І так....описую свої аромати)))
Перше - великі флакони.
Armand Basi L'Eau pour Homme (LUX) - трішки відрізняється від оригіналу, більш різкіший. Загалом запах морський, свіжий. Замовляла чоловікові, але йому не сподобались. Буду на вересень щось інше шукати). Зате сподобались братові - тобто не пропадуть)))
туал-вода Lacoste Inspiration - як виявляється раритет. В брокарді його немає. Запах в оригіналі спочатку солодкий а потім віддає свіжою карамелькою))))трохи дивно, але так воно і є) На те й назва "Натхнення" - оригінальний і цікавий запах. Але мій замовлений мав якийсь лишній запашок....ніби картоном чути, надіюсь що як буде відкрита упаковка стояти то це лишнє вивітриця.
Мамі замовляла духи Nina Ricci Premier Jour (LUX) і Lancome Miracle - схожі між собою запахи, трішки солодкі. Ніна річі більш солодка, Ланком трошки різуватий, але як вивітрюється то залишається солодкуватим.
Ще собі брала Antonio Banderas - Her Secret (LUX) - неоднозначно. Коли приблизно у червні я його понюхала в брокарді - це була любов з першого носика))))....Але потім прийшов побут) Жартую))) .... запах солодко-різкий, тобто насичено солодкий, але він сильно змінюється з часом і залишається трішки камфорний відтінок і солодкуватість легенька. Перед замовленням нюхала того ж бандераса, але голд сікрет жіночий - сподобався набагато більше, запах більш благородніший і менш солодкий - я навіть собі подумала "ось так пахне золото")))) Але при замовлені саме голд не було....надіюсь скоро появиться.
Тепер про міні8)
Escada SEXY GRAFFITI - солодко-фруктовий запах, літній. Мені сподобався але довго його носити важко - проїдається)))
jennifer lopez still - пудровий запах. мені здається що в моєї бабусі був такий))) легкий, трішки солодкуватий....ніби хороший, але ну дууууже вечірній запах для родиного застілля в ресторані)))
міні20мл
acqua di gio - запах любого чоловіка))) ніби універсальний чоловічий запах) свіжий, достатньо солодкий і різкий.
Lanvin Rumeur 2 Rose - сподобалися в брокарді. Міні варіант на мою думку відповідає на 90% оригіналу. Трішки солодкуватий запах який віддає цитрусом.
Escada ISLAND KISS - аналог мочіно фані) фруктово-солодкий, молодіжний, дискотечний, літній.
Lanvin Jeanne - цікавий аромат....відчувається цитрус, який одночасно і освіжається чимось океанічим і підсолоджується легкою карамелькою.
Givenchy Absolutely Givenchy - мені сподобався. Гарний солодкий апельсинчик, приємний, ненавязливий.
Lacoste Love Of Pink - візьму цитату Іріші "Запах приблизно такий як пахли колись помади" (сорі за плагіат
). Такий ніякий. І любов до рожевого не викликає(як вказано у назві парфума)
нудкий-солодкий.
Ось такі мої враження)
Але не спішіть їм вірити так як завтра мої смаки можуть перевернутися із ніг на голову))))
На те ми і жінки - з кучою гормонів і їх постійною зміною))))
Чекаю рецензій від інших....(як посилка прийшла я набралась наглості і перенюхала всі мініки - цікаво чи наші думки і враження співпадуть)))))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89