Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 4, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 4 гостей :: 2 пошукових систем
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
svetikyra
янчик
Мама трьох малят
КаFетkа
Natali
Іріша
пушкарік
Ester88
gnatyska
Iruska
oleAndr
vesna_86
Ірчик
ляля
Ната Д
Maljok
Галочка-Палочка
Тусінька
Алла
Kavusja
Ksush@
Зорянка
26 користувачів
Форумний чат - 6
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Форумний чат - 6
Перше повідомлення в темі :
Форумчаночки, продовжуємо теревеньки у новому форумному чаті)))
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°351
Re: Форумний чат - 6
Алла,вперше чую! Це була інфо десь по тв? Але хто дуже захоче,то може купити таку довідку. Корупція у нас ще ого-го як процвітає,навіть в теперішніх умовах.
Ksush@- -
- Повідомлення n°352
Зате скільки мови про біометричні паспорта і безвізовий режим!
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°353
Знайшла тільки що планувалося , в газеті місцевій читала що вже таке діє, навіть не з січня, а вроді з 22 грудня. Сусід їздить постійно в Польщу, то його цього разу завернули, бо був без довідки з військомату.Ksush@ пише:Алла,вперше чую! Це була інфо десь по тв? Але хто дуже захоче,то може купити таку довідку. Корупція у нас ще ого-го як процвітає,навіть в теперішніх умовах.
Ksush@- -
- Повідомлення n°354
Дівчата,хтось отримав дитячі гроші? Що чути у вас?
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°355
Ksush@, коліжанка в паніці, каже шо не дали ще. зазвичай 10 числа були.
Ksush@- -
- Повідомлення n°356
Ото ж бо і воно,щось довго немає в цьому місяці.
Зорянка- -
- Повідомлення n°357
Держустановили інби до 12 мали вихідні, тому зараз тільки нараховують. Тернопіль ще не отриав, надіємось, що всі незабаром отримають.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°358
В нас 20хв не було покриття,вже дурні думки в голову почали лізти...
Зорянка- -
- Повідомлення n°359
Kavusja, сьогодні їхала в центр міста і бачилатрьох чоловіків у військовій формі з автоматами..... Дивно і страшнувато було водночас.....
Kavusja- -
- Повідомлення n°360
В нас вчора через місто їхала якась техніка,шо аж вікна торохкотіли,або у страха великі очі,вуха в даному випадку.
Зорянка- -
- Повідомлення n°361
Kavusja, інколи на нашій об"їзній дорозі бачу таку техніку та військових, рухаються в напрямку як зі Львова. В них там зупинка,ввечері, коли вже темно.
Kavusja- -
- Повідомлення n°362
Мрію мати в тернику свій будинок,жити там і хоча б раз на тиждень зустрічатися з дівчатами.Ходить на каву,пиво,піцку
Зорянка- -
- Повідомлення n°363
Kavusja, ох, класнюча в тебе мрія!)) Дівчатка, давайте всі потримаємо кулачки, щоб вона пошвидше збулась)))
Ksush@- -
- Повідомлення n°364
А ми сьогодні зі свекрухою вперше за багато років конкретно поскандалили. Я все відмовчувалась,терпіла, щоб не напрягати обстановку і водночас собі не робити проблем. Але мозок не безрозмірний,і сьогодні він вибухнув від перенавантаження. Вона почала перша,а я відповіла їй 100% аналогічно. Про що дуже шкодую. Але назад не вернеш. Завтра їй 55 р. Я не хотіла їй портити свято. Але сталося те,що сталося. Що робити взавтра-не знаю. Як іти до них в кухню і кормити дитину? Як дивитись в очі? Чому бог не відвернув цього? Чому я хоч трохи не стрималась?Не було б такого плачевного кінця...
Kavusja- -
- Повідомлення n°365
Світланка,все буде добре,її теж докори гризуть,всі ми люди,в мене таке не раз було...
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°366
Ksush@, все буде ок! Молодець шо все сказала, я за 5 років ше не змогла цього зробити! А чому ти себе почуваєш винною? Не картайся і заспокойся, за весь час, що я є невістка, я зрозуміла одне - якшо вже не стала в її очах хорошою, то хоч дибки ставай, її думка не зміниться!!! А нам нема чого лізти в с...
Ksush@- -
- Повідомлення n°367
Розумієте,вона на мене замахнулась,за руки і випихала мене з хати,а я у відповідь намагалась теж схопити її за її рижу чучму,але не вийшло. Але спроба була . Ото мене і мучить,нащо я її зачіпала. Хоча б із поваги ,що вона старша людина.
Зорянка- -
- Повідомлення n°368
Ksush@, чесно??? немає чого тобі себе картати, немала вона права на тебе замахуватись! Колись мені священник казав, що то великий гріх, коли в дім приходить невістка чи зять, а з нею так поводяться. Буде знати, що ти добра, але на голову лізти не можна. Вона ж сама тебе спровокувала, і з іншої сторони - ти щоб мала спокійно їй піддатись і нехай штовхає та за руки смикає??
Ksush@- -
- Повідомлення n°369
Все одно сьогодні зранку зайшла до неї в хату і просто вибачилась,сказала,що шкодую про все. На жаль,вона мене не зрозуміла. Навпаки наказала,що я погана жінка її синові,і т.п. Я в повному балансі вже сьогодні була,то ж відповідала спокійно,то вона каже,що вона мене вчора і пальцем не зачепила,і що я брешу. Ну і т.д. Я не планувала їй сьогодні нічого доказувати,то ж ще раз сказала,що шкодую і пішла до мами. На жаль,в мами фізично немає,де жити.
Kavusja- -
- Повідомлення n°370
Жах,це не вихід терпіти все.Я би не просила вибачення,навіть її вік не дає право ображати тебе!
Ksush@- -
- Повідомлення n°371
Я ж її теж образила. Це її діло,приймати вибачення чи ні. Я своє діло зробила,і мені стало легше,якщо чесно. Чоловік сьогодні на роботі,але ще жодного разу не подзвонив. І я не дзвоню.
Зорянка- -
- Повідомлення n°372
Ksush@, а чоловік як взагалі віднісся до цієї ситуації?
Ksush@- -
- Повідомлення n°373
Почалося все з того,що моя мала устроїла істерику,кричала як ... Я не витримала ,дала їй по дупі (через зимові штани),і степенула її кілька разів,щоб заспокоїлась. Поки мала кричала,всі стояли дивились,як на концерт,а коли я її взялась "виховувати",на мене накинувся чоловік,а я його відіпхнула,ото тоді свекруха і пішла в хід,захищала сина,і пішло-поїхало. Чоловік забрав малу і ми пішли в хату. Ми живемо нібир разом,тобто всі умови для життя в свекрухи в хаті, але рядом є квартира їхня ,але там тільки ліжка,тобто там тільки ночлег наш і тв. Ото ми пішли туди. Чоловік сказав лише:ти добилась,чого хотіла. І більше ми з ним не говорили. Він то був біля нас,але ми мовчали обоє . Я тільки до дітей говорила.
Зорянка- -
- Повідомлення n°374
Все, що відбувається між вами з чоловіком - то ваше. І свекруха не повинна була туди лізти і тим більше захищати ДОРОСЛОГО чоловіка хватаючу його дружину. Ми з чоловіком дійшли до спільної думки у вихованні дитини, якщо її вичитує хтось одним з нас, другий підтримує і ні в якому разі не починає захищати. Потім на одинці можна сказати "Ти переборщила" чи просто обговорити ситуацію. Хотів твій чоловік по іншому з дитиною поговорити, треба було не дивитись, а щось робити. А не вмішуватись, коли ти вже кипиш. За оцю фразу "Добилась чого хотіла" щось би запустила у тих чоловіків. А його мама не така, не добилась?? Чого питається лізти в чужу сім"ю??
Не знаю як твоя свекруха, но моя на другий день після грандіозного скандалу зі мною нормально говорила) Дасть Бог їй перейде і забудеться, і ви спробуєте мирно жити поряд. Ти просто вмикай ігнор на неї - так буде легше. З чоловіком все налагодиться, в них натура така, що скандалів та криків не люблять, і ти по любе будеш винна)
Не знаю як твоя свекруха, но моя на другий день після грандіозного скандалу зі мною нормально говорила) Дасть Бог їй перейде і забудеться, і ви спробуєте мирно жити поряд. Ти просто вмикай ігнор на неї - так буде легше. З чоловіком все налагодиться, в них натура така, що скандалів та криків не люблять, і ти по любе будеш винна)
Kavusja- -
- Повідомлення n°375
На мою думку ніц не зміниться,бо твоя свекруфа думає,що ти залежиш від них і ніде не дінешся.Шкода,що чоловіку байдуже.Без образ,думка зі сторони.Хай все налагодиться.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89