Похвалюся, дівчатка - ось такий тортик зробила чоловіку до дня закоханих:
Задумка була така - тато лев і мама лисичка, двоє синочків - поставила курчаток, інших фігурок маленьких не було ні левенят, ні лисенят, тому не дивуйтеся :) Чоловік і діти у захваті.
А тепер про секрети - мастику роблю з маршмелоу плюс шоколадна глазур, якщо під фарбу - глазур біла, якщо ліньки фарбувати - глазур чорна або звичайний чорний шоколад, мастика вийде темно-коричнева.
Приготування просте як двері - розтопити глазур у залізній мисочці на водяній бані, вкидати порціями маршмелоу і гарно перемішувати. Нічого не вистоюю - теплу мастику одразу розкачую і покриваю торт. Щоб не липла до столу - припилюю добряче грудку мастики, стіл і качалку цукровою пудрою. Фіргурки звірят куповані - за смішні гроші, десь по 4 гривні штучка, не маю ані часу, ані вміння їх якісно ліпити по півдня. А, забулася - крісло для лева і столик-піднос-блюдце-чашку ліпила сама, бо лев був лежачий, по ходу вийшов експромт з кріслом і столом.
Все що треба для прикрашання - глазур, пудру, фарби, фігурки, посипки купую тут, раджу:
- Спойлер:
З точки зору професіоналів мій торт некомільфо - бо фігурки не власноруч зроблені, а з точки зору гостей - повний фурор і вершина досконалості, та й вручну малесенькі фігурки все одно так якісно не виліпити, то чого ото морочитися.
Напис робила гелевими олівцями - от ними дуже засмучена, безтолкові, не купуйте такі, вони як рідке варення, толком нічого не змогла написати - бачите, розтікаються одразу. Краще б просто кремом писала.
Це у мене ще й тренувальний тортик - на першу річницю сина понакуповувала фігурок, буду шедевр творити, покажу у березні.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89