Перші роди в медінституті ,лікар був з Джамбула прізвище Сікора Орест (взяв 200 долл. на той час),знайома порекомендувала,роботу свою робив добре ,трохи грубий )) Умов тоді (2006р)не було ніяких- про душ нема й мови ,мились з банки в туалеті,туалет жахливий вкінці коридору , чайник ,щоб зробити дитині суміш (бо молоко ще не зявилось,а дитина хоче їсти) в іншому можна сказати крилі і я з тією тряпкою між ногами, як зомбі (хода така, як сказав мій чоловік,коли побачив як породілі ходять коридорами) ішла довго -довго,шви боліли аж вити хотілось,лікар знеболення не приписував...поки ішла то чула ,як на цілий поверх кричала моя голодна дитина і саму сльози душили.
Тоді не пускали нікого,ні чоловіка,ні будь-кого,все сама ,за 4 дні в роддомі я зовсім не спала (((
Я мала тоді 23 роки - в дітях ні бум-бум,мама далеко,лікарям і персонало байдуже-принесли дитину через кілька годин після пологів і сказали прикладати до груді.Не пояснили ,як доглядати ,як навіть той памперс вчепити .Я приглядалась ,як це роблять мами на палаті ,просила навчити мене запеленати дитину ,бо тоді пеленали,прислухалась до порад,які давали лікарі сусідкам по палаті ...Все сама ,як згадаю
Вдруге до пологів я готувалась серйозно та й досвід був уже (малій вже було 5 р.) ,був інтернет )) Родила на Батальній,лікаря вибрала по відгуках в інтернеті (Годиш О.Я.),але виявилось з точністю до навпаки- не трусився наді мною (як писали) ,все зробила акушерка,а він час від часу приходив і заглядав .Роди були дуже стрімкі - 2 год.перейми і 10 хв. родова діяльність.Єдине,що він мене трохи підлатав,бо порвалась))Відразу наказав санітарці покликати чоловіка,який був на 1-му поверся (до речі домовлялись ми про партнерські пологи,а потім він не пустив чоловіка ,щоб був зі мною хоча б при переймах) -розрахуватись,взяв за такі пологи (цитата ,до сих пір не розумію,які ) 3 000 грн.А по відгуках - не називав суми ,давали хто скільки вважав за потрібне .
Щодо умов то умови тут нормальні -душ+туалет в палаті,персонал більш -менш привітний,особливо за пару гривень.
Думаю,що вже відстрілялась))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89