НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 10, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 10 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+21
svetikyra
Elena Bondarenko
bellka
oli4ka
Ksush@
MaryRК
Ната Д
alinka25
КаFетkа
petrywka
Oksan@
weare
мамася
Алла
Yulya123
oksano4ka
Кідді
В ритмі щастя...
Таська
Martina@
Kavusja
25 користувачів

Техніка для дому.

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty Техніка для дому.

Повідомлення автор Kavusja 2013-01-13, 10:35 am

Перше повідомлення в темі :

Ділимося своїми враженнями про техніку. Пишіть де купували, яку модель, які переваги.
    petrywka
    petrywka
    -
    -

К-ть повідомлень : 752
    Вік : 42

Техніка для дому. - Сторінка 4 Empty Re: Техніка для дому.

Повідомлення автор petrywka 2014-08-16, 8:41 am

Вже рік маю планшет з китаю і поки нарікань нема) Батерея тримає недовго (десь 4 год), але в дорозі дитині подивитися мульти, мені замість читалки, в неті погуляти стає. Має 2 юсб виходи. Платили десь 100 дол+/- вторік, 10"
    Алла
    Алла
    -
    -

К-ть повідомлень : 4739
    Вік : 43

Повідомлення автор Алла 2014-12-27, 4:26 pm

Порадьте хорошу і не дуже дорогу машинку для стрижки. Хочу чоловікові на ДН подарувати, має фірми Вітек, то погано стриже.
    oli4ka
    oli4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 339
    Вік : 33

Повідомлення автор oli4ka 2015-01-01, 6:47 pm

Дівчатка хто може порадити яка хороша мультиварка.В кого є вдома напишіть чи часто користуєтеся і чи взагалі вона є потрібною,дякую
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253
    Вік : 44

Повідомлення автор КаFетkа 2015-01-09, 1:39 pm

маю  МУЛЬТИВАРКА-СКОРОВАРКА REDMOND RMC-M110   купувала в ельдорадо  в Новусі в Тернополі .  вже більше року у мене, то користуюся постійно, думала що мені не сильно тре і сумнівалася чи купувати) налаштувалася на мультиварку та чоловік сказав  що скороварка то краще) варить швидше і при закритому клапані нема  доступу повітря і всі вітаміни зберігаються) переконав мене))) ми купили скороварку і чесно кажучи весь рік що користуюся , то лиш скороваркою)  тушила мясо, варила холодець) швидко)   суп постійно варю лиш в ній, звечера наготовила поставила відкладений старт а зранку проснулася)) і господиня)) їсти зварено))   часто   тушу квасолю то режим бобові супер))  каші молочні смачні, лиш плов засухий виходить, а так то нема  мінусів)) свекруха (має такуж) в ній пекла кекси, я не пекла, люблю духовку для випікання. протушую замариноване мясо  і маю на бутерброди хлопцям , замість ковбаси)   я  маю купу мужчин вдома)) то скороварка для мене суперовий вихід ) щоб не пильнувати весь день плитку)   закинула,   перевірила  чи закрила клапан і натягнула "уплотнітель" (були випадки коли забувала, то бараболя переварилася), включила , і все супер)    лиш тре мати на увазі що готує воно лиш коли  все повітря викачається, а відкривати   кришку можна коли  тиск стравиться хв 15-20 тре чекати)  то треба врахувати в час приготування, тому я готую наперед чуть, а режим підігріву збереже теплим їжу) хоча його можна виключити якщо не потрібно гріти) якщо приготовити в обід то ввечері ще буде досить тепле якщо кришка закрита
    і чаша на 5 л то не багато) бо до кінця доливати не можна. ( а як на мене то мені замала))
    oli4ka
    oli4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 339
    Вік : 33

Повідомлення автор oli4ka 2015-01-17, 3:16 pm

Велике спасибі за інформацію.Недавно купила собі Редмон м-90 але мультиварку,теж дуже задоволена оскільки в нас знову поповнення,то зараз готую тільки в мультиварці .Це економія не тільки часу але і не потрібно стояти постійно біля плити і пильнувати щоб не згоріло,а закинув і все готово,теж економія води бо готовиться все в одній каструлі і не потрібно тих сковорідок і смачніше получається.Вже готувала там супи,молочні каші,гречку, плов,тушену картоплю,пекла шарлотку,І недавно ще й купили сестрі на подарунок то вже випробовує
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639

Повідомлення автор Ksush@ 2015-01-17, 4:16 pm

А яка ціна?
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253

Повідомлення автор КаFетkа 2015-01-17, 6:20 pm

а я от теж хотіла редмонд 90, там чаша керамічна і з ручками, а прийшли і купили редмонд м 110))мультиварка зі скороваркою) то я не жалію, бо час приготування їжу суттєво менший чим в мультиварці) хоча про мультиварку м 90 я все перечитала)
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639

Повідомлення автор Ksush@ 2015-01-17, 8:00 pm

Дівчата,по яких цінах купували? Дуже цікаво!
    bellka
    bellka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1

Повідомлення автор bellka 2016-01-26, 11:13 pm

Техника в доме! Для женщины весьма сложный вопрос. Привлекаем мужа!
    Elena Bondarenko
    Elena Bondarenko
    -
    -

К-ть повідомлень : 5

Повідомлення автор Elena Bondarenko 2016-01-27, 4:29 pm

Точно что видео няня незаменимая вещь. Знаю это из личного опыта. Другое дело, как правильно выбрать. Согласна, что для многих женщин это весьма сложный вопрос. Лично я покупала через интернет магазин Forter. И консультацию получила и справилась сама без помощи мужа
    svetikyra
    svetikyra
    -
    -

К-ть повідомлень : 93
    Вік : 49

Повідомлення автор svetikyra 2016-01-30, 7:14 pm

мені тільки недавно подарували мультиварку,тільки придивляюся до неї.Перші враження хороші.
    Anеnti
    Anеnti
    -
    -

К-ть повідомлень : 1

Повідомлення автор Anеnti 2016-07-15, 10:31 pm

Мені дуже сподобалась пральна машинка ATLANT СМА купувала на bt.rozetka.com.ua/1382187/p1382187/ Дуже проста у використанні. Чудово пере, не зминає і не рве одяг. Та й по ціні з розряду бюджетних.
    rogochiy.sonja
    rogochiy.sonja
    -
    -

К-ть повідомлень : 4

Повідомлення автор rogochiy.sonja 2017-04-25, 7:40 pm

КаFетkа пише:маю  МУЛЬТИВАРКА-СКОРОВАРКА REDMOND RMC-M110   купувала в ельдорадо  в Новусі в Тернополі .  вже більше року у мене, то користуюся постійно, думала що мені не сильно тре і сумнівалася чи купувати) налаштувалася на мультиварку та чоловік сказав  що скороварка то краще) варить швидше і при закритому клапані нема  доступу повітря і всі вітаміни зберігаються) переконав мене))) ми купили скороварку і чесно кажучи весь рік що користуюся , то лиш скороваркою)  тушила мясо, варила холодець) швидко)   суп постійно варю лиш в ній, звечера наготовила поставила відкладений старт а зранку проснулася)) і господиня)) їсти зварено))   часто   тушу квасолю то режим бобові супер))  каші молочні смачні, лиш плов засухий виходить, а так то нема  мінусів)) свекруха (має такуж) в ній пекла кекси, я не пекла, люблю духовку для випікання. протушую замариноване мясо  і маю на бутерброди хлопцям , замість ковбаси)   я  маю купу мужчин вдома)) то скороварка для мене суперовий вихід ) щоб не пильнувати весь день плитку)   закинула,   перевірила  чи закрила клапан і натягнула "уплотнітель" (були випадки коли забувала, то бараболя переварилася), включила , і все супер)    лиш тре мати на увазі що готує воно лиш коли  все повітря викачається, а відкривати   кришку можна коли  тиск стравиться хв 15-20 тре чекати)  то треба врахувати в час приготування, тому я готую наперед чуть, а режим підігріву збереже теплим їжу) хоча його можна виключити якщо не потрібно гріти) якщо приготовити в обід то ввечері ще буде досить тепле якщо кришка закрита
    і чаша на 5 л то не багато) бо до кінця доливати не можна. ( а як на мене то мені замала))
    я тоже этой мультиваркой пользуюсь уже несколько лет, покупала не помню уже в каком магазине. меня полностью устраивает. все работает. еще не ломалась за 3 с копейками года
    Анилла89
    Анилла89
    -
    -

К-ть повідомлень : 24

Повідомлення автор Анилла89 2017-12-15, 3:36 pm

Я в магазине [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] покупала морозильную камеру. В холодильнике поломалась морозилка, и решила купить отдельно. В такой морозильной камере масса преимуществ, морозит продукты очень сильно. Можно спокойно ягоды на зиму заморозить, а потом размораживаешь и кушаешь как с сада)
    Дети у меня очень любят лакомиться зимой ягодами)
    walyerka
    walyerka
    -
    -

К-ть повідомлень : 13

Повідомлення автор walyerka 2018-01-09, 9:33 pm

А в нас є і холодильник, і морозильна камера. Досить зручно. В морозильній камері і фрукти з ягідьми, і м'ясо. Тобто все, що на тривале збереження.
    Анилла89
    Анилла89
    -
    -

К-ть повідомлень : 24

Повідомлення автор Анилла89 2018-12-18, 5:36 pm

Посоветуйте, у кого на кухне встроенная техника, стоит ли брать такую? Меня очень заинтересовали модели от “Фреджа”: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], но пока сомневаюсь. Для встроенной техники обязательно покупать еще и новую мебель, или сгодится та, что есть? Подруга говорит, можно только столешницы поменять. Мы, в принципе, все равно планируем через годик ремонт, потому и спрашиваю. Покупать сейчас или подождать, а потом заказать вместе с новой мебелью?

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 11:59 am