як мене вбивають оці вечора...
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 3, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 3 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+14
КаFетkа
Тусінька
Martina@
Ната Д
ляля
Oksan@
Галочка-Палочка
petrywka
Зорянка
Maljok
Ksush@
Іріша
Kavusja
Алла
18 користувачів
Форумний чат 4
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°126
Re: Форумний чат 4
На жаль... Якби це було реально,я б давно це зробила. В мене мама інвалід,їздить на візку,батько і брат,і живуть в маленькій хаті.Мені там фізично не буде місця,вони живуть в одній кімнатці всі разом.Kavusja пише:Зібрала речі, дітей і поїхала до батьків!
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°127
Вибач... ляпну завжди зайвого!!!
Ksush@- -
- Повідомлення n°128
От і думаю.Поїхати в Київ... А через 5-10 років знову назад до свекруні вернутись?Бо в її є де жити.А це ж діти на руках,не будеш з ними кочувати все життя.Всі дороги ведуть до Риму,і до свекрухи (в моєму випадку)
Kavusja- -
- Повідомлення n°129
Ти сама ставиш собі перешкоди... хай навіть за 5-10 років вернешся, але поик можна пожити в своє задоволення!!
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°130
Але гарно стало на форумі!!! Кавуся, респект!!!
Ksush@- -
- Повідомлення n°131
Я і так до останнього відкладала це.Ми ж не вперше вертаємось до свекрухи. І мені багато хто каже,що якби не їздили по квартирах,не шукали кращого життя,то давно вже мали б своє житло,в селі,звичайно.А я всім казала,що хоть і їздили по квартирах,важко було,треба було грошей більше заробляти,але я хоть пожила в своє задоволення всі ці роки.Так що ти тут права,Наталя!
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°132
ой..ті сверухи...
я зараз в мами,бо невитерпно з нею,але:
2 тижні тому,вона зайшла до мене в 12 годині дня і каже:Іра,ми тебе сьогодні везем до мами!я була в шоці)перед тим ні слова ні півслова.Я кажу,я це вирішу з чоловіком,а вона:мені твої речі самій зібрати?ви уявляєте?чоловік просто сказав що нам одна від одної треба віддихнути.Я вже 2 тижні в мами...
і не хочу я до неї,вже ненавиджу її!вірите?вона вічно чіпляєте,те не те,се не те.,непутьва,ні до чого,вона вже давно показує що я ніхто і звуть мене ніяк.Я якось терпіла бо вихована і не привчена хамити до старших,але...але люблю свого чоловіка.А він ніде від мами не піде.Плачу з того всього...замкнутий круг
я зараз в мами,бо невитерпно з нею,але:
2 тижні тому,вона зайшла до мене в 12 годині дня і каже:Іра,ми тебе сьогодні везем до мами!я була в шоці)перед тим ні слова ні півслова.Я кажу,я це вирішу з чоловіком,а вона:мені твої речі самій зібрати?ви уявляєте?чоловік просто сказав що нам одна від одної треба віддихнути.Я вже 2 тижні в мами...
і не хочу я до неї,вже ненавиджу її!вірите?вона вічно чіпляєте,те не те,се не те.,непутьва,ні до чого,вона вже давно показує що я ніхто і звуть мене ніяк.Я якось терпіла бо вихована і не привчена хамити до старших,але...але люблю свого чоловіка.А він ніде від мами не піде.Плачу з того всього...замкнутий круг
ляля- -
- Повідомлення n°133
Ксюша,щиро тебе розумію...
Kavusja- -
- Повідомлення n°134
ляля, ппц.. то тебе в наглу виставили з дому... я б після такого не повернулася, треба а мати трішки поваги до себе... а чоловік, та який він чоловік після цього???
ляля- -
- Повідомлення n°135
от і я про те...мене виставили...
я от і плачу,бо зовсім не розумію що і як...
та..а він що,він проти мами не попре
я не знесилена проблемами,просто знесилена.Посилати на...свою любов до нього і жити в маи,не знаю
я не знесилена проблемами,просто знесилена.Посилати на...свою любов до нього і жити в маи,не знаю
ляля- -
- Повідомлення n°136
і мені лиш 21...і отакий переворот
Ksush@- -
- Повідомлення n°137
Да...Я он приїхала з міста недавно,то получила і від свекора.Ніби я винна в тому,що він загубив телефона.Я йому сказала,як все було,а він каже,що знайшла на що ображатися,що вже такого сказала та мати.І обізвав мене псіхічкою,істеричкою.Я від нього такого не чекала,я його поважала до сьогоднішнього дня,бо йому зазвичай як говориш щось,чи жалієшся,то він хоть вислухає і проаналізує,хто прав,хто ні.А сьогодні...А чоловік каже:"Забий на них!"
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
Вік : 35
- Повідомлення n°138
Бог посилає нам такі випробування з якими ми можемо справитись!
Терпіти - не вихід. Головне зрозуміти - ти права! Люби себе і дитину, поважай себе! І не давай себе в обіду! Бо на голову вилізуть і там поселяться!
Ситуація дуже важка, правильного виходу здається і бути не може... Але молись! В молитві ти знайдеш спасіння. Молись за свекруху! Щоб Бог послав на неї доброту і прозріння! Бо самі страшні хвороби - це гниття душі!
Терпіти - не вихід. Головне зрозуміти - ти права! Люби себе і дитину, поважай себе! І не давай себе в обіду! Бо на голову вилізуть і там поселяться!
Ситуація дуже важка, правильного виходу здається і бути не може... Але молись! В молитві ти знайдеш спасіння. Молись за свекруху! Щоб Бог послав на неї доброту і прозріння! Бо самі страшні хвороби - це гниття душі!
Maljok- -
- Повідомлення n°139
Я завжди повторяла - після весілля - утворюється нова сімя! Батьки батьками, але чоловік має захищати свою нову сімю! І забити на них - не вихід! Бо вони будуть добре нерви їсти....
Ksush@- -
- Повідомлення n°140
А як не давати себе в обіду?
ляля- -
- Повідомлення n°141
я люблю себе,люблю дитину..та і люблю його
я просто не знаю,як правильно.надоїло те,що чоловік ні слова проти неї не скаже,ні слова,от що мене вбиває
Ксюша,мда а за що наїхали..за книжечку від телефона,сміх та й годі.Це в них щось не то з головою,тримайся
я просто не знаю,як правильно.надоїло те,що чоловік ні слова проти неї не скаже,ні слова,от що мене вбиває
Ксюша,мда а за що наїхали..за книжечку від телефона,сміх та й годі.Це в них щось не то з головою,тримайся
ляля- -
- Повідомлення n°142
от як себе захищати?я і огризалась,але відкрито хамити її я не вмію...
Maljok- -
- Повідомлення n°143
в таких ситуаціях і поводу серйозного не треба!
Треба окремо жити - на відстані і ворога любити легше!
Треба окремо жити - на відстані і ворога любити легше!
Maljok- -
- Повідомлення n°144
не опускайтеся до їхнього рівня! В них це вже вікове...маразматичне....
Тримайтеся! Розумно поступайте! І не робіть того про що потім будете жалкувати.
Хамити не поможе, бо тоді всі козирі будуть у них...
Спасайте свою сімю, говоріть із чоловіком...а якщо не дойде, то втрата жінки і дитини доходить до всіх!
Тримайтеся! Розумно поступайте! І не робіть того про що потім будете жалкувати.
Хамити не поможе, бо тоді всі козирі будуть у них...
Спасайте свою сімю, говоріть із чоловіком...а якщо не дойде, то втрата жінки і дитини доходить до всіх!
ляля- -
- Повідомлення n°145
я говорю з ним,хаменаю його,кажу що може нас втратити,щоб хоча б попробували жити окремо,він в ніяку,я втомилась(((
розводитись?посилати те все...бути розведеною,тягнути те все на собі,але не бути приниженою,не знаю
розводитись?посилати те все...бути розведеною,тягнути те все на собі,але не бути приниженою,не знаю
ляля- -
- Повідомлення n°146
мама моя каже щоб те все посилала...
в нас взагалі)тато помер,сестра 28р ще не одружена,і в мене проблеми...мама вже сивіє від того всього
в нас взагалі)тато помер,сестра 28р ще не одружена,і в мене проблеми...мама вже сивіє від того всього
Kavusja- -
- Повідомлення n°147
ляля, а він тебе любить?? Ти сама кажеш тобі лише 21, ти готова отак все життя терпіти приниження???
Мій чоловік завжди був на моїй стороні, навіть якщо я не права, бо я і дитина його сім'я!!! В іншому випадку вже б давно сам лишився, я не терплю приниження і не поваги, в мене була ціли з'їхати... я її виконала. Тепер живу як хочу і не залежу від свекрів!!! Мій чоловік - моя фортеця!!!
Якщо ти так можеш сказати за свого.... тоді борися!!!
Мій чоловік завжди був на моїй стороні, навіть якщо я не права, бо я і дитина його сім'я!!! В іншому випадку вже б давно сам лишився, я не терплю приниження і не поваги, в мене була ціли з'їхати... я її виконала. Тепер живу як хочу і не залежу від свекрів!!! Мій чоловік - моя фортеця!!!
Якщо ти так можеш сказати за свого.... тоді борися!!!
Maljok- -
- Повідомлення n°148
розлучення не вихід... почекай, подивись як буде. В моєї подруги чоловік пішов з дому коли малому було 2 місяці...вони живуть в Києві, квартира 3000тис, вона ще не оформила допомогу...було важко, там свекруха настроювала його проти сімї, казала не вертатиьс...але через 2 міс він вернувся. Кардинального покращення не відбулось але він живе з ними...може почекай. Щоб не на словах, а на ділі чоловік втратив жінку і дитину.
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
- Повідомлення n°149
Співчуваю тобі.Важко опинитися в такій ситуації.Можливо це випробування для тебе і для чоловіка?Дай йому час не дзвони не пиши не спілкуйся з його родичами дай час йому визначитися що потрібне для нього.А ти повинна доказати собі і всім решту що попри всі труднощі ти можеш бути сильною і сама.Тримай високо голову.Нехай задумається...Сварка нічого не дасть.Розумію терпіти і чекати буде важко бо невідомо скільки часу пройде але ти маєш бути непохитною і виховувати в собі своє я.Можливо і цього бракує твоємо чоловікові якщо він такий безхребетний і не може прийняти самостійно рішення.Але наскільки це має бути низько щоб свекруха тебе відправляла а не чоловік()тряпка він).А любов минає чи разом ви чи окремо. (вибач може десь когось обідила)ляля пише:от і я про те...мене виставили...
Ksush@- -
- Повідомлення n°150
Ляля,та в тебе все попереду! "Любовь приходит и уходит...".Ти розумієш,що чоловіки,і свекрухи теж ,ну і ми напевно теж,не міняються.ТИ віриш,що чоловік через 1-2 роки піде за тобою?ТА хіба коли свекруха помре.Ти розумієш,який в тебе є козир,якого немає в мене:ти маєш куди піти від них усіх,а я не маю!!!Не будь наївною...Вибач,якщо різко написала...
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89