Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 16, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 16 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+21
svetikyra
Elena Bondarenko
bellka
oli4ka
Ksush@
MaryRК
Ната Д
alinka25
КаFетkа
petrywka
Oksan@
weare
мамася
Алла
Yulya123
oksano4ka
Кідді
В ритмі щастя...
Таська
Martina@
Kavusja
25 користувачів
Техніка для дому.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Техніка для дому.
Ділимося своїми враженнями про техніку. Пишіть де купували, яку модель, які переваги.
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°2
Re: Техніка для дому.
два дні назад мусила скоренько купити утюг і чайник, бо згоріли, а без цього нікуди і дня.
я чесно не дуже люблю понтові марки і того подібне, минулий утюг прослужив років 5 (те що дитина виросла і прасувала чуть не кожен день). тому на основі цьго купила простенький , такий самий і маю надію що прослужить не менше. в дрогі утюги не можна залити простої води, треба спеціальну (може вони себе і виправдують не буду спорити)
така ж історія і з електрочайником вказа фірма Domotek.він вже провірений не менше 4-5 років кипятить воду.
а от на рахунок великої побут. техніки чи телефонів, телевізорів, то краще брати відому хорошу фірму.
я чесно не дуже люблю понтові марки і того подібне, минулий утюг прослужив років 5 (те що дитина виросла і прасувала чуть не кожен день). тому на основі цьго купила простенький , такий самий і маю надію що прослужить не менше. в дрогі утюги не можна залити простої води, треба спеціальну (може вони себе і виправдують не буду спорити)
така ж історія і з електрочайником вказа фірма Domotek.він вже провірений не менше 4-5 років кипятить воду.
а от на рахунок великої побут. техніки чи телефонів, телевізорів, то краще брати відому хорошу фірму.
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°3
Маю дуже хороший потужний пилесос Самсунг, а ше маю котяру і шерсть від неї, тому вирішила брати пилесос з аквафільтром. Тепер шукаю щоб і надійний і не дуже габаритний, ну, і щоб ціна була прийнтною. Ще толком не знаю чи миючий брати чи просто з аквафільтром. Може хто має - діліться досвідом!
В ритмі щастя...- -
- К-ть повідомлень : 2175
Вік : 39
- Повідомлення n°4
Ми теж такий шукали, то знайомі які продають порадили Зельмер 919 0ST, там є все, а моючий, і сухе, і турбощітка, одним словом все що потрібно.....
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°5
Улянка, а ви його купили? Він дуже габаритний, бо на фотках в неті оцінити не можу?
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°6
Дівчата хочу фотік новий, порадьте щось хороше і відносно не дороге))))
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°7
Кідді, залежить наскільки недороге, в нас [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] , купували півроку тому, дуже задоволені
Кідді- -
- Повідомлення n°8
до 5-6 тис, дивились на Nikon D3200, продавці радили.
Kavusja- -
- Повідомлення n°9
Нікони дуже хороші, але і дорогі.
Кідді- -
- Повідомлення n°10
ну все буду дивитись за нами, мій попередній також нікон, але завжди щось шукаєш нове)
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°11
Дівчатка а мене цікавлять планшети....дуже часто подорожуємо а дитина без мультиків не їсть...може хтось порадить хороший....головне щоб був вай фай....щоб в нет можна було вийти
Kavusja- -
- Повідомлення n°12
Ми собі купили ось такий [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], інтернет йде гарно, в комплекті йшов чехол-підставка і клавіатура, вай фай ловить добре, перевіряли в ТРЦ. За такі гроші дуже хороша штука.
Kavusja- -
- Повідомлення n°13
До речі робить хороші фото, і скайп тягне.
Yulya123- -
- Повідомлення n°14
дякую...треба в розеткі його подивитися...я вже три місяці обираю...ніяк не зупинюся начомусь конкретному...а яка його ціна? і чи добре показує фільми?
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
Якщо хороший інтернет, швидкість маю на увазі, фільми, чи просто відео йде добре. Ми купили за 1 тис. грн. Але якщо без чохла то дешевше. На ньому в ігри класно грати там є злі пташки.
Yulya123- -
- Повідомлення n°16
та ні...чехол треба ...бо в сумці носитиму...ще потру десь....в розетці його неможу знайти....аааааа...а в фокстроті все дорого.....
Ви через нет купували?
Ви через нет купували?
Kavusja- -
- Повідомлення n°17
Юля він є в розетці, [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] і набагато дешевше.
В ритмі щастя...- -
- К-ть повідомлень : 2175
Вік : 39
- Повідомлення n°18
В нас самсунг галаксі таб2, зупинилися на ньому бо в багатьох що пробувала то сенсор неподобався, чекати потрібно поки подумає, вайфай, все гуд, 3G,можна використовувати як телефон, чоловік в решті сам дивився...,а також є GPS навігатор, ми вже випробували:-)
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°19
Я також дуже хочу хороший фотоапарат, треба запитати Milanky і Oxana_Sunny, в них фотки дуже якісні.
Кідді- -
- Повідомлення n°20
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
нікон 5100.ось такий ми купили, які будуть фотки побачимо.
Kavusja- -
- Повідомлення n°21
Дівчата хто рекомендував цей інтернет магазин [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Хочу телевізор мамі з доставкою Новою Поштою, але боюся щоб плазму не побили... що скажете???
Хочу телевізор мамі з доставкою Новою Поштою, але боюся щоб плазму не побили... що скажете???
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°22
Я собі на ілайфі брала ноутбук ,мікрохвильовку і 2 плазми. Але мені простіше,бо я з Франківська. впринципі вони нормально запаковані ,думаю ,що мали б нормально доїхати
weare- -
- К-ть повідомлень : 105
- Повідомлення n°23
От зараз обираю йогуриницю. Нам вже пора кисломолочку вводити. То вирішила робити сама. Зупинилась на моделі delfa та що з таймером. Поки обираю де купити
Kavusja- -
- Повідомлення n°24
дівчата ви дивилися програму про техніку... чим менше її вдома тим краще, а готувати їжу наві у пароварці дуже шкідливо
- дивитись відео:
- [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
Вік : 35
- Повідомлення n°25
Передачі не дивилася і вважаю, що вони нічого не змінюють суттєво. А без пароварки не уявляю життя годуючої мами, користуюся постійно, але газовою. Вона, як на мене, економніша, зручніша, дешевша, менш шумна (точно не стверджую, просто читала, що електричні шумні) і вічна! бо в ній нічого не згорить =) Налила в миску води, поставила зверху спеціальну ємкість з дирочками, накидала продуктів, накрила кришкою і воно собі готується на маленькому вогні.
Потім, як буде, час напишу про електричну техніку, яку купила за останніх 2 роки, бо писати багато))
Потім, як буде, час напишу про електричну техніку, яку купила за останніх 2 роки, бо писати багато))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89