НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 35, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 35 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Вікова різниця між дітками Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Вікова різниця між дітками Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Вікова різниця між дітками Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Вікова різниця між дітками Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Вікова різниця між дітками Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Вікова різниця між дітками Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Вікова різниця між дітками Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Вікова різниця між дітками Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+24
В ритмі щастя...
Ksush@
Oxana_Sunny
musya
Tanya_sun
Ната Д
Ly...
Oksana1989
zirochka
Кідді
Антуріум
oksano4ka
Ester88
Yulya123
Таська
пушкарік
Ollenka
AmInka
kukusya
Margoshka
Молочна шоколадка
milanka
Kavusja
Мері 13
28 користувачів

Вікова різниця між дітками

Голосування

Яка ідеальна різниця по віку між дітками?

Мері 13
    Мері 13
    -
    -

К-ть повідомлень : 1390
    Вік : 38

Вікова різниця між дітками Empty Вікова різниця між дітками

Повідомлення автор Мері 13 2012-02-11, 2:50 pm

Оскільки я мрію про 2 дитинку я часто думаю, коли краще завагітніти і яка б ідеальна різниця була б між дітками для вас чи вашої дитини?

я більше схиляюсь, що краща різниця це до 1,5 року, щоб були погодки. Мені здається, що їм між собою було б цікаво
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Вікова різниця між дітками Empty Re: Вікова різниця між дітками

Повідомлення автор Kavusja 2012-02-11, 3:02 pm

1.5 - 2 роки, я думаю що це ідеально і мамі не так важко і діткам буде цікаво.
    milanka
    milanka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1978
    Вік : 34

Повідомлення автор milanka 2012-02-11, 7:04 pm

вибрала 2,5 -3
    швидше просто після КР не можна
    Молочна шоколадка
    Молочна шоколадка
    -
    -

К-ть повідомлень : 1357

Повідомлення автор Молочна шоколадка 2012-02-12, 8:40 pm

Вибрала 1,5 - 2. Думаю так буде найкраще, хоча може бути і менше!!! :)))
    Margoshka
    Margoshka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1758
    Вік : 38

Повідомлення автор Margoshka 2012-02-13, 11:17 am

вибрала 2,5 - 3, якби старше маля було б менше, то, боюсь, що б не дала ради з ними)
    kukusya
    kukusya
    -
    -

К-ть повідомлень : 186
    Вік : 36

Повідомлення автор kukusya 2012-02-17, 1:04 pm

А я вибрала різницю 4-5 років. Не знаю чому, а мені так хочеться на роботу іти. А по-друге я б собі ради не змогла дати. Хоча це лише так хочеться, а як Бозінька дасть так і буде. І в такій різниці є маленький + що матиму вже няньку і маленьку помічницю)))))
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2012-02-17, 1:21 pm

Мері 13 пише:Оскільки я мрію про 2 дитинку я часто думаю, коли краще завагітніти і яка б ідеальна різниця була б між дітками для вас чи вашої дитини?

я більше схиляюсь, що краща різниця це до 1,5 року, щоб були погодки. Мені здається, що їм між собою було б цікаво
    Так. Але мамі дуже важко. І буде страдати старша дитина, бо їй ще ой як буде необхідна мамина увага! А мама буде зайнята другим малям і буде ще й злитись і нервуватись на старше.
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2012-02-17, 1:22 pm

Kavusja пише:1.5 - 2 роки, я думаю що це ідеально і мамі не так важко і діткам буде цікаво.
    Наталя, мамі буде дуже важко! І без допомоги, коли різниця в 1,5 року ніяк не можливо.
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2012-02-17, 1:23 pm

Міля пише:Вибрала 1,5 - 2. Думаю так буде найкраще, хоча може бути і менше!!! :)))
    Ой, дівчатка, не уявляєте ви собі, що таке маленька різниця між дітьми!
    AmInka
    AmInka
    -
    -

К-ть повідомлень : 333
    Вік : 41

Повідомлення автор AmInka 2012-02-17, 4:55 pm

погоджуюсь з катюша88.. маленька різниця у віці між дітьми має свої переваги в тому плані, що діткам разом добре рости, але для мами - це дуже важко.. я проголосувала за варіант 2,5-3 роки, бо як на мене він оптимальний в усіх планах.. у мене між дітьми різниця 2,7..
    Ollenka
    -
    -

К-ть повідомлень : 325

Повідомлення автор Ollenka 2012-02-19, 1:34 pm

у мене з сестрою різниця у віці 1 рік і місяць, тобто моя мама вдруге завагітніла, коли сестрі було 4 місяці, навколо всі хором співали про аборт, але мама цей варіант навіть не розглядала. Нам з сестрою було класно, в одному класі, групі, але як мамі було важко нас ростити словами не передати. Зараз моєму малому 2 місяці і я просто не уявляю звідки у неї взялись сили народити мене. Це при тому, що їй ніхто не допомангав. Тому я обрала варіант 4-5 років.
    пушкарік
    пушкарік
    -
    -

К-ть повідомлень : 862
    Вік : 34

Повідомлення автор пушкарік 2012-02-19, 3:34 pm

В моїх дітей різниця 1,6. Скажу чесно - важко. Якби жила одна з чоловіком - я б не витримала. Дякуючи свекрам, дядькові і прабабі я маю можливість прийняти душ, поїсти і попрати. Про готовку і уборку мовчу - все робить свекруха. Але це всього лиш один мінус. А плюсів багато) Я собі тільки уявляю як весело буде діткам потім разом)
    Хоча думаю в однокімнатній квартирі я би справилась, а тут цілий будинок, і весь час наглядати за старшим з малим на руках складно. Та й придумала б шось, на то я жінка щоб все змогти)
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2012-02-23, 12:17 am

Мені здається що для діток краще маленька різниця, а от для мене... я вибрала 3,5-4, коли вже старшеньке освоїлося в садочку... а з іншого боку садочок це розплідник хвороб, які будуть нестися додому... незнаю - як Бозя дасть!
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

К-ть повідомлень : 577

Повідомлення автор Yulya123 2012-02-23, 10:17 am

Моєму синочку зараз майже 1,6 а мені 25, але чомусь другу дитину я вирішила народити в 30, якщо звичайно Бозя дасть...Якщо до того часу завагітнію то звичайно народжу але добровільно хочу в 30...хоч і різниця буде велика але я думаю треба трохи одного підняти а потім про іншого мріяти...
    Ester88
    Ester88
    -
    -

К-ть повідомлень : 516

Повідомлення автор Ester88 2012-04-18, 3:10 pm

а у мене просто ідеальна різниця....хоч ми і непланували...життя йде потоком...і так виходить що між малявами приблизно по 3 роки різниці.....от старшій 6-ть буде.....молодшій 3 рочки вже виповнилрся а манюня вот новонароджена....з вересня та в школу. ця в садочок ходить, ну і мені не скучно, бавитимусь маргошкой !
    Ester88
    Ester88
    -
    -

Повідомлення автор Ester88 2012-04-18, 3:17 pm

пушкарік пише:В моїх дітей різниця 1,6. Скажу чесно - важко. Якби жила одна з чоловіком - я б не витримала. Дякуючи свекрам, дядькові і прабабі я маю можливість прийняти душ, поїсти і попрати. Про готовку і уборку мовчу - все робить свекруха. Але це всього лиш один мінус. А плюсів багато) Я собі тільки уявляю як весело буде діткам потім разом)
    Хоча думаю в однокімнатній квартирі я би справилась, а тут цілий будинок, і весь час наглядати за старшим з малим на руках складно. Та й придумала б шось, на то я жінка щоб все змогти)

ага,от і я про те, ми орендуємо маленьку хрущовочку 2-х комнатку , старші бавляться в дитячій а з бейбічкой я в іншій, так як комнати проходні то я постійно наглядаю щоб чого незробили.....місця малувато але я нешукаю їх, а знаю де вони і шо роблять !!! але тако в тебе дісно мала різниця між хлопцями, хоча останню фразу ти дддддуже влучно сказала...... з нами ще крілик в кліточці живе......і діткам веселіше ! якщо нема чоловіка то приходить діусь і веде в садок старших.....
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-04-18, 3:30 pm

Ти у постійному декреті bravo , і як тобі вдома???
    Ester88
    Ester88
    -
    -

Повідомлення автор Ester88 2012-04-18, 3:45 pm

та як, особо нескучаю за роботою.....але вже непроти.....доречі я з першою небула в декреті. народила коли вчилася, ну і рік відробила щоб диплом закріпити, а потом вже декрети...дома добре коли все добре, коли діти здорові,   а вот попідростають тоді ніде не дінусь, знов на роботу пошкандибаю.......
    oksano4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 629

Повідомлення автор oksano4ka 2012-04-19, 11:01 am

Я вибрала 4-5 років, тому що ще коли вчилася завагітніла, віжповідно ніде не працювала, а 6 років вдома не витримаю, і потім важко знайти роботу після такої перерви. Можливо діткам цікавіше якщо погодки, але маю приклад похресниці, їй 3 рочки, а сестрі 8, то їх можна задишити вдома, якщо ненадовго треба вийти, двох маленьких діток так не залишиш. Та й мамі важко з двома малятями.
    Антуріум
    Антуріум
    -
    -

К-ть повідомлень : 15

Повідомлення автор Антуріум 2012-04-26, 8:39 pm

Я вибрала 3,5-4, але мабуть ще краще 6-7років. Поясню чому: у моїх дітей різниця 2,10міс. Для мене це замаленька різниця. Хоча раніше вважала цю різницю найкращою. Чоловік останніх 6 місяців (меншому зараз 8) у відряджені, тобто його немає вдома. Живемо ми самі у квартирі, мої батьки далеко. У місті родичів більше немає, зранку коли вести в садочок старшого, приходилося будити і одягати меншого (це була зима). На мене всі дивилися як на мачуху, яка витягнула дітину в такий мороз на вулицю. Залишити їх вдвох вдома - це можна здуріти. Я тільки бігала як не до одного то до другого. Старший трішки розумів, та не до кінця. Я прошу тихіше, бо Тарасик спить, але ж йому теж гратися хочеться. А якщо надворі гуляєш, то тільки встигай бігати за старшим щоб під машину не ліз, не впав, а тут Тарасик плакати починає. Ой, як згадаю. І то багато такого. Зараз чоловік повернувся - то набагато легше. Він його в адочок водить, і грається з ним. А я вже меншим займаюся. А то сама не встигаєш і з меншим гратися і зі старшим займатися.
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2012-04-26, 10:00 pm

Я також за велику різнцю між дітками, в моїх 5 років і 3 міс, малий сам за собою може пильнувати, чай зробити і такі різні дрібниці, а я з малою.Хоча йому важко було звикнути до того що вся увага яка належала тільки йому, тепер потрібно поділити на двох.А зараз супер, і малу забавить і на руки візьме, і коли мала спить сидить тихо в себе в кімнаті.
    zirochka
    zirochka
    -
    -

К-ть повідомлень : 4

Повідомлення автор zirochka 2012-05-18, 8:40 pm

А у мене різниця між дітками...13 років. Я задоволена,бо можна 4-ох місячне маля залишити з старшою дочкою на деякий час.Але є велика різниця між виношуванням і родами в 20 і 34 р.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2012-05-18, 8:42 pm

Важче в 20 чи в 30 років родити???
    zirochka
    zirochka
    -
    -

К-ть повідомлень : 4

Повідомлення автор zirochka 2012-05-19, 5:09 pm

Важче в 30.З віком нові болячки появилися.При 1 вагітності я на ковзанах каталася,сама собі дивуюся...А при 2-була загроза передчасних пологів.Але у всіх організми різні,родять і в 40.
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

К-ть повідомлень : 568
    Вік : 35

Повідомлення автор Oksana1989 2012-06-08, 12:29 pm

між мною і сестрою різниця в віці 1,5 року. зараз мені добре, бо сестра, то найрідніша людина. я десь глибоко в душі також хотіла б, щоб моя дівчинка мала таку сестру. Але умови диктують інше. Я ще ніде не працювала, не маємо свого житла. Виходячи з того всього різниця між дітьми більше 5 буде для мене найкращий варіант.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 2:47 pm