Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 8, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 8 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
svetikyra
янчик
Мама трьох малят
КаFетkа
Natali
Іріша
пушкарік
Ester88
gnatyska
Iruska
oleAndr
vesna_86
Ірчик
ляля
Ната Д
Maljok
Галочка-Палочка
Тусінька
Алла
Kavusja
Ksush@
Зорянка
26 користувачів
Форумний чат - 6
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Форумний чат - 6
Перше повідомлення в темі :
Форумчаночки, продовжуємо теревеньки у новому форумному чаті)))
пушкарік- -
- К-ть повідомлень : 862
Вік : 34
- Повідомлення n°326
Re: Форумний чат - 6
Всім привіт!
Вітаю з новим роком! Бажаю щоб він був кращим ніж минулий, спокійнішим, добрішим!
Ми не святкували, чоловік був на роботі. Але святкували 1 січня в сімейному колі відразу два свята - новий рік і день народження молодшого)))
а увас як?
Ksush@, жаль чоловіка, йому треба було йти відразу в приймальню швидкої допомоги - прийняли б швидше
Вітаю з новим роком! Бажаю щоб він був кращим ніж минулий, спокійнішим, добрішим!
Ми не святкували, чоловік був на роботі. Але святкували 1 січня в сімейному колі відразу два свята - новий рік і день народження молодшого)))
а увас як?
Ksush@, жаль чоловіка, йому треба було йти відразу в приймальню швидкої допомоги - прийняли б швидше
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°327
Ksush@, цей новий рік в багатьох такий, от маму нашої хресної 31го оперували... Хай чоловік одужує!
А взагалі добре, що той рік вже закінчився, хочеться вірити, що далі буде краще.
А взагалі добре, що той рік вже закінчився, хочеться вірити, що далі буде краще.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°328
Дякую,дівчата,за підтримку! Все-таки має чоловік запалення нирки. І так добре,що не затягували з лікарнею,бо якби чекали до понеділка,то дуба врізав би.
Пушкарік,в нас на швидкій тільки приймають виклики і все,в нас мале місто,2 лікарні:районна і залізнична. Він,як залізничник,пішов в свою,бо застрахований там,а там дисципліни ніякої,зате по страховці безкоштовні медикаменти. В центральній,де і я працюю,всі навпаки видресировані,але кучу грошей треба,в нас там не тільки аналізи стали платні,але і платиш за те,що ти з іншого району. А ми ж то взагалі зараз в селі. А в селі,як кажуть,виживає сильніший))
Пушкарік,в нас на швидкій тільки приймають виклики і все,в нас мале місто,2 лікарні:районна і залізнична. Він,як залізничник,пішов в свою,бо застрахований там,а там дисципліни ніякої,зате по страховці безкоштовні медикаменти. В центральній,де і я працюю,всі навпаки видресировані,але кучу грошей треба,в нас там не тільки аналізи стали платні,але і платиш за те,що ти з іншого району. А ми ж то взагалі зараз в селі. А в селі,як кажуть,виживає сильніший))
Kavusja- -
- Повідомлення n°329
Дівчатка, а що несуть на свят вечір???
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°330
Kavusja, я на Польську вечерю несла калач. Але ми ще їхали на другий день на Різдво, то купляли цукерки і вино.
А в селі в нас ще звичай, що всі подарунками обмінюються, в свекрухи - такого немає.
А в селі в нас ще звичай, що всі подарунками обмінюються, в свекрухи - такого немає.
Kavusja- -
- Повідомлення n°331
Галочка-Палочка, в нас теж калач обовязково))) а ще кладуть цукерки, яблука, мандаринки. Приносиш вечерю даєш все це, а хресна чи бабця міняє на свій пакуночок + ще дають подарунок чи гроші.
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°332
Kavusja, з моєю свекрушенькою таке не піде. Я коли вперше прийшла на Різдво, то мала і калач і цукерки, і фрукти, і кожному подарунки. А мені - нічого, крім слів - а в нас не дарують подарунків. Такшо ні мені, ні моїй дитині - ніхто ні подаруночка, ні шоколадки, ні грошей - нічого не дають. Але я привикла! Тільки би трошки я змінилася, але ж ні, мене життя не міняє, - така ж наївна, як йду в гості - то так, щоб не було соромно!
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°333
В нас не обов язково, головне дітям
Kavusja- -
- Повідомлення n°334
Галочка-Палочка, а я така сама, як йду в гості на свято в мене має бути подарунок, а мені чи моїй дитині не завжди є... вірніше деякі люди майже нічого не дарують і не дають, навіть малому.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°335
Дівчата, скоро четверта хвиля мобілізації. Так переживаю...(((
Ksush@- -
- Повідомлення n°336
Алла,я дуже переживаю... А мій чоловік ще в лікарні,на наступному тижні випишеться. Кажу йому,чому не захворів трохи пізніше) Не дай Боже зараз туди йому,зимою,після запалення нирок. Та й це не війна,а пародія! Шкода солдат.
Ksush@- -
- Повідомлення n°337
Нічого в нас не змінилося,плюс до того всього добавилась війна((( Далеко нам ще до європи,дуже далеко. Ми ще довго не здолаємо корупцію. Ми ніби і стали вже на той шлях,але багато розчарувань(
Алла- -
- Повідомлення n°338
Ksush@, ти права
Kavusja- -
- Повідомлення n°339
Європою і не пахне,я читала,що мають мобілізувати 50тис чоловік...
Алла- -
- Повідомлення n°340
Kavusja, так, четверта хвиля буде відбуватися в 3 етапи: 21 січня, 20 квітня і 20 червня.
Kavusja- -
- Повідомлення n°341
А мій чоловік не служив, то що його тепер теє можуть призвати?
Ksush@- -
- Повідомлення n°342
Я рахую,що не можна призивати тільки інвалідів. А то обідно виходить,що хтось не служив в армії через плоскостопість,і через те його не мобілізують,а мій чоловік ніби і здоровий,але за рік перехворів запаленням легенів і нирок,ще й хребець один зміщений і через те часто болить спина. Але це все не є протипоказами,а плоскостопість 3 ст. чи сколіоз 2 ст. є протипоказом. Працювала колись у військкоматі біля хірурга-травматолога,то ж це точно знаю.
Або ще момент:якщо 3 дітей,то не мобілізують,а якщо 2 - мобілізують. А яка різниця:2 чи 3 дитини ?
Або ще момент:якщо 3 дітей,то не мобілізують,а якщо 2 - мобілізують. А яка різниця:2 чи 3 дитини ?
Алла- -
- Повідомлення n°343
Моєї знайомої чоловік не служив, то його ще минулої хвилі мобілізації розшукували щоб проходити медогляд. Всі знають, що більшість "косили" щоб не йти в армію, то будуть провіряти чи переросли плоскостопію, енурез, малу масу тіла і т.д.Kavusja пише:А мій чоловік не служив, то що його тепер теє можуть призвати?
Алла- -
- Повідомлення n°344
Ksush@, і я не розумію яка різниця між 2 чи 3 дітьми і ще головне, дітей до 18 років, тобто, якщо троє дітей навіть дорослих (16-18 років), то не мобілізують, а 2 дітей малолітніх, то беруть.....абсурд.
Алла- -
- Повідомлення n°345
мешканців Донецької і Луганської областей також не мобілізують... не розумію... чоловіки повинні захищати свою територію, а жінок з дітьми відправляти у безпечні області.
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
- Повідомлення n°346
Мобілізація не страшна...але в даній ситуації коли набирають не солдат а пушечне м'ясо - то це брєд! Хай спочатку наша верхівка скаже для чого та мобілізація? Для того щоб наші стояли і гралися в "мир" поки їх обстрілюють? Якщо мобілізація для того щоб вигнати москалів з України - я за! Але кишка тонка у наших політиків....цікаво, скільки їхніх синочків, племінників, внучків мобілізують...а їх в першу чергу треба на фронт! Тоді ще в квітні і Крим відвоювали і Донбас відстояли! Згадую історію - так там на війні полководці вели військо до перемови...а наші "полководці" на швидкому наборі мають чартерний рейс щоб "як запахне жариним" втікти....один вже "головнокомандуючий" що любить ручки ламати, показав як за декілька годин зникнути...
Я голосувала за Порошенка,і до останнього вірила в нього....а зараз вже розчаровуюся...можливо без війни він і був би гарним представником нашої держави.... Але зараз щось в нього нічого не виходить, а може він і не старається щоб вийшло...
Нам би на пару місяців Яроша в президенти:-) НАТО просилося б до нас у союз:-)
Я голосувала за Порошенка,і до останнього вірила в нього....а зараз вже розчаровуюся...можливо без війни він і був би гарним представником нашої держави.... Але зараз щось в нього нічого не виходить, а може він і не старається щоб вийшло...
Нам би на пару місяців Яроша в президенти:-) НАТО просилося б до нас у союз:-)
Kavusja- -
- Повідомлення n°347
В днр і лнр йде призив від 17років,тепер вони воюватимуть проти нас (читала в неті). Все не так,як має бути...
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
- Повідомлення n°348
Kavusja, це дуже добре! Так хоч почистимо донбас від "недоукраїнців"....
Ksush@- -
- Повідомлення n°349
А я ще закрила б кордони і нікого не випускала б з країни,маю на увазі чоловіків!
Алла- -
- Повідомлення n°350
Ksush@, з січня вже не випускають, потрібна довідка з військомату про непридатність.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89