НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 15, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 15 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Шкільна програма. Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Шкільна програма. Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Шкільна програма. Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Шкільна програма. Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Шкільна програма. Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Шкільна програма. Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Шкільна програма. Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Шкільна програма. Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+11
Owara
mamanya
Maryna
murasik
Nalich
Ната Д
КаFетkа
Ester88
Kavusja
Oksan@
Ksush@
15 користувачів

Шкільна програма.

Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Шкільна програма. Empty Шкільна програма.

Повідомлення автор Ksush@ 2013-11-25, 9:26 pm

Шановні мами школярів! Хочу,щоб в цій темі ми ділилися досягненнями і проблемами в навчанні своїх дітей! Адже майже з кожним роком навчальна програма все удосконалюється та удосконалюється,хочуть вундеркіндів зробити з наших дітей. А з іншої сторони зараз ніби і легше. Бо ж є інтернет в поміч,є ГДЗ (готові домашні завдання) з 5 по 11 кл. ... Чи потрібні такі розумові навантаження з першого класу?
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Шкільна програма. Empty Re: Шкільна програма.

Повідомлення автор Ksush@ 2013-11-25, 9:33 pm

В цьому році п'ятикласники (не знаю за інших) стали вчитись по ще новішій програмі... Іноземна мова уже з першого класу,з п'ятого-друга іноземна... Завдання з укр.мови і математики складені так,що іноді не знаєш,що то вони хочуть. Я вважаю,що моя дитина розумна,якщо навчилась читати в садочку,але з 5-го класу в нас стали проблеми. Дуже важко. Я долбу їй кожну тему з математики. Вони такііііі рівняння вже розв'язують... А деякі правила -то просто набор слів... Я заставляю,вимагаю,а в результаті плачі,істерики...
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-06, 9:45 am

Я завжди обожнювала алгебру,мала тверду "5",їздила на олімпіади. А вчора не змогла розв"язати задачу 5 класу,там треба було скласти рівняння. Це вперше. А сьогодні в них контрольна. В нас є на форумі вчителі математики?
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

К-ть повідомлень : 701
    Вік : 35

Повідомлення автор Oksan@ 2013-12-06, 3:04 pm

А в ГДЗ нема?
    Ти пиши, а раптом хтось розв'яже.
    Я не математик, але в школі працюю і маю номер телефону до одного, тим більше в нього є 5 клас, так, що, в крайньому випадку, зможу його нагрузити...
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

Повідомлення автор Oksan@ 2013-12-06, 3:12 pm

Ksush@ пише:В цьому році п'ятикласники (не знаю за інших) стали вчитись по ще новішій програмі... Іноземна мова уже з першого класу,з п'ятого-друга іноземна... Завдання з укр.мови і математики складені так,що іноді не знаєш,що то вони хочуть. Я вважаю,що моя дитина розумна,якщо навчилась читати в садочку,але з 5-го класу в нас стали проблеми. Дуже важко. Я долбу їй кожну тему з математики. Вони такііііі рівняння вже розв'язують... А деякі правила -то просто набор слів... Я заставляю,вимагаю,а в результаті плачі,істерики...
    Співчуваю, але це не проблема 5-го класу, це проблема освіти загалом: програми не реальні, підручники з помилками, без дотримання вимог. Кожна вчителька каже, що тяжко для дітей, деякі спрощують як можуть і тут нічого не вдієш =(
    А нововведення кожного року є, хоча згідна, що цього року їх дещо більше для деяких класів, в тому числі, для 5-тих. А от про дві мови - то це вже давно, хоча з першого тільки тепер ввели для загалу.
    І порада, привчайте самостійно вивчати матеріал...

Останній раз редагувалося: Oksan@ (2013-12-06, 3:19 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2013-12-06, 3:17 pm

Дівчата, ще коли я ходила в школу, було три мови... російська, українська і англійка, як на мене то мови легше даються з малечку, просто зараз нам шкода своїх дітей.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-06, 3:56 pm

ГДЗ не купляю поки,бо просто все буде списувати. Усні уроки вже самостійно вчить,деколи допомагаю з укр.мови,а математика-вона може не розуміє пояснень,чи не встигає,деколи неуважна буває,і я їй все пояснюю своїми словами,на хлопський розум,як кажуть. Якби я не сиділа з нею над спрощенням виразів і розв'язуванням рівнянь,то вона запустила б ці теми,а це є основи,на яких базується вся математика. Зараз ідуть задачі на складання рівнянь. Розжую своїми словами,тоді розуміє і розв"язує. А вчора ми сиділи-сиділи... То ж математику на самостійне вивчення поки не можу пустити. А на рахунок іноземних мов,то російська мова була нам знайома,майже як і українська,тому іноземною мовою вважали тільки англійську. А зараз з першого класу англійська,а з п'ятого російська, польська або німецька ... Моїй дитині і російська мова незнайома,нова. Звичайно,це не англійська по складності,але все ж. Одним словом дитина вчиться і я з нею.
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

Повідомлення автор Oksan@ 2013-12-06, 7:54 pm

На рахунок основ, Ви цілком праві. Проблема, мабуть, у вчителі - не кожному дано донести до дітей. А в її однокласників така ж проблема з математикою?
    Про мови - то 2 іноземні, це добре, але якби так, як і раніше - з 2 класу.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-06, 9:57 pm

Да,проблематично з математикою у їх всіх.
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

Повідомлення автор Oksan@ 2013-12-06, 10:04 pm

Тоді це проблема у вчителеві. Готуйтеся, що можливо за паро років і репетитор потрібний буде...
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-06, 10:46 pm

Будемо старатися. Надіюсь,що в 6-7 кл. моя допомога вже не треба буде. Зі мною ніхто не вчив уроки,хіба що в початкових класах.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-12-06, 11:00 pm

В мене брат зараз в 10 класі, то ходить до репетитора вже кілька років, а толку нуль... не те, що він дурний, а така програма зараз, в них майже весь клас ходить, але і від вчителя теж багато залежить. Я математику знала тільки поки мене питали )) треба здати шось, я вивчу.... але потім все забуваю. Не тероризуйте дитину, математика не головне в житті!!!
    Ester88
    Ester88
    -
    -

К-ть повідомлень : 516
    Вік : 36

Повідомлення автор Ester88 2013-12-09, 10:00 pm

моя старша зарас 2-й клас....математика жах.....приносить погані оцінки...... вона ще додавання погано освоїла - бо ж важкі приклади , наприклад 87-(39+54)....отаке я в умі теж довго рішаю, а що говорити дитині 7 років.....кашмар ! а тепер почалося множення.... що прийдеться брати репетитора ? вже за англійську домовилася- бо тоже невстигає.....слова запамятовує а читати неможе ..... я думала що моя дитина буде добре вчитися....а тут така програма що мені важко їй допомогти !
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-09, 10:15 pm

О так. Ми ще не засвоїли рівнянь,а сьогодні вже вчили степінь числа,ну 2 в квадраті,5 в кубі... Але то не важка тема. А от з англ. буде якийсь моніторинг в середу,треба скласти 10 текстів на нього на різну тематику. В 1-4 кл. в нас не було проблем.
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

Повідомлення автор Oksan@ 2013-12-10, 10:52 am

На рахунок моніторингу. То така річ, яку придумали там зверху, щоб заробити. Оцінки за моніторинг не йдуть в журнал, вони просто повідомляються батькам.
    Моніторинг - це проблема батькам, учням, вчителям, а декому заробіток.
    Тож хоча би за нього не переживайте і скажіть дитині, щоб не переживала)
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-10, 11:15 am

Оксан@,ясне діло,що дитина не складе тих текстів. То може я складатиму? Немає мені що робити...
    Ester88
    Ester88
    -
    -

К-ть повідомлень : 516
    Вік : 36

Повідомлення автор Ester88 2013-12-10, 11:54 am

у мене невистарчає ні терпіння ні часу на уроки з нею, як чоловік дома то він з нею зубрить , а я лише провіряю.....але в школі нас нема...вона неуважна ! ех....короче я зробила помилку що зарано віддала в школу ! але вже часу невернеш... свою Любашку віддам з 7-ми років, з 6-ти для нас рано
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

Повідомлення автор Oksan@ 2013-12-10, 11:23 pm

Ksush@ пише:Оксан@,ясне діло,що дитина не складе тих текстів. То може я складатиму? Немає мені що робити...
    Або я вас не зрозуміла, або Ви мене. До чого тут Ви? Я просто кажу, що забийте на ті тести і дитину так само налаштуйте, щоб не переживала дурно.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-11, 12:13 am

Та ні, Оксана,я просто хотіла сказати,що при потребі допомагаю малій з уроками.А в даному випадку під словом "допомога" криється вислів "мама зробить". От і роздумую сердито так:мені хіба немає більше що робити?.. Просто задаюсь питанням:на що розраховують ті такі розумні автори? Вони ж знають,що це не під силу таким дітям. А батьки ж то вболівають за дітей,хочуть допомогти. От і виходить,що вони більше батькам забивають голову. Старші класи не беру до уваги,вони вже відчувають якусь відповідальність. От я вирішила послухати тебе,Оксана,і "забила" на той моніторинг.
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

Повідомлення автор Oksan@ 2013-12-11, 4:08 pm

А хто сказав, що вони знають, що не підсилу?) Та й заробити треба ж, поки є можливість))
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-19, 5:28 pm

Прочитайте вірш Гете в перекладі Миколи Бажана.Ми вчора вчили його на пам"ять.Я надрукувала без помилок,спеціально перевірила.

На всі вершини
    Ліг супокій...
    Вітрець не лине
    В імлі нічній.
    Замовк пташиний грай.
    Не чути шуму бору.
    Ти теж спочинеш скоро,-
    Лиш зачекай.

Мене оте Ти теж спочинеш скоро навернуло на думки про смерть.Дебільний переклад.Невже не можна дати дітям вивчити щось розумніше?
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-12-22, 10:06 pm

Мда, сумно... але це ж класика.
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253

Повідомлення автор КаFетkа 2013-12-27, 11:23 am

на мажорний лад такий віршик не настроїть( а підлітки і так вразливі ( невже з Гетте нічого позитивнішого не можна б було дати вчити 6576 
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-12-27, 2:17 pm

Та це діло не в Гете,а скоріше в перекладі.
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253

Повідомлення автор КаFетkа 2014-02-03, 1:25 pm

хто чув ,що тепер щоб йти в перший клас необхідно знати всі букви і вміти читати і додавати у межах 10 і рахувати до 100?  мені тут сказали таке, то я чуть ошелешена, у нас ще пів року щоб навчитися читати, але того мали б вчити у школі, нібито

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 6:11 pm