Шановні мами школярів! Хочу,щоб в цій темі ми ділилися досягненнями і проблемами в навчанні своїх дітей! Адже майже з кожним роком навчальна програма все удосконалюється та удосконалюється,хочуть вундеркіндів зробити з наших дітей. А з іншої сторони зараз ніби і легше. Бо ж є інтернет в поміч,є ГДЗ (готові домашні завдання) з 5 по 11 кл. ... Чи потрібні такі розумові навантаження з першого класу?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 16, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 16 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+11
Owara
mamanya
Maryna
murasik
Nalich
Ната Д
КаFетkа
Ester88
Kavusja
Oksan@
Ksush@
15 користувачів
Шкільна програма.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°1
Шкільна програма.
Перше повідомлення в темі :
Шановні мами школярів! Хочу,щоб в цій темі ми ділилися досягненнями і проблемами в навчанні своїх дітей! Адже майже з кожним роком навчальна програма все удосконалюється та удосконалюється,хочуть вундеркіндів зробити з наших дітей. А з іншої сторони зараз ніби і легше. Бо ж є інтернет в поміч,є ГДЗ (готові домашні завдання) з 5 по 11 кл. ... Чи потрібні такі розумові навантаження з першого класу?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°26
Re: Шкільна програма.
КаFетkа, і я таке чула, це просто жах... якщо йти в школу і вже знати все, то навіщо тоді та шкода?
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
- Повідомлення n°27
прям все хотят детей индиго и совсем уж лишается єтот ребенок детства, я в школу с 6 лет шла а читали мі во втором классе , а первій класс ток букварь учили, а сейчас все по єкспресс методу(
КаFетkа- -
- Повідомлення n°28
ой) я тут по російськи з подружкою спілкуюся)) то й тут по російськи написала, ну ви зрозуміли
Kavusja- -
- Повідомлення n°29
КаFетkа, я йшла в школу вміла рахувати до 10ти і знала якісь букви, все мене вчили в школі... а були дітки які нічого не знали і гне вміли і проблем не було, вчителі мають вчити!!
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
Вік : 35
- Повідомлення n°30
КаFетkа, не переживайте, 5-ти річну дитину не так складно навчити читати. Плюс, якщо вам станом на 1 вересня буде вже 6 років, то дитину і без того приймуть у звичайну школу. Проте, рекомендую все-таки навчити, бо в школі нема на це часу, все буде в такому швидкому темпі, що дитина не встигне просто, а крім того й інші предмети будуть. От на приклад, вже в першому семестрі діти в нас заповняють читацькі щоденники, тобто мають прочитати казочку і записати уривок (спочатку друкують, а на зиму вже й писаними). Уявляєте? То, думаєте, якщо почати в вересні вчити букви, то міцні знання і високі бали будуть?
Взагалі, якщо дитина ходить в садок, там мають вчити лічити, букви.
Взагалі, якщо дитина ходить в садок, там мають вчити лічити, букви.
Kavusja- -
- Повідомлення n°31
Oksan@, а навіщо так гнати програму??? Не розумію, навіщо всі ці новинки... за чим женуться.
Ksush@- -
- Повідомлення n°32
Оксана,а якщо моїй дитині буде 6 років 30жовтня,то її можуть взяти в 1 клас в 5 р.і 10 міс? Звичайно,при умові,що вона вмітиме читати,рахувати...
Oksan@- -
- Повідомлення n°33
Ksush@, Залежно від потреб школи, якщо їм дуже треба буде учнів - візьмуть всяко. А так, то перед школою буде, скоріш за все, "комісія", де перевірять розумовий розвиток, вимову, навчальні вміння і якщо дитина 5-тирічна і не відповідає багатьом вимогам, можуть бути проблеми. На підготовку ходите? Все добре?
Oksan@- -
- Повідомлення n°34
Kavusja, Не знаю навіщо. І не дізнаємося ніколи, хіба комусь повезе в міністерство попасти працювати =))
Моя думка, що просто теоретики не є практиками. І "там" не знають реальних моливостей і потреб дітей.
Якщо чесно, мені страшно давати дітей до школи, бо ні вони не зможуть тягнути, боюся, ні я не зможу допомогти. Хіба, якщо буду вчителювати і далі, то будуть хоча би "блати")))
Моя думка, що просто теоретики не є практиками. І "там" не знають реальних моливостей і потреб дітей.
Якщо чесно, мені страшно давати дітей до школи, бо ні вони не зможуть тягнути, боюся, ні я не зможу допомогти. Хіба, якщо буду вчителювати і далі, то будуть хоча би "блати")))
Ksush@- -
- Повідомлення n°35
Оксанка,нам ще тільки 1 р.і 3 міс. Просто я до сьогоднішнього дня знала,що здам її в школу в 5 р.і 10 міс.,якщо вона буде як моя старша(в 5 р.навчилась читати,як і я). Але якщо програма так чітко іде вперед,то вже маю сумніви. Моя Саша навч.читати в садочку,без мене. А ми зараз в селі,і тут знань не дають,хіба будеш сам займатись додатково,то ж сумніваюсь,що навчу її читати,хіба покладаю надії на допомогу старшої. Ну,ще в нас є час,але всерівно BЖЕ думаю...Oksan@ пише:Ksush@, Залежно від потреб школи, якщо їм дуже треба буде учнів - візьмуть всяко. А так, то перед школою буде, скоріш за все, "комісія", де перевірять розумовий розвиток, вимову, навчальні вміння і якщо дитина 5-тирічна і не відповідає багатьом вимогам, можуть бути проблеми. На підготовку ходите? Все добре?
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°36
ой. Я про це ще не думала. Ми у вересні народились. 21 вресня. то в 5 мабуть, точно не візьмуть.
КаFетkа- -
- Повідомлення n°37
Моя знайома , не дала донечку в 5 і N, залишила ще на рік, тож тепер віддає, у мене повних 6 буде в липні, то я буду віддавати, але така загруженість в школі сильна, і хоча перші класи ніби не мають домашнього завдання, та якщо ти вдома не будеш займатися то дитина за 35 хв уроку все одно то не осилить, парадокс
Kavusja- -
- Повідомлення n°38
КаFетkа, А що тепер уроки по 35хв.? В нас були 45...
КаFетkа- -
- Повідомлення n°39
в першому класі 35 хв
Ksush@- -
- Повідомлення n°40
Що рік,то веселіше... Правду кажуть,що то не тільки дитина іде в 1 клас,в школу,а і мама(батьки) теж заново ідуть в школу.))) Це за кордоном добре,де є гувернантки там всякі в сім"ях.
Ksush@- -
- Повідомлення n°41
Що рік,то веселіше... Правду кажуть,що то не тільки дитина іде в 1 клас,в школу,а і мама(батьки) теж заново ідуть в школу.))) Це за кордоном добре,де є гувернантки там всякі в сім"ях.
КаFетkа- -
- Повідомлення n°42
дівчатка, особисто мені то дуже важко, бо син гіперактивний, то просто жах, вчимося як можемо, я собі дала на спокій, бо сварю його і часом можу вдарити , то лиш за навчання, вже і так негативу нагнала йому. Ото вчора прийшов читати гаррі потера САМ, прочитав лиш сторінку нині другу, але ж не заставляю, читає сам, то моєму щастю немає меж, бо все треба заставляти, що пов"язане з уроками. У них є читацькі щоденники, то в ті щоденники треба записувати прочитані книжки. то туди записуємо гарри потера.
КаFетkа- -
- Повідомлення n°43
Читацькі щоденники у них з другого півріччя першого класу
Oksan@- -
- Повідомлення n°44
Ksush@, тоді дайте собі спокій! Займайтеся старшою поки що =) А до того часу, поки менша піде до школи, ще хтозна що буде.
Ksush@- -
- Повідомлення n°45
То ж воно то так,Оксана. Мене моя старшенька уже кумарить. Тільки тут питання не в програмі,а в тому,що вона ображається на деяких вчителів,то вони її перекривляють,то оцінки занижують,а іншим-ні,бо в тої мама вчителька,в тої батьки бізнесмени, то висловлюються в її адресу негарно... Вона мені геть все розказує,я маю конкретні факти. І їй вже не хочеться ходити в школу,ображається страшно. Я з точки зору психології розказую дещо їй на цю тему,вона ніби трохи сприймає мої слова,а мені то вже так набридло слухати,але мушу вислухати і підтримати. Просто я знаю тих вчителів,вони такі люди,їх не можна зачіпати,бо ще гірше будуть ставитись,це ж село... І як кажуть "на дурних не ображаються",проте моя дитина внутрішньо страждає. Зате кл.кер.-супер! От і думаю,яке ті вчителі мають право словесно ображати дітей,де їхня вихованість,який приклад вони показують? Отакі в нас неприємності в школі. З навчанням я можу допомогти,а от дане питання щось заважке для мене...
Oksan@- -
- Повідомлення n°46
А Ви не говорили з класним керівником, чи дирекцією?
Ksush@- -
- Повідомлення n°47
В мене,Оксанка,з"явилась краща ідея,принаймні,я так думаю. Я ж маю право прийти на якісь уроки і посидіти,подивитись,послухати?
Oksan@- -
- Повідомлення n°48
На скільки знаю - з дозволу адміністрації можна. Якщо дуже треба - можу попитати...
Ksush@- -
- Повідомлення n°49
Та ні,дякую! Якраз директор і завуч-нормальні люди,впевнена,що не відмовлять. До того ж між нашими сім"ями чудові відносини!
Kavusja- -
- Повідомлення n°50
Ksush@, я не думаю, що при батьках вчителі будуть ображати дитину чи ставитися до неї якось по іншому.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89