НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 19, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 19 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+25
Іріша
weare
Оксана Л
kalina-80
snv512
Martina@
nana2010
голубка тетяна
Ester88
пушкарік
Вітамінка
Ly...
Серденько
AmInka
ялю
Мері 13
milanka
Oksana1989
Таська
Ната Д
Margoshka
kukusya
Юлія
Kavusja
Yulya123
29 користувачів

Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!!

Yulya123
    Yulya123
    -
    -

К-ть повідомлень : 577
    Вік : 37

Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!!

Повідомлення автор Yulya123 2012-01-26, 10:19 pm

Перше повідомлення в темі :

Ще з дитинства читаючи казки про бідненьких дівчаток ми чекали одного фіналу...Зараз вона знайде своє щастя, переборе всі труднощі і вийде заміж за прекрасного принца....
    Але в реалії найцікавіще відбувається після весілля і мало просто дотягти чоловіка до Рагсу, треба ще його втримати після нього...а головне зберегти і закріпити всі почуття...
    Скажіть любі дівчатка чи вдалося вам це зробити...і якщо так то чим ви керувалися...які запоруки щасливого шлюбу??

P.S. Чи вінчалися ви???І чому???
    Ester88
    Ester88
    -
    -

К-ть повідомлень : 516
    Вік : 36

Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty Re: Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!!

Повідомлення автор Ester88 2012-09-20, 11:59 pm

nana2010 ех той компютер.....біда навіть у нас, вроді ніц поганого неробить але пропадає , що я тіки непридумувала....без результатів !
    snv512
    snv512
    -
    -

К-ть повідомлень : 649

Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!! - Сторінка 2 Empty Re: Хепі енд чи труднощі тільки починаються!!!

Повідомлення автор snv512 2013-02-08, 11:53 pm

Ми теж вінчались, і це для нас було зажливіше штампу в паспорті)ВВажаю, що в сімї не можна навіть допускати думки про те що розлучення єж виходом з якихось ситуацій, бо тоді рано чи пізно можна таки дійти до розлучення, і навіть шлюб не врятує))
    kalina-80
    kalina-80
    -
    -

К-ть повідомлень : 205

Повідомлення автор kalina-80 2013-02-09, 12:13 am

Ми вінчались в день весілля 12 років назад. Найважчий був перший рік, якби не жили за тисячу кілометрів від батьків то усе могло б закінчитись по іншому. Але з часом почали миритись з звичками один одного, звикати жити разом і пробачати. На весіллі нам сказали тост який я запам'ятала на усе життя "Терпіння-терпіння-терпіння" і усе буде добре.
    Оксана Л
    Оксана Л
    -
    -

К-ть повідомлень : 64
    Вік : 44

Повідомлення автор Оксана Л 2013-03-29, 7:37 pm

Ми брали шлюб в день весілля. Розписка була трохи раніше, проста формальність реєстрації нашої сім'ї без гостей, друзів чи знайомих.
    Шлюб для мене дуже важливий і обдуманий крок. Перш ніж дати обітницю в церкві на Євангелії, я добре зважила всі "за", чи зможу прожити з людиною усе життя.. це ж обітниця перед Богом. Для мене це, справді, дуже серйозно.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-28, 5:56 pm

ми вже 5 років разом, вінчатися не думаємо і взагалі я рада, що тоді до церкви не пішли...
    мабуть змінились тільки почуття...
    weare
    weare
    -
    -

К-ть повідомлень : 105

Повідомлення автор weare 2013-06-04, 11:10 pm

ми вінчались. але на жаль більше з примусу. не скажу, що шкодую. але хотілось це зробити після перевірки стосунків. але уже як є.
    після весілля стало набагато гірше. поки стараємось подолати ці труднощі. зараз у нас взагалі криза 3-х років.
    ми хотіли до весілля пожити, попробувати. мій тато не дозволив. зараз кажу - якби спробували, весілля не було б.
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598
    Вік : 35

Повідомлення автор Іріша 2013-06-05, 9:30 am

weare пише:ми вінчались. але на жаль більше з примусу. не скажу, що шкодую. але хотілось це зробити після перевірки стосунків. але уже як є.
    після весілля стало набагато гірше. поки стараємось подолати ці труднощі. зараз у нас взагалі криза 3-х років.
    ми хотіли до весілля пожити, попробувати. мій тато не дозволив. зараз кажу - якби спробували, весілля не було б.
    чому з примусу?хто заставляв?В мене батьки просили ще трохи почекати але тут настояла я.І в нас теж були проблеми, сварки,бійки.Тепер ніби краще доходимо до розуміння.
    ляля
    ляля
    -
    -

К-ть повідомлень : 1126
    Вік : 32

Повідомлення автор ляля 2013-10-08, 11:11 am

ми ще не вінчались,але думаєм...
    це навіть для мене добре,перевірити наші стосунки на побут,буденність...
    Іріша
    Іріша
    -
    -

Повідомлення автор Іріша 2013-10-08, 11:25 am

Особисто для мене штамп в паспорті не має значення.Але так як це добровільно-примусово,то маємо те що маємо.
    ляля
    ляля
    -
    -

К-ть повідомлень : 1126
    Вік : 32

Повідомлення автор ляля 2013-10-08, 12:02 pm

штамп в паспорті і для мене значення не має...
    але..чолвоік сказав що так треба!не поймуть!_)))))
    Іріша
    Іріша
    -
    -

Повідомлення автор Іріша 2013-10-08, 12:06 pm

ото то ж
    petrywka
    petrywka
    -
    -

К-ть повідомлень : 752
    Вік : 42

Повідомлення автор petrywka 2013-10-08, 12:27 pm

І що з того, що ми мали можливість перевірити, якщо він зараз зовсім не такий, як до весілляnelzja 
    Іріша
    Іріша
    -
    -

Повідомлення автор Іріша 2013-10-08, 12:29 pm

Це 100%lol lol lol lol А мій мені каже що це я змінилась
    Natali
    Natali
    -
    -

К-ть повідомлень : 859

Повідомлення автор Natali 2014-02-23, 12:25 am

Стосунки змінилися, менше романтики, більше буденності і я сама змінилася, це все побут! різне буває і сваримося і миримося, але про розлучення не думаю! ми теж вінчалися, бо для мене це справжній шлюб, а штамп то так для паперу. тим більше дітей планували, тому теми обговорення вігчання навіть не було, це для мене головне і тримає це в житті, якби тільки штамп, то думаю розлучень було б ще більше,бо що тут такого, поміняв паспорт і все, а так подружжя має більшу відпові\дальність, як на мене.
    vitagladjuk
    vitagladjuk
    -
    -

К-ть повідомлень : 740
    Вік : 36

Повідомлення автор vitagladjuk 2014-02-27, 2:51 pm

Та у всіх починається буденість. Але головне що є кохання, повага і взаєморозуміння. Шдюб для мене також був першим бажанням і чоловік мене підтримав. Тому що чоловіком і дружиною потрібно бути перед Богом.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 6:31 pm