Ділимося своїми враженнями про техніку. Пишіть де купували, яку модель, які переваги.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 10, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 10 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+21
svetikyra
Elena Bondarenko
bellka
oli4ka
Ksush@
MaryRК
Ната Д
alinka25
КаFетkа
petrywka
Oksan@
weare
мамася
Алла
Yulya123
oksano4ka
Кідді
В ритмі щастя...
Таська
Martina@
Kavusja
25 користувачів
Техніка для дому.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Техніка для дому.
Перше повідомлення в темі :
Ділимося своїми враженнями про техніку. Пишіть де купували, яку модель, які переваги.
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°76
Re: Техніка для дому.
Вже рік маю планшет з китаю і поки нарікань нема) Батерея тримає недовго (десь 4 год), але в дорозі дитині подивитися мульти, мені замість читалки, в неті погуляти стає. Має 2 юсб виходи. Платили десь 100 дол+/- вторік, 10"
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°77
Порадьте хорошу і не дуже дорогу машинку для стрижки. Хочу чоловікові на ДН подарувати, має фірми Вітек, то погано стриже.
oli4ka- -
- К-ть повідомлень : 339
Вік : 33
- Повідомлення n°78
Дівчатка хто може порадити яка хороша мультиварка.В кого є вдома напишіть чи часто користуєтеся і чи взагалі вона є потрібною,дякую
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
Вік : 44
- Повідомлення n°79
маю МУЛЬТИВАРКА-СКОРОВАРКА REDMOND RMC-M110 купувала в ельдорадо в Новусі в Тернополі . вже більше року у мене, то користуюся постійно, думала що мені не сильно тре і сумнівалася чи купувати) налаштувалася на мультиварку та чоловік сказав що скороварка то краще) варить швидше і при закритому клапані нема доступу повітря і всі вітаміни зберігаються) переконав мене))) ми купили скороварку і чесно кажучи весь рік що користуюся , то лиш скороваркою) тушила мясо, варила холодець) швидко) суп постійно варю лиш в ній, звечера наготовила поставила відкладений старт а зранку проснулася)) і господиня)) їсти зварено)) часто тушу квасолю то режим бобові супер)) каші молочні смачні, лиш плов засухий виходить, а так то нема мінусів)) свекруха (має такуж) в ній пекла кекси, я не пекла, люблю духовку для випікання. протушую замариноване мясо і маю на бутерброди хлопцям , замість ковбаси) я маю купу мужчин вдома)) то скороварка для мене суперовий вихід ) щоб не пильнувати весь день плитку) закинула, перевірила чи закрила клапан і натягнула "уплотнітель" (були випадки коли забувала, то бараболя переварилася), включила , і все супер) лиш тре мати на увазі що готує воно лиш коли все повітря викачається, а відкривати кришку можна коли тиск стравиться хв 15-20 тре чекати) то треба врахувати в час приготування, тому я готую наперед чуть, а режим підігріву збереже теплим їжу) хоча його можна виключити якщо не потрібно гріти) якщо приготовити в обід то ввечері ще буде досить тепле якщо кришка закрита
і чаша на 5 л то не багато) бо до кінця доливати не можна. ( а як на мене то мені замала))
і чаша на 5 л то не багато) бо до кінця доливати не можна. ( а як на мене то мені замала))
oli4ka- -
- К-ть повідомлень : 339
Вік : 33
- Повідомлення n°80
Велике спасибі за інформацію.Недавно купила собі Редмон м-90 але мультиварку,теж дуже задоволена оскільки в нас знову поповнення,то зараз готую тільки в мультиварці .Це економія не тільки часу але і не потрібно стояти постійно біля плити і пильнувати щоб не згоріло,а закинув і все готово,теж економія води бо готовиться все в одній каструлі і не потрібно тих сковорідок і смачніше получається.Вже готувала там супи,молочні каші,гречку, плов,тушену картоплю,пекла шарлотку,І недавно ще й купили сестрі на подарунок то вже випробовує
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
- Повідомлення n°81
А яка ціна?
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
- Повідомлення n°82
а я от теж хотіла редмонд 90, там чаша керамічна і з ручками, а прийшли і купили редмонд м 110))мультиварка зі скороваркою) то я не жалію, бо час приготування їжу суттєво менший чим в мультиварці) хоча про мультиварку м 90 я все перечитала)
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
- Повідомлення n°83
Дівчата,по яких цінах купували? Дуже цікаво!
bellka- -
- К-ть повідомлень : 1
- Повідомлення n°84
Техника в доме! Для женщины весьма сложный вопрос. Привлекаем мужа!
Elena Bondarenko- -
- К-ть повідомлень : 5
- Повідомлення n°85
Точно что видео няня незаменимая вещь. Знаю это из личного опыта. Другое дело, как правильно выбрать. Согласна, что для многих женщин это весьма сложный вопрос. Лично я покупала через интернет магазин Forter. И консультацию получила и справилась сама без помощи мужа
svetikyra- -
- К-ть повідомлень : 93
Вік : 49
- Повідомлення n°86
мені тільки недавно подарували мультиварку,тільки придивляюся до неї.Перші враження хороші.
Anеnti- -
- К-ть повідомлень : 1
- Повідомлення n°87
Мені дуже сподобалась пральна машинка ATLANT СМА купувала на bt.rozetka.com.ua/1382187/p1382187/ Дуже проста у використанні. Чудово пере, не зминає і не рве одяг. Та й по ціні з розряду бюджетних.
rogochiy.sonja- -
- К-ть повідомлень : 4
- Повідомлення n°88
я тоже этой мультиваркой пользуюсь уже несколько лет, покупала не помню уже в каком магазине. меня полностью устраивает. все работает. еще не ломалась за 3 с копейками годаКаFетkа пише:маю МУЛЬТИВАРКА-СКОРОВАРКА REDMOND RMC-M110 купувала в ельдорадо в Новусі в Тернополі . вже більше року у мене, то користуюся постійно, думала що мені не сильно тре і сумнівалася чи купувати) налаштувалася на мультиварку та чоловік сказав що скороварка то краще) варить швидше і при закритому клапані нема доступу повітря і всі вітаміни зберігаються) переконав мене))) ми купили скороварку і чесно кажучи весь рік що користуюся , то лиш скороваркою) тушила мясо, варила холодець) швидко) суп постійно варю лиш в ній, звечера наготовила поставила відкладений старт а зранку проснулася)) і господиня)) їсти зварено)) часто тушу квасолю то режим бобові супер)) каші молочні смачні, лиш плов засухий виходить, а так то нема мінусів)) свекруха (має такуж) в ній пекла кекси, я не пекла, люблю духовку для випікання. протушую замариноване мясо і маю на бутерброди хлопцям , замість ковбаси) я маю купу мужчин вдома)) то скороварка для мене суперовий вихід ) щоб не пильнувати весь день плитку) закинула, перевірила чи закрила клапан і натягнула "уплотнітель" (були випадки коли забувала, то бараболя переварилася), включила , і все супер) лиш тре мати на увазі що готує воно лиш коли все повітря викачається, а відкривати кришку можна коли тиск стравиться хв 15-20 тре чекати) то треба врахувати в час приготування, тому я готую наперед чуть, а режим підігріву збереже теплим їжу) хоча його можна виключити якщо не потрібно гріти) якщо приготовити в обід то ввечері ще буде досить тепле якщо кришка закрита
Анилла89- -
- К-ть повідомлень : 24
- Повідомлення n°89
Я в магазине [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] покупала морозильную камеру. В холодильнике поломалась морозилка, и решила купить отдельно. В такой морозильной камере масса преимуществ, морозит продукты очень сильно. Можно спокойно ягоды на зиму заморозить, а потом размораживаешь и кушаешь как с сада)
Дети у меня очень любят лакомиться зимой ягодами)
Дети у меня очень любят лакомиться зимой ягодами)
walyerka- -
- К-ть повідомлень : 13
- Повідомлення n°90
А в нас є і холодильник, і морозильна камера. Досить зручно. В морозильній камері і фрукти з ягідьми, і м'ясо. Тобто все, що на тривале збереження.
Анилла89- -
- К-ть повідомлень : 24
- Повідомлення n°91
Посоветуйте, у кого на кухне встроенная техника, стоит ли брать такую? Меня очень заинтересовали модели от “Фреджа”: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], но пока сомневаюсь. Для встроенной техники обязательно покупать еще и новую мебель, или сгодится та, что есть? Подруга говорит, можно только столешницы поменять. Мы, в принципе, все равно планируем через годик ремонт, потому и спрашиваю. Покупать сейчас или подождать, а потом заказать вместе с новой мебелью?
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89