Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 10, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 10 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+10
oleAndr
Аміна
Ірчик
iro4ka
Natali
МамаОля)
КаFетkа
Kavusja
Ksush@
ляля
14 користувачів
Відносини з свекрухами
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°1
Відносини з свекрухами
дівчатонька,пропоную тут ділитись усім наболілим стосовно наших свекрух,адже невістка-чужа кістка!сама я невістка)))тому гайда до спілкування
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°2
Re: Відносини з свекрухами
Наболіла тема. Моя свекрушенька не тільки мене не сприймає,а й навіть моїх дітей. І це при тому,що у нас з чоловіком все нормально між собою,я його не гризу... Здається,радій за сина... Чи їй завідно?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°3
Ми як заїхали стосунки кращі стали, бачимося тепер 2-3 рази на рік і такі рідні. Я їй вдячна за допомогу, бо вона нам реально допомагає і фінансово і продуктами і малому все купує. Було в нас багато поганого і не приємного, але все забувається...
Ksush@- -
- Повідомлення n°4
Добре,Наташ,якщо вона у вас хоч трохи людина і не згадує вам це добро. А моя за 12 років дала нам стільки,що я можу майже все пригадати і записати на 1 сторінці листка з зошита. І то вона нам доказує,що вони наші покровителі,що ми їм должні. Навіть на відстані вони не давали нам спокою. Їх мабуть хвилювало те,що ми в них нічого не просимо,а справляємось самі. Замість того,щоб радіти за нас,вони вставляють палки в колеса. Всю злость зганяє на моїй Саші,принижує її,подавляє її як особистість. А до внуків другого сина зовсім не таке відношення(вони менші). І вона це так відкрито показує,що моя Саша ревнує і ображається на її.
Kavusja- -
- Повідомлення n°5
Так в усіх, до дітей і сім'і молодшого сина у свекрухи теж інше відношення. Коли ми разом жили то було обідно, там вона внуків няньчить сутками а з моїм малим мало сиділа... мабуть він важка дитина для неї... Але я гордо можу сказати, що свого сина сама виховую і виросте він таким як ми його самі виховаємо. Погано чи добре, зате без допомоги... вона любить малого, але якось по своєму. Я вже не ображаюся, ми рідко бачимося.
Я б на твоєму місці просто дітей до не ї не пускала б... все. Кожен має відповідати за свої вчинки.. А Саша підросте вона відповість своїй "бабусі" тим самим... може тоді вона зрозуміє, що зробила помилку.
Я б на твоєму місці просто дітей до не ї не пускала б... все. Кожен має відповідати за свої вчинки.. А Саша підросте вона відповість своїй "бабусі" тим самим... може тоді вона зрозуміє, що зробила помилку.
Ksush@- -
- Повідомлення n°6
А я так і роблю. І я горжуся тим,що сама взмозі виховати своїх дітей. І це моя зброя проти свекрухи в майбутньому!
Kavusja- -
- Повідомлення n°7
Приїхав мій чоловік від батьків, один день в гостях каже добре, все більше не реально... В Тернопіль якщо повертатися то тільки в своє житло!!! Разом жити ні ні!!!
Але все одно свекрусі нашій пам'ятник при життю поставити нада, скільки вона помагає нам та й іншому сину. Ось цього разу знову малому накупила одягу гривень на 500... на зиму нам лишилося тільки взуття купити, а то все вона купила ще й гроші дає і всяку смакоту. Не можу на неї ображатися, хоча скільки поганого було сказано в мою сторону...
Але все одно свекрусі нашій пам'ятник при життю поставити нада, скільки вона помагає нам та й іншому сину. Ось цього разу знову малому накупила одягу гривень на 500... на зиму нам лишилося тільки взуття купити, а то все вона купила ще й гроші дає і всяку смакоту. Не можу на неї ображатися, хоча скільки поганого було сказано в мою сторону...
ляля- -
- Повідомлення n°8
Ксюша...твоя подібна на мою(
вічна мова-та ви без мене нічого не варті,та якби не я...та якби та якби..((
гррр...не можливо жити з нею,мене то все так гнітить,ще й чоловік ну мямля!і чого його любити...дістало мене те все(
вічна мова-та ви без мене нічого не варті,та якби не я...та якби та якби..((
гррр...не можливо жити з нею,мене то все так гнітить,ще й чоловік ну мямля!і чого його любити...дістало мене те все(
Ksush@- -
- Повідомлення n°9
Та он подивлюсь на свекруху деколи,коли в неї в мозгах порядок,то вона ж нормальна людина,толкові речі говорить,хазяйновита,навіть деколи шкода її стає,що отримала в спадок такий незносний характер. Їй же ж несолодко з ним живеться,її знає все село,хто вона і яка вона. Але коли заходить з...,то втікай з хати. А як я втічу з маленькою дитинкою? Та й куди? І такі ситуації перекреслюють все позитивне,що в ній є. Аж до справжньої ненависті.
ляля- -
- Повідомлення n°10
Ксюша..йой,про мою тоже все село говорить)що чоловік і син в неї під каблуком...
вона всіх хоче наймитами зробити,щоб всі щось робили а вона лежала...як йде на город а я в хаті з малою,то в неї дим з вух йде,така зла,і тільки думає до чого причепитись,щоб накричати,принизити
вона всіх хоче наймитами зробити,щоб всі щось робили а вона лежала...як йде на город а я в хаті з малою,то в неї дим з вух йде,така зла,і тільки думає до чого причепитись,щоб накричати,принизити
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
- Повідомлення n°11
у мене неймовірно чудова свекруха( тактична, вихована , дружелюбна, розуміюча)!!! у неї багато плюсів! а найбільший то той що живемо ми окремо!!
Ksush@- -
- Повідомлення n°12
Одна з моїх колег теж має пречудову свекруху. Ми деколи говоримо про це,обговорюємо наші ситуації,то вона дивується з моїх ситуацій,а я з її,настільки все протилежно.
ляля- -
- Повідомлення n°13
декому везе просто...
а є пари які і розійтись можуть через ту...ем,свекруху
а є пари які і розійтись можуть через ту...ем,свекруху
МамаОля)- -
- К-ть повідомлень : 138
Вік : 36
- Повідомлення n°14
Які у нас різні свекрухи!?!?!? Моя не хотіла мене за невістку, скільки ми пережили до весілля і після - жах. На людях добра, а моєму чоловікові постійно "капала" на мене. А свекор - завжди думає що всі його мають слухатися, а я така погана невістка роблю по своєму!!! Ми з чоловіком ще трішки і не розвелися, його постійно налаштовували проти мене - він атаку відбивав, але злість на мені зривав. Це ми тільки до них в гості їздили, а жили в моїх батьків. Але ми вирішили берегти сім'ю, а свекор 9 місяців на рік на заробітках - жити стало легше, набагато. Тепер за 5 років сімейного життя, я стало "золотою невісткою", кращою ніж рідна дочка.
А дочка все життя була коло батьків і з чоловіком таки розвелася, а тепер живе собі в задоволення, що свекруха постійно плаче і жаліється на неї. Ось така ідилія!!! Сподіваюся мені хватить розуму не пхатися в життя своїх дітей!
А дочка все життя була коло батьків і з чоловіком таки розвелася, а тепер живе собі в задоволення, що свекруха постійно плаче і жаліється на неї. Ось така ідилія!!! Сподіваюся мені хватить розуму не пхатися в життя своїх дітей!
ляля- -
- Повідомлення n°15
таки так...їм щось бракує,може вони так ревнують...думають що невістка всю любов собі забере,ен знаю
Natali- -
- К-ть повідомлень : 859
Вік : 35
- Повідомлення n°16
В мене свекруха добра( а стала ще добріша коли тепер окремо живемо) і допомагає фінансово і порадою, і шампанського з нею випити можна чи мартіні(вона все має щось добреньке на заначці) і з дитиною допопмагає, і до нас дуже добре ставиться, мене навіть захищає перед чоловіком за мною горою! але і в неї є свої "але". Особливо коли жили разом то важкувато моментами було, але я її характер і всі мінуси знаю, тому страюся якось обходити, щоб жити в мирі! а коли до неї по-доброму, то вона тобі світ готова прихилити... Тому іноді і мовчу і закриваю на деякі ситуації очі, бо вважаю нехай буде гречка, аби не суперечка, можливо це і тому що я не дуже конфліктна людина...
iro4ka- -
- К-ть повідомлень : 280
Вік : 36
- Повідомлення n°17
Для мене свекруха нормальна,бо я з нею не живу і бачу дуже рідко,хоча живе не дуже то й далеко,65 км. від Тернополя.До внуків за 4 роки приїжджала кілька раз,обідно,але нічого не поробиш.((
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
- Повідомлення n°18
В мене така ж ситуація як і у Ірочки. Свекруху бачу дуже рідко, декілька разів на рік, хоча живе 50км від Тернополя, 3,5 років була в мене 4 рази, до мене дзвонить тільки на ДН, або якесь свято. Як приїжджаю до неї то ставиться до мене добре, до роботи гне заставляє. Але дітей дочки більше любить ніж моїх.
Аміна- -
- К-ть повідомлень : 4
Вік : 39
- Повідомлення n°19
Ми також живемо окремо від свекрухи. Точніше, з моєю мамою. Живемо на відстані 30 хв. їзди на машині. У них є машина, живуть у селі. Бачимось дуже рідко і то свекруха умудряється втручатися у нашу сім"ю і пхати палки в колеса. Те чим вони допомагають, я взагалі не вважаю за допомогу. Фінансово не допомагають взагалі, а с/г продукцію можна перерахувати на пальцях за 3 роки. Мені воно взагалі не потрібно, бо мама везе щотижня від своїх батьків. Де ми їздимо часто допомагаємо і взагалі все робимо. Хоча чоловік мій також не їздить, майже, до нас у село. Він їздить до своїх (не часто), а я - до своїх. Свекор у нас підприємець, мають, відповідно, значно більші достатки ніж у нас, але нічим не допомагають. Хоча їх родичі розповідають, що вони нам усе, а ми такі погані не їдемо до них, нічого не робимо. Я вже і не хочу від них ніякої допомоги. Достали вже. Навіть як подарунки малому купують, то хоч і дорогі але не потрібні виходять. То ж, здається, запитайте що треба чи дайте грошима, або разом щось вибрати. Я ж краще знаю що потрібно моїй дитині. Свекруха у мене дуже СЕРДИТА. Я, навіть, не знаю як таку людину назвати. Її характер також все село знає. Ніхто з їх родичів з ними, майже, не спілкується у свекрухи один брат і того я ще не бачила ніколи за 3 роки подружнього життя. Чоловік, мабуть, також його лише в дитинстві бачив. Не знаю, ми взагалі на тему чоловікових родичів ніколи не спілкуємось. Він нічого не хоче мені розповідати. Мабуть, немає про кого говорити. У мене з моїми родичами все нормально, тому мене це бісить. Чоловік не поважає мою маму, хоча вона нам дуже багато допомагає і матеріально, і морально, і з малим завжди я можу на неї покластися. А на свекруху, мабуть, ніколи і не залишу. Свекор, здавалося мені, був нормальний (ми до одруження працювали разом на роботі я, і мої майбутній чоловік і свекор) але тепер вже бачу, що і він став як свекруха. мабуть, має вплив та людина з якою живеш. Дуже образливо за це все. Хочу щоб чоловік зробив висновки і побачив що мої рідні до нас краще ставляться ніж його. І щоб якось став цінувати це все. Ось так і живемо...
Kavusja- -
- Повідомлення n°20
Аміна, мені здається у вашому випадку краще жити окремо від ваших і його батьків, тримати дистанцію))) Заставити любити чи поважати не можливо, то само має прийти... думаю ваш чоловік бачить як ваші батьки вам допомагають і десь в середині йому боляче, бо його не такі, тому він і сердиться... на рахунок родичів, то якщо не хоче говорити то і не чіпайте цю тему. тепер у вас своя сім'я, друзі і знайомі...))
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
- Повідомлення n°21
Аміна,саме головне щоб чоловік був на вашій стороні, щоб ви з синочком у нього були на першому місці, а вже потім всі інші.
Аміна- -
- К-ть повідомлень : 4
Вік : 39
- Повідомлення n°22
Чоловік в більшості на моїй стороні, але тільки поїде до своєї матусі, то одразу його думки міняються. Вона дуже на них впливає. У чоловіка навіть голос інший, як він із свекрухою розмовляє. А стосовно жити окремо, то поки не маємо іншого вибору. Хоча я б не сказала, що нам зараз погано живеться. З нами живе тільки моя мама, цілий день вона на роботі, а приходить до дому ввечері. Чоловік якщо на роботі, то буває 3 дні на тиждень дома. Тому я не бачу чому йому може бути погано як він каже в "примаках". Він в більшості і не бачить як ми з малим живемо. А якщо будемо жити окремо, нічого не зміниться, особисто для мене, лише те, що більше буду сама.
oleAndr- -
- К-ть повідомлень : 424
Вік : 40
- Повідомлення n°23
Ми хоча й окремо живемо від самого початку та стосунки зі свекрухою ніколи не були особливо теплими...Я думаю,що тут не варто дивуватись-просто ми для них чужі ,а ваш чоловік-це її дитина.
Kavusja- -
- Повідомлення n°24
Я вам так скажу, якщо вас свекруха з першого дня не полюбила то і не сподівайтеся, скільки б дітей ви не народили її сину все одно вона вас любити не буде!!!
Ksush@- -
- Повідомлення n°25
Кавуся,щодня в цьому переконуюсь! Зате якщо полюбила з першого дня,то вже і любитиме,навіть якщо ви і ноги витиратимете об її (( Кавуся,я як ніхто тебе розумію. В нас ніби одна доля)) Ми з тобою переживаємо одні і ті ж ситуації,і помилки скоріше за все робимо однакові, і робимо одні і ті ж висновки) Ну цими словами ти попала прямо в ТОЧКУ.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89