НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 34, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 34 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+22
Ірчик
Natali
Тусінька
Ната Д
ляля
petrywka
Львів'янка
мамася
lilia787
snv512
Zarivna
nana2010
Мері 13
ялю
Natie
Таська
Himena
Молочна шоколадка
Світулька
oksano4ka
Kavusja
голубка тетяна
26 користувачів

Бархатні ручки та гарненькі нігті))

голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty Бархатні ручки та гарненькі нігті))

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-03-14, 5:19 pm

Перше повідомлення в темі :

Дічатка,в кого виникають якісь питання чи проблеми з нігтями,чи шкірою рук-звертайтесь.Будемо разом вирішувати та радитись))Тим більше що я впевнена так як наші руки постійно в воді,то якісь проблемки виникають.
    Ось навіть і я з ними стикнулась-суха шкіра на руках.
    ялю
    ялю
    -
    -

К-ть повідомлень : 1940

Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty Re: Бархатні ручки та гарненькі нігті))

Повідомлення автор ялю 2012-03-26, 5:28 pm

Natie пише:Ялю, може через брак вітамінів тепер весною??
    А в мене після родів шкіра на лиці дуже погана стала, якісь прищики незрозумілі, почервоніння
    Ооо, у мене це саме з обличчям:( А під час вагітності таке класне було...

Я думаю це швидше гормональне...Може скоро пройде...
    ялю
    ялю
    -
    -

К-ть повідомлень : 1940

Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Empty Re: Бархатні ручки та гарненькі нігті))

Повідомлення автор ялю 2012-03-26, 5:29 pm

Таня,дякую...спробую...Колись мазала Умною Эмаллю,то трохи помагало...
    Мері 13
    Мері 13
    -
    -

К-ть повідомлень : 1390
    Вік : 38

Повідомлення автор Мері 13 2012-04-03, 11:55 pm

Таня, а що скажеш про крем бархатние ручки? не відМері Кей,
    Мері 13
    Мері 13
    -
    -

К-ть повідомлень : 1390
    Вік : 38

Повідомлення автор Мері 13 2012-04-03, 11:56 pm

взагалі я лінтяйка, кремом дуже рідко мащу, бо тільки на несеш, як треба то посуду мити, то малій попу, і хіба після кожного разу мастити
    nana2010
    nana2010
    -
    -

К-ть повідомлень : 268

Повідомлення автор nana2010 2012-04-04, 8:45 am

http://www.starlook.ru/cosmetics/269
    Я купила ось такий крем,думала після зими вже нічим не відновлю суху шкіру рук cry але вже тиждень користуюся,то ніби допоміг.Постійні прання маленьких речей милом для прання дитячих речей,тай ще й весняний авітаміноз,то шкіра рук була жахливо сухою,поки мені сподобався результат.Моя знайома взагалі ніяких кремів для рук не використовує,а змащує їх постійно гліцерином звичайним.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2012-04-04, 9:27 am

А я помітила, що поки кремом не користуюся то руки нормальні, а тільки якийсь нанесу то відразу обсипає...
    nana2010
    nana2010
    -
    -

Повідомлення автор nana2010 2012-04-04, 10:08 am

Kavusja пише:А я помітила, що поки кремом не користуюся то руки нормальні, а тільки якийсь нанесу то відразу обсипає...
    Ну тоді потрібно знайти щось гіпоалергенне.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-08-18, 9:45 am

Секрети ідеальної краси нігтів
    Стильний французький манікюр може стати ідеальним доповненням до вибраного ансамблю – саме тому дівчата витрачають багато грошей на догляд за нігтями і манікюр в салонах краси. Втім, для того, щоб зберегти красу і здоров’я нігтів, зовсім не обов’язково звертатися до професіоналів – досить слідувати декільком простим правилам.

Для того щоб зробити нігті красивими і такими, які привертають увагу, зовсім не обов’язково бути експертом. Все, що для цього потрібно – трохи досвіду, часу і практики, і дуже скоро гарний манікюр, гідний будь-якого салону краси, можна буде зробити самостійно, в домашніх умовах.

Довгі нігті не тільки красиві, але і дозволяють експериментувати з формою і стилями манікюру – саме тому багато дівчат відрощують нігті або ж вибирають накладні нігті. Щоб прискорити ріст нігтів, переконайтеся, що у вашому раціоні достатньо вітамінів, необхідних для росту тканин. Крім того, обов’язкова процедура для росту нігтів – масаж нігтьової пластини і кутикули з живильним маслом.

Форма нігтьової пластини – дуже важлива деталь, а часом найважливіша по-справжньому красивого манікюру. Однин з найбільш трендових на сьогоднішній день різновидів – гострі підпиляні нігті, проте і класичні форми нігтів – овальні і квадратні – як і раніше користуються популярністю. Вибираючи форму нігтьової пластини, в першу чергу необхідно керуватися формою і довжиною пальців і індивідуальним стилем. Підпилювати ніготь потрібно тільки в одному напрямку, щоб уникнути відколів і поломки нігтьової пластини.

Перед тим, як підпилювати нігті, не можна видаляти з нігтьової пластини лак для нігтів за допомогою спеціальних засобів для зняття лаку. Рідина для зняття лаку послаблює нігтьову пластину, через що навіть звичайна пилочка для нігтів може пошкодити ніготь.

Яскраві, що привертають увагу відтінки лаку для нігтів – один з ключових трендів сезону, однак якщо лак облупиться, найдорожчий і стильний манікюр буде виглядати непривабливо. Краще постійно носити улюблений лак для нігтів з собою, щоб вчасно підкоригувати манікюр.

Існує чимало хитрощів і тонкощів, які допомагають прискорити непростий процес створення манікюру. Так, наприклад, якщо на те, щоб дочекатися повного висихання шару лаку на нігтях, немає часу, можна підставити пальці під струмінь холодної води на п’ять-десять хвилин – холодна вода прискорить висихання лака.

Позбутися шкідливої ​​звички гризти нігті допоможуть штучні нігті – акрилові чи гелеві. Щільні пластинки зі штучних матеріалів, що закривають нігті, гарантовано врятують манікюр і позбавлять від шкідливої ​​звички.

Іноді проникнення пігментів лаку для нігтів в нігтьову пластину приводить до пожовтіння нігтя. Запобігти зміні кольору нігтів допоможе базовий шар безбарвного лаку для нігтів, який потрібно наносити на нігтьову пластину перед безпосереднім нанесенням основного шару лаку.

Щоб нігті довше залишалися міцними і здоровими, їм теж потрібен перепочинок – навіть самим відданим прихильницям лаків для нігтів рекомендується кілька днів на місяць ходити без манікюру. Нігтьовій пластині теж необхідне повітря, тому на кілька днів від лаку краще відмовитися, щоб нігті відновилися.

Щоб візуально нігті виглядали довше і тонше, досить нанести лак для нігтів точно по центру нігтьової пластини, не зафарбовуючи боки нігтя. Такий спосіб нанесення лаку для нігтів дозволяє створити ілюзію нігтів більш довгих і тонких практично моментально без особливих зусиль.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-08-18, 9:50 am

Догляд за стопами
    Здоров’я ніг прямо пов’язане з нігтями. Довгі недоглянуті нігтьові пластини збирають бруд, що може стати причиною інфекції. У догляді за ногами дуже важлива гігієна, тому завжди стежите за тим, щоб нігті були акуратно підстрижені. Користуйтеся спеціальними ножицями з тонкими гострими закругленими полотнами, допомагаючи при необхідності кусачками.

Ножні ванночки

В стопах знаходиться велика кількість нервових закінчень і точок, пов’язаних з внутрішніми органами. Необхідно регулярно робити ножні ванни, щоб розслабляти ноги. Температура води повинна доходити до 30 ° C (прохолодна) якщо ви хочете поліпшити кровообіг, і вище – для ефективної релаксації.

У воду можна додавати морську сіль і ароматичні олійки, які зроблять процедуру більш приємною і корисною.

Пом’якшення шкіри

Щоденна праця наших стоп, які носять нас ціною затвердіння, мозолів, розтріскування, повинна бути винагороджена. Обов’язково видаляти затвердіння, пом’якшувати сухість за допомогою пемзи, коли стопи добре розпарені. Після цієї процедури шкіра стане м’якою і приємною на дотик.

Видалення омертвілої шкіри

Після того як виражені нарости усунені, очистіть шкіру за допомогою дрібнозернистого камінчика або пластини, рукавички для гоммажа або косметичного скрабу для ніг. Масажними рухами видаляйте омертвілі частинки, роблячи шкіру чистою, відкриваючи пори і звільняючи дихання.

Поживна маска

Багато хто вважає, що маски необхідні лише для шкіри обличчя. Насправді, вони потрібні і стопам в тому числі. Щодня, особливо в літній час, стопи піддаються досить агресивному впливу, з яким пов’язана їх пряма робота. Ми ходимо по розпеченому сонцем піску, іноді наступаємо на горби, гострі виступи, на шкірі утворюються ранки. Важливо відновити шкіру, регенерувати пошкоджену шкіру і заспокоїти її. Увечері перед сном потрібно нанести на стопи живильну маску, надівши шкарпетки, щоб вранці прокинутися з м’якими бархатистими ніжками і легкою ходою вступити в новий день.

Зволоження

Шкіра стоп практично завжди страждає від нестачі зволоження, тому так часто на ній з’являються тріщини, шорсткість, лущення. Кращим рішенням стане крем з аргановим маслом, який допоможе уникнути таких проблем.

Гарний педикюр

Нігті повинні бути не тільки акуратно підстрижені, а й доглянуті в цілому. Дуже добре, якщо дівчина приділяє увагу педикюру з лаком, але наносити його потрібно тільки дотримуючись певних правил. Після того, як шкіра стоп приведена в порядок, переконайтеся, що на нігтях не залишилося лаку. Не використовуйте засіб для зняття з ацетоном, висушування шкіри і роблять нігті ламкими. Якщо в програму попереднього догляду було включено зволожуючий засіб, треба почекати, поки він повністю вбереться, а потім акуратно знежирити нігті.

Нерівності згладжуються поліруючим бафом, після чого можна наносити лак. Декоративний лак для нігтів на ногах може бути самим різним – від лаконічного пастельного до глибоких темних або яскравих кислотних кольорів. Все залежить від настрою і випадку.

Легкість і свіжість

У відкритому взутті проблема циркуляції повітря не встає. Зате вона з’являється, коли мова йде про закриті моделі, в яких ноги буквально пріють, обливаючись потом, провокуючи появу неприємного запаху. Щоб уникнути цього випливу, по-перше, стежте за якістю взуття, по-друге, приділяйте увагу косметичним засобам із вмістом ментолу.

Неодмінний захист

Шкіра стоп потребує такого ж захисту від сонячного випромінювання як шкіра обличчя і тіла. Адже влітку ноги постійно піддаються впливу ультрафіолету, про що більшість дівчат схильні забувати. Перед виходом на вулицю влітку, якщо ви збирайтеся провести весь день в незримих босоніжках, обов’язково треба користуватися кремом з SPF.
    Бархатні ручки та гарненькі нігті)) - Сторінка 2 Stopy-doglyad-gol
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

К-ть повідомлень : 406
    Вік : 33

Повідомлення автор Zarivna 2012-09-07, 1:13 pm

в мене постійно сухі руки, тому кремом мушу користуватись 3рази в день. тоді у ручки ніжні, і шкіра дуже гарна=)
    nana2010
    nana2010
    -
    -

Повідомлення автор nana2010 2013-01-27, 12:27 am

Чим зняти шершавість на руках?Може який скраб?
    snv512
    snv512
    -
    -

К-ть повідомлень : 649

Повідомлення автор snv512 2013-02-19, 1:00 am

Що порадите щоб нігті були міцнішими, не ламались?
    lilia787
    lilia787
    -
    -

К-ть повідомлень : 4

Повідомлення автор lilia787 2013-03-04, 12:17 pm

Є дуже гарна масочка для сухої шкіри рук. Вівсянку заливаєм окропом і залишаєм настоятися 15 - 20 хв.Можна використовувати залишки молочної каші Потім наложити (не шкодуйте) на зовню поверхню рук і замотати харчовою плівкою (на 15 - 20 хв).Змити і намастити руки кремом bravo
    lilia787
    lilia787
    -
    -

К-ть повідомлень : 4

Повідомлення автор lilia787 2013-03-04, 12:22 pm

Якщо шкіра шершава, потрібно бути дуже уважним зі скрабом (можна ще більше наробити біди) Попробуйте цю маску.Зробіть 2-3 рази в тиждень bravo
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-03-04, 11:45 pm

Вівсянку... треба спробувати, в мене дуже суха шкіра на руках.
    мамася
    мамася
    -
    -

К-ть повідомлень : 196

Повідомлення автор мамася 2013-03-17, 10:50 am

snv512 купи собі "Кораблик", мені він завжди допомагав bravo
    Zarivna
    Zarivna
    -
    -

К-ть повідомлень : 406
    Вік : 33

Повідомлення автор Zarivna 2013-03-20, 9:39 am

Наталя, а я би тоже порадила якись лак для зміцнення нігтів. Я користуюсь від фаберлік сироваткою для росту нігтів. Ефект дуже швидкий, нігті не слояться і не ламаються. А також перед використанням лаку обовязково базу під лак нанось))
    Львів'янка
    Львів'янка
    -
    -

К-ть повідомлень : 124
    Вік : 34

Повідомлення автор Львів'янка 2013-03-23, 4:36 pm

я користувалась лаком для зміцнення Умная емаль,але треба брати прозорий,мені дужепоміг,нігті стали міцні...
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-03-23, 4:52 pm

Дуже хороші засоби від Селлі Хансен.Вони є у Ватсонс.З вівсянки добре робити маски.Кораблик та Умна Емаль треба шукати оригінали-багато підробок!Плюс-нігті мають бути постійно покриті,тоді вони захищені і неслоятся та ростуть.
    petrywka
    petrywka
    -
    -

К-ть повідомлень : 752
    Вік : 42

Повідомлення автор petrywka 2013-08-24, 10:12 pm

Маю зараз крем для рук від Isana з ромашкою і корейський. Обидва добре зволожують і доглядають за руками.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-08-24, 10:19 pm

Я зараз купую звичайні дитячі креми, для мене то найкращеbravo 
    petrywka
    petrywka
    -
    -

К-ть повідомлень : 752
    Вік : 42

Повідомлення автор petrywka 2013-08-24, 10:35 pm

Дитяча косметика - це теж варіантbravo 
    ляля
    ляля
    -
    -

К-ть повідомлень : 1126
    Вік : 32

Повідомлення автор ляля 2013-10-13, 9:22 pm

дитяча косметика!
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420
    Вік : 36

Повідомлення автор Ната Д 2014-01-22, 2:18 pm

В мене зараз якийсь московський крем для рук. Знайома привезла всього 7грн. А крем чудовий, руки мягесенькі і ніжні.
    Тусінька
    Тусінька
    -
    -

К-ть повідомлень : 1021

Повідомлення автор Тусінька 2014-01-28, 4:29 pm

В мене така ж проблема, що руки дуже сухі. Але в основному це зимою. І замітила була, що від плину яким мила посуд, тепер купую тільки ізраїльського виробництва Sano. 1л приблизно 70 грн. але він дуже концентрований і вистачає на довго.
    А на ніч обов'язково намазую жирний крем для рук і чекаю поки впитається.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 2:35 pm