НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 17, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 17 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

5 користувачів

Гінекологи, УЗІ Львова!!!!

profe-me
    profe-me
    -
    -

К-ть повідомлень : 578
    Вік : 44

Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty Гінекологи, УЗІ Львова!!!!

Повідомлення автор profe-me 2013-03-10, 7:03 pm

В нас є вже тема Гінекологи Тернополя! Можливо буде цікаво поділитися адресами і телефонами гінекологів, та УЗІ у Львові. Варіантів мільони, але хочеться НАЙКРАЩОГО!!!!!!
    Львів'янка
    Львів'янка
    -
    -

К-ть повідомлень : 124
    Вік : 34

Гінекологи, УЗІ Львова!!!! Empty Re: Гінекологи, УЗІ Львова!!!!

Повідомлення автор Львів'янка 2013-03-21, 12:20 pm

так..так..підкажіть гінеколога хорошого..потрібно заморозити ерозію...а от куди іти...в нашій амбулаторії гінеколог тупіца,вибачте але інакше не скажеш..прийшла на огляд після пологів,каже все ок тільки маленька ерозія..приходьте через тижлень в клініку я вам заморожу,зразу розказала прайс виписала свічки щоб підгутувати середовище до замороження...а саме головне то незапитала...я ж дитину грудьми годую а в період годування морозити нерекомендовано...
    profe-me
    profe-me
    -
    -

Повідомлення автор profe-me 2013-03-21, 3:25 pm

Тільки не заморожуйте у ніякому випадку, якщо ще плануєте народжувати. Я ще до народження заморожувала, а коли вже народжувала,сказали що проблеми через це замороження. В моєї сестри також часто була ця проблема, то якщо вона - єрозія не велика, то можна китайськими тампонами вилікувати, а якщо трохи більша, то моя сестра вилікувала прикладаючи на єрозію - жир єму (якщо зацікавить спитаю де вона його брала). Так що з заморозкою, не спішить, будь ласка, це остання інстанція, я вам говорю з власного досвіду.
    Львів'янка пише:так..так..підкажіть гінеколога хорошого..потрібно заморозити ерозію...а от куди іти...в нашій амбулаторії гінеколог тупіца,вибачте але інакше не скажеш..прийшла на огляд після пологів,каже все ок тільки маленька ерозія..приходьте через тижлень в клініку я вам заморожу,зразу розказала прайс виписала свічки щоб підгутувати середовище до замороження...а саме головне то незапитала...я ж дитину грудьми годую а в період годування морозити нерекомендовано...
    Львів'янка
    Львів'янка
    -
    -

Повідомлення автор Львів'янка 2013-03-21, 4:59 pm

а які саме проблеми були,якщо не секрет,цікаво чому тоді всі гінекологи так активно підштовхують жінок на це..
    profe-me
    profe-me
    -
    -

Повідомлення автор profe-me 2013-03-21, 9:28 pm

Коли почалися схватки матка дуже довго не відкривалася, стимулювали, матка з трудом відкрилася, але дитина не виходила. Почали переживати. Вона тоді мене спитала (гінеколог), ви випадково не робили заморозку, я кажу так, років 8 назад. Вона сказала, що все ясно (нам правда не пояснила),чому відразу не попередили почала кричати, але дитину почала випихати, бо він не виходив...і було ще багато жахіть. Тому креще заморозку, або вижигання не робіть, попробуйте народні методи. Ось наприклад про тампони, які я писала, або моїй сестрі допоміг жир єму-який вона прикладала на ватку в середину на рану.
    Львів'янка пише:а які саме проблеми були,якщо не секрет,цікаво чому тоді всі гінекологи так активно підштовхують жінок на це..
    Львів'янка
    Львів'янка
    -
    -

Повідомлення автор Львів'янка 2013-03-22, 9:16 am

дякую...підкажіть що це за свічки...але мені здається що самому важко буде цей жир прикладати,адже незнати де саме ця ерозія...
    profe-me
    profe-me
    -
    -

Повідомлення автор profe-me 2013-03-25, 7:31 pm

Це китайські тампони (зроблені з трав, і помагає від багатьох проблем),мені дуже помогли при запаленні яєчників, моя знайома їх замовляє партією, тоді вони виходять дешевше по 25грн./шт., один тампон вводиться на 3 дня, потім один день без і потім знову на 3 дні. В пачці є 6шт. А щодо жиру, там все добре видно, поекспериментуйте, в WC зайдіть і з дзеркальцем гляньте, дуже добре видно шийку матки, і якщо є ерозію. А жир, наноситься на вату, яка замотана в бинт, змочена в облепіховій олії, а з верзу жир, і всередину вводиш, на місце рани. Цей жир з фірми - кораловий клуб, правда де він зараз і як на нього вийти я не знаю, може у вас получиться, та я можу попитати. Він сам по собі дуже добре заживляє усі рани, і на довго хватає.
    Львів'янка пише:дякую...підкажіть що це за свічки...але мені здається що самому важко буде цей жир прикладати,адже незнати де саме ця ерозія...
    Львів'янка
    Львів'янка
    -
    -

Повідомлення автор Львів'янка 2013-03-27, 2:26 pm

дякую...треба спочатку піти ще до якогось гінеколога і послухати що скаже,може там і нічого нема,а якщо і є то запитати що скаже на рахунок тих свічок ...і взагалі на рахунок замороження...і якщо треба буде свічки тоді звернусь до Вас...
    profe-me
    profe-me
    -
    -

Повідомлення автор profe-me 2013-03-27, 8:33 pm

Правильно, краще консультуватся в декількох гінекологів. А потім робити висновки. Але заморозка - останній вирок. Краще не треба....можу ще попитати багатьох кому що допомагало. Може і вас поможе, але заморозка це капець...так було для мене потмі ((((
    Львів'янка пише:дякую...треба спочатку піти ще до якогось гінеколога і послухати що скаже,може там і нічого нема,а якщо і є то запитати що скаже на рахунок тих свічок ...і взагалі на рахунок замороження...і якщо треба буде свічки тоді звернусь до Вас...
    марі177
    марі177
    -
    -

К-ть повідомлень : 39

Повідомлення автор марі177 2013-10-07, 11:17 am

дівчата,ерозію ще припікають Солковагіном.правда не всі лікарі.я сама зараз шукаю такого лікаря.
    Juliette
    Juliette
    -
    -

К-ть повідомлень : 2

Повідомлення автор Juliette 2016-06-09, 4:41 pm

Доброго дня! Я, Юлія, медичний реєстратор від страхової компанії. Співпрацюємо з Військовим клінічним госпіталем Західного регіону у Львові з гінекологічним відділенням.
     Завідувач відділення Мельничин Микола Ярославович надзвичайно кваліфікований спеціаліст з чудовою командою гінекологів:  Савчук Ірина Діонізівна, Горобчук Інна Іванівна та Гузь Олег Антонович.
     Особливості даного гінекологічного відділення:
    • Сучасна матеріально-технічна медична база;
    • Забезпеченість процесу лікування всіма необхідними лабораторними та новітніми апаратними дослідженнями, а також медикаментами і виробами медичного призначення;
    • Комплексні профілактичні та діагностичні програми;
    • Висока професійність лікарів;
    • Найкраща організація лікувального процесу, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, високий вишкіл персоналу, дисциплінованість і обов’язковість;
    • Фіксована оплата без додаткових вимог щодо придбання або оплати медикаментів і виробів медичного призначення;
    • Забезпеченість пацієнта від можливості будь-яких додаткових та непередбачуваних витрат.
     Для детальної інформації звертайтесь за телефоном: 0634430900 або 0975245609 (Юлія).
     Раді будемо допомогти! Будьте здорові!
    Леся19870
    Леся19870
    -
    -

К-ть повідомлень : 2

Повідомлення автор Леся19870 2017-04-21, 11:16 am

Попробуйте поискать на этом сайте — [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
    Там можно и подробную информацию о враче посмотреть, отзывы почитать и по ценам сориентироваться

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 6:48 pm