питання приготування їди, то він завжди сам йде гуляти з малою, а я готую... Памперс міняє... Заспокоїти чи заколисати малу невміє... Вночі не встає, бо толку немає, мала розкричиться ще більше))AmInka пише:класно вам дівчата.. в мене хороший чоловік, я ніколи не жалкувала, що вийшла за нього заміж... він дуже любить і мене, і дітей.. але якось хотілося б, щоб він переймався не лише зароблянням грошей, а й вихованням дітей.. щоб частіше брав на руки, бавився, спілкувався... а він ніби сам ще як дитина.. губиться, коли лишаю його хоч на 5 хвилин з дітьми.. вибігла була на пошту за посилкою.. через 15 хвилин телефонує, щоб бігом йшла додому, бо малий плаче... не може дати ради дітям зовсім!
Гість- Гість
- Повідомлення n°12
О! То точно як про мого! Оформили допомогу тільки тоді, коли я вийшла на інтернатуру і в мене були няньки, то сама все довела до путя.AmInka пише:катюша88, ну зараз і в нас ситуація вже не така, як коли доця була маленька.. тоді з нами ще мама моя жила, то мені було легше.. а зараз я, хоче він чи ні, просто приношу малого йому і йду на кухню щось робити.. але мене дратує те, що чоловік не може знайти підхід до дитини і в нього не виходить його заспокоїти.. не буду ж я слухати дитячий плач.. кидаю все і йду до дитини, а ту роботу, крім мене, ніхто не зробить..
Теж зі старшим жили з батьками і все так само.
Ти знаєш, а я декілька раз взяла, і не побігла от так на плач. Він прийшов, кричить, ти що не чуєш, дитина плаче, а я так спокійно-чую, я зайнята. І так пару разів. Тепер заспокоюється в нього в 70% випадків.
Гість- Гість
- Повідомлення n°13
Знаєте що, то не невміє, то банально не хоче!
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°14
Почитала ваші історії дівчатка і свою розповім...
Коли мій синок народився я жила біля батьків за 400км від чоловіка..Ми тоді всі дружно вирішили що треба мені маленькій поміч і що я сама нічого не зможу...тому на останьому місяці вагітності переїхала в своє рідне місто і чекала на появу маля....Чоловік жив і працював в іншому місті в Києві і під Києвом на двох роботах, приходив пізно і навіть на вихідних працював...мені було страшно самій залишатися...а мало що
Так я народила біля батьків і прожила там 7 місяців...звичайно наш тато приїжав і був уважним весь час...
А коли ми переїхали до нього то був аврал....спати він звик по графіку...працювати теж...він просто не звик до малого і знає що він не несе за нього відповідальності...бо про все завжди думала я і моя мама...
Зараз звичайно все не так...я насильно привчила його до малюка...він став більш відповідальним і розумнішим але не завжди звичайно....
А взагалі то чоловіки такі істоти обділені розумом і відчуттями...звичайно не ображайтеся...просто поки інших я не зустрічала...))))
Коли мій синок народився я жила біля батьків за 400км від чоловіка..Ми тоді всі дружно вирішили що треба мені маленькій поміч і що я сама нічого не зможу...тому на останьому місяці вагітності переїхала в своє рідне місто і чекала на появу маля....Чоловік жив і працював в іншому місті в Києві і під Києвом на двох роботах, приходив пізно і навіть на вихідних працював...мені було страшно самій залишатися...а мало що
Так я народила біля батьків і прожила там 7 місяців...звичайно наш тато приїжав і був уважним весь час...
А коли ми переїхали до нього то був аврал....спати він звик по графіку...працювати теж...він просто не звик до малого і знає що він не несе за нього відповідальності...бо про все завжди думала я і моя мама...
Зараз звичайно все не так...я насильно привчила його до малюка...він став більш відповідальним і розумнішим але не завжди звичайно....
А взагалі то чоловіки такі істоти обділені розумом і відчуттями...звичайно не ображайтеся...просто поки інших я не зустрічала...))))
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°15
Останній раз редагувалося: Ester88 (2012-02-24, 9:18 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Ester88- -
- Повідомлення n°16
мій чоловік "дорослішає " разом з дітьми..... спочатку ніц неполучалося. навіть памперса одіти...сам гуляти неміг і.т.д. а з часом почав чути як вночі плаче малеча...потім потрохи ввела його в курс дела ! зарас можу усіх троьох лишити . молодшу ненадовго, а тих можу і на кілька днів ....! а от нарахунок проведення вільного часу з доньками то нетак то й просто - багато робить компютер...чоловік засидиться і все.....діти вже самі бавляться, а коли ремонтує щось і вони лізуть то кричить що має 2-х синочків.... скоро кричатиме що 3-х має....я завжди сміюся а що ж би було якби то сини були ?
Гість- Гість
- Повідомлення n°17
Оля, так ще все попереду, можна ще й трьох синочків ;)
Ester88- -
- Повідомлення n°18
катюша88 пише:Оля, так ще все попереду, можна ще й трьох синочків ;)
це як Бог дасть, але 3-є синів я нехочу....одного достатньо ! мені якось з дівчатками легше ! маю братика двоюрідного 4 рочки то з моїми легше !
AmInka- -
- Повідомлення n°20
Ester88, буде в тебе синочок, будеш інакше говорити... бо чужі діти часто здаються вреднішими чи складнішими за своїх))
Ester88- -
- Повідомлення n°21
AmInka пише:Ester88, буде в тебе синочок, будеш інакше говорити... бо чужі діти часто здаються вреднішими чи складнішими за своїх))
ну напевно то так !
Гість- Гість
- Повідомлення n°22
Згідна з Амінкою! Тим більше, у тебе і синочок і доця то ти обізнана в цій справі))
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°24
Дівчата ближче до теми!!!
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°25
Вчора пішла до сусідки на чай - чоловік витримав 35 хвилин (маленька зараз дуже вреднюча - зубки) але коли я вдома то рекорд 2 години.
тут має бути шось типу такого [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Kavusja пише:Дівчата ближче до теми!!!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89