Футбол мене тимчасово не цікавить, значить буду розвивати автомобільну тему.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 18, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 18 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+10
Natie
Ната Д
Кідді
Вуйко Любко
ялю
Yulya123
Таська
Martina@
Kavusja
Oleh
14 користувачів
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла
Oleh- -
- К-ть повідомлень : 38
- Повідомлення n°1
Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла
Всім привіт.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Авто, дорога ... ні цвяху, ні жезла
ну поїхали, удачки...
Oleh- -
- Повідомлення n°3
спочатку треба відкопати...Kavusja пише:ну поїхали
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°4
классс скільки мужчин в нас на форумі!
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°5
О, ще один чоловік!!! Будемо допитувати вас! Питання по темі - як пояснити чоловіку шо щоб навчитися їздити, то потрібно час від часу давати жінці сісти за кермо?
Oleh- -
- Повідомлення n°6
аж двоєMartina@ пише:классс скільки мужчин в нас на форумі!
Якщо є права, то водити треба регулярно, інакше навички втрачаються.Таська пише:як пояснити чоловіку шо щоб навчитися їздити, то потрібно час від часу давати жінці сісти за кермо?
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°7
треба і свого долучити а то свариться що в неті сиджу дуже довго))))
Хто як відноситься до жінки за кермом???
Хто як відноситься до жінки за кермом???
Таська- -
- Повідомлення n°8
Права є, а єздіть не є...Oleh пише:
Якщо є права, то водити треба регулярно, інакше навички втрачаються.
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°9
Таська, з власного досвіду кажу, що чоловік , то не найкращий вчитель...буде купа нервів і 0,0 результату....шукай серед інших мужчин , хто б навчив ;)
Вуйко Любко- -
- К-ть повідомлень : 104
Вік : 41
- Повідомлення n°10
Без баб за кермом ))
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°11
Я тебе підтримую, чоловік =0 результат, а псіхів....................ялю пише:Таська, з власного досвіду кажу, що чоловік , то не найкращий вчитель...буде купа нервів і 0,0 результату....шукай серед інших мужчин , хто б навчив ;)
ялю- -
- Повідомлення n°12
Ну,Вуйко Любко, бачу не вийде конструктивного діалогу з такими заявочками:)))
А чому значок не перекреслений,якщо вже "БЕЗ...", аяяяй, погано правила вчили? не порядок....на перездачу:)
А чому значок не перекреслений,якщо вже "БЕЗ...", аяяяй, погано правила вчили? не порядок....на перездачу:)
Вуйко Любко- -
- Повідомлення n°13
ялю пише:Ну,Вуйко Любко, бачу не вийде конструктивного діалогу з такими заявочками:)))
Я ж не даїшник, щоб забороняти )) Наголошую, що треба бути обережними з особами на підборах ))
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°14
Мій мене поча чити, щоб можна було випити. Бо на всі гулянки ми машиною, а він за кермом, і йому не можна.
Доречі, жінки набагато обрежніші, і уважніші за кермом, ніж чоловіки.
Доречі, жінки набагато обрежніші, і уважніші за кермом, ніж чоловіки.
ялю- -
- Повідомлення n°15
О,Вуйко Любко, то вже інша справа:) Доречі сама дивуюся,як дівчата іздять на підборах....Мені дуже не зручно, тому,якщо вже на каблуках, то в машині є завжди макасіни чи балєтки:) Ну і крім цього ще половина гардеробу на всі випадки життя....але то вже інша історія:)
ялю- -
- Повідомлення n°16
Наточка, я страшно солідарна з жінками, але не всі вони нажаль уважні і добре іздять, а особливо паркуються....розказувала раніше про інцедент з одною пристарілою пані....якій пора на іншому виді транспорту пересуватися....гррр, ох як згадаю....
Таська- -
- Повідомлення n°17
З моїм чоловіком вчитися можна, тим більше що зелене поняття і права я маю, просто бракує практики і перестройки з мотоцикла на авто
Вуйко Любко- -
- Повідомлення n°18
А мене бісить, як всі!!! жінки не можуть вивчити правила, особливо стосовно перетину перехресть. Таке витворяють на кільці, що на голову не налазить і ще сперечаються, що так має бути :)
Ната Д- -
- Повідомлення n°19
мені здається, що я б у великому місті ніколи не змогла їхати. Мені страшно
ялю- -
- Повідомлення n°20
Вуйко Любко, знову мушу втрутитися- НЕ ВСІ!!!!
Ната,я теж колись так думала:) А виявляється можу:))))
Ната,я теж колись так думала:) А виявляється можу:))))
ялю- -
- Повідомлення n°21
Я принципово не клею того значка з "туфльою"....бо чоловіки і так хамовиті на дорозі (і по відношенню один до одного в тому числі), а як ще бачать "У" чи мештик, то ,як з ланцюга зриваються....висигналюють якогось хр..на, піняться, плюються....Якби були трохи толерантнішими, а не пробували щось з себе показати на дорозі, то менше було б всяких ексцесів...
Зараз жінок побільшало за кермом, але всеріано більшість чоловіки...і саме ота іхня ,пардон" баранкуватість" створює затори, бо ні один не хоче поступитися, намагаючися один одного обігнати, вирулюючи по тротуарах створюють ще більші корки....як не сумно, але факт....:(
Зараз жінок побільшало за кермом, але всеріано більшість чоловіки...і саме ота іхня ,пардон" баранкуватість" створює затори, бо ні один не хоче поступитися, намагаючися один одного обігнати, вирулюючи по тротуарах створюють ще більші корки....як не сумно, але факт....:(
Ната Д- -
- Повідомлення n°22
Як на мене краще значок, навіть більш не обхідний що в машині діти.
Доречі, ви маєте автокрісла? Бо мої там сидіти не дуже хочуть, але їм нікуди діватись. ЯЯ двох на руках не втримаю.
Доречі, ви маєте автокрісла? Бо мої там сидіти не дуже хочуть, але їм нікуди діватись. ЯЯ двох на руках не втримаю.
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°23
Оо, класна темка!!!
Про мого чолов1ка. Перш за все, 1здити мене навчив тато, ще з малечку, 1 без зайво1 скромност1 мушу визнати досить таки непогано. 1 мен1 за час1в 'моэ1 молодост1" як то кажуть пити не дай, а дай 1здити. Тепер мен1 то перейшло, а може то чолов1к перебив???? Але завжди як ми разом, то сиджу збоку. Але б1сить, що чолов1к так 1 не навчився мен1 дов1ряти: 1 пост1йно мене достаэ в т1 р1дк1 моменти коли я за кермом: не 1дь так скоро, там сп1д л1м1т 35 а я 1ду 40 максимум, або не 1дь бо уже смеркаэться, а чого тоб1 туди сам1й 1хати .. ти не могла то1 ями обминути, чого 1деш по т1й полос1 .... ой то можна ще довго писати , але прикол ще в тому, що коли 1ду з ним пост1йно в душ1 переживаю, щоб щось неправильно не зробити, 1 в к1нцевому результ1 роблю:-) а коли сама то море по кол1на.
Эдине чого дос1 боюсь за 10 рок1в це переганяти 1 перестроюватись з пасу на пас, тому завжди соб1 наперед планую де маю перестро1тись в менш зайнятому м1сц1.
Каблуки... також на них неможу 1здити, тому завжди зн1маю, коли така випадаэ ситуац1я, а зазвичай вона трапляэться тод1, коли ми десь в гостях чи ресторан1, 1 пот1м мен1 дуже ' класно' босою, в непрогр1т1й машин1, а зимою то взагал1 екстр1м брррр.
А в автокр1сл1 мала взагал1 не любить 1здити, але тут в не1 немаэ 1ншого вибору, мусить мучитись дитина.
Про мого чолов1ка. Перш за все, 1здити мене навчив тато, ще з малечку, 1 без зайво1 скромност1 мушу визнати досить таки непогано. 1 мен1 за час1в 'моэ1 молодост1" як то кажуть пити не дай, а дай 1здити. Тепер мен1 то перейшло, а може то чолов1к перебив???? Але завжди як ми разом, то сиджу збоку. Але б1сить, що чолов1к так 1 не навчився мен1 дов1ряти: 1 пост1йно мене достаэ в т1 р1дк1 моменти коли я за кермом: не 1дь так скоро, там сп1д л1м1т 35 а я 1ду 40 максимум, або не 1дь бо уже смеркаэться, а чого тоб1 туди сам1й 1хати .. ти не могла то1 ями обминути, чого 1деш по т1й полос1 .... ой то можна ще довго писати , але прикол ще в тому, що коли 1ду з ним пост1йно в душ1 переживаю, щоб щось неправильно не зробити, 1 в к1нцевому результ1 роблю:-) а коли сама то море по кол1на.
Эдине чого дос1 боюсь за 10 рок1в це переганяти 1 перестроюватись з пасу на пас, тому завжди соб1 наперед планую де маю перестро1тись в менш зайнятому м1сц1.
Каблуки... також на них неможу 1здити, тому завжди зн1маю, коли така випадаэ ситуац1я, а зазвичай вона трапляэться тод1, коли ми десь в гостях чи ресторан1, 1 пот1м мен1 дуже ' класно' босою, в непрогр1т1й машин1, а зимою то взагал1 екстр1м брррр.
А в автокр1сл1 мала взагал1 не любить 1здити, але тут в не1 немаэ 1ншого вибору, мусить мучитись дитина.
ялю- -
- Повідомлення n°24
Ну , значок" діти в машині" це інша тема, а от У чи каблучок, зразу спонукає народ тебе обігнати, бо ти ж У і будеш плентатися, і обов'язково сигналити в спину на світлофорі" мол , рухайся вже , не бачиш червоне за 5 сек виключиться":))))
Natie, о з чоловіком те саме:) Як тільки сідає з боку, вічно щось запорю:) Хоч стаж водіння такий,як в тебе:))))і дтп ,тттт не мала.
Natie, о з чоловіком те саме:) Як тільки сідає з боку, вічно щось запорю:) Хоч стаж водіння такий,як в тебе:))))і дтп ,тттт не мала.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°25
А я не розумію потягу жінок керувати авто... невже вам не хочеться просто сидіти поруч і насолоджуватися поїздкою... навіщо ми хочемо вміти робити все, що й чоловіки??? Аргументи бо так легше... взяла дитину і поїхала куди потрібно і нікого не потрібно просити... треба поїхати візьми таксі, сядь на маршрутку... ну це моя думка, не хочу водити авто, не хочу вчити правила. Мене влаштовує, що чоловік возить куди потрібно!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89