Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 8, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 8 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
svetikyra
янчик
Мама трьох малят
КаFетkа
Natali
Іріша
пушкарік
Ester88
gnatyska
Iruska
oleAndr
vesna_86
Ірчик
ляля
Ната Д
Maljok
Галочка-Палочка
Тусінька
Алла
Kavusja
Ksush@
Зорянка
26 користувачів
Форумний чат - 6
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Форумний чат - 6
Перше повідомлення в темі :
Форумчаночки, продовжуємо теревеньки у новому форумному чаті)))
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°376
Re: Форумний чат - 6
На мою думку ніц не зміниться,бо твоя свекруфа думає,що ти залежиш від них і ніде не дінешся.Шкода,що чоловіку байдуже.Без образ,думка зі сторони.Хай все налагодиться.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°377
Дуже дякую,дівчата,за підтримку! Добре,що є де виговоритись.
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
- Повідомлення n°378
є такі люди НЕ ТАКТИЧНІ, і нічого з цим не поробиш, не мало то так бути , не мала свекруха пхатися, (не мав чоловік виставляти тебе неправою перед усіма ( навіть якщо ти зірвалася і зупинила істерику дитини не так як він хотів)), але через те що вона така не тактична людина ,вона цього не зрозуміла, а ще вона навіть не подумала вибачитися , поговори з чоловіком, я надіюся він не вдався до своєї мами і визнає що був неправий, а як вважав що ти неправа була в тій ситуації то тре було наодинці тобі це сказати, а не перед свекрухою і перед дітьми.
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
Вік : 35
- Повідомлення n°379
Ksush@, моя думка... змиритися....не марно існує вислів "горбатого лише могила виправить"... ми оцінюємо вчинок твоєї свекрухи із своєї точки зору, але не слід забувати про "вік, характер, темперамент і досвід". Я пам'ятаю усі твої скарги на неї, позитиву не пам'ятаю. Отже можливо його і не буде. Треба просто змиритися.
На рахунок чоловіка - якщо ви увесь час жили з його мамою, або біля них - то він просто не відірвався від маминої цицьки! І він так поводиться, бо ти все ж друга жінка в його житті. Це не правильно, але це факт.
Якщо ви немаєте куди переїхати - тільки змиритися. Повний ігнор, хочеш медитуй коли в свекрухи істерика, але не ведись на провокацію. Ти при будь якій реакції будеш винна, тож обирай стратегію своєї поведінки таку, яка буде найкраща для тебе.
Не хочу тебе жаліти...жаліють слабких, а ти, на мою думку, сильна людина, яка знає де чорне а де біле, ти маєш своє виховання і життєві принципи. Не зраджуй собі!
В тебе рано чи пізно все налагодиться, а потім знов скандал, а потім знову спокій...це напевне говорить про те що життя продовжується, не зациклюйся і будь вищою за дріб'язковість своєї свекрухи.
А ще, якщо ділити все на позитив і негатив - важко буде жити, треба з усього брати зиск і робити висновки.
Посварилася із свекрухою - погано, вибачилась а вона проігнорувала - козир тобі, ти проявила силу волі а вона свою слабкість і старечу дріб'язковість...
Напевне зі всіх історій про свекруху і невістку - твоя історія для мене ознака сильної жінки, чесної і терпеливої (це я про тебе ) !
На рахунок чоловіка - якщо ви увесь час жили з його мамою, або біля них - то він просто не відірвався від маминої цицьки! І він так поводиться, бо ти все ж друга жінка в його житті. Це не правильно, але це факт.
Якщо ви немаєте куди переїхати - тільки змиритися. Повний ігнор, хочеш медитуй коли в свекрухи істерика, але не ведись на провокацію. Ти при будь якій реакції будеш винна, тож обирай стратегію своєї поведінки таку, яка буде найкраща для тебе.
Не хочу тебе жаліти...жаліють слабких, а ти, на мою думку, сильна людина, яка знає де чорне а де біле, ти маєш своє виховання і життєві принципи. Не зраджуй собі!
В тебе рано чи пізно все налагодиться, а потім знов скандал, а потім знову спокій...це напевне говорить про те що життя продовжується, не зациклюйся і будь вищою за дріб'язковість своєї свекрухи.
А ще, якщо ділити все на позитив і негатив - важко буде жити, треба з усього брати зиск і робити висновки.
Посварилася із свекрухою - погано, вибачилась а вона проігнорувала - козир тобі, ти проявила силу волі а вона свою слабкість і старечу дріб'язковість...
Напевне зі всіх історій про свекруху і невістку - твоя історія для мене ознака сильної жінки, чесної і терпеливої (це я про тебе ) !
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°380
Ksush@, тримайся! Ти сильна жінка! А такого маминого синочка і люблячої мамуні - я ще не бачила. А ти себе втішай думкою, шо в тебе дві донечки, і ти наразі свекрухою не станеш...
Але в мене одного разу коли я сказала свекрусі, шо в мене не такий вже спокійний чоловік, як вона собі думає, ну дівчата... я ше такої реакції не бачила, вона готова була мені впнятися у волосся і трясти мною - це однозначно!
Але в мене одного разу коли я сказала свекрусі, шо в мене не такий вже спокійний чоловік, як вона собі думає, ну дівчата... я ше такої реакції не бачила, вона готова була мені впнятися у волосся і трясти мною - це однозначно!
Ksush@- -
- Повідомлення n°381
Дякую всім! Ми 10 років жили окремо,знімали квартиру в місті. Переїхали сюди 2 р.тому,бо почали тут будуватися. І ще після весілля трохи жили тут. То ж я і терпіла весь цей час ,бо ж якщо дасть Бог,то на осінь перейдемо в своє. Але і я не залізна. Коли ми жили самі,то все було в нас з чоловіком добре. А за ці 2 роки ми пересварились стільки,як за 10 років разом в3ятих,і то ці 2 роки всі сварки не по особистих питаннях,а через родичів. Якби ми з самого початку жили тут з чоловіком,то вже давно розлучилися б)) Чоловік боїться,що після цього батько не дасть грошей на хату (мали на днях провести отоплення в своїй новобудові за батькові гроші)))
Maljok- -
- Повідомлення n°382
Ksush@, тримайся! Бажаю щоб поскоріше у вас закінчились ремонти, ви переїхали і у вашу сім'ю прийшов спокій
Зорянка- -
- Повідомлення n°383
Оксанка, триматимемо кулачки, щоб у тебе та у твоїй сім"ї все було добре!)
Такс... можна понити?).... щось я дратівлива сьогодні.... знаєте рецепт, щоб не дратуватись?) конкретного подразника немає, малі не слухаються - дратуються, свекруха - то само собою))
Такс... можна понити?).... щось я дратівлива сьогодні.... знаєте рецепт, щоб не дратуватись?) конкретного подразника немає, малі не слухаються - дратуються, свекруха - то само собою))
Ksush@- -
- Повідомлення n°384
Зорянка,може то від перевтоми?
Зорянка- -
- Повідомлення n°385
Ksush@, як варіант))) невисипаюсь і ніяк не можу увійти в робочий режим.
Ksush@- -
- Повідомлення n°386
Пограй "ФЕРМУ" на компі))
Maljok- -
- Повідомлення n°387
Зорянка, поїж щось солоденьке з чайком:-) і постій перед дзеркалом і подурачся з собою:-)
Зорянка- -
- Повідомлення n°388
По цукерочках з чаєм у мене сьогодні явний перебор)))) Залишилось подурачитись перед дзеркалом та пограти ФЕРМУ - іду хоч гляну, що за гра)))
ДЯКУЮ Оксанка і Світланка!)))
ДЯКУЮ Оксанка і Світланка!)))
Kavusja- -
- Повідомлення n°389
Ой дівчата,а ми з братом випили дві бутилки мікадо і так весело,частіше живіть для себе. Скільки того життя.
КаFетkа- -
- Повідомлення n°390
ой у мене теж мікадо є))) тре випити)) аж ось захотілося після слів Кавусі)
Ksush@- -
- Повідомлення n°391
Подивилась анонс новин.Таке в країні відбувається(((
Ksush@- -
- Повідомлення n°392
В нас сьогодні розносять повістки.
Kavusja- -
- Повідомлення n°393
В Тернополі ще тиждень тому носили,бо мама мала занести,так їй ніхто двері не відчинив,отак.
КаFетkа- -
- Повідомлення n°394
відмінили сніданки в школі(( дитина голодна лишилася((( старшому дала гроші і бутерброд, а маленький купив собі трубочки ( печенько) з"їв ще на першій перерві і це все , мав бути до першої години то в 12 забрала, годувати організовано будуть з понеділка за кошти батьків, що робити цих два дня? вдома зранку дитину толком не можу нагодувати, бо ще не хоче( в 16 школі харчується педуніверситет, там тих малих першокласників затопчуть, він навіть булочку собі сам не купить бо черги студентів. просила старшого купити йому, надіюся що не забуде , печеня і яблуко дам... так ось то мені не подобається((( куда ми котимося(
Kavusja- -
- Повідомлення n°395
Сумно,а де батькам ті гроші брати,а когось 3-4 дитини шкільного віку,нікому до цього не має діла.
Maljok- -
- Повідомлення n°396
Можливо це не дуже сподобається вам...але я ніколи не харчувалася безплатно в школі. Можливо зараз економічно важча ситуація, але мої батьки гроші лопатою не черпали, давали 50коп на тиждень....
Це не так давно почали початкову школу харчувати... Коли я вчилася - безплатно харчувалися тільки пільговики. Брала бутерброди з дому, якщо довше залишалась в школі то ще маленький термос із чаєм. Інколи купувала піцу ( вона тоді по 50 коп була) ...
Не знаю як в якій школі, але не завжди те чим харчують дітей - це добре. Знаю в яких умовах антисанітарії утримуються продукти в деяких школах...
КаFетkа, краще шукати способу рано погодувати - сніданок повинен бути найситніший і обов'язково із м'ясом. І термос - можна не доїсти, але як тепленьке залиєш - то дитинка зігріється і шлунок збережеться.
Жаль що в такий не легкий час економлять саме на дітках...
Це не так давно почали початкову школу харчувати... Коли я вчилася - безплатно харчувалися тільки пільговики. Брала бутерброди з дому, якщо довше залишалась в школі то ще маленький термос із чаєм. Інколи купувала піцу ( вона тоді по 50 коп була) ...
Не знаю як в якій школі, але не завжди те чим харчують дітей - це добре. Знаю в яких умовах антисанітарії утримуються продукти в деяких школах...
КаFетkа, краще шукати способу рано погодувати - сніданок повинен бути найситніший і обов'язково із м'ясом. І термос - можна не доїсти, але як тепленьке залиєш - то дитинка зігріється і шлунок збережеться.
Жаль що в такий не легкий час економлять саме на дітках...
Kavusja- -
- Повідомлення n°397
В нас були булочл по 25коп,але зараз ціни інші.В нас тут харчування в школі теж платне.
Maljok- -
- Повідомлення n°398
Kavusja, по закону освіта безплатна і ніде не вказано що харчування безплатне...коли я в початковій школі була якось всі справлялися....а зараз це важче бо діти привикли до такого раціону...
КаFетkа- -
- Повідомлення n°399
Я про то що як сніг на голову .. то все... і ще два дня так от буде ... а вже потім то збиратимуть гроші і годуватимуть... так я буду давати гроші ...то звичайно... лиш цей тиждень отак якось неорганізовано( а дитина то голодна... несподівано то все ... мене це обурило що не сказав ніхто ... лишили дітей голодними... краще б нагодували і поставили перед фактом що здайте гроші.... чесно кажучи вже не пам'ятаю як я харчувалася і хто платив..
Зорянка- -
- Повідомлення n°400
КаFетkа, а вчительці гроші дати і щоб вона завела діток поснідати? Думаю, що багато батьків погодились би оплатити сніданок. Я сьогодні на собі теж випробувала отой сніданок платний) У мене якраз був урок у першому класі, зазвичай за 10хв до завершення уроку вела їх у їдальну, тут же виділили одного вчителя, що зібрав дітей з усіх класів (не знаю чи тільки з 1 чи і 2-4) і завів їх у їдальню. Батьки зранку вчительці принесли 6 грн на сніданок, повний обід у нас на групі продовженого дня 10 грн. Правда з 30 діток платно снідали приблизно 10. Всі ще в шоці, ніхто ніого не знає, все ще не організовано.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89