Шановні мами школярів! Хочу,щоб в цій темі ми ділилися досягненнями і проблемами в навчанні своїх дітей! Адже майже з кожним роком навчальна програма все удосконалюється та удосконалюється,хочуть вундеркіндів зробити з наших дітей. А з іншої сторони зараз ніби і легше. Бо ж є інтернет в поміч,є ГДЗ (готові домашні завдання) з 5 по 11 кл. ... Чи потрібні такі розумові навантаження з першого класу?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 15, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 15 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+11
Owara
mamanya
Maryna
murasik
Nalich
Ната Д
КаFетkа
Ester88
Kavusja
Oksan@
Ksush@
15 користувачів
Шкільна програма.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°1
Шкільна програма.
Перше повідомлення в темі :
Шановні мами школярів! Хочу,щоб в цій темі ми ділилися досягненнями і проблемами в навчанні своїх дітей! Адже майже з кожним роком навчальна програма все удосконалюється та удосконалюється,хочуть вундеркіндів зробити з наших дітей. А з іншої сторони зараз ніби і легше. Бо ж є інтернет в поміч,є ГДЗ (готові домашні завдання) з 5 по 11 кл. ... Чи потрібні такі розумові навантаження з першого класу?
Ksush@- -
- Повідомлення n°51
Re: Шкільна програма.
Да,і я про це подумала...
Nalich- -
- К-ть повідомлень : 72
Вік : 39
- Повідомлення n°52
Моя дитина жалуэться на вчительку каже, що та сильно кричить на уроках. Сходила, я на урок. Оказалось, що у вчительки такий голос що мене геть зовсім накривало від її голосу, а діти біля дошки два слова звязати неможу. От і вір дітям.
murasik- -
- К-ть повідомлень : 2
- Повідомлення n°53
Доброго дня! Питання навчання і для мене є відносно болячим. Сама за освітою вчитель математики, маю стаж, але уже другий рік я шокована прграмою, підручниками і тими "розумними" людьми, які це втілили в реальність. Син -здібний хлопчик,та досконало вивчити весь необхідний матеріал просто несила....Для себе зробила висновки: навантажувати дитя, примушувати вчити-не варто...Головне загальний розвиток, логіка.
Ksush@- -
- Повідомлення n°54
Воно то так.Але якщо я вчилася на совість,то і від своєї дитини те ж саме вимагаю.Спеціально не купляю ГДЗ.Ну,в мене ще стара закалка...І це добре,бо деякі мої знайомі-трійочники у свої 30 років не пам"ятають,що таке синоніми-антоніми. Але останнім часом я своїй тверджу одне: ти вчишся для себе!!!
Nalich- -
- Повідомлення n°55
В цьому році моя дитина вчиться без осінніх і весінніх канікул, вчситись осталось мало, але вже дуже їй важко ходити.
Шановні мами підкажіть в кого також така проблема?
Шановні мами підкажіть в кого також така проблема?
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
- Повідомлення n°56
з тим навчанням то взагалі дивина, я своїм хлопцям роблю додатковий вихідний, не кожен тиждень, але досить часто, бо бачу що втомлюються дуже, а ще прочитала що постійний стрес приводить до хвороби, коли організм хоче похворіти і відпочити ( ну то не так було написано, то я своїми словами )))
маленький у першому класі пів сторінки англійського тексту списав... я ним горжуся... вчителька каже о у нього середній рівень, але я в його віці така мудра не була я в другому класі навчилася читати, а він читає мені 45 слів на хвилину , списує сам текст по українськи, робить сам математику, всі друковані завдання, була правда одна помилка бо запитав які то числа 8 десятка, я йому кажу то 75 и т д, а йому тре було 8 чисел написати, то він захватив і 9 десяток , 81 82)
але я правда не була така мудра , не читала і не розв"язувала сама завдання, не списувала текст по українськи і по англійськи (друкованими буквами я як побачила була здивована, він написав на 10, бо імя дівчинки з маленької букви і не поставив апостроф між скороченням англійським ) і я не читала так багато все що задали в післябукварику та щей мандри гулівера читаємо на позакласне... мріє стати президентом.. вже й розказував що зробить як стане президентом, дома для тварин бездомних, для людей і діток сиріт, і зробить дороги) а мені купить дім) трьохповерховий)) і прикраси
старший же мій не вчиться і не журиться тим... я лиш тим журюся... але робітничих професій багато, щось робитиме... тож і один і другий заслужили на відпочинок))додатковий
мені мама ніколи не робила таких поблажок, я в школі кожен день, але наша програма реально легша була
а ще у школі дикий шум.... тож я як туди попадаю починає боліти голова... і розумію як там важко дитині ,знаходитися, а там ще тре вчитися....
маленький у першому класі пів сторінки англійського тексту списав... я ним горжуся... вчителька каже о у нього середній рівень, але я в його віці така мудра не була я в другому класі навчилася читати, а він читає мені 45 слів на хвилину , списує сам текст по українськи, робить сам математику, всі друковані завдання, була правда одна помилка бо запитав які то числа 8 десятка, я йому кажу то 75 и т д, а йому тре було 8 чисел написати, то він захватив і 9 десяток , 81 82)
але я правда не була така мудра , не читала і не розв"язувала сама завдання, не списувала текст по українськи і по англійськи (друкованими буквами я як побачила була здивована, він написав на 10, бо імя дівчинки з маленької букви і не поставив апостроф між скороченням англійським ) і я не читала так багато все що задали в післябукварику та щей мандри гулівера читаємо на позакласне... мріє стати президентом.. вже й розказував що зробить як стане президентом, дома для тварин бездомних, для людей і діток сиріт, і зробить дороги) а мені купить дім) трьохповерховий)) і прикраси
старший же мій не вчиться і не журиться тим... я лиш тим журюся... але робітничих професій багато, щось робитиме... тож і один і другий заслужили на відпочинок))додатковий
мені мама ніколи не робила таких поблажок, я в школі кожен день, але наша програма реально легша була
а ще у школі дикий шум.... тож я як туди попадаю починає боліти голова... і розумію як там важко дитині ,знаходитися, а там ще тре вчитися....
Ksush@- -
- Повідомлення n°57
А я навпаки,свою ученицю ще більше загружаю... Крім школи,вона ще 2 дні в тиждень їздить в місто в художню школу:субота і серед тижня. В той день,що їде серед тижня,вона як виходить з хати в 8 год.ранку,то приїжджає додому аж в 21.00. І ще вчить уроки на наступний день. А по суботах змушена вставати раніше,ніж о 6.30 ранку. І то 6 клас. Виходить,що має лише 1 вихідний в тиждень-неділю. Звичайно,деколи робимо винятки і пропускаємо,але рідко. Хоча я сама особисто переконалась,що оцінка "5" не грає практично ніякої ролі в майбутньому житті,все ж не можу дати їй дуже розслабитись. Ну ,якась така я мамаша...
Nalich- -
- Повідомлення n°58
Аби дитина не страждала від таких перевтом, бо коли так, то краще таке навантаження трохи зменшити.
Моя дитина вже навчається другий семестр тільки з обними канікулами за рік і я бачу, що вона зовсім не уважна і багато чого пропускає. А ще ми зимою почали займатись гімнастикою і фігурним катанням, то вона так втомлюється, що часто почала хворіти і може заснути читаючи підручник.
Тільки зараз почала трохи жаліти, що віддала дитину в школу в 6 років.
Моя дитина вже навчається другий семестр тільки з обними канікулами за рік і я бачу, що вона зовсім не уважна і багато чого пропускає. А ще ми зимою почали займатись гімнастикою і фігурним катанням, то вона так втомлюється, що часто почала хворіти і може заснути читаючи підручник.
Тільки зараз почала трохи жаліти, що віддала дитину в школу в 6 років.
Maryna- -
- Повідомлення n°59
Багато вичитала корисної інформації на цю тему в журналі "Пізнайко" .Тож не полінуйтеся і почитайте
mamanya- -
- К-ть повідомлень : 28
- Повідомлення n°60
Для повноцінного розвитку дитини, їй потрібно читати цікаву літературу, в якій є цікава інформація і кольорові картинки. Саме таку інформацію має дитячий журнал Пізнайко. Виписую цей журнал своїй дитині, їй дуже подобається.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°61
Дівчата чи я така погана мама, чи такі вихователі чи то моя дитина не хоче... з цифрами ми дружимо, знаємо більш менш, трішки віднімаємо додаємо, а от з буквами в нас ніяк не складається, що робити? Наймати репетитора на літо, чи краще не треба, хай в школі вчать?
Owara- -
- Повідомлення n°62
Вчитись завжди складно(((
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°63
от ми вже і першокласники, вчитися дитина зовсім не хоче, читання важко дається,а пише гірше ніж курка лапою... можливо зарано здали,йому тільки шість було...що чекати далі
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°64
Kavusja, порада мами другокласника)))
Кожного дня:
- читати, якщо вже хоч трошки вміє - то по 2стор кожного дня.
- писати прописи по 1стор кожного дня.
Повір, що до Нового Року все внормується, починати дуже важко.
Кожного дня:
- читати, якщо вже хоч трошки вміє - то по 2стор кожного дня.
- писати прописи по 1стор кожного дня.
Повір, що до Нового Року все внормується, починати дуже важко.
Manka808- -
- К-ть повідомлень : 5
- Повідомлення n°65
Думаю, важче. Подруга все розказує, що исн приходить і жаліється що в нього голова кипить від усієї інформації в школі! А ще треба ж домашнє зробити! Та після школи, по його словам, щоб розслабитись, він грає в World of Warcraft. Подруга навіть посиланням поділилась, через яке він знаходить ігри, в які можна грати онлайн [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] ! З однієї сторони - проблема, з іншої - справді допомагає, якщо недовго!
KcanaZ- -
- К-ть повідомлень : 8
- Повідомлення n°66
Краще на свіжому повітрі відпочивати, ніж за комп'ютером.
Z7-Katyryna- -
- К-ть повідомлень : 27
Вік : 30
- Повідомлення n°67
Kavusja пише:Дівчата, ще коли я ходила в школу, було три мови... російська, українська і англійка, як на мене то мови легше даються з малечку, просто зараз нам шкода своїх дітей.
Згодна повністю, що шкодують дітей. Знайомий живе в Португалії, він знає українську та португальську, дружина - українську, англійську та іспанську. Їхньому сину 3 роки, а він спокійно розмовляє українською, португальською та англійською (на своєму рівні, але ж!!!) складає речення по 5 -8 слів і може розповідати дитячі вірші на трьох мовах. І йому це подобається.
Або він дитя індіго, або ж просто його правильно виховують.
Сама знаю школярів з середньої школи, які таблички множення не знають. і тут справа не в держ програмі освіти)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89