я переживаю вічно що моя дитина голодна що їй нехватає мого молочка, бо годую грудьми і не можу знати скільки вона зїдає та ще як вчора небуло молока то я вже на колінах Бозю просила і плакала ,бо кому знайомі дитячі очі які просять їсти, а я немаю що дати ну все плачу...
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 16, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 16 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+19
Ірчик
berezovska
weare
Jul4uk
Ly...
Ester88
Кідді
musya
Молочна шоколадка
ялю
Natie
Himena
mad_housewife
AmInka
Таська
kukusya
Yulya123
Kavusja
Юлія
23 користувачів
Дитина не бере дурачка і не їсть з бутилки, тільки ГВ
Юлія- -
- К-ть повідомлень : 22
Вік : 33
- Повідомлення n°1
Дитина не бере дурачка і не їсть з бутилки, тільки ГВ
Перше повідомлення в темі :
я переживаю вічно що моя дитина голодна що їй нехватає мого молочка, бо годую грудьми і не можу знати скільки вона зїдає та ще як вчора небуло молока то я вже на колінах Бозю просила і плакала ,бо кому знайомі дитячі очі які просять їсти, а я немаю що дати ну все плачу...
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°26
Re: Дитина не бере дурачка і не їсть з бутилки, тільки ГВ
Як на мене, то чому б не дати дитині пустушку для заспокоєння якщо вона її бере. Я вже писала, що малий на відріз відмовлявся від бутилочок і сосок і мені було дуже важко, я не могла нікуди вийти без дитини. А мала зараз бере і соску і бутилочку, тому як мені треба кудись піти я спокійно залишаю її на маму чи сестру і знаю, що вона не буде голодною. І при цьому в мене зовсім не погіршилася лактація, молочка вистачає вдосталь.
weare- -
- К-ть повідомлень : 105
- Повідомлення n°27
І ми ніц крім циці не хочемо! Навіть водичку нема як дати.
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°28
а ми відколи відлучилися від грудей, то вже гарно пєм з бутилки, правда незразу. спочатку важко було. , навіть деякий час голодна була аде бутилку не брала а копала ! але голод не тітка. . правда соски так і небрала, все ж відлучала після року. тому того вже ненада !
berezovska- -
- К-ть повідомлень : 30
Вік : 34
- Повідомлення n°29
Тьфу-тьфу,але з першою дитиною у мене все було супер!!!Щоб так і з другою було...:)
Соску від роддому не хотіла брати,з бутилочки пила тільки чайочки і компотики.Молока мені вистачало,але повністю на гродному моя малишка була до 4 міс.Дальше я вводила потрошки прикорм:пюрешки,сочки.Але груди їла до 1 року і 6 міс. :)На диво у нас не було проблем з животиком,і з прорізуванням зубчиків теж ніяких температур і т.п. Може воно і краще,що дитина не бере соску,не прийдеться потім відучувати:)
Соску від роддому не хотіла брати,з бутилочки пила тільки чайочки і компотики.Молока мені вистачало,але повністю на гродному моя малишка була до 4 міс.Дальше я вводила потрошки прикорм:пюрешки,сочки.Але груди їла до 1 року і 6 міс. :)На диво у нас не було проблем з животиком,і з прорізуванням зубчиків теж ніяких температур і т.п. Може воно і краще,що дитина не бере соску,не прийдеться потім відучувати:)
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
Вік : 37
- Повідомлення n°30
Донечка ні пустушки, ні бутилочки до рота не брала, а синочок навпаки.
alinka25- -
- К-ть повідомлень : 285
Вік : 40
- Повідомлення n°31
В мене старша мала соску виплюнула в 7 міс, а менша в рік сама пішла викинула в смітник і сказала «нема»
iro4ka- -
- К-ть повідомлень : 280
- Повідомлення n°32
В мене старший малий відмовився від соски в 1 рік і 5 місяців,а менший в 1 рік і 3 місяці.Зараз меншому 1 рік і 7 місяців ще на ГВ,їсть все,а грудне молочко всеодно хоче ввечкрі і вночі,не можу наважитись відлучитти,але бачу що вже треба,бо що раз то все більше привязується до грудей)))
Ester88- -
- Повідомлення n°33
моя Соломієчка нарештіі навчилася бутилочку, 9 місяців небрала бутилки ! тепер груди рідше , частіше молоко з бутилочки,досить зручно, менше вимучуюся поночам ! мінус- почалися місячні , але краще спить, коровяче молочко ситніше !
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°34
Ester88, ти годуєш грудьми і вже почалися місячні??
Ester88- -
- Повідомлення n°35
Да, годую, але почалися аж в 9 міс, може б непочалися , але я почала привчати до бутилочки, і рідше мала смоктала, молока менше вже, того... Вже помало перейдем тільки на нічні годування, і до року відлучу !
svetikyra- -
- К-ть повідомлень : 93
Вік : 49
- Повідомлення n°36
Моя найменша з бутилочки почала пити у 1рік 6міс(були в гостя і там годували немовлятко з бутилочки і вона сама попросила попробувати і а ж до 4 років не могли її відучити),а від народження поїла її ложечкою ,пізніше з кружки-поїлки бо вона відмовлялася від бутилочки
Анариєль- -
- К-ть повідомлень : 46
Вік : 38
- Повідомлення n°37
Моя Катруся також вже не бере дурачка просто грається ним, даюпити чай з бутилки то вона просто грається соскою ловить її двома своїми зубами і тягне. А коли чай тече то плює і не розуміє чого з соски щось тече )))))))))))))))))))))))
Анариєль- -
- К-ть повідомлень : 46
Вік : 38
- Повідомлення n°38
Моя Катруся також вже не бере дурачка просто грається ним, даюпити чай з бутилки то вона просто грається соскою ловить її двома своїми зубами і тягне. А коли чай тече то плює і не розуміє чого з соски щось тече )))))))))))))))))))))))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89