НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 15, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 15 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+11
Owara
mamanya
Maryna
murasik
Nalich
Ната Д
КаFетkа
Ester88
Kavusja
Oksan@
Ksush@
15 користувачів

Шкільна програма.

Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty Шкільна програма.

Повідомлення автор Ksush@ 2013-11-25, 9:26 pm

Перше повідомлення в темі :

Шановні мами школярів! Хочу,щоб в цій темі ми ділилися досягненнями і проблемами в навчанні своїх дітей! Адже майже з кожним роком навчальна програма все удосконалюється та удосконалюється,хочуть вундеркіндів зробити з наших дітей. А з іншої сторони зараз ніби і легше. Бо ж є інтернет в поміч,є ГДЗ (готові домашні завдання) з 5 по 11 кл. ... Чи потрібні такі розумові навантаження з першого класу?
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Шкільна програма. - Сторінка 3 Empty Re: Шкільна програма.

Повідомлення автор Ksush@ 2014-02-10, 3:28 pm

Да,і я про це подумала...
    Nalich
    Nalich
    -
    -

К-ть повідомлень : 72
    Вік : 39

Повідомлення автор Nalich 2014-09-10, 4:39 pm

Моя дитина жалуэться на вчительку каже, що та сильно кричить на уроках. Сходила, я на урок. Оказалось, що у вчительки такий голос що мене геть зовсім накривало від її голосу, а діти біля дошки два слова звязати неможу. От і вір дітям.
    murasik
    murasik
    -
    -

К-ть повідомлень : 2

Повідомлення автор murasik 2014-11-19, 2:41 pm

Доброго дня! Питання навчання і для мене є відносно болячим. Сама за освітою вчитель математики, маю стаж, але уже другий рік я шокована прграмою, підручниками і тими "розумними" людьми, які це втілили в реальність. Син -здібний хлопчик,та досконало вивчити весь необхідний матеріал просто несила....Для себе зробила висновки: навантажувати дитя, примушувати вчити-не варто...Головне загальний розвиток, логіка.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-11-19, 3:04 pm

Воно то так.Але якщо я вчилася на совість,то і від своєї дитини те ж саме вимагаю.Спеціально не купляю ГДЗ.Ну,в мене ще стара закалка...І це добре,бо деякі мої знайомі-трійочники у свої 30 років не пам"ятають,що таке синоніми-антоніми.46578 Але останнім часом я своїй тверджу одне: ти вчишся для себе!!!
    Nalich
    Nalich
    -
    -

Повідомлення автор Nalich 2014-12-03, 3:42 pm

В цьому році моя дитина вчиться без осінніх і весінніх канікул, вчситись осталось мало, але вже дуже їй важко ходити.
    Шановні мами підкажіть в кого також така проблема?
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253

Повідомлення автор КаFетkа 2015-04-09, 2:47 pm

з тим навчанням то взагалі дивина, я своїм хлопцям роблю додатковий вихідний, не кожен тиждень, але досить часто, бо бачу що втомлюються дуже, а ще прочитала що постійний стрес приводить до хвороби, коли організм хоче похворіти і відпочити ( ну то не так було написано, то я своїми словами )))
    маленький у першому класі пів сторінки англійського тексту списав... я ним горжуся... вчителька каже о у нього середній рівень, але я в його віці така мудра не була я в другому класі навчилася читати, а він читає мені 45 слів на хвилину , списує сам текст по українськи, робить сам математику, всі друковані завдання, була правда одна помилка бо запитав які то числа 8 десятка, я йому кажу то 75 и т д, а йому тре було 8 чисел написати, то він захватив і 9 десяток , 81 82)
    але я правда не була така мудра , не читала і не розв"язувала сама завдання, не списувала текст по українськи і по англійськи (друкованими буквами om я як побачила була здивована, він написав на 10, бо імя дівчинки з маленької букви і не поставив апостроф між скороченням англійським ) і я не читала так багато все що задали в післябукварику та щей мандри гулівера читаємо на позакласне... мріє стати президентом.. вже й розказував що зробить як стане президентом, дома для тварин бездомних, для людей і діток сиріт, і зробить дороги) а мені купить дім) трьохповерховий)) і прикраси

старший же мій не вчиться і не журиться тим... я лиш тим журюся... але робітничих професій багато, щось робитиме... тож і один і другий заслужили на відпочинок))додатковий
    мені мама ніколи не робила таких поблажок, я в школі кожен день, але наша програма реально легша була
    а ще у школі дикий шум.... тож я як туди попадаю починає боліти голова... і розумію як там важко дитині ,знаходитися, а там ще тре вчитися....
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2015-04-09, 11:07 pm

А я навпаки,свою ученицю ще більше загружаю... Крім школи,вона ще 2 дні в тиждень їздить в місто в художню школу:субота і серед тижня. В той день,що їде серед тижня,вона як виходить з хати в 8 год.ранку,то приїжджає додому аж в 21.00. І ще вчить уроки на наступний день. А по суботах змушена вставати раніше,ніж о 6.30 ранку. І то 6 клас. Виходить,що має лише 1 вихідний в тиждень-неділю. Звичайно,деколи робимо винятки і пропускаємо,але рідко. Хоча я сама особисто переконалась,що оцінка "5" не грає практично ніякої ролі в майбутньому житті,все ж не можу дати їй дуже розслабитись. Ну ,якась така я мамаша...
    Nalich
    Nalich
    -
    -

Повідомлення автор Nalich 2015-04-21, 12:30 pm

Аби дитина не страждала від таких перевтом, бо коли так, то краще таке навантаження трохи зменшити.
    Моя дитина вже навчається другий семестр тільки з обними канікулами за рік і я бачу, що вона зовсім не уважна і багато чого пропускає. А ще ми зимою почали займатись гімнастикою і фігурним катанням, то вона так втомлюється, що часто почала хворіти і може заснути читаючи підручник.

Тільки зараз почала трохи жаліти, що віддала дитину в школу в 6 років.
    Maryna
    Maryna
    -
    -

Повідомлення автор Maryna 2015-11-09, 10:11 pm

Багато вичитала корисної інформації на цю тему в журналі "Пізнайко" .Тож не полінуйтеся і почитайте
    mamanya
    mamanya
    -
    -

К-ть повідомлень : 28

Повідомлення автор mamanya 2015-11-26, 9:34 pm

Для повноцінного розвитку дитини, їй потрібно читати цікаву літературу, в якій є цікава інформація і кольорові картинки. Саме таку інформацію має дитячий журнал Пізнайко. Виписую цей журнал своїй дитині, їй дуже подобається.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2017-04-26, 12:57 pm

Дівчата чи я така погана мама, чи такі вихователі чи то моя дитина не хоче... з цифрами ми дружимо, знаємо більш менш, трішки віднімаємо додаємо, а от з буквами в нас ніяк не складається, що робити? Наймати репетитора на літо, чи краще не треба, хай в школі вчать?
    Owara
    Owara
    -
    -

Повідомлення автор Owara 2017-08-17, 2:54 pm

Вчитись завжди складно(((
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2017-09-28, 3:11 pm

от ми вже і першокласники, вчитися дитина зовсім не хоче, читання важко дається,а пише гірше ніж курка лапою... можливо зарано здали,йому тільки шість було...що чекати далі
    Галочка-Палочка
    Галочка-Палочка
    -
    -

К-ть повідомлень : 1210
    Вік : 36

Повідомлення автор Галочка-Палочка 2017-10-11, 8:48 pm

Kavusja, порада мами другокласника)))
    Кожного дня:
    - читати, якщо вже хоч трошки вміє - то по 2стор кожного дня.
    - писати прописи по 1стор кожного дня.
    Повір, що до Нового Року все внормується, починати дуже важко.
    Manka808
    Manka808
    -
    -

К-ть повідомлень : 5

Повідомлення автор Manka808 2017-10-20, 2:47 pm

Думаю, важче. Подруга все розказує, що исн приходить і жаліється що в нього голова кипить від усієї інформації в школі! А ще треба ж домашнє зробити! Та після школи, по його словам, щоб розслабитись, він грає в World of Warcraft. Подруга навіть посиланням поділилась, через яке він знаходить ігри, в які можна грати онлайн [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] ! З однієї сторони - проблема, з іншої - справді допомагає, якщо недовго!
    KcanaZ
    KcanaZ
    -
    -

К-ть повідомлень : 8

Повідомлення автор KcanaZ 2017-11-14, 6:30 pm

Краще на свіжому повітрі відпочивати, ніж за комп'ютером.
    Z7-Katyryna
    Z7-Katyryna
    -
    -

К-ть повідомлень : 27
    Вік : 30

Повідомлення автор Z7-Katyryna 2018-02-23, 7:07 pm

Kavusja пише:Дівчата, ще коли я ходила в школу, було три мови... російська, українська і англійка, як на мене то мови легше даються з малечку, просто зараз нам шкода своїх дітей.

Згодна повністю, що шкодують дітей. Знайомий живе в Португалії, він знає українську та португальську, дружина - українську, англійську та іспанську. Їхньому сину 3 роки, а він спокійно розмовляє українською, португальською та англійською (на своєму рівні, але ж!!!) складає речення по 5 -8 слів і може розповідати дитячі вірші на трьох мовах. І йому це подобається.
    Або він дитя індіго, або ж просто його правильно виховують.
    Сама знаю школярів з середньої школи, які таблички множення не знають. і тут справа не в держ програмі освіти)

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 6:06 pm