НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+3
Kavusja
Кідді
photoslava
7 користувачів

Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити?

photoslava
    photoslava
    -
    -

К-ть повідомлень : 27
    Вік : 36

Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити?

Повідомлення автор photoslava 2013-02-27, 4:02 pm

Перше повідомлення в темі :

Доброго дня шановні батьки!
    Звати мене Ярослав я займаюсь фотографією,зокрема дитячою та сімейною фотозйомкою...(Кого цікавлять зразки фото - пишіть в приват!)
    буду радий усім гостям!!
    Дуже б хотілося почути ваші думки по таких питаннях:
    - Як саме ви собі уявляєте фотозйомку дитячих свят у садочках?
    - Які саме фото ви б хотіли отримувати із цих свят?
    - Чи влаштовує вас те, що вас заставляють брати певну кількість фото зі свята,незалежно від вашого бажання?
    - Чи хотіли б ви мати можливість вільно вибирати фото і їх кількість без вказаних обмежень?
    - Як ви уявляєте собі випускний фотоальбом із дитсадка(розміри,обкладинка,тверда, м'яка.....)?
    - Які саме фото ви хотіли б бачити в цьому альбомі?
    - Оптимальна вартість даного альбому для вас!?
    Вибачте за таку кількість запитань!!Цікавлять ваші думки по цих питанях!!
    Белике спасибі вам за відповідь!!
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty Re: Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити?

Повідомлення автор photoslava 2013-03-02, 4:23 pm

Kavusja пише:Загальне фото обов'язково має бути і я думаю построїти дітей це обов'язок виховательки, але треба цей процес зробити цікавим, заохотити дітей.
    цікава думка!! Як зацікавити дітей коли вони тільки після свята і побігли похвалитися мамі своєю откриткою, чи подарунком???
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? - Сторінка 2 Empty Re: Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити?

Повідомлення автор Kavusja 2013-03-02, 6:00 pm

lol то вже ваша робота... ви фотораф ви маєте знати різні фокуси ok
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-03-02, 6:04 pm

Kavusja пише: lol то вже ваша робота... ви фотораф ви маєте знати різні фокуси ok
    ))))) lol фотограф і мама- для дитини пріоритет очевидний!!)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2013-03-02, 6:05 pm

Ви питали думку... я її висловила...
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-03-02, 6:07 pm

)) звичайно фотограф!!)))))))))))дякую!! думка мене і цікавила!!!
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2013-03-03, 2:25 pm

Мені подобаються загальні фото))).
    От ви як фотограф може відкриєте темку з своїми"секретиками" як правильно і гарно сфоткати дитину?) ok
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-03-03, 2:29 pm

Кідді пише:Мені подобаються загальні фото))).
    От ви як фотограф може відкриєте темку з своїми"секретиками" як правильно і гарно сфоткати дитину?) ok
    Я не проти!! зараз спробуємо!! Але я зможу розказати вам лише загальні речі,більш детально зможу відповісти на конкретні питання!!!
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-03-03, 3:00 pm

ось дана тема!-"Як правильно фотографувати дітей(поради)"

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-15, 2:43 am