НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 20, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 20 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+25
oleAndr
Тусінька
alinka25
Львів'янка
shchepna
ira43
profe-me
Ksush@
стрияночка
rokasi
Кідді
lilita87
іванка
assol
Молочна шоколадка
голубка тетяна
Oksana1989
пушкарік
oksano4ka
ялю
Серденько
Мері 13
Таська
Ester88
Kavusja
29 користувачів

Пологові будинки Львова

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty Пологові будинки Львова

Повідомлення автор Kavusja 2012-02-20, 10:07 am

Перше повідомлення в темі :

Дівчата, львів'янки, які вже народжували, поділіться інформацією про пологові будинки.
    Які умови, що потрібно, які ціни і чому саме цей пологовий ви обрали!!! Можливо ваша інформація комусь допоможе обрати пологовий будинок для себе!!!
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty Re: Пологові будинки Львова

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-09-19, 3:42 pm

На Батальній Ошуркевич хороший лікар.Але трошки своєрідний,любить,щоб до нього десь з 24 тижнів вже ходили.Але він ще трошки дорогуватий.
    lilita87
    lilita87
    -
    -

К-ть повідомлень : 4

Повідомлення автор lilita87 2012-10-31, 8:33 pm

Дівчата, підкажіть,а як відвідування на Мечнікова???
    чула там нікого не пускають?
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-31, 9:04 pm

Там дають перепустку чоловікові чи комусь з родичів і по ній пускають в певні години.Принаймі так було.
    Мері 13
    Мері 13
    -
    -

К-ть повідомлень : 1390
    Вік : 38

Повідомлення автор Мері 13 2012-10-31, 9:05 pm

lilita87 Впускають тільки на роди і пару годин після, а в палату заборонили. тільки вниз самій спускатись
    lilita87
    lilita87
    -
    -

Повідомлення автор lilita87 2012-10-31, 9:10 pm

Мері 13 пише:lilita87 Впускають тільки на роди і пару годин після, а в палату заборонили. тільки вниз самій спускатись
    kvitu
    lilita87
    lilita87
    -
    -

Повідомлення автор lilita87 2012-10-31, 9:12 pm

голубка тетяна пише:Там дають перепустку чоловікові чи комусь з родичів і по ній пускають в певні години.Принаймі так було.
    kvitu
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2012-10-31, 10:01 pm

lilita87 не впускали нікого, хіба на вихідних коли нікого з начальства нема, і то за 20.00грн.)
    іванка
    іванка
    -
    -

К-ть повідомлень : 8
    Вік : 39

Повідомлення автор іванка 2012-11-02, 10:52 am

Хто знає коли батальну закривають?
    rokasi
    rokasi
    -
    -

Вік : 47

Повідомлення автор rokasi 2012-11-23, 2:55 pm

Народжувала я мою маленьку на джамбула майже 3 місяці назад.Що я хочу розповісти про цей роддом. Лежала я до родів в відділенні патологіі 25 днів на передродовій підготовці. так що я вивчила цей роддом і лікарів на всі 12 балів. почну з того дня як я туда поступила. була середа - професорський обхід . одразу мені несподобався завідуючий відділенням -Улашин. Лікар він без посмішки, з поглядом _що хочеться тікати з тої лікарні (про те як дівчата в нього народжували я напишу пізніше, це окрема історія). А от палатний лікар Роман Михайлович дуже хороший лікар ,завжди чуйний, усміхнений, цікавиться кожною майбутньою мамою. Це були мої перші враження від роддому. Поки що я буду писати тільки про відділення патологїї. Горяча вода Є. І вранці і ввечері. 2 дуже гарні душові , одна з яких навіть з біде. Їжа теж непогана. Борщ,овочевий суп,салат з бурячка,кашки різні, інколи навіть курочка ,рибка,запіканка була. прибирали кожного дня.чисто. палати теж чисті. тож мені можна сказати в тому відділені все сподобалось. Домовлялась я про роди з лікарем Куль Наталею Степанівною. лікар хороший. в нею дуже багато народжують. можна сказати що вона живе в тому роддомі.Народжувала я швидко за 6 годин але тяжко. що мене поразило - однаково помагали мені народжувати і лікар і акушерка і навіть санітарка.робили мені масаж спини, розмовляли, підтримували.ВЕЛИКА ЇМ ЗА ЦЕ ПОДЯКА!!!!!тепер перейду в після родове відділення. на 2 поверсі в яке мене перевезли одразу з моєю маленькою. Палати ЖАХ. одна резетка на 3 ліжка. самі ліжка незручні. туалет - гірше чим безкоштовний на вулиці. душ один на всіх породіль, а їх 15-20 в тому післяродовому крилі.!!!!!!!! просто можете собі уявити. мій жах коли я відійшла після родів і це все побачила...... медсестри дійсно погані !!!( в відділі патології були суперові) не підійдуть, не поможуть, не спитаються. навіть за ті 10-20 гр які я 2 рази дала. дитячі лікарі навіть не приходять , а той один раз зранку я навіть не рахую за відвідування . мені правда більше повезло з дитячим лікарем. багато чого підсказала і навчила. бігала до мене по пару раз на день. в перший день після родів наказали!!!!так так наказали купити кулек з різними медикаментами , рушниками, милом і т.д сказали це для нас потрібно. АЛЕ після того в нас все це забрали. і з трьох тих куплених нами (в палаті нас було трое) пакетів по 94 гривень кожний принесли тільки один рулон рушників , 3 малюсеньких флакончика олії, і одне рідке мило. а одна дівчина яка лежала зі мною в палаті не могла одразу придбати той пакет,їй ще батьки непривезли гроші на той момент. тож на неї так накричали, що в мене вуха пухли. і це на ту, яка щойно народила!!!!!!!!!!!!!!! куда вони потім дівають наші покупки - догадуйтесь самі)) Тож чи народжувати в тому роддомі- вибір кожного. другу дитину , якщо дасть Бог я буду народжувати у тому ж роддомі. але буду знати вже що ,кому, і скільки. на рахунок в кого народжувати можу просто рекомендувати а вам вже вибирати. Це Куль Наталя Степанівна, Данков О.В , Островський Л.З ,Колодій О.І Ну і Роман Михайлович ( нажаль непам"ятаю його фамілії) це є лікарі які знають свою справу на 100%. Тільки не йдіть до Улашина - на родах не церемониться, ніякої підтримки, а почистить після родів так що потім знову підете на крісло на чистку(((((( за стільки днів перебування в лікарні, повірте я багато чула і бачила. ЛЕГКИХ ВАМ РОДІВ І ЗДОРОВИХ ДІТОЧОК дорогеньки матусі. Роксолана.
    стрияночка
    стрияночка
    -
    -

К-ть повідомлень : 2
    Вік : 40

Повідомлення автор стрияночка 2012-12-05, 5:17 pm

Kavusja пише:Дівчата, львів'янки, які вже народжували, поділіться інформацією про пологові будинки.
    Які умови, що потрібно, які ціни і чому саме цей пологовий ви обрали!!! Можливо ваша інформація комусь допоможе обрати пологовий будинок для себе!!!
    Медінститут:Умови непогані, правда кращі палати платні. За дородову платила в січні цього року 30-40 грн за добу, за окрему післяродову-350грн за весь період перебування.В дородовій був душ, туалет і холодилиник, правда вона була на 5 ліжок і вікна були старі, трохи дуло.Післяродова була дуже добра:душ, туалет, телевізор, нічна лампа,Окрема лежанка для ще когось(зі мною була мама), холодильник, пластикове вікно. Вибрала цей роддом тільки через те, що порадили мені там хорошого лікаря-Стах Зеновій Володимирович.Мене кесарили, все пройшло ідеально.Але кажуть, що на Батальній умови кращі.Ціни приблизно одинаковіВибір за Вами)))
    іванка
    іванка
    -
    -

К-ть повідомлень : 8
    Вік : 39

Повідомлення автор іванка 2012-12-10, 11:18 am

Дівчатка що зарас потрібно на роди мати із собою?
    Кідді
    Кідді
    -
    -

Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty Список в пологовий

Повідомлення автор Кідді 2012-12-10, 2:14 pm

От що я найшла, бо своє по трошки забувається)
    Пакет №1 – для себе.

1. Документи:
    - Обмінна карта з тим, з усім, що в ній повинно бути - обстеження, УЗІ, аналізи (якщо пологи партнерські – аналізи чоловіка, зазвичай мазок на стафілокок і кров на РВ.). Будьте готові, що все, що у Вас там написане, Вас попросять озвучити при прийомі, просто так, щоб було про що поговорить, коли Вам і так погано.
    - Паспорт (якщо пологи партнерські – паспорт чоловіка).
    2. Гроші:
    - Основна сума, про яку домовилися.
    - Дрібні гроші для персоналу – там дитинчаті щеплення вкололи, там попку помили, поки ви лежите, там вам шви обробили. Зрозуміло, все це можна і за спасибі, але це хто до чого звик.
    3. Мобільний телефон, зарядка.
    4. Фотоапарат, за бажанням, відеокамера.
    5. Якщо партнерські пологи – одяг для чоловіка (брюки, футболка – ви ж не хочете, щоб в стерильній родовій палаті чоловік ходив у вуличних джинсах) і тапочки. Також хірургічний набір.
    6. Постіль в післяродову палату.
    7. Одяг для себе:
    - Ночнушки - одна для пологів (швидше за все це буде останній раз, коли ви її одягнете) і одна для перебування в пологовому будинку.
    - Халат. В основному в пологових будинках дуже тепло, взимку натоплюють до 25С, літом і без того жарко, а ось восени, коли ще не включили батареї і навесні, коли вже вимкнули буде холодно. Отже дивитеся по сезону.
    - Шкарпетки. Знову ж таки по сезону.
    - Труси. Максимально зручні і побільше.
    - Ліфчик для годування. Краще купить його до пологів. Не переживайте, груди стануть більше всього на декілька днів, поки активно прибуватиме молоко, а потім повернеться якраз до того розміру, який був перед пологами, а ось бігати по магазинах з тижневим малюком на руках буде вельми проблематично.
    - Тапочки. Можете узяти дві пари, але одні що обов'язково миються, ви ж в душ будите ходити.
    - Бандаж, а раптом одягнете.
    8. Засоби гігієни.
    - Одноразові пелюшки. Краще узяти відразу пачку 10 штук, оскільки половина піде на пологи, а інша половина – підстилати малюкові, який страшно любить пісяти, коли міняєш памперс.
    - Дрантя. Розірвіть на 8-10 частин простині – прокладки відразу після пологів не допомагают.
    - Прокладки. Є спеціальні післяродові, але можна користуватися і звичайними, головне, щоб капель там була максимальна кількість. Беріть не менше пачки, а краще 2.
    - Прокладки для грудей. В основному в пологовому будинку вони ще не потрібні, а комусь і далі не потрібні будуть. Молоко прибуває вже ближче до виписки, тому, можете узяти пару-трійку, але не більше.
    - Мило в мильниці.
    - Зубна паста і зубна щітка.
    - Мочалка, шампунь. Якщо думаєте, що знайдете, коли цим займатися – беріть.
    - Дезодорант. Не радять, оскільки у дитини може бути алергія, але якщо без цього ви обливаєтеся потом, то краще беріть.
    - Туалетний папір. Беріть сааааамий м'який.
    - Гребінець, шпильки, гумки, обручи.
    - Дзеркало і косметика. Можете покласти це і в пакет на виписку, але зазвичай Вам його приносять прямо перед виходом і нафарбуваится вже немає часу, адже хочеться виглядати добре, так що раджу все-таки брати косметику відразу. Дзеркало може бути і в палаті, а може і не бути.
    - Креми, косметика, які вам життєво необхідні, інші залиште удома.
    - Бритва. Якщо не встигнете поголитися удома – обов'язково беріть, а то вас поголять шматком заліза.
    - Рушник.
    - Серветки – сухі, вологі.
    - Кульки для сміття – дуже потрібна річ, інакше будете з кожним памперсом бігати в туалет, добре, якщо через стінку, а якщо в іншому кінці коридору.
    9. Посуд – тарілка, чашка, вилка, ложка, чайна ложка, ніж.
    10. Пляшка води без газу для пологів.
    11. Печиво. Багато хто говорить, що після пологів їсти не хочеться, але я по собі знаю, що готова була з'їсти бегемота, і, якщо б не та пачка печива, я б взагалі загнулася. Отже краще візьміть бутерброди, і собі і голодному, змученому чоловікові.
    12. Вітаміни, які п'єте всю вагітність.
    13. Чай, краще ромашковий, разом з чайником, цукор.
    14. Молоковідсмоктувач. Навряд чи, що він вам знадобиться, але беріть.

Пакет №2 – для малюка.

1. Памперси. У пологовому будинку радять міняти памперс кожні три години. Вважаємо: у добу 8 штук, якщо ви будете в пологовому будинку три дні = 24 штуки. Загалом однієї пачки вам якраз повинно вистачити.
    2. Вологі серветки. Беріть велику пачку на 63-72 штуки, багато не буде.
    3. Крем під підгузник, присипка, масло. Якщо ви не знаєте чим зі всього цього ви користуватиметеся, а ви і не дізнаєтеся, поки не побачите ту саму улюблену попку, беріть це все в маленьких упаковках – пробниках. Здається, що так дорожче, але у результаті 2 продукти з трьох, а то і все три, вам, у результаті не знадобляться.
    4. Дитяче мило.
    5. Вата стерильна, ватні палички.
    6. Солоні крапельки в носик – салін, но-соль..
    7. Настоянка календули і зеленка для пупка.
    8. Пляшка з соскою, пустушка. Теоретично вам це не пригодится, а в пологовому будинку вас вилають за таке, але іноді можна.
    9. Одяг. Знову ж таки по сезону – чоловічки (бодіки), шапочки, шкарпеточки, царапки, повзунки, кофтини, пелюшки. Шапочок, шкарпеточок, царапок багато не потрібно, 2-3, це просто щоб вгамувати те бажання переодягати, яке ви носили в собі 9 місяців. А ось основний одяг потрібний більше. Краще штук 7-8, оскільки запісюється це за лічені секунди, а якщо батарея не топить, то сушити вам буде ніде.
    10. Окремо складете наборчик того, що хочете, щоб наділи на малюка відразу після народження і покладете зверху, оскільки після пологів лежатимете, а дитяча медсестра торсатиме ваші пакети.

Пакет №3 – на виписку.

1. Одяг собі + косметика, якщо все-таки не узяли відразу.
    2. Одяг малюкові. Тут знову по сезону. Беріть, що вважаєте потрібними. Якщо боїтеся, що неправильно одягнете – запитаєте у няньок дитячих – вони одягають на виписку, все, що ви дасте. Вони ж і підкажуть, якщо що зайве.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888

Повідомлення автор Kavusja 2012-12-10, 2:24 pm

Дівчата по собі знаю, що й половини того всього не потрібно.
    Не набирайте купу всього, краще взяти тільки саме не обхідне на перший день, а потім вам піднесуть. Обов'язково одноразові пелюшки (не менше 10шт.), саморобні прокладки (багато і великі), труси одноразові, можна і звичайні великі натуральні, памперси, вода, сорочка для пологів, халат, капці. Одяг для дитинки, три комплекта вистачить, одяг на виписку вам потім принесуть (буде видно по погоді, що потрібно). Туалетної бумаги пару рулонів, рушники паперові, мило рідке.

Я би радила брати пляшечку, в мене молока не було і пляшечки не мала, тому краще мати (всяке буває). З документів мені в пологовий тільки обмінна карат була потрібна, для чоловіка ніяких документів. Але то як де... ну і звісно в кожному пологовому є свої списки, тому все індивідуально.

Я мала для себе три сорочки, але я не мала часу і можливості їх міняти.
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2012-12-10, 3:27 pm

Кідді, по собі відредагую трошки твій список, отже:
    Ночнушки - одна для пологів (швидше за все це буде останній раз, коли ви її одягнете), можна футболку велику, в мене їй нічого не сталося і ношу її досі.
    Дрантя, також не використовувала, брала прокладки (НЕ ОЛВЕЙС - парять, краще з мягенькою поверхнею)
    Прокладки для грудей, мені згодилися НАБАГАТО пізніше (малій було десь 3 міс)
    Мило в мильниці, мені зручніше було рідке мило.
    ЧАЙНИК і баклажку з водою (мені весь час хотілося чаю)

Тепер для дитини:
    Солоні крапельки в носик в роддомі не користувалися
    Крем під підгузник, присипка, масло - це все принесли в роддомі подарунком-пробничками, яких вистачило на дуже довго.
    Ще мені ватні диски для зняття косметики дуже зголилися - промити очка малечі, або ще щось...
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-12-10, 4:49 pm

Багато одноразових пеленок-2 пачки(10 шт)мені на пологи пішло.
    Тряпочки дуже зручно перші 2 дні-мала 35 шт,всі використала.І одноразові труси,одразу викидала,і дихало все!
    От пляшечку і суміш,теж раджу,бо молоко прибуло на 3 день!А їхнім пляшечкам і суміші я б недовірилась
    Чай лактаційний можите взяти Хіпп.
    В родзал води негазованої,і печиво марійка
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2012-12-10, 5:48 pm

А нам в родзал ВСІМ казали брати шоколад
    Кідді
    Кідді
    -
    -

Повідомлення автор Кідді 2012-12-10, 7:01 pm

Для чого шоколад?
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-12-10, 8:45 pm

Так,шоколад,і стимулююче і гормон якийсь допомагає виділяти))
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2012-12-10, 9:04 pm

Як добре,що у великих містах є по кілька роддомів(і лікарень).Можеш вибрати,який ближче до душі,а не сподобалось там,пішли в другий.А то я так не хочу йти до своїх лікарів на перевірку після родів.От і думаю,можливо поїхати до Луцька.
    profe-me
    profe-me
    -
    -

К-ть повідомлень : 578
    Вік : 44

Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty Я народжувала на Джамбула.

Повідомлення автор profe-me 2012-12-20, 11:21 am

Рівно рік назад. Палати нормальні,але гірше ніж на Мечнікова. Але треба дуже добре підійти до вибора лікаря. Мені попалася лікарка не дуже, мало не загинули ми оба про це я вже дізналась від неї після того як родила). персонал теж нічого, але педіатр теж попався не дуже, зробили малому прививку, поки я була без свідомості, хоча в род залі відмовилась від неї. То вони спочатку, навіть у виписку дитині не написали, зовсім випадково дізналась про це коли виписалась. Але є там і дуже гарні дікарі, наприклад завідуючий. Треба просто вибирати гарного, людяного лікаря!!!!
    oksano4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 629

Повідомлення автор oksano4ka 2012-12-20, 9:55 pm

Ось список по якому я орієнтувалася на Батальну. Практично все знадобилося:
    Спойлер:
    ira43
    ira43
    -
    -

К-ть повідомлень : 2

Пологові будинки Львова - Сторінка 2 Empty Лікар Литвинчук Любомира Петрівна на Батальній

Повідомлення автор ira43 2013-01-16, 3:40 pm

Розкажіть може хтось родив в неї,бо в мене скоро роди і не знаю яка вона
    shchepna
    shchepna
    -
    -

К-ть повідомлень : 11

Повідомлення автор shchepna 2013-02-02, 2:47 am

Народжувала на Мечнікова.дуже задоволена.Умови,відношення прекрасні.
    Львів'янка
    Львів'янка
    -
    -

К-ть повідомлень : 124
    Вік : 34

Повідомлення автор Львів'янка 2013-03-21, 12:04 pm

я також родила на Мечніково у Шекети Наталії,дуже задоволена..і багато моїх знайомих також у неї народжували...а ле хабарництво страшне кругом,санітарки,та що довідки видає мені говорить у нас принято давати 50 грн..а на виписку дитяча відкрито сказала давайте 200 грн...капец повний..правда було декілька нормальних,одна навіть гроші віддала,каже мені забагато...
    alinka25
    alinka25
    -
    -

К-ть повідомлень : 285
    Вік : 40

Повідомлення автор alinka25 2014-02-02, 3:59 pm

народжувала своїх двох діток на Джамбула в лікаря Данкова. Лікарем дуже задоволена, лікар той що треба. На Джамбула умови такі собі, але це хіба головне. Головне щоб лікар був спеціаліст і нормально прийняв дитинку. Комфорт буде вдома :)))

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 1:41 pm