Чим хороші рецепти наших бабусь? Тим, що вони використовували для підтримки своєї краси доступні, натуральні, недорогі складові. Практично, вони користувалися дарами навколишньої природи, продуктами зі свого столу, і результати були непоганими. Може, зараз деякі дами і виглядають років на двадцять молодше свого віку, використовуючи досягнення пластичної хірургії, але втрачають при цьому жвавість погляду, свою природність, чарівність. Тому будемо берегти свою молодість. Давайте почнемо знайомитися з секретами наших бабусь.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 30, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 30 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
5 користувачів
Домашні рецепти краси "з бабусиної скрині"
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Домашні рецепти краси "з бабусиної скрині"
shchepna- -
- К-ть повідомлень : 11
- Повідомлення n°2
Re: Домашні рецепти краси "з бабусиної скрині"
Скраб для тіла : по 1 ст л солі цукру та меду плюс кілька крапель олійки.наносити на добре розпарену шкіру в проблемних ділянках.змити теплою водою і все. Супер.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°3
ДОГЛЯД ЗА ГРУДЬМИ
Тонік для грудей:
змішайте 2 склянки відвару ромашки, півсклянки трояндової води, 1 жовток, сік половини лимона. Ретельно збовтайте, зберігайте в холодильнику і щодня протирайте груди цією сумішшю.
Підтягуюча маска:
змішайте столову ложку мелених висівок, 2 чайні ложки оливкової олії, півчайної ложки меленого чорного перцю. Обережно розподіліть по зоні декольте, помасажуйте, через 15 хвилин змийте.
Важлива деталь: перед тим як робити будь-які процедури для зони декольте, необхідно проконсультуватися з мамологом. І пам'ятайте, що регулярне обстеження грудей - це головна процедура для її краси.
Тонік для грудей:
змішайте 2 склянки відвару ромашки, півсклянки трояндової води, 1 жовток, сік половини лимона. Ретельно збовтайте, зберігайте в холодильнику і щодня протирайте груди цією сумішшю.
Підтягуюча маска:
змішайте столову ложку мелених висівок, 2 чайні ложки оливкової олії, півчайної ложки меленого чорного перцю. Обережно розподіліть по зоні декольте, помасажуйте, через 15 хвилин змийте.
Важлива деталь: перед тим як робити будь-які процедури для зони декольте, необхідно проконсультуватися з мамологом. І пам'ятайте, що регулярне обстеження грудей - це головна процедура для її краси.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°4
В мене найкращий скраб це кава. Вранці випиваю чашечку свіженької заварної кави, а тим що лишилось в чашці вмиваюсь. Супер.
Zarivna- -
- К-ть повідомлень : 406
Вік : 33
- Повідомлення n°5
користуюсь цією. Ефект за 1місяць, довжина збільшилась на 3см.
маска вона має ефект "Пекучості", зарахунок цього кров приливає до волосяної цибулинки і волосся росте в пришвидшеному режимі)
склад: 2ст гірчиці, змішати з 1жовтком, 2чайні ложки цукру (цим більше цукру тим більше пече, коли я пишу слово більше то я немаю на увазі 2столові ложки - бо тут вже небуде ніякого ефекту, а маю на увазі 2-3 максимум 4-3,5ложечки чайних), 2столові ложки рослинної олії (можна комбінувати), і це все змішати з 2ложками столовими гарячої води. наносиш на корені, і тримаєш мінімум 30хвилин максимум 2години. я тримаю 1годину, 1-2годину. роблю раз в тиждень.
маска вона має ефект "Пекучості", зарахунок цього кров приливає до волосяної цибулинки і волосся росте в пришвидшеному режимі)
склад: 2ст гірчиці, змішати з 1жовтком, 2чайні ложки цукру (цим більше цукру тим більше пече, коли я пишу слово більше то я немаю на увазі 2столові ложки - бо тут вже небуде ніякого ефекту, а маю на увазі 2-3 максимум 4-3,5ложечки чайних), 2столові ложки рослинної олії (можна комбінувати), і це все змішати з 2ложками столовими гарячої води. наносиш на корені, і тримаєш мінімум 30хвилин максимум 2години. я тримаю 1годину, 1-2годину. роблю раз в тиждень.
snv512- -
- К-ть повідомлень : 649
- Повідомлення n°6
А гірчиця звичайна магазинна чи гірчичний порошок?
Zarivna- -
- К-ть повідомлень : 406
Вік : 33
- Повідомлення n°7
гірчичний порошок.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89