НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+2
Іріша
Kavusja
6 користувачів

Батьківська байдужість... чи так має бути?

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty Батьківська байдужість... чи так має бути?

Повідомлення автор Kavusja 2013-05-21, 5:41 pm

Ми говоримо лише про наших дітей при цьому забуваємо, що вони все беруть від нас...
    Вже багато раз стикаюся з байдужістю чи не інтересом мам до своїх діток...

Чому так? Чи зараз дійсно всі виховують дітей по японській системі - до 5ти років нічого не забороняти (як на мене - значить нічого не вчити, не виховувати...)

Що скажете?
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty Re: Батьківська байдужість... чи так має бути?

Повідомлення автор Kavusja 2013-05-21, 5:53 pm

Живий приклад. Сьогодні граємося на дитячому майданчику, приходить дівчинка (4р.) і починає бігати за моїм малим, при цьому пищить від захвату, смикає за руку і штовхає його... знайшла собі рівного. Я зробила їй зауваження, що так не можна він менший. Вона знайшла собі іншого хлопчика той її аж злякався... потім почала хапати таку як Ярослав дівчинку, їй знову зробили зауваження щоб не чіпала... і так вона бігала, сварилася на всі щось вказувала, я зрозуміла що інші батьки вже її знають і діток не пускають до неї. Старші дітки сказали, що не хочуть з нею гратися...
    Її мама весь час сиділа роздивлялася свої обновки не сказавши дитині зауваження. не захистивши її... коли зробила свої справи, мовчки взяла за руку і пішла додому. Я чула, що дівчинка жалілась їй, а та йшла мовчки...

Це правильно?
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598
    Вік : 35

Батьківська байдужість... чи так має бути? Empty Re: Батьківська байдужість... чи так має бути?

Повідомлення автор Іріша 2013-05-21, 9:07 pm

Думаю,що деякі батьки не вважають за потрібне прислухатися до потреб своїх дітей і пояснювати дитині що можна а що ні.З дитиною треба розмовляти як з дорослим тоді і вона буде так поводитись.Можливо та дівчинка і не знає як правильно з дітками гратись?
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420
    Вік : 36

Повідомлення автор Ната Д 2013-05-30, 1:47 pm

Дійсно, як та дівчинка має поводитись, коли в неї така мама. ВИни дитини, тут не має, вона ж навіть не розуміє що так не можна, бо їй не має кому пояснити.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-05-30, 3:27 pm

Ната тут батьки більше зайняті собою ніж дітьми...
    ляля
    ляля
    -
    -

К-ть повідомлень : 1126
    Вік : 32

Повідомлення автор ляля 2013-10-13, 9:39 pm

сумно...
    я теж бачила подібне...тобто хлопчика обіжали її,а вона по телефону говорила...він пішов до неї жалітися а вона його ще й вдарила,бо він міщав по телефону говорити певне...om 
    Natali
    Natali
    -
    -

К-ть повідомлень : 859

Повідомлення автор Natali 2014-01-24, 12:01 am

Я вважаю, що з дитиною треба постійно спілкуватися, пояснювати навітьті речі, яких вони не розуміють, але якщо відповісти на всі чому так? де? що це? як це? і таке інше,то з часом дитина зрозуміє що від неї вимагають і намагаються ій пояснити, ане робити це постійними криками( хоча без них і необходиться, але стратися кричати якомога рідше), то дитина зрозуміє. Треба говорити як з дорослою. Ну це чисто моя думка)
    Natali
    Natali
    -
    -

К-ть повідомлень : 859

Повідомлення автор Natali 2014-01-24, 12:02 am

А байдужістю чи вседозволеністю думаю далеко не заїдеш.
    alinka25
    alinka25
    -
    -

К-ть повідомлень : 285
    Вік : 40

Повідомлення автор alinka25 2014-04-01, 10:37 pm

Це такий тип людей, що на перший план ставлять себе. Гарно виглядати, вчасно поїсти і т.д. народили дитину для галочки, бо так треба, інакше що то за сімя. Дитина виросте і так, а вона на висоті, така ухожена, худенька, вся із себя. І нерви спокійні. Звичайна на дитину це вплине в майбутньому, їй не вистачатиме того, чого їй не дали в дитинстві, вона не знатиме що таке ні і т.д.
    Хоча з ін сторони, коли ти постійно говориш дитині не чіпай, не рухай....... дитина мже вирости закомплексованою і невпевненою в собі, у своїх вчинках. А це може значно вплинути на її подальше життя

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-14, 10:16 am