Ми - єдині! Мы - Украина! Ми - розуміємо один одного! Мы - вместе и до конца! Украина прежде всего! Слава Україні!
Останній раз редагувалося: Зорянка (2014-03-05, 9:55 am), всього регувалося 2 раз(-и)
Зараз відвідувачів на форумі: 3, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 3 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
Kavusja пише:Koroleva, а що вам треба, ніби і правильно пишете, але толком нічого не сказали???
Kavusja пише:Koroleva, ти пише нам треба тільки мова, а чого ти хочеш??? Мені просто цікаво... бо приводом для вторгнення стало не тільки те, що нас продав януковоч, а і те що в нас притісняють російську мову, тому я і кажу, що її взагалі в Україні не має бути, що не давати зайвих приводів відібрати в нас землю і не тільки... а на рахунок Євромайдану, та сам назва говорить за що він стояв... подивіться як живуть країни Європи і як живемо ми??? Навіть далеко не потрібно брати... Польща))) близький приклад.То чому ви не хочете в Європу???
Kavusja пише:Koroleva, бажаючих дуже багато, але зброю не дають...
Я сама не знаю, що буде і чим скінчиться... і не правда, що коли пролилася кров стало менше людей, бо всі злякалися... ((
Kavusja пише:Koroleva, то ви думаєте, всі будуть тікати... в моїй сім'ї всі готові відстоювати свою землю, всі готові взяти зброю... війна це страшно, дуже страшно...
А хто хоче втікати, той хай тікає вже, бо потім буде пізно! Втеча це не вихід!
Kavusja пише:Koroleva, то ж не всім є куди тікати... чи ви думаєте мені не страшно???
Наші думки і погляди розбігаються і я більше не хочу про це говорити... я і про війну думати не хочу і ще кілька місяців тому навіть не уявляла, що буду про це писати... І ви мене і мою дитину не чіпайте, а думайте про свою сім'ю.
Koroleva пише: А як щоб відродить нашу землю, наші традиції і зробить кращим життя для всіх? За це ні слова. От це страшно це вже війна але інформаційна.
Зорянка пише:Всім страшно, ми в першу чергу думаємо про своїх дітей, але і про чоловіків теж, в разі небезпеки саме вони нас будуть захищати.
Знаєте, під час Євромайдану я переживала, плакала, сумувала та гордилась за нас, українців, а тут.... Переповнює повне не розуміння цієї дипломанії та тактики, котрі, ІМХО, взагалі відсутні з боку України. Я злюся і нервуюсь, що ми нічого не робимо! І знаєте, оця злість зараз дуже недоречна, треба все обдумувати та вирішувати без емоцій. Ми не повинні ненавидіти всіх росіян, наша проблема - це путлер. І не потрібен йому Крим, а от розширити свої кордони десь до Києва - саме то.
Не страшні йому ті санкції, думаєте, у нього немає 10-20 підробних паспортів і рахунків відкритих на ці прізвища?? А олігархи російські нічого йому не скажуть) Путлер знає, що робить і поки не виконає весь свій план - не заспокоїться. Або ще увійде в смак і на інші країни переключиться.
Ми пішки у цих політичних іграх, сумно, але факт.
Kavusja пише:Koroleva пише: А як щоб відродить нашу землю, наші традиції і зробить кращим життя для всіх? За це ні слова. От це страшно це вже війна але інформаційна.
Та як же не слова... земля, традиції, культура... це все пов'язане з мовою, як відродити все без мови, то вже давайте англійську введемо другою державною і будемо відроджувати...
Та ми мабуть зараз всі трішки того і реально не усвідомлюємо небезпеку... бо такі події зведуть з розуму будь кого, чи ви думаєте ми тут в Києві спимо спокійно, кожної ночі прокидаєшся від якогось різкого шуму на вулиці і думає чи ще не почали нас бомбити, бо час такий... Може я десь і не права, але висловлююся так як можу, бо не хочу розмовляти російською і не хочу щоб моя дитина її вчила, бо хочу жити на своїй землі і не хочу нікуди тікати... бо хочу вільно ходити і нічого не боятися!!!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89