Ми - єдині! Мы - Украина! Ми - розуміємо один одного! Мы - вместе и до конца! Украина прежде всего! Слава Україні!
Останній раз редагувалося: Зорянка (2014-03-05, 9:55 am), всього регувалося 2 раз(-и)
Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
підтримую. Підписуюсь під кожним словом.Maljok пише:Уляна, ти права що паніка зробить тільки гірше. Ти маєш свою думку щодо людей які зараз при владі. І це правильно. Бо, повторюсь, байдужість - це найстрашніше.
Я не підтримую владу, я не кричу які вони молодці. Я розумію що без них ми пропадемо. Бо буде хаос, буде паніка, буде мародерство, анархія. В кожній краіні має бути влада. Але в нас украінців вже виник хворобливий настрій - всі хто при владі - це суцільне зло. От якби хтось із твоіх хороших знайомих стояв на сцені майдану, розказував гарні промови, а потім іхав до дому і максимум в ютюбі дивився як розстрілюють людей, а потім його вибрали прим'єр міністром. Ти його б засудила? Я так сиділа в неті і перед телевізором і переживала, плакала, боялася.....але гордилася що украінці на таке здатні. І я вважаю що це велике - дати ім посмертно героів. Бо вони є героями! Вони є нашим світлом! Є нашою небесною охороною. Невимовно співчуваю родинам загиблих.....але кожен день в катастрофах, аваріях, по хворобі вмирають тисячі украінців. А така смерть, якою загинули бійці Небесноі сотні, це найдостойніша!
В мене кредиту немає, ніколи не наважувалися. Але якщо чесно, то маю машину, свою власну. Ми не шикуємо, в багатстві не купаємось. Живемо з батьками, вони допомагають харчами і комунальними. Себе утримуємо на зарплату чоловіка і дитячі виплати..... Заробіток дуже малий, відкласти нічого не получається. Машину купили за гроші подаровані на весілля. Можна кожну копійку берегти, у всьому собі відмовляти. А можна жити і для себе. Головне поєднати - і задоволення і не шикувати.
Завжди будуть ті хто буде наживатися на чужому горі. Але головне щоб з кожним днем іх кількість зменшувалася....
Я не маю відношення до майдану, я не іздила в Киів і навіть в Тернополі не ходила, бо зима і з доцею важко було.... Але мій чоловік.... Він працює в міліціі. Він підтримував євромайданівців, всі його колеги були за революцію і іі вимоги і погляди.... Але його роботу спалили, службові машини потрощили, понавозили тітушок....він ночами стояв з автоматом біля складів із зброєю....і я кожну ніч чекала, чи побачу його рано.... А він захищав усіх! Щоб придурки під видом самооборони не взяли зброю і не пішли по квартирах грабувати, вбивати.... Він сказав, як буде війна він запишеться у нац гвардію! Я сказала що "ні, краще я піду"....але мені було достатньо його погляду в якому була любов до Украіни і мужність "душу і тіло положити ща іі свободу".... Це моя гордість і мій біль! І до останньоі клітинки своєі душі я надіюся що війни не буде, що кров не прольється....але я впевнена, що такого захисту як в Украіни немає ні в кого! Ми маємо Небесну сотню, ми маємо збройні сили, ми маємо мужніх чоловіків, які донедавна переховувалися від воєнкоматів а зараз іх просять взяти в армію і з пласкостопією і з пороками серця....і навіть на милицях бачила по тв хлопчина приходив.... А ще в нас будуть партизани! Обов'язково будуть! І вони будуть тою прихованою силою яка вирішить результат війни!
Я буду дуже вдячна нашим політикам якщо війни не буде! Крим - це Украіна, але треба не спішити, обдумано поступати.... І з часом ми зможемо його повернути. Треба змиритися з тим що там дійсно багато росіян і тих хто хоче бути Росією.....якщо почнем воювати то треба усвідомлювати що воюватимемо із своіми.... Хай вони відчують на собі своє рішення, хай вони побачать "плюси" раші....
Я ще раз повторюю - не хочу сперечатися! Ні з ким! Мені не треба нічого доказувати і я не хочу нікому нічого в голову вбивати! Всі ми хочемо миру! І всі ми молимось щоб так і було! Проблеми будуть завжди! Головне щоб ми трималися разом, єдино, і з позитивом дивились у майбутнє, інакше ми втопимо у депресіі і теперішнє і майбутнє!
ФЕЙС БУК пише:Olga Dobryanska
Богдан Козік
Щойно телефонувала наша родичка із Євпаторії.
Єдина, що залишилась серед усіх при здоровому глузді. Розповідає про те, що головним гаслом цього тижня стало "Нас наї@@@ли"! Скрізь: на роботі, на вулицях, у родинах говорять про це, але пошепки. Бо відчувають, що совок вже повернувся.
Отримали пенсію у рублях по курсу 3,8. Ціни зросли. Зруйновані сподівання. Її батько пересварився і послав нахєр свого брата з Пітера, бо той наобіцяв йому військову пенсію 20 000 рублів (отримав 6840 гггггг). Всі шоковані кількістю незрозумілих чувачків "кавказької національності", яких безліч вештає вулицями міста.
Вся родина пригнічена. Тримається лише тьотя: дивиться у три рази більше Кісєльова, каже, що це тимчасові складнощі і прокляла Яценюка, бо він сєктант і вивіз до Обами всі скарби скіфів.
Отакі новини в Криму.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89