НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 29, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 29 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+22
Ірчик
Natali
Тусінька
Ната Д
ляля
petrywka
Львів'янка
мамася
lilia787
snv512
Zarivna
nana2010
Мері 13
ялю
Natie
Таська
Himena
Молочна шоколадка
Світулька
oksano4ka
Kavusja
голубка тетяна
26 користувачів

Бархатні ручки та гарненькі нігті))

голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty Бархатні ручки та гарненькі нігті))

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-03-14, 5:19 pm

Перше повідомлення в темі :

Дічатка,в кого виникають якісь питання чи проблеми з нігтями,чи шкірою рук-звертайтесь.Будемо разом вирішувати та радитись))Тим більше що я впевнена так як наші руки постійно в воді,то якісь проблемки виникають.
    Ось навіть і я з ними стикнулась-суха шкіра на руках.
    Тусінька
    Тусінька
    -
    -

К-ть повідомлень : 1021
    Вік : 37

Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty Re: Бархатні ручки та гарненькі нігті))

Повідомлення автор Тусінька 2014-01-28, 4:30 pm

А нігтики люблю гарні, доглянуті і довгі. Лаки рідко купую, бо весь догляд для нігтів купує мені чоловік, він дуже любить коли вони гарно виглядають)
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420
    Вік : 36

Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 3 Empty Re: Бархатні ручки та гарненькі нігті))

Повідомлення автор Ната Д 2014-01-28, 6:28 pm

christy_sh пише:А нігтики люблю гарні, доглянуті і довгі. Лаки рідко купую, бо весь догляд для нігтів купує мені чоловік, він дуже любить коли вони гарно виглядають)
    класно. А мій чоловік завжди кричить як я навіть фарбую, бо йому смердить лак. А я також дуже люблю гарні доглянуті нігтики. Але в декреті з двома дітлахами мені то не дуже вдається. Єдинй варіант, покривати гелем. Аде і то потрібно раз в два тижні ходити до майстра.
    Natali
    Natali
    -
    -

К-ть повідомлень : 859
    Вік : 35

Повідомлення автор Natali 2014-02-26, 3:02 pm

Дуже хороші поради для рук, потрібно буде спробувати.
    а нігтиків взагалі не маю, бо гризу oi , але умна емаль (напис чорним) мені дуже допомагає і нігті швидше ростуть і укріпля.ються)
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

К-ть повідомлень : 1473

Повідомлення автор Ірчик 2014-02-26, 9:32 pm

В мене, вже декілька років в зимовий період, на правій руці четверта частина долоні дуже суха шкіра, і тріщинки,які дуже болять Я думала що це алергія на миючі засоби, але зараз все роблю в рукавичках, а тріщини не зникають. Що тільки не пробувала, нічого не допомагає. Можливо хтось із таким стикався, підскажіть що робити?
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888

Повідомлення автор Kavusja 2014-02-26, 10:00 pm

В мене з руками схожа проблема, вже шість років не можу нічого зробити... шкіра суха, тріскається, чухається... в холодну пору року це взагалі жах... була в лікаря, виписував мазі, але я до них швидко звикаю і вони не допомагають, купувала жирний крем для рук допомагав перші 2 тижні, потім тільки гірше було... отакі справи.
    Natali
    Natali
    -
    -

Повідомлення автор Natali 2014-02-26, 10:40 pm

в мене теж чухаються, а шкіра така, що таке враження, що це якийсь мішок, аж колготки зачіплюються коли одягаю, але плюс і на хімію теж алергію, чеканутися можна з тим всім, аж стидно руки виняти десь aa aa мені теж щось порадьте...
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-02-26, 11:06 pm

мій чоловік на мене постійно кричить, що руки страшні... але я нічого не можу зробити((
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

Повідомлення автор Ірчик 2014-02-27, 9:14 am

дівчатка а у вас всі руки сухі з тріщинами, чи так як в мене, частинка долоні і один палець???
    Зорянка
    Зорянка
    -
    -

К-ть повідомлень : 3791
    Вік : 38

Повідомлення автор Зорянка 2014-02-27, 10:14 am

Колись читала поради дівчат, то універсальним засобом було купити в аптеці вітаміни А та Е - А іде олійкою, а Е не пам"ятаю, казали, що капсулки просто розрізали і витискали рідину, змішують зі звичайним кремом для рук. Звичайні креми не мають цих вітамінів, а сухість шкіри свідчить про їх недостатню кількість в організмі. Можна ще курсом місяць часу попити ці ж вітаміни)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-02-27, 10:41 am

Зорянка, дякую... треба спробувати.
    Natali
    Natali
    -
    -

Повідомлення автор Natali 2014-02-27, 10:52 am

Ірчик пише:дівчатка а у вас всі руки сухі з тріщинами, чи так як в мене, частинка долоні і один палець???
    В мене сухі зверху, і на пальцях і мікротріщини, в середині долоні то по окружності, найбільше біля великого пальця.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-02-27, 11:18 am

Natali, в нас з тобою дійсно однакова проблема, бо в мене все те саме... (( як вилікуєш напиши рецепт.
    Natali
    Natali
    -
    -

Повідомлення автор Natali 2014-02-27, 4:41 pm

Ага, в мене таке враження, шщо то як молочниця, ти лікуєш, а воно повертається(((
    можливо ти перша справишся, також давай знати) ok 
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-02-27, 4:47 pm

Natali, та вже скільки часу намагаюся вилікувати, а воно ніяк... як то кажуть можна залікувати на деякий час, а потім знову воно з'являється.
    Natali
    Natali
    -
    -

Повідомлення автор Natali 2014-02-27, 4:50 pm

Ага, і це найбільше трафляє, ніби все добре,, а ту наша песня хороша начинай с начала)
    в моєї свекрухи такі руки як в дитини, і вона нічим таким не користується, хіба кремом якимсь для рук. я її крем пробувала, і результату нуль!
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-02-27, 4:56 pm

Natali, я креми постійно купую, я ж кажу ефект перші 2 тижні, потім тільки гірше від крему....
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

Повідомлення автор Ірчик 2014-02-27, 5:04 pm

В маминої співробітниці було таке саме як і в мене, сьогодні вона скаже яка мазь їй допомогла, буду пробувати.
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

Повідомлення автор Ірчик 2014-03-10, 9:30 pm

Дівчатка робила собі крем з алоє, ручки після нього гарні та гладенькі, попробуйте і ви. ві гілочки вазону алоє подрібнити, віддусити сік, додати Його до звичайного крему для рук і поставити в холодильник на сутку. Потім мастити руки після кожного миття .
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-03-31, 10:24 am

Дівчата ну що у вас там... виходить руки в порядок привести???? Бо в мене повний ппц.
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

Повідомлення автор Ірчик 2014-04-01, 9:12 am

Kavusja, я ходила до дерматолога, виявляється в мене алергія на хімічні засоби, то тепер все роблю в рукавичках, навіть миюся, що дуже не звично. Лікар приписав мені протиалергічні таблетки і мазь, ніби помагає.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-04-01, 9:18 am

Ірчик, мені те саме казали.... нічого не допомогло. А в рукавичках все робити дійсно не зручно.
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

Повідомлення автор Ірчик 2014-04-01, 9:27 am

Kavusja, моїй мані одна жіночка розказувала що в неї було таке як у мене, нічого не допомагало, і їй один дитячий дерматолог сказав щоб вона парила руку в череді, по декілька раз на день,  допомогло. Я зараз паралельно із тим лікуванням роблю таке, то точно не знаю що помагає, але вся стара шкіра злізла, на то місце утворилася молоденька.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-04-01, 9:31 am

Ірчик, мені тоді приписали парити руки в корі дуба, ще спробую в череді як ти кажеш, дякую.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2014-04-01, 9:32 am

Дівчата,скоріше всього вам треба вирішувати проблему з середини,бо що всередині,те і назовні. Можливо,вам треба попити риб"ячий жир,або якісь інші жири,тільки в капсулах,і ті,що продаються в аптеках чи компаніях МЛМ,а не ті,що в баночках і які треба їсти ложкою. А ще перед цим,або і одночасно,щось пропити жовчогінне,тобто трошки почистити печінку. Можна і народними методами. Але не чекайте швидкого результату.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-04-01, 9:41 am

Ksush@, ну я ще думаю може вітамінів не вистачає, але до чого тут печінка???

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 2:59 pm