Ще додам:Світ-він є таким,як ви про нього думаєте.І замість слова "світ" можна підставляти будь-яке слово.Наприклад:ваш чоловік-є таким,як ви про нього думаєте.І т.д.:дитина,робота,бізнес,сусідка,люди...
І гроші так само.Не можна казати:"В мене немає грошей",скажіть краще,що вони у вас десь вложені,в якусь справу.Мільйони не приходять до всіх.Вони приходять до тих,хто чітко знає,куди він витратить кожну копійку.Якщо він хоче хату,наприклад,то він знає до рубля,скільки піде на те,скільки на те,якого розміру,якого кольору і т.д...Якщо ви за 1 хвилину зможете розписати на листочку паперу,куди ви витратили б мільйон гривень,якби вам зараз дали його,тільки все
чітко,не загальними фразами,то ви здатні заробити мільйон.А якщо ви тільки починаєте думати-а може те,а може те,а може віллу,а може квартири хватить,а може з басейном,а може без,а може 2 поверхи,чи 1 хватить...Може це трохи смішно звучить,бо дехто каже-мені аби дали,а там я розберусь,куди потратити.А це не правильний підхід.Я хоч і працюю зі своєю свідомістю,але за 1 хв. не можу чітко розписати свої потреби на рахунок мільйона.От попробуйте і ви хтось!І будете бачити,які у вас плани на життя.Але писати треба не роздумуючи,а зразу і чітко по пунктиках.І ціни щоб відповідали дійсності.
Великі гроші приходять до тих,хто готовий їх прийняти.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89