Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 27, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 27 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+19
Ірчик
berezovska
weare
Jul4uk
Ly...
Ester88
Кідді
musya
Молочна шоколадка
ялю
Natie
Himena
mad_housewife
AmInka
Таська
kukusya
Yulya123
Kavusja
Юлія
23 користувачів
Дитина не бере дурачка і не їсть з бутилки, тільки ГВ
Юлія- -
- К-ть повідомлень : 22
Вік : 33
- Повідомлення n°1
Дитина не бере дурачка і не їсть з бутилки, тільки ГВ
я переживаю вічно що моя дитина голодна що їй нехватає мого молочка, бо годую грудьми і не можу знати скільки вона зїдає та ще як вчора небуло молока то я вже на колінах Бозю просила і плакала ,бо кому знайомі дитячі очі які просять їсти, а я немаю що дати ну все плачу...
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Дитина не бере дурачка і не їсть з бутилки, тільки ГВ
Юльчик не переживай, якщо мала нормально набирає вагу, якщо пісяє часто, спить добре то вона наїдається.
Ми на штучному тому я сама постійно переживаю чи наїдається малий, але я вже ввела прикорм тому мені легше!!!
Ми на штучному тому я сама постійно переживаю чи наїдається малий, але я вже ввела прикорм тому мені легше!!!
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°3
це добре Юльчик що грудьми кормиш...я кормила ну може трохи більше 2 місяців...але потім захворіла...почала ліки пити і все молоко перегоріло...хоча дуже хотілося своїм молоком кормити..
Якщо переживаєш з приводу того скільки мала зїдає молока то зваж її перед тим як годувати...а потім ще раз після годування...побачиш приблизно скільки грам зїдає...
Я ще сціжувадася...щоб виміряти молоко...і воно так прибуває швидше і стає більш поживнішим...спробув...
Якщо переживаєш з приводу того скільки мала зїдає молока то зваж її перед тим як годувати...а потім ще раз після годування...побачиш приблизно скільки грам зїдає...
Я ще сціжувадася...щоб виміряти молоко...і воно так прибуває швидше і стає більш поживнішим...спробув...
kukusya- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 36
- Повідомлення n°4
Юлія пише:я переживаю вічно що моя дитина голодна що їй нехватає мого молочка, бо годую грудьми і не можу знати скільки вона зїдає та ще як вчора небуло молока то я вже на колінах Бозю просила і плакала ,бо кому знайомі дитячі очі які просять їсти, а я немаю що дати ну все плачу...
В мене схожа була ситуація. Моїй донечці зараз 5 місяців і вона в мене виключно на грудному. Її постійний плач мене зводив з розуму. Я себе винила, що в мене замало молока. А вчора нам прорізався зубчик
Саме головне, щоб себе позитивно настроювати на те, що в тебе є молоко і його маляткові достатньо, а не навпаки)))) В мене вдома є на всяк випадок чай для лактації. Якщо ти відчуваєш, що молока замало, то збільш кількість випитої рідини і в придачу чай для лактації.
Kavusja- -
- Повідомлення n°5
зубас...аааааааа класно вітаю Ксюшка :) ми вже своїх не дочекаємося!
kukusya- -
- Повідомлення n°6
Kavusja пише: зубас...аааааааа класно вітаю Ксюшка :) ми вже своїх не дочекаємося!
Дякуюююю!!! Зубчик це класно, але яка вона вередлива(((((Спить по 15-20хв. І вночі теж(((
Kavusja- -
- Повідомлення n°7
Скоро і мене це чекає :)
kukusya- -
- Повідомлення n°8
Kavusja пише:Скоро і мене це чекає :)
А може він в тебе цю подію краще перенесе і ти навіть не сподівамимешся як помітиш зубчик)))))) Чого вам і бажаю!!!!))))
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°9
ой, пробувала свою напоїти з пляшечки - вона не знає що з тою пипкою робити
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
Вік : 41
- Повідомлення n°10
Таська, а чого вирішила з пляшечки годувати? ви ж на ГВ, здається?
Таська- -
- Повідомлення n°11
Вже писала що ми пампулясті, а коли хочемо пити (наприклад, після ванни) то берем цицю і переїдаємо, дуже переживаю щоб не було надмірної ваги!
AmInka- -
- Повідомлення n°12
дитину на ГВ важко перегодувати.. про надмірну вагу не варто пережиати.. коли доця почне повзати і ходити - пампухи поспадають.. у мене племінничка теж ну така пишечка - ТТТ! але сестра така сама була в дитинстві - а зараз як тріска)) худенька і ніц її не бере..
mad_housewife- -
- К-ть повідомлень : 887
- Повідомлення n°13
дівчата, тішитись треба, що не хоче тих штук.
а ще не потрібно пити надміру, бо молока навпаки може стати менше.
потрібно пити норму 8 стаканів на день
а ще не потрібно пити надміру, бо молока навпаки може стати менше.
потрібно пити норму 8 стаканів на день
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
- Повідомлення n°14
Ага, я заради цікавості теж раз дала пляшечку, ну, хотіла подивитися на реацію. Яна лизнула її, нюхала, давилася, але що з цього можна їсти - не зрозуміла.
Та чого може стати менше, я п"ю скільки захочу і нормально (а п"ю я більше за 2 л в день). А що близько 3-х місяців груди вже не наливаються так, як було до того, так то нормально, вже може і при годуванні не текти з другої груді, просто вже лактація встановилася і молока рівно стільки, скільки дитина собі начмакає.
Та чого може стати менше, я п"ю скільки захочу і нормально (а п"ю я більше за 2 л в день). А що близько 3-х місяців груди вже не наливаються так, як було до того, так то нормально, вже може і при годуванні не текти з другої груді, просто вже лактація встановилася і молока рівно стільки, скільки дитина собі начмакає.
AmInka- -
- Повідомлення n°15
я теж не розумію, чого переживати, якщо дитина не хоче смоктати з пляшки чи не бере пустушку... хай смокче цицю
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°16
Ми також на ГВ і про дурачок чи пипку вона навіть не хоче "слухати". Раз заради цікавості дала чайок з пляшечки, то вона щось там поцьмакала і все. дурачок сала десь в 3 тижні як я її запхала, а тепер ні в какую. Кулачки і пальчик пхає до рота, а соски ніяк не хоче. То я вже собі дала спокій!
А на рахунок того чи вистарчає дитині, - я також спочатку переживала, а тепер ні. якщо бачу що ніби маловато, то даю частіше, через 1- 1,5 год. якщо набираєте хоч 400гр в місяць, то я думаю, що все добре.
А на рахунок того чи вистарчає дитині, - я також спочатку переживала, а тепер ні. якщо бачу що ніби маловато, то даю частіше, через 1- 1,5 год. якщо набираєте хоч 400гр в місяць, то я думаю, що все добре.
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°17
А моя навпаки,100 років б моіх грудей не бачила:) Я спочатку з розуму сходила,плакала разом з нею....Потім заспокоілася....Ість груди два раз вночі,і вдень після сну (бо спросоння вона ість за милу душу),а так зціджую і даю з пляшки...Буває,що і сумішшю догодовую.... І нічого живі-здорові ттт... Я тільки переживаю,чи вона щось корисне з тим молоком отримує,бо через іі алергію сиджу на строгій дієті...
А соску використовуємо для заспокоєння....тільки заспить-виплювує...А ,і ще вона не вміє іі тримати в роті,коли беру іі наруки...зразу випадає..
А соску використовуємо для заспокоєння....тільки заспить-виплювує...А ,і ще вона не вміє іі тримати в роті,коли беру іі наруки...зразу випадає..
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°18
І у нас щось подібне як в ялю Цицю їмо вночі, а вдень тільки зразу після сну - то виходить разів три. Та ми вже доросліші, по трохи гамаємо прикорм...
А сося то наша улюблена іграшка, а ще з нею засинаємо, тільки засне - випльовує
Зараз лізуть зубіки, то доня пипку запихає в рот, і зі всієї сили виймає, таким чином чухаючи собі ясна
З пляшечки п"ємо чайочок, сочок ... З поїльника не вміє
А сося то наша улюблена іграшка, а ще з нею засинаємо, тільки засне - випльовує
Зараз лізуть зубіки, то доня пипку запихає в рот, і зі всієї сили виймає, таким чином чухаючи собі ясна
З пляшечки п"ємо чайочок, сочок ... З поїльника не вміє
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
- Повідомлення n°19
Ми з народження нічого крім циці до рота не брали, вже десь з місяців 6-7 купили непроливайку, то пив з неї чайок чи компотик.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°20
От і мала не хотіла пустушку брати, але братик її навчив, постійно тикав до рота, і тепер це найкраща подружка , і з пустушкою спить ніби спокійніше.А ще використовує її для чухання ясен, так як писала Міля)))
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
- Повідомлення n°21
то я теж така мамашка, вже знаю що діти коли смокчуть тіко цицю то ж ніц нехочуть, так ні, я тоже ради цікавості цідила в бутилочку трохи молока думаю спробую чи візьме. я їй в ротик ту бутилочку а вона так розплакалася , що я ледве заспокоїла..... але я теж пю дддуже багато бо боюся щоб небуло замало молока , часу недуже багато- і для профілактики часто даю цицю, але коли вона неголодна то що хочеш роби-а вона несмоктатиме....
Ly...- -
- К-ть повідомлень : 247
Вік : 32
- Повідомлення n°22
В мене доця не хоче ні бутилочки, ні дурачка, як я б її не пхала того...І для мене то трохи погано, бо якщо десь залишити треба буде її з кимось, то молока націдити не проблема, а от нагодувати її з тої бутилочки, то біда...А дурачок також би пригодився для заспокоєння на вулиці, наприклад, а вона аж бекає від нього, то приходиться на вулиці цицьку діставати.
Таська- -
- Повідомлення n°23
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
- Повідомлення n°24
Лу..., як не хоче то не пхай в неї, мені лікарка казала, що діти які на ГВ рідко смокчуть соски. А бутилочку..., щоб вона не почула як то добре і не відмовилась від грудей. в моєї сестри так було, дала раз водичку з бутилочки і все - мала почала відмовлятись від грудей, і на цьому в 3 місяці закінчилось їх ГВ.
Jul4uk- -
- К-ть повідомлень : 92
- Повідомлення n°25
Я за 100% ГВ до 6 місяців. Тільки мамине молочко!!!! Свого малого навіть не допоювала, ні дурачків ні сосок не давала, адже усе це може привести до зменшення лактації. Малому майже рік і він із задоволенням гамає мамину цицю, хоча до 5 місяців лактаційні кризи були щомісяця.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89