НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 18, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 18 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+10
Natie
Ната Д
Кідді
Вуйко Любко
ялю
Yulya123
Таська
Martina@
Kavusja
Oleh
14 користувачів

Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла

Oleh
    Oleh
    -
    -

К-ть повідомлень : 38

Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла

Повідомлення автор Oleh 2013-01-16, 2:45 pm

Перше повідомлення в темі :

Всім привіт.
    Футбол мене тимчасово не цікавить, значить буду розвивати автомобільну тему.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty Re: Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла

Повідомлення автор Ksush@ 2013-01-17, 10:26 am

А я дуже хочу собі машину!В нас її ще правда немає.І я дуже хотіла б навчитись її водити.Ну прям предуже!Але такий страх всередині!Я ж ніколи навіть не пробувала цього діла.Чоловік трохи там має поняття.Як побороти той страх?Чи це проходить з практикою?
    ялю
    ялю
    -
    -

К-ть повідомлень : 1940

Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла - Сторінка 2 Empty Re: Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла

Повідомлення автор ялю 2013-01-17, 11:54 am

Ой,Kavusja, що тобі сказати:)))? Це напевно якийсь внутрішній потяг:) Я з дитинства мріяла іздити за кермом...завжди сиділа поруч з татом чи дідом...постійно в гаражі з ними сиділа, захоплювалася,як легко вони управляють такими махінами (в діда була Волга)....ех от зараз згадую і чую запах бензину:)))) Я за кермом,як риба у воді, а збоку біля чоловіка купа нервів( теж повчаю його,як правильно іздити:)))
    І це дійсно незалежність, "іду куди треба, коли треба і на скільки треба, не підлаштовуюся під нього....він вічно кудись спішить...
    Ніяке таксі чи маршрутка не замінять свого авто:)А правила, то не так вже важко...більшість знаків самі за себе говорять:)
    Але це дійсно тре хотіти....

Ната, ми іздимо лише в автокріслі....Деколи кричить, але мусить заспокоюватися ,немає вибору....як була менша спала, а зараз дивиться у вікно:)

Ksush@, страх проходить з практикою, не треба зразу в час пік пхатися в центр міста(образно:)) ...А по трохи робити виізди, збільшуючи і ускладнюючи маршрут:)
    Himena
    Himena
    -
    -

К-ть повідомлень : 823
    Вік : 42

Повідомлення автор Himena 2013-01-17, 12:23 pm

Моя в автокріслі їздить залюбки, хіба вже як мало не 4 години, тоді треба обов"язково витягти і походити. З іншого боку, вона у мене "автомалюк", тобто ввечері ми ще поїхали кататися, а зранку ми поїхали вже народжувати, і так всю вагітність. А потім після народження теж скрізь з нами. Думаю, з другою дитиною так само може бути.
    Прав не маю, авто воджу цілком адекватно, але через відсутність прав сідаю тільки на підміну чоловіка у дальніх маршрутах. А так штурманом працюю. "Козлів" і "кіз" на дорогах вистачає, не лише припонтованих, але й просто дурнуватих, коли їду поряд, то за чоловіка хоч не переживаю.
    Досі боюся обганяти довгобазні вантажівки по зустрічній.
    Кілька разів доводила чоловіка до стану "мені потрібен памперс!"
    На мотоциклі їздити не вмію і чомусь не можу навчитися, це у нас прерогатива чоловіка.
    ялю
    ялю
    -
    -

Повідомлення автор ялю 2013-01-17, 12:31 pm

Himena
    З іншого боку, вона у мене "автомалюк", тобто ввечері ми ще поїхали кататися, а зранку ми поїхали вже народжувати, і так всю вагітність. А потім після народження теж скрізь з нами.

Аналогічно:)):)
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

К-ть повідомлень : 568
    Вік : 35

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-17, 1:07 pm

я підтримую кавусю, ніколи не хотіла за кермо. Не всі здатні водити машину. в мене наприклад розсіяна увага.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2013-01-17, 1:09 pm

Оля на рахунок мотоцикла, то б я хотіла, я навіть їздила один раз, правда не знала де тормоза lol добре хоч ззаду сидів водій...
    Вуйко Любко
    Вуйко Любко
    -
    -

К-ть повідомлень : 104
    Вік : 41

Повідомлення автор Вуйко Любко 2013-01-17, 7:19 pm

ялю пише:Вуйко Любко, знову мушу втрутитися- НЕ ВСІ!!!!

Ната,я теж колись так думала:) А виявляється можу:))))

Я хочу побачити цю жінка, яка зможе перестроїтись на кільці :)
    ялю
    ялю
    -
    -

Повідомлення автор ялю 2013-01-17, 7:30 pm

Вуйко Любко пише:

Нажаль ,я не виставляю своі фото:)))))
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2013-01-17, 7:43 pm

Мені подобається їздити, от тільки місто мені ще не посилі, зійде сніг піду на курси,щоб містом повчитись, зараз не їжджу, щось мені по льоді страшнувато.
    Вуйко Любко
    Вуйко Любко
    -
    -

Повідомлення автор Вуйко Любко 2013-01-17, 7:57 pm

ялю пише:
    Вуйко Любко пише:

Нажаль ,я не виставляю своі фото:)))))

Честь тобі і хвала :) Ти ще скажи, що з кільця виїжджаєш в правій крайній смузі і я запишусь в твої шанувальники)))
    ялю
    ялю
    -
    -

Повідомлення автор ялю 2013-01-17, 8:13 pm

Більше скажу,якщо маю виіхати на першому виізді, то зразу і стаю в правий ряд, щоб не перестроюватися на кільці і боронь Боже когось не підрізати:) А якщо на другому чи третьому , то перестроююся легко в правий...хоча бувало на початку, що пару разів кільце об"іжджала, щоб перестроітися....Але то було давно і неправда:)
    Вуйко Любко
    Вуйко Любко
    -
    -

Повідомлення автор Вуйко Любко 2013-01-17, 8:31 pm

ялю пише:Більше скажу,якщо маю виіхати на першому виізді, то зразу і стаю в правий ряд, щоб не перестроюватися на кільці і боронь Боже когось не підрізати:) А якщо на другому чи третьому , то перестроююся легко в правий...хоча бувало на початку, що пару разів кільце об"іжджала, щоб перестроітися....Але то було давно і неправда:)

Я признав smachno давай дружити )))
    Oleh
    Oleh
    -
    -

Повідомлення автор Oleh 2013-01-17, 9:45 pm

Таська пише:
    Oleh пише:
    Якщо є права, то водити треба регулярно, інакше навички втрачаються.
    Права є, а єздіть не є...
    якщо їздити не є, то на дорогу виїздити якби не можна
    Oleh
    Oleh
    -
    -

Повідомлення автор Oleh 2013-01-17, 9:48 pm

ялю пише:Таська, з власного досвіду кажу, що чоловік , то не найкращий вчитель...буде купа нервів і 0,0 результату....шукай серед інших мужчин , хто б навчив ;)

шукати треба антоінструктора, на дорозі дуже велика відповідальність, щоб легковажити

Ната Д пише:мені здається, що я б у великому місті ніколи не змогла їхати. Мені страшно
    в місті важко, а страшно має бути на трасі

Останній раз редагувалося: Oleh (2013-01-17, 9:54 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    ялю
    ялю
    -
    -

Повідомлення автор ялю 2013-01-17, 10:00 pm

Ну азів може навчити і хтось інший, а як чуєшся добре, по місту поіздити з інструктором....Так дешевше буде!

Як є страх,краще не іздити....я не говорю про безстрашність закермом, але як і руки трясуться і коліна дрожать, серце 150 уд/хв-краще іздити на таксі:)
    milanka
    milanka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1978
    Вік : 34

Повідомлення автор milanka 2013-01-18, 1:16 pm

а мене чоловік за кермо не пускає lol
    Oleh
    Oleh
    -
    -

Повідомлення автор Oleh 2013-01-20, 8:49 pm

я би також не пустив lol
    Oleh
    Oleh
    -
    -

Повідомлення автор Oleh 2013-02-27, 1:57 pm

Сів в маршрутку. СТОЮ.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-02-27, 2:08 pm

lol аха ха це по якому...
    Oleh
    Oleh
    -
    -

Повідомлення автор Oleh 2013-11-02, 6:02 pm

їзда по Києву - це екстрім
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2015-08-10, 10:00 pm

я оце хотіла вже здавати на права, хоча в машині я нуль lol і тут на днях чоловік попросив мене погазувати, от тоді я і зрозуміла шо не хочу водити машину, не моє це... не маю потягу до неї, тому не буду викидати гроші ok

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Схожі теми

-

Поточний час 2024-11-21, 1:49 pm