в мене вперше цього року,ми навіть забули про нього,і от сьогодні я спохватилась і спитала в чоловіка,що будем робити?Але ні він ні я нічого не придумали,бо малюк ще маленький...вийти десь в ресторан не можемо,а дома якось не цікаво.От і вирішили,що не будемо нічого один одному дарувати і святкувати теж,бо і так кохаємось))Але якось сумно мені...
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 17, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 17 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+8
oksano4ka
milanka
Молочна шоколадка
kukusya
Таська
Margoshka
Kavusja
голубка тетяна
12 користувачів
Один день для кохання,чи все життя щоб кохати?
Голосування
Чи святкуєте?Даруєте подарунки,влатовуєте романтичну вечерю?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 6 ]
- [100%]
Усього проголосувало: 6
Опитування закрито
Опитування закрито
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Один день для кохання,чи все життя щоб кохати?
От завтра Денб Всіх Закоханих.Це свято не так давно почали святкувати і у нас.Ейфорія починаєтся десь за тиждень до...Хтось бігає купує подарунки,хтось дратуєтся,бо вважає,що це не свято.Хтось планує дійсно освідчитись,а хтось вже давно щасливо закоханий,одружений.Що означає це свято для вас,та ваших стосунків?Дуже цікаво почути ваші думки.
в мене вперше цього року,ми навіть забули про нього,і от сьогодні я спохватилась і спитала в чоловіка,що будем робити?Але ні він ні я нічого не придумали,бо малюк ще маленький...вийти десь в ресторан не можемо,а дома якось не цікаво.От і вирішили,що не будемо нічого один одному дарувати і святкувати теж,бо і так кохаємось))Але якось сумно мені...
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Один день для кохання,чи все життя щоб кохати?
Ми не будемо святкувати, вірніше для нас це вже й не таке свято...в нас кожен день - день закоханих Наш синулька то найбільша радість і свято!!!
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°3
Ми теж, швидше за все, не святкуватимемо... Хіба чоловік якийсь сюрприз влаштує)) минулого року вечеряли в ресторані, але це свято було лише приводом вийти кудись))) подарунка цього року я теж немаю, хіба ще завтра, поки чоловік буде на роботі, щось придумаю...
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°4
kukusya- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 36
- Повідомлення n°5
Коли в нас не було нашого Янголятки то ми святкували день св.Валентина. Старалися зробити один одному не просто падарунок, а якось взагалі провести цей день так, ніби це єдиний день в році є днем для закоханих. Проте тепер радує, що це не чекається якоїсь певної дати, щоб обмінятися подарунками і кудись сходити, де не ходили в звичайний будній день. А все робиться спонтанно і коли душа бажає свята*))))) І це якось навіть цікавіше. Ніколи б не подумала, що після весілля все буде настільки цікавеше!))))))
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°6
А у нас цей день - день народження у чоловіка!!!!
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°7
Святкували ми))) Вийшло романчично, спокійно і приємно, з сюрпризами і шампанським))
Kavusja- -
- Повідомлення n°8
актуальна тема, так як скоро вже і валентина...
Kavusja- -
- Повідомлення n°9
В кого які плани???
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°10
Ми ще не оприділились..хоча є ідеї))Хресна малого зголосилась посидіти з ним,Якщо на захочется десь піти...вона на жаль розійшлась з хлопцем(6 років зустрічались)і для неї то не свято-того року((От ми з чоловіком не хочемо її лишати,то певно вчотирьох десь підемо(з малим)
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°11
я вже десь писала, в нас з мужом романік в сауні, мама моя з малим посидить)
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°12
А нам нема з ким лишити малого, то напевно приготую щось смачненьке і гарно повечеряємо вдома, а як малий засне, щось придумаєм
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°13
А мій чоловік тільки 14-го ввечері приїде з відрядження, тому будемо точно в дома.
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°14
Я навіть не знаю, напевне також зроблю якусь вечерю. хотілося б кудись піти, але малу немає з ким лишити. А подаруночок я собі замовила сама. плаття від NY&Company, до 14 повинно прийти. тепер тільки переживаю, щоб добре було. а чоловіку ще щось придумаємо.
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
Дівчатка, які плани на завтра, що купили своїй половинці??
vitagladjuk- -
- К-ть повідомлень : 740
- Повідомлення n°16
А для нас це свято кожного року, навіть минулоко, коли Евеліночці тільки 2 міс було. Цього року чоловік приїде тільки завтра ввечері. З мене весь час романтична вечеря, так як чоловік в мене не готує, ну і якийсь мінімальний подарунок))) А з нього подарунок. Цього року готую салат з куркою і грибами, мясо з яблуками під соусом і буду пробувати спекти тортик, дуже сподобався рецепт (бесквіт, суфле і желе), правда сьогодні оббігала з малою з коляскою, по тій каші пів Дружби, поки знайшла 33% вершки. Але надіюсь, що воно того варте. Прикрашу торт малинками, купила бусінки(чи як вони там називаються), і ще із збитих вершків напишу я тебе кохаю. Може для когось банально, але яка я кулінар, то це і так для мене витвір мистецтва Тільки б вийшов)
vitagladjuk- -
- Повідомлення n°17
Може комусь цікаво, то скину рецептики)
vitagladjuk- -
- Повідомлення n°18
Звичайно вино і свічки)))) Романтика
Kavusja- -
- Повідомлення n°19
vitagladjuk, ну в тебе супер плани))) звісно чекаємо фото і рецепти))
vitagladjuk- -
- Повідомлення n°20
Рецепти зараз, а фото завтра)))
А мясо, просто ріжу більшими шматочками, яблука такожЮ очистити від шкури і серединки, залити соусом (все по 1ст.л. мед + сметана + соєвий соус + кетчуп, ну і сіль і спіції) Із соуса не дивуйтися, мій чоловік коли побачив все в сирому вигляді, то сказав, що цю гидоту і в рота не візьме, а коли почув запах і спробував, то зїв майже все сам Я готую мясо в мультиварці на режимі тушення, але думаю, що і на сковороді можна, просто на маленькому вогні.
Всім смачного)))
- тик:
А мясо, просто ріжу більшими шматочками, яблука такожЮ очистити від шкури і серединки, залити соусом (все по 1ст.л. мед + сметана + соєвий соус + кетчуп, ну і сіль і спіції) Із соуса не дивуйтися, мій чоловік коли побачив все в сирому вигляді, то сказав, що цю гидоту і в рота не візьме, а коли почув запах і спробував, то зїв майже все сам Я готую мясо в мультиварці на режимі тушення, але думаю, що і на сковороді можна, просто на маленькому вогні.
Всім смачного)))
vitagladjuk- -
- Повідомлення n°21
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
- Повідомлення n°22
, і собі обовязково попробую спекти я також сьогодні пекла смачненький тортик, завтра сфотографірую і напишу рецептик.
Kavusja- -
- Повідомлення n°23
vitagladjuk, тортик брати на парад валентинок??? То ж треба було в приват мені кинути)))
vitagladjuk- -
- Повідомлення n°24
Давай Ірчик, чекаємо)))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89