НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 7, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 7 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+3
Kavusja
Кідді
photoslava
7 користувачів

Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити?

photoslava
    photoslava
    -
    -

К-ть повідомлень : 27
    Вік : 36

Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити?

Повідомлення автор photoslava 2013-02-27, 4:02 pm

Доброго дня шановні батьки!
    Звати мене Ярослав я займаюсь фотографією,зокрема дитячою та сімейною фотозйомкою...(Кого цікавлять зразки фото - пишіть в приват!)
    буду радий усім гостям!!
    Дуже б хотілося почути ваші думки по таких питаннях:
    - Як саме ви собі уявляєте фотозйомку дитячих свят у садочках?
    - Які саме фото ви б хотіли отримувати із цих свят?
    - Чи влаштовує вас те, що вас заставляють брати певну кількість фото зі свята,незалежно від вашого бажання?
    - Чи хотіли б ви мати можливість вільно вибирати фото і їх кількість без вказаних обмежень?
    - Як ви уявляєте собі випускний фотоальбом із дитсадка(розміри,обкладинка,тверда, м'яка.....)?
    - Які саме фото ви хотіли б бачити в цьому альбомі?
    - Оптимальна вартість даного альбому для вас!?
    Вибачте за таку кількість запитань!!Цікавлять ваші думки по цих питанях!!
    Белике спасибі вам за відповідь!!
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty Re: Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити?

Повідомлення автор Кідді 2013-02-27, 4:37 pm

В нас в садочку, альбомчик з твердою обкладинкою, на 6-7 сторіночок, мені подобається і ціна була десь 70.00 Має загальне фото, на кожні сторінці по кілька дітей і вихователів..Одне бісить коли без попередження приходять мудрі люди з камерами щолкають дитину, потім фотошопом так оброблять, це жах і гроші не малі, хоча кажуть не подобається не беріть.Або роблять стандартні для всіх, в одному одязі aa aa .
    Фото мають бути гарні, яскраві не стандартні.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити? Empty Re: Фотограф і фотографія- які вони повинні бути для вашої дити?

Повідомлення автор Kavusja 2013-02-27, 4:53 pm

Дійсно і мене фотошоп бісить, сорі що не в тему, але мене на паспорт так відфошопили, що я чогось зелена вийшла. Тому краще щоб фото були без обробки, якщо хороший фотоапарат то фотошоп не потрібний і ще хочеться, щоб фото були живі...
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-02-27, 5:11 pm

Не люблю шаблонні фото.Та такі де всі купою встають і дивлятся у об"єктив...нудно!Люблю щоб якась тематика була,ідея,креатив.Ну і погоджуюсь поменше фотошопу,трошки ретуш,і вистачить)
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-27, 5:46 pm

Абсолютно з вами згоден! інколи є такі спеціалісти що можуть перестаратися з обробкою фото!Я наприклад люблю класичний стиль фотографії(тобто легка ретуш, щоб прибрати дрібні дефекти шкіри і надання яскравості і насиченості кольорам)доречі дуже люблю фото із білими рамками навколо- незнаю чому неможу пояснити!!)
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-27, 5:58 pm

Kavusja пише: Тому краще щоб фото були без обробки, якщо хороший фотоапарат то фотошоп не потрібний і ще хочеться, щоб фото були живі...
    Трохи не погоджуся з вами інколи фотошоп дійсно потрібен,тому що не всі батьки хотіли б бачити свою дитину на хороших яскравих фото із якомось прищиком на носі,або ще щось в тому роді.
    Погоджуюсь в тому, що дійсно якщо перебрати із ретушшю в фотошоп фотографія виходить не людини чи дитини,а воскової фігури з музею Мадам Тюссо)) все добре в міру!
    На рахунок живих фото- я проводив колись невеликий експеремент- прийшовши в групу за годину а то і за 2 до початку свята, попросив вихователів щоб дозволили мені трохи погратися з дітьми... Під час гри я звичайно їх і фотографував- тоді дійсно виходять живі фото із справжнім невимушеним дитячим сміхом і емоціями.Особливо вдало все виходить якщо запропонувати дітям зіграти в якусь гру для всіх- спочатку їм показати шо і як а потім потихельку відійти від гри і почати їх знімати... Напривеликий жаль не завжди буває така можливість щоб прийти швидше перед святом.Багато батьків хочуть фото своїх дітей одягнених гарно в костюми і на фоні,а як правило дітей одягають в костюм за кілька хвилин до початку свята і тоді просто фізично не встигаєш познімати всіх по різному та щей щоб фото були живі.. Що можете порадити в такому випадку!?
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-27, 6:18 pm

голубка тетяна пише:Не люблю шаблонні фото.Та такі де всі купою встають і дивлятся у об"єктив...нудно!Люблю щоб якась тематика була,ідея,креатив.Ну і погоджуюсь поменше фотошопу,трошки ретуш,і вистачить)
    Здається я знаю, що ви маєте на увазі "шаблонні"- це коли дітей ставлять всіх майже в однаковій позі на якомусь фоні,або білястіни і фотографують конвеєрним методом...
    Про брак часу я вже писав в попередньому дописі, мені звичайно соромно,але інколи і самому доводиться так знімати- тому що просто не встигаєш відзняти всіх дітей з групи до початку свята,а після закінчення,як правило батьки забирають дітей додому,або садять за святковий стіл..
    Згоден із вами,що шаблонні фото вже приїлися і хочеться чогось нового і креативного,кожен фотограф я думаю старається придумати щось своє особливе.Я наприклад практикую фотографувати дітей парами,а то і групами тоді вони себе вільніше почувають починають гратися і інколи взагалі забувають про те, що їх фотографують- тоді фото виходять діцсно гарно..
    Скажіть будь ласка з якою тематикою ви б пов'язали фото дітей перед святом? також було б ціково почути ваші ідеї з цього приводу!!
    Ще не мало важливий аспект- діти часто боятться і з недовірою ставляться до незнайомих людей,особливо до тих в яких є якась величезна штука в рукахяку на них направляють.Тому я стараюся завжди з самого початку зробити кілька кадрів дітей і показати їм на камері(всіх іх це дуже цікавить) і вони всі вже видять у тебе на шиї)))також із моїм не малим ростом відразу стараюся присісти і спуститися до їхнього рівня так діти швидше сприймають тебе за свого(інколи досить довго доводиться простояти на колінах))))
    Але бувають інші випадки коли це перше свято у дитини і крім мами вона абсолютно не хоче нікого бачити- тоді стараюся знімати трохи із дальшої відстані і не входити безпосередньо в контакт з дитиною, щоб не лякати лишній раз, а тоді поступово на 2 -3 святі діти вже звикають
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-02-27, 7:31 pm

На рахунок костюмів, чесно я теж не прихильниця костюмів з метеликами і краватками... мені тоді діти якісь не діти... ну такий в мене погляд, щоб все було гарно і яскраво думаю потрібно мати одяг якийсь простіший... джинси, яскрава сорочка чи футболка, для дівчаток сарафанчики чи сукеньки, але не бальні... lol

photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-27, 9:17 pm

Kavusja пише:На рахунок костюмів, чесно я теж не прихильниця костюмів з метеликами і краватками... мені тоді діти якісь не діти... ну такий в мене погляд, щоб все було гарно і яскраво думаю потрібно мати одяг якийсь простіший... джинси, яскрава сорочка чи футболка, для дівчаток сарафанчики чи сукеньки, але не бальні... lol
    Ви напевне зараз маєте на увазі фото для випускного альбомчику, я ж говорив про костюми маскарадні для дитячих свят!!
    а для випускного альбому дуже гарно виглядає вишита сорочка,хоча хороший стильний одяг"без краваток" також дуже гарно дивився б!!)) bravo
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-02-27, 9:21 pm

Думаю в більшості все від батьків залежить... Треба за день до зйомки зібрати всіх і домовитися, що і як буде.
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-27, 9:30 pm

варіант!!
    ще таке цікавить-на вашу думку як повинен виглядати випускний альбом з дит садка- оформлений в класичному стилі(наприклад фото,білі рамочки скромні надписи) чи все в такому казковому яскравому стилі з мультиплікаційними героями що тримають фото і т.д... або ваш варіант!!?
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-02-27, 9:57 pm

Це ж діти думаю, що в казковому стилі буде краще ok
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-02-27, 9:58 pm

Ще додам, що не люблю фото в квадратних рамках, набагато гарніше виглядає в овальних.
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2013-02-27, 10:27 pm

Мені дуже подобаються, популярні зараз, фотокниги. Також вважаю що альбом має бути яскравим, казковим і щоб дітки були парами, групами... Ще бісить коли роблять рамочки а-ля гроби - прибила би таких "майстрів"
    Ярослав, звідки Ви?
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-27, 11:36 pm

Таська пише:Мені дуже подобаються, популярні зараз, фотокниги. Також вважаю що альбом має бути яскравим, казковим і щоб дітки були парами, групами... Ще бісить коли роблять рамочки а-ля гроби - прибила би таких "майстрів"
    Ярослав, звідки Ви?
    Я з Тернополя!!
    Поясніть що ви маєте на увазі "аля гроби",а то мало лі може не дай Бог я такі роблю!)))
    Я для цього і створив дану тему щоб обговорити те що зараз подобається батькам і у якому виконанні в мене є кілька зразків дитячих альбомів,але вони більше стосуються якогось окремого свята ніж випускного із садка - тому зараз хочу розробити новий альблом який би подобався, а не просто був якоюсь рядовою вимушеною покупкою...
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2013-02-28, 12:49 am

В мене (та і в багатьох бачила) в шкільній він"єтці фото в такій рамці
    Спойлер:
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-28, 12:57 am

)) незнаю чому але мені наприклад не дкже подобаються фото в овальних рамках- чомусь вони мені нагадують радянські випускні альбоми,та і мій також... якісь вони..не можу пояснити. На мою думку фотографія повинна залишатися фотографією максимум в якомусь незначному і невиразному обрамленні і то тільки для того щоб підкреслити чи виділити фото...
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-02-28, 9:42 am

Ну бачите в кожного свої смаки, це ще раз доводить що всім не вгодиш. Ще не подобаються фото в чорних рамках, це дійсно виглядає не святково і не офіційно...

Якщо ваша робота буде подобатися вам то і іншим обов'язково сподобається.
    Margoshka
    Margoshka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1758
    Вік : 38

Повідомлення автор Margoshka 2013-02-28, 9:50 am

Наталь, про чорну рамку - згідна на всі 200%. У нас вже така є... Мало того, що в садочку не попередили, коли саме буде фотограф, мала була одягнута в чорному кардіганчику, то ще й рамку зробили чорну... Тепер лежить... Вигляд в неї такий траурний...
    - як пофотографувати діток в садочку не уявляю !
    - з фотозйомки хотілося б отримати фото, з яких видно, як проходить день, а не портретні.
    -вибирати фотки-якщо є така можливість, то ідея класна. Але, якщо ні, то фотограф сам має над цим подумати, щоб не вийшло, як у нашому випадку

Останній раз редагувалося: Margoshka (2013-02-28, 10:00 am), всього регувалося 1 раз(-и)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-02-28, 9:59 am

От і я про те... або буває, роблять фото в таких грубих рамках під дерево теж не дуже гарно.
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-28, 12:32 pm

грубі рамки під дерево..))це просто..)) знаєте в основному роблять так - накачують з світової павутини різнихі багато рамок(зараз це не проблема) а потім щоб не було видно що фотограф нічого не зробив ставлять такі"витвори мистецтва" В мене наприклад, також є 2-3 рамки скачані з інтернету,але примусово я їх не вставляю, я даю батькам зразки фотоз їхніми дітьми а потім в кінці листка 2-3 рамки на вибір,якщо батьки хочуть фото з рамкою вони вказують номер фото яке повинно бути обрамлено а потім назву рамки яку вони ж собі вибрали(на мою думку так набагато краще і демократичніше!)))
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598
    Вік : 35

Повідомлення автор Іріша 2013-02-28, 11:06 pm

Я теж хотіла щоб дитяче фото моєї дитини було яскравим.Часто так буває що батьків не попереджають про фотозйомку.Тоді виходить хто як.
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-02-28, 11:14 pm

Іріша пише:Я теж хотіла щоб дитяче фото моєї дитини було яскравим.Часто так буває що батьків не попереджають про фотозйомку.Тоді виходить хто як.
    Так і таке буває!!Я стараюся завжди попереджати батьків.. хоча зараз вони вже знають що я завжди приходжу перед святом,просто так без відома я рідко навідуюся!.. та і можливість усіх повідомити не завжди буває!
    photoslava
    photoslava
    -
    -

Повідомлення автор photoslava 2013-03-02, 3:54 pm

Доброго дня! Отнещодавно відзняв перше весняне свято!Цього разу спробував просто не заважати дітям гратися а спостерігати за ними і знімати звичайно.вийшло багато цікавих і смішних кадрів майже на всіх діти сміються ,або хмуряться одне до одного-виражають емоції.На жаль так не всіх встигаєш відзняти тому , що більшість дітей бігає грається(за ними не те що камерою,поглядом не встигаєш слідкувати!))),але є частина дітей якісидять у куточку,або соромляться гратися з усіма.Є й такі яких просто ще не одягли в карнавальний костюм,а інших взагалі ще не привели... І в результаті на більшості фото фактично одні і ті ж діти(активні),кілька кадрів дітей що не дуже беруть участь у грі, діти якх щойно привели взагалі попадають в кадр тільки після початку самого свята... От так і не виходить відзняти усіх якось порівну! Що ви можете сказати по даній темі??
    І ще одне! На багатьох святах вже давно є традицією загальна фотографя після свята(тобто коли всі стають в ряд,або сідають на стільці разом із вихователями),але чомусь я кілька разів зустрічав що вихователі не хочуть построїти дітей шоб зробити фото..З одного боку такі фото вже досить застаріли,але з іншого -вони користуються попитом- тобто їх замовляють досить часто!! Скажіть будь ласка як ви ставитеся до таких фото і до того що вихователі не завжди хочуть построїти дітей для фото(з одного боку це повинен робити фотограф,але з іншого,як показує практика, після закінчення свята фотограф фактично ніякого впливу ні на батьків, ні на дітей не має...)????
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-03-02, 4:13 pm

Загальне фото обов'язково має бути і я думаю построїти дітей це обов'язок виховательки, але треба цей процес зробити цікавим, заохотити дітей.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-14, 8:59 pm