Чоловік вже кричить, що вся квартира у волоссі, ніби я винна. Як запобігти такому, чим користуватися???
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 20, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 20 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+27
ляля
weare
мамася
Ksush@
snv512
milanka
ялю
Linda88
В ритмі щастя...
Jul4uk
Zarivna
mad_housewife
Кідді
hata4
oksano4ka
nana2010
Ollenka
пушкарік
AmInka
голубка тетяна
Himena
Таська
Ната Д
Молочна шоколадка
Мері 13
kukusya
Kavusja
31 користувачів
Догляд за волоссям
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Догляд за волоссям
Дівчата в мене після пологів почало вилазити волосся, в мене його й так не багато, а тут ще й лізе...
Чоловік вже кричить, що вся квартира у волоссі, ніби я винна. Як запобігти такому, чим користуватися???
kukusya- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 36
- Повідомлення n°2
Re: Догляд за волоссям
Мені порадили користуватися ефірними оліями. Не знаю через скільки результат повинен проявитися, але в мене таке враження, що від цих олій в мене волосся ще більше лізе=)))))
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°3
В мене сестра робить маску 15 капель чайного дерева на 50 мл олейни або з репейного
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°4
Я також спробувала робити маски з олії, робила з оливкової, а ще в ДЦ купила з реп"яхової, то вроді стало менше лізти. А ще кілька разів мила в яйці
kukusya- -
- Повідомлення n°5
А як саме ти в яйці мила? Мені теж казала так спробувати, але як саме це зробити - не знаю
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°6
Просто наливала в тазік невелику кількість тепленької водички, але не дуже гарячої, бо яйце звариться, розчиняла там два яйка , та й мила..... потім споліскувала водою і все
kukusya- -
- Повідомлення n°7
Дякую. Спробую ще й таке))))
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°8
І в мене така проблема стала після пологів. А допоміг білоруський шампунь.
kukusya- -
- Повідомлення n°9
А який саме шампунь? Бо в мене це настільки проблема, що я готова випробувати все можливе, щоб хоч трішки менеш мені волосся випадало.
Kavusja- -
- Повідомлення n°10
Дівчата в мене волосся клубками лізе...аж страшно...не думаю, що мені яйця допоможуть...
Ніколи такого не було...думаю може то коротко підстригтися, тільки на кого я буду схожа...
Ніколи такого не було...думаю може то коротко підстригтися, тільки на кого я буду схожа...
kukusya- -
- Повідомлення n°11
Якщо ти коротко пострижешся то від того волося теж не перестане лізти. Я постриглася, а проблема залишилася. Я вже почала хвилюватися, що це ще додалося мої експеременти все випробувати аби тільки проблема зникла.
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°12
Ната, напиши який шампунь - ця тема, видно, для всіх актуальна!
Ната Д- -
- Повідомлення n°13
Шампунь і кондиціонер ріпяковий проти випадіння волосся. Білоруська косметична компанія " Ексклюзив Косметик "
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
- Повідомлення n°14
Дівчата, але ж це - гормональне. Поки частина волосся не вилізе, шампуні не допоможуть. Ні, користуватися укріплючими треба, добре на лопусі, як Ната писала, на хмелеві та стимулюючі з червоним перцем.
Але організм тільки відновлюється і у кожного той період триває індивідуально.
Але організм тільки відновлюється і у кожного той період триває індивідуально.
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
то що чекати поки випаде...?
Ната Д- -
- Повідомлення n°16
Спообуйте шампунь що я написала. Він не дорогий, я на базарі в бабусі купила за 18грн.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°17
Дуже хороший засіб від випадіння волосся-Фітовал шампунь.Я користуюсь вже ним давненько.Була проблема,то ще купувала до нього лосьйон Фітовал.і перше мила шампунем,а потім втирала лосьйон.Результат-не випадає,та ще й швидко почало рости.Зараз щовесни проводжу таку терапію.Купую все в аптеці.От і зараз планую починати знов.Все натуральне,тому приГВ не протипоказане.
Ната Д- -
- Повідомлення n°18
А й шампунь при ГВ може шкодити? Я й незнала.
Himena- -
- Повідомлення n°19
Кавуся, та нє, не треба чекати, що все випаде)))
Мова про те, що навіть при застосуванні самого класного шампуня, якщо буде далі випадати, то не треба кидати робити, що робиш. Ще крім зовнішнього впливу (шампуні, бальзами, маски), добре було б вітаміни пити додатково.
Фітовал теж на собі пробувала, гарна штука. Тільки, як на мене, шампунь з лосьоном трохи ослабли (порівняно з тим, якими вони були спочатку, як в нашій країні з"явилися), а от є ще капсули (всередину приймати), то результат гарний, навіть бачила, як у баришні почало волосся їжачком рости, пару місяців ходила як кульбаба.
Мова про те, що навіть при застосуванні самого класного шампуня, якщо буде далі випадати, то не треба кидати робити, що робиш. Ще крім зовнішнього впливу (шампуні, бальзами, маски), добре було б вітаміни пити додатково.
Фітовал теж на собі пробувала, гарна штука. Тільки, як на мене, шампунь з лосьоном трохи ослабли (порівняно з тим, якими вони були спочатку, як в нашій країні з"явилися), а от є ще капсули (всередину приймати), то результат гарний, навіть бачила, як у баришні почало волосся їжачком рости, пару місяців ходила як кульбаба.
Kavusja- -
- Повідомлення n°20
Які вітаміни і які капсули???
Himena- -
- Повідомлення n°21
Вітаміни можна пити для вагітних (типу Прегнакеа), для загального зміцнення організму. А капсули я мала на увазі "Фітовал", вони спеціально для росту і укріплення волосся.
kukusya- -
- Повідомлення n°22
Я п"ю вітаміни для годуючих мам майже від народження малої. Але на волосся ефекту не має ніякого. В мене таке враження, що до літа буду лиса)))))))
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
- Повідомлення n°23
Kavusja, після перших пологів я теж шаленими темпами втрачала волосся.. змінила купу шампунів і ополіскувачів... нічого не допомагало, робила різні маски для волосся.. зрештою плюнула на то... за півроку все внормувалося само..
Kavusja- -
- Повідомлення n°24
AmInka, так вже пройшло майже пів року...і в мене на початку такого не було..з'явилося десь 2 місяці тому...
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
- Повідомлення n°25
Kavusja, ну я мала на увазі не півроку після пологів, а півроку після того, як почало волосся випадати.. в мене теж через пару місяців почало лізти волосся.. я народила в червні... восени помітила, що "линяю" і змушена була робити хвіст, хоч завжди носила розпущене волосся.. всю осінь і зиму заплітала волосся.. а на весну вже знову ходила з розпущеними косами..
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89