я більше схиляюсь, що краща різниця це до 1,5 року, щоб були погодки. Мені здається, що їм між собою було б цікаво
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 35, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 35 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+24
В ритмі щастя...
Ksush@
Oxana_Sunny
musya
Tanya_sun
Ната Д
Ly...
Oksana1989
zirochka
Кідді
Антуріум
oksano4ka
Ester88
Yulya123
Таська
пушкарік
Ollenka
AmInka
kukusya
Margoshka
Молочна шоколадка
milanka
Kavusja
Мері 13
28 користувачів
Вікова різниця між дітками
Голосування
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Вікова різниця між дітками
Оскільки я мрію про 2 дитинку я часто думаю, коли краще завагітніти і яка б ідеальна різниця була б між дітками для вас чи вашої дитини?
я більше схиляюсь, що краща різниця це до 1,5 року, щоб були погодки. Мені здається, що їм між собою було б цікаво
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Вікова різниця між дітками
1.5 - 2 роки, я думаю що це ідеально і мамі не так важко і діткам буде цікаво.
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°3
вибрала 2,5 -3
швидше просто після КР не можна
швидше просто після КР не можна
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°4
Вибрала 1,5 - 2. Думаю так буде найкраще, хоча може бути і менше!!! :)))
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°5
вибрала 2,5 - 3, якби старше маля було б менше, то, боюсь, що б не дала ради з ними)
kukusya- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 36
- Повідомлення n°6
А я вибрала різницю 4-5 років. Не знаю чому, а мені так хочеться на роботу іти. А по-друге я б собі ради не змогла дати. Хоча це лише так хочеться, а як Бозінька дасть так і буде. І в такій різниці є маленький + що матиму вже няньку і маленьку помічницю)))))
Гість- Гість
- Повідомлення n°7
Так. Але мамі дуже важко. І буде страдати старша дитина, бо їй ще ой як буде необхідна мамина увага! А мама буде зайнята другим малям і буде ще й злитись і нервуватись на старше.Мері 13 пише:Оскільки я мрію про 2 дитинку я часто думаю, коли краще завагітніти і яка б ідеальна різниця була б між дітками для вас чи вашої дитини?
Гість- Гість
- Повідомлення n°8
Наталя, мамі буде дуже важко! І без допомоги, коли різниця в 1,5 року ніяк не можливо.Kavusja пише:1.5 - 2 роки, я думаю що це ідеально і мамі не так важко і діткам буде цікаво.
Гість- Гість
- Повідомлення n°9
Ой, дівчатка, не уявляєте ви собі, що таке маленька різниця між дітьми!Міля пише:Вибрала 1,5 - 2. Думаю так буде найкраще, хоча може бути і менше!!! :)))
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
Вік : 41
- Повідомлення n°10
погоджуюсь з катюша88.. маленька різниця у віці між дітьми має свої переваги в тому плані, що діткам разом добре рости, але для мами - це дуже важко.. я проголосувала за варіант 2,5-3 роки, бо як на мене він оптимальний в усіх планах.. у мене між дітьми різниця 2,7..
Ollenka- -
- К-ть повідомлень : 325
- Повідомлення n°11
у мене з сестрою різниця у віці 1 рік і місяць, тобто моя мама вдруге завагітніла, коли сестрі було 4 місяці, навколо всі хором співали про аборт, але мама цей варіант навіть не розглядала. Нам з сестрою було класно, в одному класі, групі, але як мамі було важко нас ростити словами не передати. Зараз моєму малому 2 місяці і я просто не уявляю звідки у неї взялись сили народити мене. Це при тому, що їй ніхто не допомангав. Тому я обрала варіант 4-5 років.
пушкарік- -
- К-ть повідомлень : 862
Вік : 34
- Повідомлення n°12
В моїх дітей різниця 1,6. Скажу чесно - важко. Якби жила одна з чоловіком - я б не витримала. Дякуючи свекрам, дядькові і прабабі я маю можливість прийняти душ, поїсти і попрати. Про готовку і уборку мовчу - все робить свекруха. Але це всього лиш один мінус. А плюсів багато) Я собі тільки уявляю як весело буде діткам потім разом)
Хоча думаю в однокімнатній квартирі я би справилась, а тут цілий будинок, і весь час наглядати за старшим з малим на руках складно. Та й придумала б шось, на то я жінка щоб все змогти)
Хоча думаю в однокімнатній квартирі я би справилась, а тут цілий будинок, і весь час наглядати за старшим з малим на руках складно. Та й придумала б шось, на то я жінка щоб все змогти)
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°13
Мені здається що для діток краще маленька різниця, а от для мене... я вибрала 3,5-4, коли вже старшеньке освоїлося в садочку... а з іншого боку садочок це розплідник хвороб, які будуть нестися додому... незнаю - як Бозя дасть!
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°14
Моєму синочку зараз майже 1,6 а мені 25, але чомусь другу дитину я вирішила народити в 30, якщо звичайно Бозя дасть...Якщо до того часу завагітнію то звичайно народжу але добровільно хочу в 30...хоч і різниця буде велика але я думаю треба трохи одного підняти а потім про іншого мріяти...
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
- Повідомлення n°15
а у мене просто ідеальна різниця....хоч ми і непланували...життя йде потоком...і так виходить що між малявами приблизно по 3 роки різниці.....от старшій 6-ть буде.....молодшій 3 рочки вже виповнилрся а манюня вот новонароджена....з вересня та в школу. ця в садочок ходить, ну і мені не скучно, бавитимусь маргошкой !
Ester88- -
- Повідомлення n°16
пушкарік пише:В моїх дітей різниця 1,6. Скажу чесно - важко. Якби жила одна з чоловіком - я б не витримала. Дякуючи свекрам, дядькові і прабабі я маю можливість прийняти душ, поїсти і попрати. Про готовку і уборку мовчу - все робить свекруха. Але це всього лиш один мінус. А плюсів багато) Я собі тільки уявляю як весело буде діткам потім разом)
ага,от і я про те, ми орендуємо маленьку хрущовочку 2-х комнатку , старші бавляться в дитячій а з бейбічкой я в іншій, так як комнати проходні то я постійно наглядаю щоб чого незробили.....місця малувато але я нешукаю їх, а знаю де вони і шо роблять !!! але тако в тебе дісно мала різниця між хлопцями, хоча останню фразу ти дддддуже влучно сказала...... з нами ще крілик в кліточці живе......і діткам веселіше ! якщо нема чоловіка то приходить діусь і веде в садок старших.....
Kavusja- -
- Повідомлення n°17
Ти у постійному декреті , і як тобі вдома???
Ester88- -
- Повідомлення n°18
та як, особо нескучаю за роботою.....але вже непроти.....доречі я з першою небула в декреті. народила коли вчилася, ну і рік відробила щоб диплом закріпити, а потом вже декрети...дома добре коли все добре, коли діти здорові, а вот попідростають тоді ніде не дінусь, знов на роботу пошкандибаю.......
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°19
Я вибрала 4-5 років, тому що ще коли вчилася завагітніла, віжповідно ніде не працювала, а 6 років вдома не витримаю, і потім важко знайти роботу після такої перерви. Можливо діткам цікавіше якщо погодки, але маю приклад похресниці, їй 3 рочки, а сестрі 8, то їх можна задишити вдома, якщо ненадовго треба вийти, двох маленьких діток так не залишиш. Та й мамі важко з двома малятями.
Антуріум- -
- К-ть повідомлень : 15
- Повідомлення n°20
Я вибрала 3,5-4, але мабуть ще краще 6-7років. Поясню чому: у моїх дітей різниця 2,10міс. Для мене це замаленька різниця. Хоча раніше вважала цю різницю найкращою. Чоловік останніх 6 місяців (меншому зараз 8) у відряджені, тобто його немає вдома. Живемо ми самі у квартирі, мої батьки далеко. У місті родичів більше немає, зранку коли вести в садочок старшого, приходилося будити і одягати меншого (це була зима). На мене всі дивилися як на мачуху, яка витягнула дітину в такий мороз на вулицю. Залишити їх вдвох вдома - це можна здуріти. Я тільки бігала як не до одного то до другого. Старший трішки розумів, та не до кінця. Я прошу тихіше, бо Тарасик спить, але ж йому теж гратися хочеться. А якщо надворі гуляєш, то тільки встигай бігати за старшим щоб під машину не ліз, не впав, а тут Тарасик плакати починає. Ой, як згадаю. І то багато такого. Зараз чоловік повернувся - то набагато легше. Він його в адочок водить, і грається з ним. А я вже меншим займаюся. А то сама не встигаєш і з меншим гратися і зі старшим займатися.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°21
Я також за велику різнцю між дітками, в моїх 5 років і 3 міс, малий сам за собою може пильнувати, чай зробити і такі різні дрібниці, а я з малою.Хоча йому важко було звикнути до того що вся увага яка належала тільки йому, тепер потрібно поділити на двох.А зараз супер, і малу забавить і на руки візьме, і коли мала спить сидить тихо в себе в кімнаті.
zirochka- -
- К-ть повідомлень : 4
- Повідомлення n°22
А у мене різниця між дітками...13 років. Я задоволена,бо можна 4-ох місячне маля залишити з старшою дочкою на деякий час.Але є велика різниця між виношуванням і родами в 20 і 34 р.
Kavusja- -
- Повідомлення n°23
Важче в 20 чи в 30 років родити???
zirochka- -
- К-ть повідомлень : 4
- Повідомлення n°24
Важче в 30.З віком нові болячки появилися.При 1 вагітності я на ковзанах каталася,сама собі дивуюся...А при 2-була загроза передчасних пологів.Але у всіх організми різні,родять і в 40.
Oksana1989- -
- К-ть повідомлень : 568
Вік : 35
- Повідомлення n°25
між мною і сестрою різниця в віці 1,5 року. зараз мені добре, бо сестра, то найрідніша людина. я десь глибоко в душі також хотіла б, щоб моя дівчинка мала таку сестру. Але умови диктують інше. Я ще ніде не працювала, не маємо свого житла. Виходячи з того всього різниця між дітьми більше 5 буде для мене найкращий варіант.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89