НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 25, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 25 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+25
oleAndr
Тусінька
alinka25
Львів'янка
shchepna
ira43
profe-me
Ksush@
стрияночка
rokasi
Кідді
lilita87
іванка
assol
Молочна шоколадка
голубка тетяна
Oksana1989
пушкарік
oksano4ka
ялю
Серденько
Мері 13
Таська
Ester88
Kavusja
29 користувачів

Пологові будинки Львова

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty Пологові будинки Львова

Повідомлення автор Kavusja 2012-02-20, 10:07 am

Перше повідомлення в темі :

Дівчата, львів'янки, які вже народжували, поділіться інформацією про пологові будинки.
    Які умови, що потрібно, які ціни і чому саме цей пологовий ви обрали!!! Можливо ваша інформація комусь допоможе обрати пологовий будинок для себе!!!
    Тусінька
    Тусінька
    -
    -

К-ть повідомлень : 1021

Пологові будинки Львова - Сторінка 3 Empty Re: Пологові будинки Львова

Повідомлення автор Тусінька 2014-03-04, 1:20 pm

І я народжувала на Мечнікова. В Попович Алли. Вона дуже класна, врівноважена, спокійна. Роддом мені сподобався чистотою, а от персонал....санітарка привела медсестру котра брала кров і каже ви їй закиньте якусь 10-ку на шоколадку...а не трісне вона від тих шоколадок, або прийшла показувати як дитині памперс міняти, а я їй сказала що вмію, а вона виходить і каже що за увагу треба платити...наглість санітарів і медсестер немає меж(((
    А палата в мене була така ж як показано на попередніх сторінках.
    Дородові палати також гарні. Нас лежало четверо. Тільки в дні перед професорським оглядом поселяли більше дівчат. Їх ложили на розкладушки між нашими ліжками. Деякі з них навіть присісти з тим животом не могли на ту розкладушку. А коли професор проходив і вибирав собі "жертву" на огляд тоді цілий тиждень була тишина і спокій.
    А загалом ми туди приходимо забрати своє маленьке щастячко і забути той дурдом))))))))))
    Anonymous
    Наталка
    Гість

Повідомлення автор Наталка 2014-04-09, 1:20 pm

Я народжувала на Мечнікова в лютому цого року, в лікаря Музиченко Олександр Володимирович. Мені дуже сподобалось. Прекрасне відношення, за любим питанням можна завжди задзвонити до нього і отримаєш відповідь вічливу і вичерпану. Лікар дуже спокійний, виважений, інтелегентний. Дехто стидається і почуває себе дискомфортно при лікарю мужчині, в такий ситуації як роди, але майбутні мами моя порада- мужчина лікар кращий за жінку лікаря . Всім раджу лікаря, акушер- гінеколога, з Мечнікова Музиченко Оександра володимировича.
    Ester88
    Ester88
    -
    -

К-ть повідомлень : 516
    Вік : 36

Повідомлення автор Ester88 2014-05-06, 10:52 pm

мені медінститут став прям як отчий дім....коли поступаю туди- то мене всі знають, впізнають одразу ! дома так невідпочивала як в роддомі ! і хропунки сусідки, і санітарка в 6-й ранку небудила ! так 2 тижні до родів віддихнула !

цікавить одне, зарас далі платять в доларах ? долар підріс, ціни на роди теж ? а як же "НЕ ДАЙ ХАБАРА,І Т.Д." ОДНЕ лікарю за роди проплатити, а інше кожній 2-й в карман по 20 грн сунути !
    oleAndr
    oleAndr
    -
    -

К-ть повідомлень : 424
    Вік : 40

Повідомлення автор oleAndr 2014-07-01, 12:44 pm

Перші роди в медінституті ,лікар був з Джамбула прізвище Сікора Орест (взяв 200 долл. на той час),знайома порекомендувала,роботу свою робив добре ,трохи грубий )) Умов тоді (2006р)не було ніяких- про душ нема й мови ,мились з банки в туалеті,туалет жахливий вкінці коридору , чайник ,щоб зробити дитині суміш (бо молоко ще не зявилось,а дитина хоче їсти) в іншому можна сказати крилі і я з тією тряпкою між ногами, як зомбі (хода така, як сказав мій чоловік,коли побачив як породілі ходять коридорами) ішла довго -довго,шви боліли аж вити хотілось,лікар знеболення не приписував...поки ішла то чула ,як на цілий поверх кричала моя голодна дитина і саму сльози душили.
    Тоді не пускали нікого,ні чоловіка,ні будь-кого,все сама ,за 4 дні в роддомі я зовсім не спала (((
    Я мала тоді 23 роки - в дітях ні бум-бум,мама далеко,лікарям і персонало байдуже-принесли дитину через кілька годин після пологів і сказали прикладати до груді.Не пояснили ,як доглядати ,як навіть той памперс вчепити .Я приглядалась ,як це роблять мами на палаті ,просила навчити мене запеленати дитину ,бо тоді пеленали,прислухалась до порад,які  давали  лікарі сусідкам по палаті ...Все сама ,як згадаю
     lizko 87978 
    Вдруге до пологів я   готувалась серйозно та й досвід був уже (малій вже було 5 р.) ,був інтернет )) Родила на Батальній,лікаря вибрала по відгуках в інтернеті (Годиш О.Я.),але виявилось з точністю до навпаки- не трусився наді мною (як писали) ,все зробила акушерка,а він час від часу приходив і заглядав .Роди були дуже стрімкі - 2 год.перейми і 10 хв. родова діяльність.Єдине,що він мене трохи підлатав,бо порвалась))Відразу наказав санітарці покликати чоловіка,який був на 1-му поверся (до речі домовлялись ми про партнерські пологи,а потім він не пустив чоловіка ,щоб був зі мною хоча б при переймах) -розрахуватись,взяв за такі пологи (цитата ,до сих пір не розумію,які ) 3 000 грн.А по відгуках - не називав суми ,давали хто скільки вважав за потрібне . zla
    Щодо умов то умови тут нормальні -душ+туалет в палаті,персонал більш -менш привітний,особливо за пару гривень.
     Думаю,що вже відстрілялась))
    Кроха
    Кроха
    -
    -

К-ть повідомлень : 4
    Вік : 36

Повідомлення автор Кроха 2015-01-05, 10:59 am

Дівчатка, чула що зараз пологові переповнені так як Банальна закрита, в мене знайома лежала в лікарні на 3х тумбочках замість ліжка і ще дякувала Богу що лежала у палаті а не в коридорі так як більшість :( Хто володіє інформацією про стан лікарень зараз?
    Мама трьох малят
    Мама трьох малят
    -
    -

К-ть повідомлень : 35

Повідомлення автор Мама трьох малят 2015-02-07, 8:52 pm

Напишу і я,можливо комусь стане у пригоді!
    Перший раз я народжувала на Батальні у Литвинчук Любомири Петрівни!Дорого у неї було народжувати і умови не дуже!Але ставлення не погане,особливо мені сподобалася акушерка,така приємна була! bravo А двійнят народжувала на Мечнікова,бо лікарка з Батальної була у відпустці,на Мечнікова хотіла в Усика В.С.,але він також збирався на відпочинок,тож порадив мені Імшеницьку Альбіну Бекерівну!Лікарка -золото!Дуже нею задоволена,така простенька і відчувалося,що роботу свою знає на усі 100%!І умови там дуже гарні,я була вже після ремонту!Тож мені дуже там сподобалося! bravo
    gnatyska
    gnatyska
    -
    -

К-ть повідомлень : 775

Повідомлення автор gnatyska 2015-02-08, 10:56 am

Мама трьох малят, про Альбіну Бекерівну чую вже не вперше. Моя коліжанка також в неї народжувала, інша в неї трьох родила. То вони консультуватися в неї і довго після пологів - вона завжди допомагала
    Мама трьох малят
    Мама трьох малят
    -
    -

К-ть повідомлень : 35

Повідомлення автор Мама трьох малят 2015-02-08, 1:59 pm

gnatyska,така ж ситуація у мене,телефоную до неї коли виникають якісь питання,вона з радістю завжди готова щось порадити!Я нарождувала на 35 тижні,і двійнята ще місяць були у іншій лікарні,то вона частенько,після того як мене виписала з роддому, телефонувала до мене,щоб запитатися,як діти?! bravo
    Orestyk
    Orestyk
    -
    -

К-ть повідомлень : 1

Повідомлення автор Orestyk 2015-08-08, 11:42 pm

Наталка пише:Я народжувала на Мечнікова в лютому цого року, в лікаря Музиченко Олександр Володимирович. Мені дуже сподобалось. Прекрасне відношення, за любим питанням можна завжди задзвонити до нього і отримаєш відповідь вічливу і вичерпану. Лікар дуже спокійний, виважений, інтелегентний. Дехто стидається і почуває себе дискомфортно при лікарю мужчині, в такий ситуації як роди, але майбутні мами моя порада- мужчина лікар кращий за жінку лікаря . Всім раджу лікаря, акушер- гінеколога, з Мечнікова Музиченко Оександра володимировича.

На превеликий жаль ми сьогодні поховали маленьку крихітку,нашого ангелика(((Через халатне відношення лікаря Музиченка Олександра Володимировича,який не зробив кесарів розтин(вік породіллі 36 років!! перша бажана дитина)  ,а просто знущався з породіллі переконуючи що плід  буде 3600 і родить сама!!!!Родився хлопчик 4100 г 57 см,дитина не плакала,бо надто довго була  в родових шляхах,хлопчика витискали з породіллі, діагноз гіпоксично-ішемічне ураження центральної нервової системи,9 днів коми і дитини немає!!!!!!відмовили нирки+крововилив мозку(((( породіллі будьте обережні не раджу вам цього лікаря він навіть не цікавився нічим,казав що у нього 3 дітей...

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 2:03 pm